Костов: Пълна безпомощност на либералите в съвременния свят

Срещу безпомощността на либералната идеология в Европа се надигат множество вълни и това е нещо напълно естествено.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Пълна безпомощност на либералите в съвременния свят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми идва му извадим сиганските сливици и венци с дилафа

Малко е! АК-47 с щик - по добре ще да е!

Нещастник, скрий се с тъпите си и непотребни никому "анализи"...Няма повече да помиришеш власт, колкото и да се напъваш!

Ти мръсно,черно,гадно копиле,ти ли ще ми правиш анализ,ти който опоска цялата ни земя,прецака пенционерите,разпродаде и разграби държавата ни за жълти стотинки.Ей свий се някъде там и си кротувай докато дойде и твоят ред,макар,че смятам,че ти трябва да си номер едно в хубаво ярко оранжево виждащо се облекло.

Само един въпрос, защо той точно е прецакал пенсионерите? Пенсионните фондове изгоряха при Жан Виденов, нали?

Преоценка на пенсиите беше правена при Костов. Два пъти. И двата в ощърб на пенсионерите. Затова майка ми, жена с над 40г. честен трудов стаж, като медицински работник, сега взима 180лв. пенсия. Да я мирише ли? Как се живее с тези пари, а?

"Едни градихме, други разграждаха... Какво изгради ти бе, смотан продажник?!? Разгради икономиката на България за жълти стотинки - Балкан, банки, заводи... Всичко опоска за комисионни. Градил?!? Помниш ли какво ти каза бай Тошо навремето: Момче, туй що сме построили за 45 години, вие за 10 г. не можете само да го боядисате. Ама успя за 4г. да го продадеш почти цялото. Остави на мадридския плъх ЕРП-тата и БТК. Яд те хвана, че точно най-големите сделки изтърва. И ти си за затвора до живот!

Лъжливото и крадливо овчарче, започна пак да ни по-учава!

Ами ти имаш нужда от ПО-УЧАВАНЕ - я си виж думите - в едно изрчение - две грешки!

Ми аз едно време подскачах с Иван и хубавото Наде, пред Александър Невски, от тогава чавка ми е изпила мозъка.Но колко ми е останоло вече не го давам.

Е, по-голяма наглост от това на съм чувал през живота си! Даже Бойко Борисов е надминал Командира по лицемерие и цинизъм. "Едни градихме..." какво съгради бе, циганин мръсен (да не се обидят ромите, имам пред вид съвестта на това нещо) фондацията на жена си само. Гнусни лицемери!

Мястото на другаря Костов - драгалевското циганче е на бунището на историята.

Има и още много. Руското влияние и поддаването на руско влияние ражда корупция ежечасно. КТБ е дело на хора, обвързани с Русия. Лукойл е огромна компания, невнасяща нищо или по-скоро трохи в Държавния бюджет. Там е гнездо на огромни далавери. Това са парите на всички нас. Затова няма пари за социални и други обществени потребности. Държавата е абдикирала. И всичко е заради страха на политиците. Вижте Румъния, която затвори Лукойл, не им пука на румънците и затова са пред нас по всички показатели и заплатите са им по-добри и пенсиите и организацията. Хора, българи, огледайте се, ослушайте се, докоснете се до вътрешното си аз, прогледнете, осъзнайте се, не робувайте на минали, изкуствено насаждани влияния.

Точно Костов хариза Нефтохим на руснаците, защо ли? Нещастен десебарски ибрик си ти а не демократ.

Защо обаче питаш ли се? Нефтохим е построена по руски проект, на място обслужващо единствено транспорта от Русия, далече от други доставчици, дестилаторната колона е проектирана да работи единствено с руски петрол. При тази информация (която я знаят всички заинтересовани в бранша страни) няма кой да иска да я купи, и единствените които дават пари за нея са Лукойл, просто без конкуренция от другите. Нито една от големите петролни компании не дава повече от руснаците, поради горните причини. Не е икономически изгодно за тях. Изгодно е само за руснаците. Геополитиката и икономиката са различни понятия. Ама по-лесно е да джафкаш отстрани.

е българския Тръмп.

ИМАМ НУЖДА ОТ ХОТЕЛ ПА МОЖЕ И В СОФИЯ

костов е в деменция. ако някой във фейса психиатър ме чете, нека да потвърди истинността ми..

Другарю редактор Виктор Стефанов, а защо не споменаваш изказването на г-н Костов за Президента Р. Плевнелиев, че е "единствения български политик в последните 3-4 години, който открито и категорично защити евроатлантическия път на България".

мечо, затопли ли кревата на рада дълбоката ....

добре че костинбродското цигане изпълзя от нафталина да ни го каже че ние не знгаехме...ха ха

Защо се показва такива хора. Този е за затвор от 20 години. Такива щети е нанесъл на държавата, че няма измъкване. Нека да коментира Мариците и приватизацията. С Банви си пиеха кафето. Прокопиев му лижеше каквото му се подаде. Този човек и Овчаров трябва да бъдат изгонени от страната ни.

"Този човек и Овчаров трябва да бъдат изгонени от страната ни." - О, нее! Този човек и Овчаров трябва да лежат в български строг тъмничен затвор до края на живота си, като им се конфискува всичко, ама всичко!Но дори и това няма да ме удовлетвори. Дори и това няма да компенсира разбитите съдби на осем милиона българи, техните живи и най-вече неродени деца! И геноцида над българите! На тоя и на Луканов трябва семето им да изсъхне напълно, а те да нямат покой ни на тоя, ни на оня свят! Мангал с мангалите! И още се показва да ръси мозък пред българите!

Господа,ние сме виновни за това,че И.К. и всички "демократи" като него оглозгаха България и са на свобода.

Кунева: Без РБ няма как да се състави дясноцентристко правителство. Другарко Кунева, ти първо трябва да помислиш дали изобщо ще си в парламента. Едва след това мечтай. Мечтите са нещо нормално, но за нормалните хора.

Костов е Русофоб, също като Плевнелиев. Това са предатели разхождащи се на свобода. Бизнесмените дават мило и драго да имат пазар за стоката си тия двамата и много други Русофиби, отрязоха хляба на хиляди Българи имащи бизнес с Русия, понеже така са им казали техните началници от запада.

Абе хора! Какво значи русофоб и отрязъл пазара. След като едновременно паднаха режимите във всички източно европейски държави, и като теглиме чертата към 90 година какво произвеждахме ние и какво чехи, поляци, че ако щете и румънци?! Ние нямахме технологии, умници! За това изгубихме пазарите. Изнасяхме домати и чакахме петрол, че беше по-лесно. А гореизброените правеха от коли, през кораби и влакове, до самолети. ние само домати и чакаме на внос! Имали сме пазар друг път! Сега и домати не правиме, че съвсем ни домързя!

Иване нямаш ни срам ни очи ти с твоя Муравейчо ебахте мамата на пенсионерите ами вие с него си имате крадени парички и не ви пука абе Ванчо ами преватизацията на века кой е направи вместо сребърен фонд офшорки вместо 60-70 милиарда в хазната влезнаха само 3-4 другите изядени и изпити Добре че царя малко ти изми задника Ами Ванчо кои преподаваше марксизъм коя беше съпругата ти защо плюеш хлебеца дето си ял Нито ти нито някои друг е помислил за народеца - пропъдихте децата ни по чужбината май всички сте комуняги и мекерета - бедният ни народец - мизерия и глад най хубавата държавица на опашката по всичко и и първенец по инсулти и инфаркти от много хубаво Ванчо скрии се там в Драгалевци и не се показвай не те обичаме не ни карай и да те мразим

Този е малко за трепане. Кака Ленче партийната секретарка от Сапио. Костов, който спаси Киро Добрев от БСП хванат с трафик на $$$$$$$ на границата. Всички са от едно крадливо котило.

Ако Костов даваше това интервю от затвора може би щях да го прочета цялото.

АКО ИМАМ ВЛАСТ ТАЗИ ЛИБЕРАЛНА СИСТЕМА ЩЕ Я ОБЯВЯ ЗА ПРОТИВОЗАКОННА.

А НЯКОИ ХОРА МНОГО ДОБРЕ ГИ УСТРОЙВА.

през 1999 г. несуверенното българско правителство извърши смяна на инфлиралите пари с нови в съотношение 1000: 1, което на математически език означава че самите власти в България признават минимум 100 000 % инфлация за периода (1989 1999); ООД-та, финансови пирамиди, държавни пари, давани като необезпечени банкови кредити на частни лица и т.н., и т.н. Днес съществува едно частно предприятие, известно като Банкова консолидационна компания, което контролира целият финансов живот в страната. В това предприятие например, по данни от Държавен вестник, участват лица като Иван Костов, Емил Хърсев, Добри Жотев и мн. др.

Другара Костов, още като кандидат-член на БКП бил ... "консерватор" хаха

2027г. - България е с 85% циганско население, Слави Трифонов е едноличен владетел на KLETA MAJKA BULGARIQ, а за всичко, довело до този пeчален момент е пряко и изключително отговорен Костов.

Този си мисли, че е пред студенти в МЕИ-то и им разправя глупостите си по политикономия. За Сапио, за ресторант Олимп, за СИ Банк нищо не казва или има амнезия?!

Искаш да кажеш УНСС. Та какво за Олимп и Сибанк, щото аз незнам нищо?

а , Черни Майкъла кво би казал ?

СИбанк я подариха комунягите на Цветелина Бориславова

Макар че Юнкер врънка за жена, предлагам да му пратим за комисар единствения мъж в България - Костов.

ТОЗИ ЧОВЕК ИЗПОЛЗВАШЕ ДЪРЖАВНИЯ АПАРАТ ДА ИЗНУДВА БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС И РАЗДАВАШЕ СРЕЩУ ПРОЦЕНТ НА ЧУЖДИ ФИРМИ ПЕЧЕЛИВШИ ФАБРИКИ И ЗАВОДИ!!!ДОГОВОРА С "МАРИЦИТЕ"ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗКОПУВАНЕ НА ЕЛ ЕНЕРГИЯ НА ВИСОКИ ЦЕНИ,Е ПОДПИСАН СЪЩО ОТ НЕГО!!!ПРАВИЛНО МЪДРИЯТ НИ НАРОД ГО ПЕНСИОНИРА ОТ ПОЛИТИКАТА,НО ПРОДАЖНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА НОСИ НЕГАТИВИ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА!!!ТОЗИ НАГЛЕЦ Е ЗА ЗАТВОРА!!!

Не е за затвора. ЗА РАЗСТРЕЛ Е!

Кви фабрики и заводи бе. Като чуя за тия печеливши заводи се чудя що така долара беше 3000лв преди Костов и милиони хора протестираха по улиците.

Какви фабрики и заводи,каква икономика?...Всеки път питам когато някои колега от колхоза пише ,че Костов я унищожил тази"печеливша и просперираща българска икономика"...и никои не ми отговаря!За Сименс,Мерцедес или Бош става въпрос???...Кажете ,аз ли имам деменция и не си спомням или вие,другари!!!???

Унищожаваме си умните хора, това сме ние...

Така е за съжаление. Както има един цитат на Буковски "проблемът със света е, че интелигентните хора са пълни със съмнения, а глупавите от тях са пълни с увереност". Голяма част от "плюещите" тук са доказателство.

Костов е мразен до абсурдна степен. Има нещо несъзнателно в тоя хейт. Не мога да си го обясня, но съм забелязал следната корелация: същите хора са в 100% от случаите малоумни.

Мразен е от рубладжиите среди и е постоянно и целенасочено клеветен. Който има малко акъл, разбира, че той се справи най-добре, и то с голяма разлика. Затова го плюят и изкарват десни мюрета едно след друго.

либерализма е най вредното нещо на света, но как ще бъде изкоренен няма да е лесно защото даде преднина на хора които не заслужават това

Ами така ще е когато не се оценяват честни труженици като Киро Либерало.

от съвремените политици, който разбира от Управление и МОЖЕ да управлява държавата. След 1978 г само трима са доказали, че могат да управляват държавата - Стамболов, Живков и Костов!

Костов говори умно.Но само говори. Всъщност е острие на червените кръгове, продали се на братчедите по моше- ничекска линия, които въртят света по религизона линия. Между другото именно Коство е дал разрешение Турция да назначва БГ ходжите. Това дали е предателство, дали е липса на елементарна далновидност няма значние. Но е абсолютно неприемливо , за някой, който се смята за български държавник. Самият Костов е ревностен христЕнин. Идеален десен консерватор под контрола на бившето КГБ, а то самото оръжения стожер на ционизма :-). Идеологически стожер на ционизма и книжничестовото са ислям и християнстово. Без БАЙБЪЛ (библия - стар/нов завет, евнагелия и прочие) и коран как мислите ще се (само)доказват еврейските митове, че са ИСТИНСКА история? Тъй че Костов има качества на ума, но това не го прави родолюбив БГ държавник.

Единствено Костов заяви на Турция да не се меси в бг-политиката,единствено при Костов ДПС не е била управляваща и крадяща,единствено Костов екстрадира ислямски проповедници!!!...Докато вашите любими и патриотични комуняги застроиха България с джамии в знак на благодарност,че им фесовете гласуват за тях!Преди 5-6 месеца бяха построени нови джамии в Сливен и Горна Оряховица където няма един турчин!!!

Костов предаде сърбите и подготви "голямата" демокрация на Балканите,вкл."бизнеса" с горива...За маратонките да не говорим. На негово място,човек трябва да се скрие в "миша дупка"!нека да види и най-верните си последователи-все "маскари"-от Радан до Евгени...

Сърбите винаги са биле против нас, доказателството са многото Българо-сръбски войни. Та не ми пука.

Костов е пълен тъпанар и негодник!

Червените зомбите дори е не са разбрали какво казва Костов,да им ""преведа""-Костов не удобрява ислямизацията на Европа!1999г. Костов отказа на Клинтън и еврогеиците от Брюклсел да приеме в България 500 000 шиптъри!!!

Един голям политик и държавник в новото време, който за жалост бе недооценен от наивния народ. Не и без помощта на мафията.

Особенно с оная декларация за ГЕНОЦИДА ИЗВЪРШЕН ПО ВРЕМЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС! И тоя боклук има нахалството да се появява и да дава съвети! МИСТЪР 10%!

Съгласен съм с теб - голям политик е, но слушаше често онези, които се възползваха от властта и в крайна сметка му намазаха ските. Жалко... Той бе иначе човекът който извади България от ужасната разруха, в която я вкара Жан Виденов.

Намазаха му ските мафията и техните медии с черен ПР, защото ги беше почнал.

НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕЧЕ! АБЕ,КОСТОФФФ ДА НЕ СТАНА НАЦИОНАЛИСТ БЕ?! ГОВОРИ ПРОТИВ ЛИБЕРАСТИЯТА?! НЕ БЕШЕ ЛИ ТОЙ,КОЙТО "ПОГРЕБА" НАЦИОНАЛИЗМА В БЪЛГАРИЯ?!

е в затвора за престъпления срещу България - толкова "голям" политик е. Тук народът го прати на бунището, на оня свят ще се пържи в Ада.

Какво е изградил Костов, постави началото на разграждането - най-безсмисленото при това. Нима е безгрешен, нима за нищо не съжалява? Нима не тласна Б-я по нанадолнището, нима не замени руското влияние с американско такова - и то с какво бе по-добро за държавата ни. Хайде стига толкова. Ако си мисли, че хората му вярват, да се пробва на избори.

Сигурно си млад и нямаш спомени по-ранни от 2000 година.

Идеално си спомням всичко - и продажбата на "Балкан", на "Кремиковци", помня как се кълнеше ,че нямат нищо общо с КТБ, а то не било така. Това е един лицемер.

Такива като теб предимно бивши комунисти /сега либерали /ни превърнахте в колония в 21 век за някой и друг долар. Всички наши ценни активи вече са чужди. И последните остатъци са сложени на сергията - виж концесията на летището. Трябва да последваме примера на Великобритания и Исландия.

Към Злобар - не отчиташ как си взе с дъщерките паричките от Корпоративна банка?

Пак разлая кучетата.

Kостов е 1, както винаги.

Про дашник от една про дажна телевизия интерв=ира прода жникът Костов

След като либералите като Костов докараха страните си и света като цяло дотук, сега се оказаха безпомощни пред него?! Явно светът е виновен. Всъщност тук наш Иванчо не подлага на съмнение натрапените на света ценности, а се опасява да не би да вземат да се появят нови. Че тогава жална им майка на такива пророци, анализатори и всякакви лаборанти като него.

Ега ти и наглостта!?!?!!! Костов РАЗПРОДАДЕ държавата, а вместо да е в затвора-дава акъл???? Той ПОДАРИ:Нефтохима в Бургас на Русия,БГА-Балкан -на евреите, Девненските заводи, "Плама"-Плевен,подари на безценица недвижимите имоти на БГА-Балкан и да не изброявам още колко щети нанесе на страната,но СТАНА м и л и о н е р с благословията на БСП !?!??? РАЗБИ СДС!!!!!!!Той е ПРЕСТЪПНИК!!!!!

Троле троле, все същия мизерник и прост човек ще си останеш.

Безмозтчен си,жалък си!

Нито едно вярно изречение и само лъжи. Държавата я разпродаде Жан Виденов за без пари - срещу приватизационни бонове на Приватизационните фондове на сегашните олигарси. Нефтихим не е подаряван. Продадени са 57% за 101 милиона долара +420 милиона дългове+ златна блокираща акция за държавата. БГА Балкан беше обявена за фалит от Виденов, Костов се опита да я спаси, когато видя че нещата не стават прекрати действието на приватизационния договор, съответно Балкан заради дълговете си фалира и синдика разпродаде повечето НЕДВИЖИМИ имоти и локации, както и друго имущество при Царвула, част влезе в ново дружество Еър България за което държавата плати 50 милиона лева и после го продаде за 11 милиона без грам дългове. Девненските заводи, вероятно имаш предвид Соди Девня. Продаде го за 160 милиона долара + ангажимент за инвестиции и още си работи. и носи приходи на държавата, Плама плевен другарите продадоха за 1 лев на Евроенерджи и го фалираха тотално. Костов в нито една класация за богаташи не е сочен за милионер. Престъпници са боклуци като тебе сеещи лъжи.

След това драги задача бе на Ванката Костов да следи приватизацията и след приватизационните сделки. Хаха не дрънкай глупости. ЖЕНАТА НА ВАНКАТА КОСТОВ НАПРАВИ ФОНДАЦИЯ ПРЕЗ КОЯТО МИНАВАХА ЧАСТ ОТ РУШВЕТИТЕ. НАБУТАХА НИ СУПЕР ВЕЛИКАТА ЗДРАВНА РЕФОРМА ОТ КОЯТО МРЕМ КАТО ПИЛЦИ ОТ ПТИЧИ ГРИП. НАПРАВИ РМД-ТАТА. СПОМНЯШ ЛИСИ МИСТЪР 10% АААААААААААААААААААААА? ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ТОЯ ДЕБЕЛАК ! СЪЩИЯ ТОЯ ВАНЧО ПРЕКАРА ПЕНСИОНЕРИТЕ НИ СЕГА СЕ ЧУДЕМ КАКВО ДА ПРАВИМ С РОДИТЕЛИТЕ НИ! А ЧЕ ТОЙ ПРОДАДЕ НЕФТОХИМ ЗА 180 МИЛИАОНА ДОЛАРА ДА НЕ Е ЛЪЖА?

кой е продал рафинерията в Бургас??? И защо го е направил, как си мислиш? По неговото време как са минавали на тъмно влакови композиции с петрол за Югославия, а граничари и митничари се правили на не чули, не видяли?Хейй, толкова ли ви къса паметта? или на пълни идиоти се правите???

Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари: 1. Месечна инфлация 300%. 2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар 3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум. 4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия. 5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара. 6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара. 7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време. 8. Прекъснати връзки със световните финансови институции МВФ и СБ. 9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара. 10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени. Какво остави след себе си Иван Костов ли? Ето какво: 1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%. 2. Национална валута 2 лева = 1 долар. 3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара 4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години. 5. Средна заплата 250 лв = 125 долара. 6. Средна пенсия 130 лв = 65 долара и добавка за вдовишка пенсия 20% 7. Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване из Европа. 8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нараснало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции. 9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара. 10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина и изолация на ДПС. Имаше 650 000 работещи фирми и 13-та заплата. Всичко това само за 4 години.

Никакви факти не могат да променят червените тухлени кратуни ,облъчени от червената чума!Защо ТЕ(червените буклуци)не публикуват данни и факти от управленията на правителствата съставени от комунягите,тези на Мадридския комарджия(нали те си го доведоха),На Украинския ереин-геи или на Тяхната тиква от Банкя!?

Защото лъжливата пропаганда за тях е начин на живот. Колкото по зомбиран е народа, толкова повече ще си правят каквото искат. Жалко че в БГ е останал калпав матрял, който го облъчват с лъжи всеки ден и вярва.

Същия Ванка Костов защо не потърси къде са парите на хората когато фалираха банките? А и как така малко след като БСП и Жан Виденов сдадоха власта рязко падна изкупната цена на долара! А резерва от 200 милиона са дрънканиците на един банкер който участва в фалита един проф. Вълчев!

Парите на хората и спестяванията ги изяде инфлацията, дето я докараха комунягите.

Да ти опресня паметта: Това го направи Временното правителство на Стефан Софиянски, което до април-1997 успявайки чрез икономически и финансови лостове успя от 2960лв да го докара до 1500 лв или 1 дойче марка. После Костов вквра Валутния борд, който единствено крепи лева вече 20 години. А трите нули махна с реформата от 1998 г.

Наминавам само да видя дали коментарите са все така много, когато става дума за Костов. Да, все така много са, както винаги! Това е, защото Костов не е случайна фигура, а величина!

Величина ама с отрицателна стойност ( единственото положително е е че е близко до нулата).

Ами... не знам ако прочетеш малко повечко от коментарите, дали няма да ти направи впечатление едно доста голямо одобрение за него - и на думи, и в плюсове за него. Ъхъ, трябва да се чете, трябва да се правят изводи, не може само с обобщения "всички го мразят". Прочети и виж истината - има много, много фенове. Просто хейтърите са по-кресливи и не много претенциозни към думите си - това е!

То и Сталин, Хитлер, Ленин, Маркс също са величини!

Иване, Иване, пожали ни малко , пенсионирай се , копай там нещо и не занимавай с тълкуване на сънищата си от следобяд. Много грехове имаш ! Покай се и замлъкни в медиите( вземай пример от другия титан на мисълта Филип Д.)!!!

Потвърждава се тезата ,че продажници,предатели и лъжци също могат да казват истини.Въпросът е ,че никой вече няма да иска да ги чуе!В думите на Костов има и нещо трагикомично-самомнението му ,че той е градил нещо...-най-циничният и безогледен разрушител !!

Определено си лъжливо овчарче.

комунистическият партизанин даскал по политикономия дето превърна България в пустиня.Вълка не мени нрава си : и сега сливенският ваньо си е на хранилка на НПО -в университета на златките и фолкпевиците -НБУ къдено се занимава с анализи -вицове да световната политика.

Аз съм бил негов (на Костов) студент през 1987-88. Мога да потвърдя, че говорите само за "... тоя що ду'а ..." (както казваше баба ми) - сиреч: говорите неверни неща. Това само за да подчертаем истината (ако тя за Вас има значение)

НБУ е университет , създаден от социалистическата научна буржоазия, за да има какво да работи, след като им закриха полит-катедрите и АОНСУ. първата му ректорка е от семейство активни бирци и лапачи нз социализма, Това само показва към кои принадлежи Костов,