Встъпителната реч на Тръмп- една от най-мрачните в историята

Речта на Доналд Тръмп беше едно от най-мрачните обръщения към нацията, отправяни от американски лидер при встъпване в длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Встъпителната реч на Тръмп- една от най-мрачните в историята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние не ги стигнахме американците , ама те ни надминаха в плюенето по опонента си ! Вероятно това се дължи на факта , че недоволните от цял свят отиват да живеят в САЩ и все за нещо мрънкат.

Казал рекъл и хората му повярваха и започнаха да пляскат. Той самият е един от виновниците че Америка е в това състояние. Народът много бързо забрави че Тръмп беше (и продължава да е) бизнесмен. Щял да отваря фабрики. Кой ще работи в тях и на каква заплата? Сравнителна на тази в Китай ли? Или на тези в Южно Мехико? Колко ще струва един Айфон Made in US? Приказките са вятър работа. Да започне да прави нещо а не само да приказва.

Браво, адаш, от твоите уста в божиите уши!!! "Америка ще започне отново да печели, да печели като никога досега", което означава, че Русия ще губи както никога досега! Тоест Русия я пиши фира!

Нечестно мнение на нечестна медия. Речта беше позитивна, оптимистична, антирасистка, хуманна, призоваваща към единство и солидарност. "Мрачна"? Мрачно е в душите на някои журналетки!

Не е необходимо да слушаме речите. Снимката с поздрава - дясна ръка в юмрук копира поздрава на БААЛ - бог на слънцето и плодородието, но за евреите това е сатаната. Тази снимка показва, че юдомасонските кърлежи ще бъдат горени с огън, докато се обезпаразити целия свят.

Глобалистите творят една спирала от лъжи, която се затяга все повече като примка около собствените им вратове. Кого си мислят, че могат да лъжат и манипулират? Речта на Тръмп може да е мрачна само за тях, защото бележи началото на връщането на властта на законния й притежател - народът. Защото бележи възстановяването на истинската държавност в САЩ, от което глобалистите из цял свят ще вият на умряло и ще организират гей-паради до дупка. Гледам в Барселона вече са почнали :)

""""Тръмп посочи, че в САЩ има много "ръждясали фабрики, разпръснати на различни места и стоящи като надгробни камъни", а за себе си каза, че е защитник на "забравените мъже и жени"."""""Ако добави още и изсечени овощни градини , буренякъли ниви и зеленчукови гради и масова сеч в горите , то направо президент Тръмп все едно описва България ,след като бе ударена от "необратимите демократични" промяни и налазването и от неолибералните ценности.

Ралността винаги е мрачна и невесела-никога розова !Дълго блябосване не е нужно, а здрава ръка и да се работи !

Тръмп го каза в речта си много точно и ясно - по същество... Сега следва действието.. Дано успее, ще има доста голяма съпротива, но ако го направи ще има големи промени в живота на Америца.

Мрачна, но и реална. Заменете Америка с България и ще видите, че все едно Българският Президент встъпва в длъжност. Направо е поразително, стига да ви се чете!

ИСТИНАТА Е КРАЙНО НЕУДОБНА!!!

Много точна и с ясни послания реч - НА БИЗНЕСМЕН. Той прекрасно знае цената на парите и както каза ..."край на празните приказки, време е за действия"... не е предизборно обещание а верую на човек на действието, като Рейган. Има ли кой да се учи или ....

Тръмп определи реалните задачи, а не използуваше плямпаниците за демокрация. Оттук е недоволството на американската олигархия и мафия

Смятай ако не бях слушал речта, кой знае какво щях да си помисля че е казал. Речта беше супер положителна и изпълнена с надежда... за народа. Да банкерите от Уол Стриит сигурно не им харесва. Ще крадем по малко

ааа окей, разбрахме, че сме в диктатурата на неграмотните, които не допускат да се изказват по-добрите от тях... пък после ни се оплакват, че само училите с труд били просперирали... ех, образованието, което не е достигнало до нивото на гюлен, който ни трие постовете от висотата на образованието си... :-)))

какво трябва да доказва Тръмп? след като е нужно само да фърлиш едно око на европейските форуми, прочистени от мнения, които не съвпадат с тези на обама, меркел, клинтън, социалистите. зелените и левите? ФАКТ!!!

abasador

ей, страхотен си като модератор, защо ме допускаш коментара ми към горната статия... (не) само един отговор е верен; 1. защото не разбираш добре българският език 2. защото не можеш да схванеш значението на написаното от мен 3. защото нямаш завършено образование като журналист 4. или твоето его не ти позволява да допуснеш коментар или реплика, които поставят под съмнение авторитета ти Лек ден.

abasador

ПС извинявам се... НЕ допускаш ... Лек ден.

встъпителната реч на Американския Президент бе опорочена от педераската цензура! Факт!

какво трябва да доказва Тръмп? след като е нужно само да фърлиш едно око на европейските форуми, прочистени от мнения, които не съвпадат с тези на обама, меркел, клинтън, социалистите. зелените и левите? ФАКТ!!!

може ли да уточниш кои точно визираш в България, за света е ясно, клинтън, меркел ... така си ги изписал. Баш американофилите нещо дадоха заден ход, уж се кланяха на всичко американско, а пък се оказа, че са грешали. Те, за кой ли път се насраха, но не се изложиха.

цензурата на сорос какви данъци плаща за своята асоциална дейност? за рушението на държавността и за въвеждането на шариата, като конституционно право на банкерите?

та, кой е крайнодесен, този, който се е изказал, или този, който го е изтрил. нека съдът в хага да каже!

какво трябва да доказва Тръмп? след като е нужно само да фърлиш едно око на европейските форуми, прочистени от мнения, които не съвпадат с тези на обама, меркел, клинтън, социалистите. зелените и левите? ФАКТ!!!

най-мрачното в тази история е, че цензурата на педерастите джихадисти, които въвеждат шарията на сорос и ротшилд въвеждат чрез медиите си подчинени на dybilизъма, кое било правилно и кое не! и на това тез фашаги викат демокрация на концерните и банките.. :-))) а като си помисля, че те- асоцияллните цензуратори няма да плащат и една стинка осигуровки, данъци, лихви от държавните заеми към банките соросоидни и някъде тук се питам: а къде отиде справедливостта на педерастите, към света?

по важното е от този човек да са доволни от москва,от там и нашите хора от българия!

Дони е пич и го доказа с речта си, без да чете, без да мънка, без да срича. Направи директни послания към исляма, към нарушителите на границите, към бизнеса, към обединена Америка. Как ние не случихме на президент... Отново доказваме, че сме на дъното, а Тръмп ни даде пореден урок по достойнство и гордост.

До всички - скриха ми коментара защото съдържаше превод на пасаж на оригинала на речна на Доналд Трумп, а ЦЕНЗУРАТА в БГ не позволява това защото ХОРАТА ще разберат, че той е казал нещо, което е добро за ЦЕЛИЯ СВЯТ, а не само за СОРОСОИДИТЕ - неолибералисти, които проватизират всички активи и национализират всички негативи !!! Засрамете се за пореден път от link - КОЙ, КОЙ, КОЙ Ви плаща за ЦЕНЗУРА ???

abasador

не се, притеснявай колега, моята реплика към теб, в която изказвам мнение, че т.н. модератори или редактори на ДИР.бг със сигурност имат не повече от завършено средно образование, дори не я допуснаха! Лек ден.

педерастията провали света. и пръста си не мръдвам за нея! каквото и да става с нея!

не гласувайте за радан и подобни създатели на мрака, цензурата и безделието асоциално! та той е по-ляв дори от хитлер и костов взети заедно в бкп на серж... които трият светлината, за да ви водят в мрака си собствен-о-създаден!

в същност, цензурата е на нивото на създателите си - народното събрание и царските им подлоги от дс докачливите доносници!

соросоидите и тяхната цензура на sybil-dybil за пореден път доказаха, че служат на фашизма на шариата. една от най-мрачните действителности в историята на човечеството, създадени от sybili, pederasi, kos ovaci, uahabiti, бжежинци, олдбрайтовки, волфовици и друхи ротшилдовски отрепки.

много хубава, светла цензура под най-мрачната реч. все пак цензурата на джихадистите на сорос доказва, че от такива речи има нужда.

ВЕЛИК Е,