16 души загинаха при автобусна катастрофа в Италия

Шестнайсет души са загинали и 26 са ранени в катастрофата, станала в Северна Италия с автобус с унгарски ученици, които били на екскурзия.

Обратно в новината

Коментари - 16 души загинаха при автобусна катастрофа в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ГОСПОД ОТ СВОДА ПРЕЗ ГЪСТИЯ ДИМ ГЛЕДАШЕ НА ВСИЧКО ТИХ, НЕВЪЗМУТИМ... /Иван Вазов-"Кочо Честименски"/ Ако това беше станало у нас веднага щяхме да обвиним комунизма,капитализма,феодализма,неолиберализма и всички "изми".И щяхме да се разделим на 100 партии и НПО -та само и само да се изяждаме взаимно. А други народи в подобен случай се сплотяват и обединяват.

Заради подобен инцидент в България преди години. Забраниха автобуси с деца да пътуват през тъмната част на деня.

"малко преди полунощ", добре че тук забраниха нощните пътувания.

Много им се събра на горките жабари ,то не бяха земетресения ,лавини катастрофи.

Унгария, Франция, Италия - всички са жабари, само от Враца са кухи кратуни.

е не може всички да са ракетни тролове със стърчащи ракети,а че са жабари са,а ти едно обикновен ракетен отпадък

Пияните макарони са се натряскали и са се избили...хохохохо

Шилo

ГЕРБ са виновни!

глупак

Бог е простил и на вас атеисти.

Да не ти се случва на теб или твои близки - до там ще ти е вярата!

Имам чувството, че някакво проклятие се е стоварило над Италия в последните години, то не бяха земетресения, наводнения, сега тази лавина и автобус...

Да, сякаш нещата не са случайни тези неща. Срещнах тълкувания, че бедствията в Италия и Гърция идват от приетите закони за бракове между хомосексуалисти.

Каква Италия търсиш тук, бре заплес? Учениците от Унгария, шофьорът от Франция, само стълбът е италиански.

Глупендер...

много тъжно! милите.трагедия. бог да ги прости. и да даде сили на близките! :(

Нека ранените се възстановят! Нека Господ помогне на лекарите и на всички свързани с тази трагедия! Много ми е мъчно за жертвите! И докато се молим за ефективност при спасяването на затрупаните в италианския хотел, докато там борбата е нечовешка за всеки един живот, тук един миг невнимание и 16 овъглени деца... Мир на праха им!

Къде е спал твоят "Господ", та е допуснал да се случи тая чудовищна неправда?! Що не го препоръчаш на близките на тия ЖИВИ ИЗГОРЕЛИ деца?! Заблудена овца!

До вярващите малоумници: Не цъкайте минуси, а дайте обяснение от "божия" гледна точка!

Как се пали дизел бе хора... Какво е това чудо? Да беше бензинка, да се запали, ама то дизелов автобус...

...Как се пали ? Ами много лесно ! От късо съединение ! Знаеш ли колко ел. консуматори и мощност "тече" в един съвременен автобус ,особенно в това зимно време и то нощем . А ,наоколо само лесно запалими пластмаси и изолации. В моята 38-годишна практика ,съм се палил 3 пъти ...винаги от "късо" съединение -никога от теч на гориво ! И знаеш ли какво става ,когато "закъси" токов (+) кабел ,особенно ако е и в сноп от други , недай Боже ,някъде под таблото ...виждал ли си дъгата при ел.заварка ...те такъв огън хвърчи ! Пък и ако си подсилил предпазителите ... и нямаш "ключ-маса" и бърза реакция и 10 пожарагасителя да имаш ,смятай ,че след 4-5 секунди ,вече никой не може да изгаси ,това ,което гори !

Прочетеното от първо лице ме навява на мисълта за в бъдеще при тези/и други автобуси , да се измисли железен вариант за ел. инсталацията, допускащ вероятно и известно "оскъпяване"- да не се допуска потенциално да стават къси съединения с последващ опустушителен пожар с много жертви и пострадали!! Така си мисля...