Белгия не отменя връщането на мигранти в България

Не всички връщания на мигранти към България са отменени, уточни белгийският държавен секретар по убежището и миграцията Тео Франкен.

Обратно в новината

Коментари - Белгия не отменя връщането на мигранти в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Притока на бежанци ще спре или поне намалее само когато европейските бежански лагери се изравнят по стандарт с българските....

халал да са им афганистанците! да им пратим още?

ние ги искаме но те не си ги дават.Особенно тези млади ,здрави и прави мъже!Та това е работна сила , това е потенциал който не е за изпускане!Живи и здрави да сте Белгия!Благодарим за добрата преценка!

"Работна сила", да не си мръднал. По скоро това са разплодници - питай баба си меркел ханъм!

" България е изразила пълна готовност да приеме тримата афганистанци обратно. " Щом си си дал гза, ще те ебт безплатно и докрай - стара БГ поговорка

Ами, хубаво! Това, всъщност е добра новина за нас... Това положение трябва да се запари, а ние да си държим на имиджа, че в България е непоносимо и няма условия за приемане и подслон на ЕМИГРАНТИ! И стига вече сте ги обявявали за "бежанци" тея нашественици!!

Точно заради такива като тебе в България е непоносимо и за българите.

Да се чете "приемникът не предоставя благоприятни условия на паразита". Айде няма нужда!... Дир, защо не покажете как общежитията в Овча Купел бяха ремонтирани, санирани и т.н. и точно след един месец изглеждаха като сграда след бомбардировка в Бейрут??Защо не попитате "непридружените тинейджъри" поради каква причина такситата не отиват на адреса на общежитията и брадите поръчват такси на входа на НБУ?? Защо не попитате охраната на "Фантастико" защо като влезнат тези от снимката, човека е принуден да ходи след тях като падар?? Защо не попитате студентките от НБУ защо не посещават късните лекции ами бързат да си тръгнат по светло?? Да се екстрадират незабавно обратно в кочината, от която са дошли, там условията са райски. Ако случайно не са райски да си ги направят, а не да ходят по света и да чакат някой да ги отглежда!

Ние имаме интерес да ни възприемат като страна втора категория само по отношение на задълженията, а за кифтетата да сме първа!

БРЦК

Ма халал да са ви бе! Даже имаме още много които имат нужда от 'защита' от 'лошите български условия'. За 'бежанец' 1700лв, а за пенсионер 150? Айде у лево!

Пенсионното осигуряване всеки сам си го избира!

КАКВО?! Ти КЪДЕ живееш бе, амбриаж?! Явно НЕ Е в България...

А спиране на скандалната златна концесия , А???????????

Бежанци от Ирак и Афганистан? Как да го разбирам?! Че там отдавна има демокрация! Виж, в Сирия управлява "сатрапът" Асад, а оттам по-малко бежанци...

Президентът Радев каза, че ще работи за ревизиране на Дъблинското споразумение, което е несправедливо ъм периферните страни в ЕС. Да видим.

Меркел още преди Радев искаше ревизиране на Дъблинското споразумение, което да се замени с квотния принцип, но Вишеградската четворка се дърпа.

уточнение

Не е ли най-демократично мигрантите а отиват там, закъдето са поели? В един момент всички се спират е вдна ли друга държава, закъдето са тръгнали. Защо непременно трябва да се връщат в България, а не в Иран или Ливан, примерно, където първо са пресякли държавна граница?

БЛАГОДАРИМ на белгийския съд за негативното отношение към България.БЛАГОДАРИМ и се надяваме на това да наложат мораториум за връщане на афганистански, сомалийски, конгоански, иракски, бангладешки, ....... и всякакви подобни граждани за отглеждане на наша територия. Надяваме се, че имат силата да наложат обходен маршрут при придвижване на същите човешки орди около нашите негостоприемни територии. Ще бъдем много благодарни, ако ни изключите от тази крайно хуманна дейност и набиране на работна сила за бъдещия просперитет на континента. Ние си имаме достатъчно остатъчни цигани които да интегрираме. Благодари отново. Не се колебайте да си ги здържите. Те са ваши!

За вечни времена.

Значи запада пропагандира паразитизма сред бъгавите,а накаря на нас ни ги доставят. В БГ има поговорка,който не работи не трябва да яде. Паразитизма е неразбираем за бг народ,такива са нашите културни особености и западната толерастия трябва да ги уважава.

Те толерантните белгийци , французи , германци си ги поканиха! Да си дьржьт и интегрират в тяхното общество! Ако се опитат да ги врьщат , Е ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРАТ каква е ГНЯВ!Могерини и Меркел да си ги дьржьт при тях!

те знам отдавна... тук си на копейки - познавам те по неграмотността ти - за 3 клас не ставаш - на глагол окончание ът!!! Кух си кат лейка, не, като цял тир с лейки!

Ама защо в България бре, Афганистан официално си ги приема обратно, тези в Белгия да не би да не са информирани???

Шегуваш се, предполагам? Германия дава убежище на 60% от пристигналите афганистанци. От тези, чийто убежище е отхвърлено, реално страната са напуснали много малко. Останалите остават в страната докато ги узаконят. В Германия има в момента над 150.000 нелегални имигранти от Северна Африка ("Нафрита"). Занимават се с дребни кражби, продажба на наркотици и работа на черно. "Великият" Европейски съюз не може да накара страните от Третия свят да си приберат нелегално пребиваващите граждани... А в Тунис скоро правиха демонстрация против връщането на "джихадистите" от Европа. Основният плакат беше на немски: "Г-жо Меркел, Тунис не е депо за отпадъците от Европа!"

чакат рикошети и свински опашки

А Тиквата не отказва да ги приема.

ако тиквата не го изберат? Кой ша ги приема/

Няма кой. Да го изберем пак, за да няма проблеми

Връщайте ги, само че тук температурите са -5 до - 15 градуса и аз на баща си къщата няма да им дам.