КЗК разследва аптечния бизнес на Марешки

КЗК се е самосезирала и започва проверка на аптечния бизнес на Веселин Марешки. Бизнесменът принуждавал аптеки да купуват от негов дистрибутор.

Обратно в новината

Коментари - КЗК разследва аптечния бизнес на Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Защо сега преди изборите правят това? 2. Защо тази информация се съобщава във медиите с подробности, които може да не се ДОКАЖАТ а накърняват доброто име на човека?

Тази комисия да вземе и да се гръмне,защото изпълнява само политически поръчки, а не служи на народа.Те за това са я създали.

Политическа поръчка. Това означава Марешки е настъпил партийците и комсомолците. Значи, който иска промяна, трябва да гласува за Марешки

трябваше преди президентските още да го разследват.

Действията на Марешки по-скоро напомнят мутренско поведение. За каква нелоялна конкуренция бляботат от КЗК? На това отдавна му викаме рекет.

Достатъчно е само да изгледат и проумеят материалите на Валя Ахчиева. По някакви си негови правила щял да и даде интервю срещу договор и щял да и осигури телевизия. Ти да видиш! И чия Нова ще да е тази телевизия?

Тоя да си купи кремче от някоя конкурентна аптека ,че целия е в лишей----------не знам тиквето как го прегръща!!!

Я, какви са продуктивни! КЗК докъде докара работата около обявения от нея самата картел на бензинджиите?

Държавата на мафията се задейства. Защо не провериха как Лукойл толкова години няма печалба. Сигурно е единствената рафинерия в света, която работи без печалба и продава по-скъпо от останалите.

Радефф ще стори това.

ама срещу руския картел не може да прави такива работи,щото ще му издейостват инпийчмънт

Ами явно след изборите Марешки стана НЕУДОБЕН за "някого".. Кой ли?????

Този си постигна целта по аптеките, излъга народа предварително ...

Но действията на бизнесмена и неговите сътрудници могат да бъдат разгледани като нелоялна конкуренция, се казва в съобщението на КЗК. Щото на Лукойл и големите вериги е лоялна.

Защо не проверява КЗК тези които продават по-скъпо?Страдам от много болести и ми се налага да купувам лекарства.Търся ги само в аптеките на Марешки.Последният случай беше:Предписват ми антибиотик,който в аптека,посочена ми от джипито струваше 41лв.,а в аптека на Марешки закупих за 34лв.Защо не се направи проверка как за едно и също лекарство в две аптеки намиращи се една с/у друга разликата в цената е 7 лв.Изплашихте се от Марешки,грабители на бедният народ.Това ще ме мотивира за кой да гласувам.

Този образ от снимката носи ли ви сигурност и доверие? Честно си кажете? Ще му дадете ли власт? Аз не бих! А сега малко информация за вас: 1. Този, когато получи стока от някой склад не я плаща на време! Бави се и затова останалите го избягват. 2. Има си отдел Експанзия, в който нахални типове ходят да говорят невъзпитано на непознати клиенти срещу този или онзи търговец. 3. Дреме му за социалната роля. Той се крие зад тази фасада, но реално обира до стотинка бюджета на здравната каса. На нея не прави отстъпка, щото иначе ще яде... 4. В аптеките му над половината персонал е неграмотен, но е там с цел да примамва населението. Обират им здравните книжки неправомерно. После се оказва, че не били обслужвани в тяхното градче, а в някаква аптека в Младост в София! 5. Чували сме и за апартаменти, организирани като заводи за преопаковане... Та внимавайте на кого си давате парите и кого правите монополист! Ваша си работа. Но всичко се връща.

Ей, герберастки боклук, при положение, че едни и същи лекарства са по евтини в съседни на нас държави, как да ви вярвам на малоумните обвинения. В момента си на принципа "аз да кажа, че сестра ти е курва, ти върви да доказваш, че нямаш сестра".

Друго си е Златев. Такова доверие вдъхва.

Абе виж, Марешки че е пладнешка мутра, е самата горчива истина, но тоя мутрак поне предоставя нещо друго освен купешки приказки (визирам цените, на които предлага горива). Това на всеки, който не е непървосигнален ганьовец, му е ясно, че не е от алтруизъм, но фактът е, че с действията си единият мутрак разбута другите мутраци, от което по изключение народът получи облаги. Така че сигурност и доверие в никакъв случай, но докато клати охранените олигарси, след като явно нито ние като народ, нито политиците ни като власт си мърдаме пръста да променим нещата...

и сега му показват, че беше до тук, повече няма да го пуснат. Същата работа беше и с директора на Червения кръст д-р Христо Григоров, който беше реален конкурент за гоцевия втори мандат, но срещу него също му спретнаха обвинение и прокурорска проверка и щом се отказа от участие в изборите, проверката заспа.

и Гоце и Христо са били от ДС.

Някой знае ли какво става с проекта на Мерешки в София да построи най-голяма бензиностанция в света? Чакам в София да падне цената ама уви ...

Ще построи, не се притеснявай. Като влезе в парламента и бензиностанция ще построи, даже няколко.

Олигархията отвръща на удара.

Зорлем ще ме накарат да гласувам за него. Уроди!

Тоя, като го гледам на снимката, няма вид на балама. Тжй много добре знае с кого си има работа и няма да допусне да го хванат на тясно. Вместо да го осукват, неко го съдят направо, защото продава по евтино. Лозунга на българският бизнес днес е - защо да е евтино, когато може да е скъпо;.

Колкото вилицата разбира от кюфтета! И тя е вътре в нещата!

Преди изборите се чудех как ще направят референдума невалиден. Избраха най-елементарния метод, не дадоха пликове на гласуващите и направиха избора им недействителен. Сега тръгнаха срещу партията на Марешки по същия начин, проверки, фалшиви обвинения и разследвания. Капитализъм, господа, всички подлости и удари под кръста са разрешени и законни. Особено ако те гони големия страх да не изтървеш кокала... Нямах намерение да гласувам за Марешки, но сега точно това ще направя.

като теб, някакъв "капитализъм" бил причина за всички нередности, а при "социализъмъ" всичко беше справедливо, по мед и масло ? Ами гласувайте за партия, която ще национализира всичко и готова работа, край с неправдите.

Коя е тази партия? Дай да видим колко ще гласуват за ГЕРБ и колко за подобна партия.

Презалепва нови срокове на годност и помпа мускули във фитнеса..нема а се мори, все пак е варненски тарикат.