Граждани задържали пиян шофьор, ударил 2 коли в София

Граждани задържали пиян шофьор, ударил два автомобила в София. За инцидента по Нова разказа главният редактор на вестник „168 часа” Слави Ангелов.

Обратно в новината

Коментари - Граждани задържали пиян шофьор, ударил 2 коли в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да бъдат арестувани тези които са нарушили правата на човека. Не може така да се изземват правомощията на полицията. До кога ще се толерира подобни своеволия на групи граждани които самоволно арестуват други хора.

Не само арестувани , но и осъдени и да лежат в затвора. А шофьора да го пуснат , да му платят неустоика и да го направят депутат в комисията за борба с ПТП-та.

Сега да не го арестуват затова,че иззема функциите на полицията ?

Колко от актовете е платил, и ако не - защо не му е запорирана заплата, конфискувано имущество...

Защо не е в затвора , а зад волана !!!

Е, 30 минути си е направо светкавична реакция на МВР. Обикновено при ПТП се чака с часове докато плужеците дойдат... Аз пък се питам защо когато граждани задържат с граждански арест пиян шофьор, това не е никакъв проблем (правилно), а когато Перата или Динко извършат граждански арест на тъмни индивиди, потенциални терористи, нахлули незаконно през държавната граница, това е "нарушение на човешките права"? Това означава ли, че в тази държава само м.ангали, талибани и т.н. са хора, защото само те имат "човешки права"? Да видим БХК ще защити ли този пиян идиот с купища провинения?

Безхаберен народ = безхаберна държава !

Какво значи граждански арест ве? Това да не е кумунизъма а? Демокрация е сега, всеки може си праив каквото иска и никои не мое ти каже нищо щото ако много знае моеш го разпориш или му смениш фейса с бухалката ахахах тъпи кумунета бегайте в сибир бе ватници загубени ахахаха

Викали " Невольоооо, Невольоооо " пък взели ,че го арестували сами! Та по въпроса какъв е този "граждански арест" ? Ами то при тези обстоятелства...лекуваме се сами от години, щото докторите алчни, пък и некадърни( Казваш на доктора,че те боли зъб, той ти вика да отслабнеш), полицаите алчни и безхаберни, адвокатите алчни и безскруполни ..... и почваме сами да си вършим нещата, като поговорката за онзи вълк дето сам си върши работата.

Здръжте гражданите като Динко и Перата и ги предайте на съд! И моля, пуснете, човека, той само кара пил! Не посяга на имуществото на Пеевски или Златев, я! Така държавата ще покаже последователност в нарушаване на собствения си наказателен кодекс!

Полицията се била отзовала на 30та минута? Абе вие как си я мислите тая работа?? Първо едва ли е на 30та минута. Второ, да не им е само тоя сигнал! Някъде по същото време става опит за грабеж или битов скандал! Трето-колко мислите,че са редовите полицаи на фона на секретарките из МВР?? И колко от тях са на смяна. Щото някои са били нощна,други ще бъдат... Хора нпросто НЯМА! НЯ-МА!!! А на фона на пенсиониращите се постъпват такива клесове, че просто ми липсват думи наистина. Обезверен съм...

Не ни карай да се смеем.От личен опит зная колко и как работите.Тая институция трябва да бъде затворена,и всички в нея прехвърлени в армията на най ниска позиция-и на браздата,да пазят държавата от близкоизточни елементи.

Ами като нямате хора и коли другия път ще направят и граждански превоз на задържания до районното. Никой не иска от полицията да хвърчи като батман и да спасява града от утрепките. Просто няма ефективност на личния състав. Сигурен съм, че тези които са дошли на 30-тата минута са свършили в пъти повече работа от други, които са били на смяна по същото време. Докато се покриват едни грешки с нови ще е така. Като не стават хората за полицията, изобщо да не ги вземат да пълнят бройки само.

Да бе !? При 60 хил. щат нямат свободна патрулка - виж ми окото! Ченгетата ( не ги наричам "полицаи" защото не мога да обидя истинските служители на МВР) са като лешоядите, изчакват всичко да отмине и тогава кацат да си чопнат нещо на аванта.

Трябва да бъде така: 1 нарушение 1 глоба, 2 нарушение 2 глоби, 3 нарушение 3 глоби и тнт

Има граждански арести на престъпници, защото полицията не си върши работата!Иначе са първи в протестите за заплати и привилегии!

Рецептата е проста - като пиеш не карай, като караш не пий!

40 акта и не е в затвора?

демокрация...

тоя е рекордьор 30 акта.... евала баце... дане сте посмели да вкарате на топло РЕКОРДЬОРА...

Един бой да му бяха хвърлили, ей тъй - профилактично. Защото полицията сега ще го "регистрира" и после кой откъдето е.

Типична родна картинка. Затова всички си трият онази работа с нас.

А полицията чака да изтрезнее ли?