Взрив пред офис в столицата нанесе щети

Взрив отекна късно снощи пред офис в София, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Взрив пред офис в столицата нанесе щети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерете си в нета и гледайте българския документален филм "Имало едно време на Изток"......

стари сметки за уреждане

спор за п(Н)аркомясто..

Онези дни рязаха гуми там, сега взривяват... Всичко е случайно. Явно,

"Под прикритие" - нов сезон!

Атентатът е през 1923 г., не 1925

Май някой е забравил да си плати....

му хвърлят бомбичка с бял-бронз и миниум?! МАЙ ТИ СИ НЕУМОРЕН ТРОЛ?:)

За сега никой не е потвърдил за нещо повече от мощна пиратка, а форумните тролове налепиха стотици плюсове, в постове срещу Станилов, ГЕРБ, и строителния бранш;)))

"Станилов" е една от най-големите строителни компании у нас. Строят метрото в София. Защо ли ги бомбят пък тях?

Строят всичко друго, но не и Метрото. :-)))

не плащат на работниците си с месеци

конкуренцията.Станилов лапна доста от метрото и предвид намаляващия обем на работа някой иска да влезе в бизнеса с обществените поръчки от където лапачката е сигурна и лесна.

Такива новини са много слаби. Пез интервю с потърпевши или заподозряни, без снимки ... Малко по-журналистическо го направете, както от господари на ефира.

Сигурно е някой работник на който не му е платено и не е доволен.Това е фирма която строи метростанция в центъра на София.Да проверят дали плащат редовно на работниците.

Питайте лицето Сталийски да не го изпратил , а най-хубаво Боко Тиквата от Банкя ! Време и Сретан да си каже думата , чакам с радост и желание за голям празник 3 дни ще празнувам !

Криминалния контингент се активизира...опа, той винаги си е бил активен, просто преразпределят към момента.

взривиха офис на Първанов

бойко взривява остатъка от държавата от яд ,че се провали на изборите ,което трябваше и да се очаква ! тези "хора" си въобразяват ,че имат всички права ,а ние трябва да ги ТЪРПИМ и боготворим !

ХВАЩАЙ КРЕМАКЛИЙКАТА И СЕ БОРИ!

Децата от квартала са си изпробвали новогодишния арсенал! :)

Взрив ''Взрив или експлозия се нарича внезапно и драстично увеличаване на обем и освобождаване на енергия, обикновено съпроводени с високи.....'' Избухва ,или се взривява взривно устройство, или бомба! Няма как Експлозията да се взриви или избухне ?! ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕТЕ, ЗАПАЛИ СЕ ПЛАМЪКА !

Станилов е скритата касичка на Първанов, а той вече загуби властови позиции. Нови играчи на хоризонта разместват пластовете!

Не си е платил на тиквата

А мислехме, че времената когато Коледно имаше убийства са отминали. Явно ще се преразпределя, а това в България винаги носи смърт

Е бате Мутра подаде оставка - връща се към стария си бизнес ;)

Наближава времето за подаване на данъчни декларации. На бас че документите на фирмата са унищожени...? Мошеническа работа!

Няма никакво значение дали представяш пред НАП приходни документи или си ги загубил. Приходите се засичат по месечните декларации на твоите партньори, които са ги подали предимно по електронен път. Както и по движението на банковите сметки. Та няма смисъл да си взривяваш документацията за да лъжеш държавата. Ако си толкова ербап просто подай декларация в която не си на печалба и чакай да видиш дали ще те хванат. Данъчната декларация е доброволен акт - сам си я подаваш , сам си пишеш колко си спечелил, НАП съществува за да проверява дали лъжеш.

"Чпигел": Георги Костов- Бърборино, Беге на Мевере Глав. секретаря очаква Телевизионно време 5 минути за да "изстреля" 10 думи че МВР са го предвиждали !

Или сега се строи? Ако е построена и разпродадена, значи вече се ползва от други фирми и може би те са целта?! Ако се строи и не е обитаема все още, значи целта е била строителния мастодонт?!

Е нали излъчиха кадри,няколко счупени стъкла и толкова.Някой е хвърли по мощна пиратка и това е.Ама веднага взрив.

Един по долу твърди,че е котарашка история.

обществени поръчки...вижте в пик.

Всичко е организирано и профилирано-едни гърмят офиси,други усвояват декари в Младост и не само там,трети обират банки,четвърти заравняват дюните на морето.... и т.н.

Сигурно е паркирал на мястото на комшията - получил се е спор за парко място.

ше има разширение на паркинга....

Добре се чу, чак у Бъкстон. В първия момент реших, че има гръмотевици през декември.

Тези строителни хиени + общинските такива направиха София на бетон и стъкла! В тези Манастирски ливади е ужасно,въпреки че учителката по руски живее там и...я возят със лъскава служебна кола! Та...от известно време на "Иван Сусанин"в една междублокова пролука при положение,че няма нито детски площадки ,нито зелени площи! Негодници са както гл.арх. на общ.Витоша,така и селяндура от Червен бряг в СО!!!!!

ура,ето бизнесът идва! това е то пари и бизнес, лукс,щастие,спокоиствие за бизнессемеиството!

Не ,, триста човека ,, ,а елита на ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ , виновни за хилядите убити деца и старци и хилядите изгорени къщи.

Точно триста човека... целите на взрива не са там. Тъпашка комунистическа лъжа!

Строителната фирма била ли е коректна фирма ? Предполагам, че се раздава правосъдие по булгаристански.

Комунистическа държава. Комунистическа държава сме. Малко е да се каже че сме мутренска. Ми вижте - вчера сменен борда на Кинтекс. Какво е Кинтекс? Държавна търговска фирма в оръжейния бизнес. Огромна фирма. Преди е била управлявана от комунистическото КДС. Сега - не знам. После некои другари викат: Помирение да има. Да плеснем с ръце и да се прегърнем. Да загърбим миналото. Да гледаме в бъдещето. Ми то миналото ни преследва. И докато има комунисти няма да ни остави. То не зависи от нас - дали гледаме към бъдещето, към миналото, на Изток или на Запад... все тая. Миналото ни е гепило за гушите и ни тегли надолу. Ей това е положението, другари! 45 години май не ни стигат?

какви папагали сте! Толкова години повтаряте едно и също - комунисти та комунисти... За почти 30 години що не сте измели тези комунисти? Толкова сте страхливи лаладжии, че ми е противно да ви чета. Вместо да действате и да оправите кочинката си, само лалате десетки години, че все някой ви е крив и виновен

де да бяха комунисти поне щеше здравеопазването, училището, транспорта да е безплатен. Хаххаха що пишете глупости! На престъпноста да казвате комунисти, то тогава на капиталистите дето не плащат на работниците сигурно Дядо Коледа ще трябва да им казвате и Снежанка! Комунизма е идеалния строй само дето незнам кога ще се случи!

Кой е Станилов? Той е строител на метрото в София. Има огромен ресурс и е много вероятно да не се е вслушал в нечие искане. Много е вероятно да е участвал в търг, където конкурентите от групите на Пеевски или Златев да имат претенции и интереси. Той е свързан с бкп и герб. Ако се чудите кой е, проверете, но да пишете, че сме мутренска държава не е достатъчно.

Гум, нали знаеш, че в булгаристанския бизнес няма нищо чисто.

ne se e razplatil za metroto nay veroyatno.. sigurno pomisli sled ostavkata na gerb da ne im plati

абе баи печо пуржеше кифтета на газовя ..бадева за мизетата

Червена мафия.

Може да е пък някоя "замръзнала тръба "

Котарашка фирма, някой я е нарочил.