Багери унищожават пясъчните дюни край Лозенец

Багери разорават дюни на къмпинг „Оазис“ край Лозенец. Институциите обещаха да проверят на място дали има нарушение, но в първия работен ден.

Обратно в новината

Коментари - Багери унищожават пясъчните дюни край Лозенец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърцияяя майка, Гърция.

на багерите. Те си имат фирма, а разрушения в частен имот си е престъпление. И на база на коя експертна оценка и кой доказателствен материал съдът реши, че дюните не са дюни.

Мутренския рай - бетон, асфалт, коли, "мацки", алкохол, дрога... В това допускаме да превръщат България.

Гадно е че някой пак се опитва да прекара всички.Затова ходя само в Гърция,като избирам дестинации без българи.

Ти си велик! Евала!

Бягането от проблемите не е решение!

Когато Герберунгелите са на власт винаги има такива извръщения и беззакония ! Защото премиера е същия изрод рекетир и наркотърговец Буда ! Къде е Министърката с най-голямата заплата ! Никога Герберосвините на власт !

"""""Багери разорават дюни на къмпинг Оазис край Лозенец. Институциите обещаха да проверят на място дали има нарушение, но в първия работен ден. """"Няма нарушение , то и без това дюни не останаха.Пред парите и тъпотата нищо не устоява.Трябва всичко да се застрои и асфалтира,а след това ще му мислим.Така , че никой да не се чуди защо хората ходят в Гърция и Харватско

Не ми е ясно, кой въобще още ходи на лайноморието в БГ?!

Умилително... в ляво (на сайта), ББ гордо заявява основната си цел - да управлява. Докато това се случва, от 2009 насам, БЕЗ нито един ЗАВЪРШЕН МАНДАТ, дюните се унищожават в почивните дни!. И отговорни няма. Ето затова хората избегаха. И аз съм един от тях.

да заснемем построеното гето, то много акъл не се иска за такова.

в у.с.а. по дуните не е разрешено да ходиш!багер да вкараш?!!!ами охраната не почива сабота и неделя...!собственисите на имоти сте легнат прд багера....такива работи... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

abasador

то е, ясно, че държавата ни не работи в събота и неделя, но тя не работо дори и в работните дни, за тези срещу които по принцип не трябва да се работи (срещу ръжен не се рита)... Пример: ако аз и семейството ми в събота по обяд си сложим палатка или пък имаме наглоста да спрем каравана и опънем тента на това мясо, до вечерта най-късно ще пристигнат не една а двде полицейски патрулки, разни щатни и нещатни служители от общината отговарящи за стопанисването плажната ивица, щяха да дойдат с готови наказателни актове и фоксални бонове с глоби и ....и... не знам си още кой си нямаше да дойде да ни пита и ругае ... еи вие йдиоти ли сте или сте побъркани, че ползвате дюни като къмпинг място, това е забранено, е..гати неграмотните селяни. Сигурен съм 100%, че така ще се случи, по една проста причина... моето семейство и мен, никой не ни познава и никой не ни знае, това е истината! Лек ден.

Знае ли някой какво представляват дюните! Надали...Това не значи някакви купчинки от пясък с изсъхнали пръчки...няма да знае, ако е на 25 години само. Истински дюни вече НЯМА. И ги няма, защото всеки гледа да му е комфортно, носи си чадър срещу слънцето, или си плаща като поп за шезлонг с чадър..и защото там, където се насади алчността за пари, природа няма. Поне няма такава като в Слънчев бряг, когато между него и Несебър стоеше само Фрегатата на пясъка. Сега ще ми пишете за някакви си булдозери и ще ми се правите на джурналисти - това място, което показвате на снимката беше капанче, и е съвсем нормално, при новите собственици, които евентуално ще има този плаж, да се започне от ново, забравеното старо начало...отиваш на плаж, за да консумираш...това, което си консумирал цял живот, и не си усетил красотата на дюните. Няма и да я усетите! Защото вече я няма!

егати безобразието, това не е за вярване. хора хващаите оражието, това трябва да спре. такава безотговорност няма никаде по света.

Аз не виждам защо всички руптаят, нека да се строи, доколкото разбрах държавата е взела решение там да е следващият бежански център. Искренно се радвам на тази новина, най после мургавите братя ще могат да отпочинат и те, да се изкъпят в морето малко и те.

Нека дойдат у вас да строят, щом толкова ти харесва. Хотели по Черноморието има повече от достатъчно.

Няма държава в момента, материашът реши да уволнява Боко и ще търси нов месия.

Най-долното племе в държавата ни е ГЕРБ ! До сега не сме имали такова нагло посегателство на хубави гори и плажове през цялата ни нова история. Огледайте се там където се намирате .....Има ли наблизко до вас место ,което не е засегнато от тях? Било приватизация, концесия, търг и ред мръсни номера на шайката престъпници от ГЕРБ.Скоро имаше материал публикуван и за близкия там плаж Бутамята където заради ''инвеститорски интерес'' кмета на Царево Ляпчев разпоредил продажбата на гората до плажа-поредната гавра с българите.Едно е ясно :член първи от конституцията на НРБ , НЕ Е ИЗЛИЗАЛ ОТ СИЛА ! Партия ГЕРБ и Държава са едно и също нещо щом местните валлий на ГЕРБ решават да крадат и обсебват всичко което е останало свястно в Родината ни.Да не им позволим това ! Българи ,събудете се !!!

имали сме много по-големи кражби на държавна земя и гори. кара дере е на сергей станишев и брат му георгий станишев. комунист по кражби никой не мже да надмине емилия масларова открадна хотелите на строзагорски минерални бани. панаирът в пловдив е червен, хотели всичко е на червените олигарси

ГЕРБ е партия, която съществува благодарение на гласоподавателите си. Което значи, че мнозинството българи са прости, алчни, безскрупулни кокошкари, които смятат, че да крадеш и да си мутра е ултра мега яко и само това е правилният път към просперитет. Фактът, че "Под прикритие" стана култов сериал, показва ясно какво е мнозинството

гласове от чувал с фалшиви бюлетини

Е имали още дюни ?, да ги махат и бетонират ще стане като " луксозния ' квартал Лозенец -ГМЕЧ !!!

имаме нужда от работни места,не от пясък.нека се строи,само с работа ще напреднем.

Каквото поиска народа го направихме последните 10 години. Ако за 10 години едни управляващи не могат да се справят с мафията, то те никога няма да могат да се справят. Т.е. ГЕРБ никога няма да могат да се справят с мафията. Същото важи и за БСП, Атака, Патриоти, РБ. А ДПС си е просто мафия. Това е

На кого ли му пука вече... Да са живи и здрави на Черно (Частно) море :) Дето се вика в тези случаи - Дай Боже всекиму :)

Атанаска Дичева и съпругът, Дичев надявам се, си изливат фекалиите в морето ... което е по голяма отврат аз от 16 години не съм си и помислял за почивка на черно море... дрее ми за неква купчинка пясък

Тази година освен обичайните софийски ,благоевградски и пловдивски коли по гръцкото крайбрежие беше пълно и с бургаски и варненски коли ,това за мен е доста показателно за черноморието ни.

Едната институция реагирала само на грабеж и убийство, другата работела с плажовете само лятото, третата си почесвала м*ете...!Ами нали все някой е обявил тази държавна територия за даване на "концесийка", бе? Значи той е отговорен за нея, какво сложно има тук?

смотана държава.

Некадърни институции! Пълен провал на държавността. Не може всеки и когато си поиска да си прави каквото си иска.

И пак ще кажа , те това у соца при Бай Тошо неможеше да се помисли , не ли да се случи.

При Бай Тошо, какво ли не унищоха, батеее! Че и мозъкът са ди взели гледам!

Значи всичките язовири , каскади, заводи, фабрики, кравеферми, птицеферми и хилядите километри проходи, тунели, пътища и цели градове са УНИЩОЖЕНИЕ, нали?Има някой с изпит мозък , но не е лари...!

На кой му пука за тия 200 км мръсна плажна ивица ,натъпкана с бетон мутри и чалга ,за това затворено мръсно море в което се изхожда половин Европа ,на юг имаме три чисти и топли морета ,без рекет за чадъри ,без платени паркинги ,без бетон и с много узо и сиртаки....

Мда. А съществата дали ти минус нямат акъл.

Що се сърдихте на Бойко за изказването му относно "матриала"?!?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Дебелата Винетка в момента прави дълбокоумни "анализи" дали ставал или не ставал парламента, вие с глупости я занимавате, ама ха!

Добре, де... Нали уж сте интелигентни хора. Ясно е, че няма да си построите хотели, ясно е, че завиждате. Кажете си го така - мразим тарикатите, мразим тия дето имат повече. Ама дюните са си навят пясък... Нищо повече. Отворете википедията и прочетете.

уж сме казваш интелигентни хора, ама направи тоя номер в Турция, Испания или Италия и ще си виждаш родата веднъж в месеца от 2 до 4 в неделя за доста дълъг период. Иначе ми е през оная работа за мутрата дето ще си изпере парите, него Господ няма да го подмине (теб също с това мислене).

Изглежда и ти не знаеш какво са ДЮНИТЕ. Без да гледам в Гугъл ще ти кажа - това е топлия пясък на Слънчев бряг, където си слагахме плажните кърпи зад някое възвишение с изсъхнали остри треви и кактуси, за да се крием от слънцето и най-вече от Вятъра. Сега ако отидеш на Слънчев бряг такъв ВЯТЪР ще те брули, че ще ти напълни очите само с пясък, с нищо друго!

Явно през почивните дни няма държава, но за/!що не я виждаме и през работните

Ганьовци forever!!! Никога няма да прокопса тази държава на хаос, безхаберност и самоуправство

Никога повече в България на море! Така вече 7г. Няма нерви по пътя, няма заградени плажове, няма мутри и мерцедеси по плажа, няма проблем с паркиране, няма стомашни проблеми, няма лайняна вода. Никога повече тука!

Жалкото е, че преди 7 години, това място беше като част от рая. От Лозенец надолу, чак до границата. Сега остана само след границата.

Нека да заравнят "хората". Страхотно им се получава. Някакви си дюни имало. Айде де! И скалите да не пропуснат да махнат, че някак, не естествено останаха. И да не забравят после да го бетонират. Като реката, която вкараха в каналче под Оазис-а. Какво тук значи, няква си природа, щом бетон и багер няма в нея. Халал да им е. RIP

Л.Павлова да каже защо и за кой... грух грух грух

ще им дойде реда, но ще са унищожили цяла българия, няма гори, няма дюни, мръсно море и реки и това за жалки копейки

Не е само това. Днес видяхме снегорини да разрушават снежни дюни до Боровец. За всичкото еколог, който не е роден край морето да поясним - всяка зима духа вятър откъм морето, пясъкът става на дюни. Както снегът става на преспи. Ако не се изравняват десет години - готова защитена територия.

Дюните са природни образувания, някои на по няколко хиляди, може би и стотици хиляди години! Очевидно бъркаш детските пясъчни замъци и формички от кофички с дюните!

Сигурно ги бърка с дюните в пустинята при арабите :-

А защо багерите не минат и през парламента?

Пропаднала история, мъртва държава, с овчи народ , грозно ...

И защо си мислим, че сме по-големи от природата? Един слънчев ден и както се мислим за най-висшите "творения" така ще си измрем от собствената глупост и алчност... и тогава за какво ще са ви парите??? Трябва затвор за такива гадове, но нали Бойко ни увери многократно, че на нас в България виждате ли : Не ни е необходима Румънската прокуратура.... как само били арестувани престъпници и министри у нас- ехееее, но истината е, че ги е страх всички от възмездието и справедливостта за всичко, което са откраднали!!! Наакват се в гащите, но народа трябва да скочи иначе ще продължат да се гаврят с всички ни!

Мислим се за по-големи от природата защото сме безобразно глупави и прости ... после ревем 'земетресение изби 100 000 ...', 'цунами разцепи Фукошима'... природата ни намеква , че така не може, но ние си траем и се снишаваме докато не дойде до наще глави ... но тогава е късно ...

съсипаха Банско:Безплатна идея давам на Краваров- да направи фест на кравите и едрия рогат добитък- ще има голямо участие и посещаемост от местните- от тия по дебелоглави и алчни хора в България няма!не е прав - по морето същите тъпанари безмозъчни - няма природа, бетон, грозотии, мърсотии

Няма държава ! Наистина българското племе е диво и варварско ! Слава Богу,че Беломорието не е в нашата територия !

Уахте се! Понякога си мисля, че не си заслужаваме свободата.

Предлагам да направим референдум и да дадем Черноморието ни за стопанисване на р. Турция или някоя друга държава, която знае как се прави туризъм.

Едно 6 по Рихтер и всички дюни ще си дойдат на мястото.

d4

и както винаги се случва в Бантустана, престъпление има, виновни няма. и професионалния далавераджия и измамник-бивш кмет на Царево др. Арнаудов е невинен от вчера с решение на "независимия" бантустански съд. днес има дюни-утре няма. вятъра ги е отнесъл.....

ЛАКОМИ И НЕНАСИТНИ УПРАВЛЯВАЩИ, КРАДАТ НА ПОРАЗИЯ. НОЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯ РЕД!

Ако имаше правосъдие нямаше даже да си помислят да го направят, но няма. Ей затова са казали: проЗд народ - слаба държава.

Няма ли кой да минира тея дюни ,че да захфърчат трактори мрактори..

Ивелинооо де си мааяяяяа