Борисов: ”Убиха” кандидатурата на Плевнелиев

Кандидатурата за втори мандат на Плевнелиев бе „убита“ от настояването на „колеги в коалицията“ да се разграничи от ГЕРБ, каза Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ”Убиха” кандидатурата на Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

FuckTheEU

Кого лъжев бе, тиквеник? Плщмката сам се уби с глупостите си, които плещеше и рейтингът му падна под 4%, никой не би гласувал за това нищожество, с което май сте си лика прилика всичките от герб!

ТИ И ПЛЕВНЯТА СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.ВСЕКИДНЕВНО РАЗРУШАВАТЕ ВСИЧКО ПОСТИГНАТО ОТ НАРОДА ДО 1987Г.НИКОИ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ПРЕСТЪПНИЯТ СИНДИКАТ Г.Е.Р.Б. ЗАЧЕВА ЩЕ БДЕ ИЗБАНА С ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ.Г.Е.Р.Б. СИГУРНО ВЕЧЕ СА ГОТОВИ С ЧУВАЛИТЕ ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ С КОИТО ЩЕ ПОДМЕНЯТ ДЕИСТВИТЕЛНИТЕ.НЯМА РАЗУМЕН БЪЛГАРИН КОИТО ДА ГЛАСУВА ЗА НИЩОЖЕСТВОТО ЦАЧЕВА.

за Плевнелиев.Сегашните кандидати само усмивката му не могат да имат!

Е, какво - не подкрепил, защото друг го предложил! Това направо си е селски инат! А Плевнелиев си е много достоен президент и не е прост като Борисов! Окатуряваха го нарочно привържениците на Кремъл, защото имат икономически интереси тук и си шетат из Родината необезпокоявани, не без помощта на Борисов!

Щом пожарникарите стават за премиери защо летците да не стават за президенти?

iham

Айде стига с тия котешки каваци....

Кандидатурата на Плевнелиев я уби лично Боко Борисов, понеже, както самият той каза, Му развалил отношенията с Путин.

ще "убием политически" този, който отново глади по главичките българските овци и "изтънко" ни обяснява живота ????

нещо е тревожен

Борисов дали си вярва или не,но според мен Плевленлиев се оака отвсякъде,натрупа и създаде по-вече негативни отколкото позитиви.

В самолета са ВИНЕТУ, Горбачов и ОБАМА. Прелитат над Емпайър Стейт Билдинг и американецът решил да се похвали: - Виждате ли? Това ние го построихме за 1 месец! Минават над Кремъл и Горбачов се обажда: - Виждате ли? А това ние го пострихме за 1 седмица! Прелитат над магистралаТРАКИЯ и ВИНЕТУ казва: - А, вчера това го нямаше!

Бойко Борисов и Вежди Рашидов откриват Музея на социалистическото изкуство,след което разглеждат експонатите. ББ коментира: Тази статуя на Ленин е 32 тона, тази звезда я свалихме от Партийния дом, това е портрет на Тато, а това е картина от социалистическия реализъм - мутра и клошар. Уредничката на музея: Това е огледало, г-н Борисов.

''Убиха'' го, ама друг път! Той се ''самоуби'' ... А, като гледам и ти как си вкарваш автогол след автогол... Мачът свърши и за теб! : ) ''Самоубивате'' се от алчност.

Петър Дънов казва, че герои се искат сега. Герои в доброто, герои за нещо възвишено и Божествено. Героите на Бойко са национални предатели. Водача на България трябва да бъде готов да се жертва за народа, а не за Черния Обама или Меркел. Герои водачи ни трябват на нас, а не служители на съмнителни ценности всяващи омрази между народите! Водача на България трябва да се стреми да повдигне морално и духовно България. Материалното ще го последва.

С това изказване ББ няма дори и с лошо да го запомни историята.

трябваше да издигнеш за втори мандат Плевнелиев дори и само за това, че червените го плюят - значи е про европейски и натовски, а не за пропадналата Русия.-

Про-Тъп е Плевела! Не му пришивай знания, ...

до ревлювците във форума: и Господ-Бог да дойде,и на него ще намерите кусури!!!

уау - "убиха" един продажник и дай боже и този, дето го е казал да го постигне същото - не се ли намериха честни и умни патриоти в тази територия - от 27 год. все едни и същи отрепки се правят на държавници , а държавата я няма - няма хора, няма производство, няма храна, няма деца, няма образование, няма здравеопазване - а онези там горе продължават да делят столове вместо да се изметат веднъж завинаги

абе бай х..,ти не само си малоумник ,но и страшно тъп.не можа да си намериш един виновник,а калесваше или бсп ,сега и дсб,после сигурно меркел,путин и кой ли не.ама истината е в огледалото.разбери най-после.само там,този срещу теб, е истинския виновник за глупостите,които ръсиш всеки ден.

колко по-малоумен трябва да сиот Плювналиев, за да го разглеждаш като кандидат за втори мандат!? Трябва много да си се откъснал от действителността и да нямаш представа какво се върши долу!

Алековия Бай Ганьо се премести от розовата долина у шоплъка и сега му викат Бай Хой. Вече не продава мускали, но пак се тупа по гърдите и вика: ГЕЙ, ГЕЙ, е не е БУЛГАР, БУЛГАР, но пък е еврогейско. Та Алеко е най щастливия българин - неговия Бай сега е Баш Бай Хой.

БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЛЪЖЕЦ И ПРЕ... К! ТОЙ ВЕЧЕ ЧУСТВА ,УСЕЩА ЧЕ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ! ВЕДНЪЖ СЕ ИЗДЪНИ С КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА ЗА ГЕН. СЕКР. НА ООН КАТО ,ЧЕ ЛИ ТОВА МУ Е БКП ДА СМЕНЯ КОГАТО СИ ИСКА.Понеже всички от ГЕРБ са СЕБЕЛЮБИВИ И САМОХВАЛЦИ ВЕЧЕ ТЕ НИКОГА НЯМА ДА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ РЕАЛНА ПРЕЦЕНКА КОЛКО СА ЖАЛКИ С НАГЛОСТТА СИ! Същият Бориосв отрече да издигат кандидатурат на Плевнелиев.Мълчеше и отрече и каза че не исакт да я издигат, а сеега ХВЪРЛЯ КАМЪКА ПО ДСБ И ДР. ПАК БИЛ "ЖЕРТВА" НА СГОВОР. СЕГА ПЪК СЛЕД КАТО РАЗБРА ,ЧЕ КАНДИДАТИТЕ МУ СА БЕЗЛИЧНИ И НЕЗНАЕЩИ ВЗЕ ДА СЕ ТЮХКА. КАК МИ СЕ ЩЕ ДА ГИ ВИДЯ "БИТИ "КАКТО ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВА.

Офшорко си беше умрел още от началото. Не се разбра ирландска пастирка ли е , Боково магаре ли е, турист от Скалистите планини ли е или некакакъв хибриден потурнак. Във всички случай обаче е позор за БГ.

ти го уби още когато го шляпаше по челото, ЦЦ го вдигаше във въздуха, а гърбави депутати му носеха бюлетините в чували....

ГЕЙБ извадиха от гардероба, изтупаха му праха и го направиха президент (той не ставаше за това, но пък беше толкова глупав, че дори не го съзнаваше). Та сега на Бай Хой имитаторите му идват дюшеш с безумията си.

"....там ни проиграха..."какъв е този глагол,"проиграха"!?Не само тъп,но и тотално неграмотен. Това,че"убиха"кандидатурата на Плевнелиев е мнооого добре за България.Особено,ако и Цецито не спичели."Вся Власть"в ГЕРБ ръчищата Му,не е полезно,напр.-вредно е. "Качествата и добродетелите"на придворния Президент,човекът без мнение,без достойнство,без воля....съм ги коментирал 100 пъти.И все минуси ми се цъкат.Нормално.Човекът си има фенове.

Бай .i., кого лъжеш, бе? Причината не е тази която изтъкваш. Причината е, че Плевналиев не се държеше според очакванията ти, т.е. като твой рупор и имаше собствено мнение. Ах, да, и "сърдел Русия" и жужето Путя - твоя кумир. Тетка Цецка ще слушака, нали?

Бонак ли е тоя? Плевела за нищо не става, той заедно с тебе ни прави за посмешище. Вие сте лицето, но не на България, а на нагаждачи интересчии предатели. Мозъка ви е на тройкаджии. По скоро се махайте от властта и двамата. Скарахте ни с Русия за да се харесата на черния бандит и дружката му Меркел.

Аман от "братя". За това сме на това дередже.

Бойко Борисов неумело печели врагове сред избиратели,които биха го подкрепили.Вече не може да разчита само на гербаджиите.Той подценява ролята на сарайско-библиотекарската група .Факт е,че досега единствен ИВАН КОСТОВ СЕ РАЗГРАНИЧИ И БЕШЕ ИЗОЛИРАЛ АХМЕД ДОГАН ТОТАЛНО ОТ ВЛАСТТА И ОЩЕ ЩОМ СПРЕТНАХА С АГЕНТ ВИКТОР ЦАРЯ ЗА ПРЕМИЕР И ВЕДНАГА ДОГАН, С МИТЬО ГЕСТАПОТО И ИЛИЯ ПАВЛОВ ВЗЕХА ДА СЕ РАЗХОЖДАТ ИЗ ПАРЛАМЕНТА И ДА ШУШУКАТ - ВКАРАХА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ВЪВ ВЛАСТТА И ОТ ТОГАВА САМО СИ СЕ МЕНКАТ - НЯМА НИКАКВ РАЗЛИКА КОЙ УПРАВЛЯВА - СТРАНАТА СИ ЗАТЪВА, БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗСЕЛВАТ, ОСТАНАЛИТЕ ОБЕДНЯВАТ И СЕ МАРГИНАЛИЗИРАТ,А СТРАНАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ РУСИФИЦИРА - СТИГНАХМЕ ДО ТАМ 25 ГОДИНИ СЛЕД СССР ОКУПАЦИЯТА ДА СМЯТАМЕ ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ГОВОРИ САМО ДОБРО ЗА РУСИЯ.СЕГА, КОГАТО СИ ИЗБИРАМЕ ПРЕЗИДЕНТ - 20 ОТ 21 ЕДНА ДВОЙКИ КАНДИДАТИ ДА СА РУСКИ ХРАНЕНИ ХОРА И САМО ЕДИН ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ОСТАВА ЧИТАВ БЪЛГАРИН. КАКВА БЕШЕ ТАЯ РУСИЯ КАКВА БЕШЕ ТАЗИ ПРОКАЗА ДЕТО НИ ПОРАЗИ ДУШИТЕ И СЕ МЕРИМ КОЙ ПОВЕЧЕ СЕ НАВЕЖДА НА КРЕМЪЛСКИТЕ ИЗРОДИ?!

Трайчо Трайков-ПРЕЗИДЕНТ!

От всички кандидати Цачева е с най-мъжествено излъчване! Само като си я представя пред войните- мъжаги; "Здравейте войници" "Здраве ти желаем бабо Цецке!". Красота в България и пред света. Това е лицето на България пред света. Травестит и половина, но сега това е модерно.

Бабче,много си права в коментара. Мама Цеци е наше момче,всъщност.Не може да е тати Цецо,защото вече си имаме Бащицата Борисов и дясната му ръка,Цецо.Затова,Цецка ще е мама на Нацията.Пък,да ти кажа,Гицке,все ще има разлика с онзи нежен,крехък,маршируващ,смотан и неуверен фазан,който командваше парадите до сега. А дано не се случи!

Тъпа Тиква , що не отидеш и да се гръмнеш , Народа ако има възможност лепне ли те ще те разкъса , тъпунгер на кайма ще те направят , писна им от твоите лъжи и измами !

Посредствеността и слугинажа му го убоха ! Той беше олицетворение на най-гадната и продажна част от българската нация !

Кво ? Тоя се е родил Умрял бе!

ЕВРОПЕЙСКА СОФИЯ НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНЕ РУБЛАДЖИЙСКИТЕ БАСТУНИ ДА ВКАРАТ ЧЕРВЕНИЯ ФАТМАК НА ДОНДУКОВ,ЩЕ ИЗЛИЗА ПРЕЗ КАНАЛИЗАЦИЯТА ВМЕСТО ПРЕЗ ЗАДНИТЕ ВХОДОВЕ!

Абе ти уби детското в мен, за Плевню ще мисля.

Този човек все повече не е в час! Плевнелиев с НОВ мандат при само 16% одобрение?! Как става това???

Кандидатурата за трети мандат на Борисов бе убита с това самопризнание за подкрепата към подлогата президент.

Това изказване не е случайно. Има нещо гнило в герП!!!

Въх бай Бойко,ти мъ "уби"!

Не знам защо се мислиш за политик и къде ще ходите, но да не стане така пак да ходиш да събираш помия за прасетата на Софийския Централен, при бай Ставри?

Да не би тиквата да съжалява, че смени магаретата. И двамата са жалки марионетки. Плевела с глуповатото си поведение и бръщолевене отдавна никой не го брои за нищо. А тетката е по зле даже и от него. Карикатури са това. Не политици.

Политически труп това е Плевнелиев и Борисов можеше да го подкрепи ако е искал но номерата на Бай Ганьо не свършват . Педофила на Демокрацията Тапетения Ментак това е Плевнелиев - пребоядисал се Демократ . Със същия успех Борисов можеше да издигне и Иво Инджев или Коритаров . Айде до тук за политическите трупове има Господ , всеки му залуженото !

А не може ли Евгени Михайлов, по-известен като танковия репортер? Виж какви хубави доноси пише!

Може и Сашо Йорданов -Мазния може и той е писал доста ласкави неща за Живков да му гали ушенцата . Беден пребоядсал се Демокерат няма и оня обратния Филип Димитров живее в Лозенец от деня в който стана ми. председател . Ама нали на хранилка от САЩ . Хвани единия да удариш другия ...

Сън сънувах: Секса с една Президенка Тя беше позабулена, но личеше че е руса Беше и доста мазна а в устата, 36 зъба! Постарах се, доста , тя грухаше доволна Мина ми през ума да не е , турска къдъна, Но, като дигна воала, Мама мия! Баба Цеца! Побегнах да повърна. но не стигнах дупката Тя натисна звънеца да дойдат Ония- Агитката На входа, на Ендека, за диспутката със Генерала Те ме завързаха, за члена, Ужас, със Свинска опашка Аз ревах пищях от болка а те ме влачеха при Цацата! Ако падна ил загина, братя, чуках я в полза на България Кънчо Попраданов, младия войвода, за Реформа загина!

Единстеният проблем на Плевнелиев е че изпревари времето си. Не казам, че г-н Плевнелиев е по-умен от нас, а че мисли като богат човек, един вид мисли с парите си. Нали, в крайна сметка искаме да сме богати поне материално. Нищо лошо не казвам за г-н Радев. Вероятно той е един достоен български офицер, но той си остава кандидата на тези, които разграбиха България. Най-големият и единствен проблем на България е липсата на опозиция на ГЕРБ.

По-добре е да имаш мнение, а не да се гърчиш казвайки ДЕ, вместо нЕ. Нали ББ каза, че и магаре да сложат , ще бъде избрано.А тиисли , преди да говориш

ще тиислим Тъпаци червени

Прочети как се е чувствал панамския диктатор, когато американците оттеглиха подкрепата си. Поучително е.

А сега е време и теб да те опраскаме, Тикво!

Месец ноемри е хубав период за подреждане на тиквите в мазето. Цв. Цв. ще изработи Б.Б. също както лъзнаха Тодор Живков. Ех, кафето кафето дето му дадоха продажните другари. Колко мъка донесе на България. А Цв. Цв. е майстор кафеджия - изборджия.

Нормално е да се каже, че са провалили или че са кампрометирали кандидатурата на Роско, но не и че са я убили. Ама кой за каквото си мисли! А Мутрата за убийства!

Палячото откакто видя соц. проучвания преди 5 дни, не е спрял да плаче и да се оплаква през 10 мин......

Ами ще плаче, я. Оставка се задава, ако си държи на думата, естествено. Ама като ревнат препиканите гербери: "Молим ви се, др. Борисов! На кого ни оставяте?"

Ти се шегуваш! Кога мутрата си е държал на думата? Та той за един ден си сменя мнението по един въпрос поне три пъти! Онзи ден излезе статистика, че за всеки един божи ден на 2015-та година средно по четири пъти са се променяли числата в ЗАКОНА за бюджета на България, под давлението на женерал Тиква!

ирония - Ние политиците да ходим да маршируваме, а ние пожарникарите?