АБВ номинира проф. Любомир Халачев за вицепрезидент

Проф. Любомир Халачев е кандидатът за вицепрезидент на АБВ и останалите шест партии в коалицията "Калфин - президент".

Обратно в новината

Коментари - АБВ номинира проф. Любомир Халачев за вицепрезидент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко струват нашите професори,доценти,експерти,политици,елит,бизнесът на една държaва се съди по състоянието и значението и в във конкуренция със икономиката на другите цивилизовани и културни народи,и масовият обикновен българин,а ние сме наи слабата и маргинална икономика на континента европа,населението бяга от собствената си страна за да се спасява-ето това е българия днес!

Ако ще кандидатите на АБВ, БСП, ВМРО и които и да са другиосвен ГЕРБ са без шансове! "Демократичният" свят извън България иска и им харесва България да бъде управлявана от скугинажната на външни Западни сили, партия ГЕРБ! Който питаш, случаен човек или приятел, не е гласувал за ГЕРБ, на миналите Президентски избори. Но, ГЕРБ спечели изборите! Правят го някак си! Всички знаят как, особено в секционните и Общинските избирателни комисии, но, май там действа закона "Омерта"!

За Гоце свършиха ли гимназистките та се напъва още политика да прави.

Братята Люпчо и Начко Халачеви не са лоши момчета, но са абепефека отрочета и не работят по специалността, която са завършили ?

начко спецялно, а и цялата му фамиля не работят. сещаж се от какво жибеят...

А какво са завършили?

е, ние сме на всеки милиметър!

учудва ме професори много в българия а е наи слабата и изоставаща икономика в европа! според мен тук е проблемът на българия корупцията и неиното узаконяване,та дори и валутният борд не може да ни спаси от такива (професори)!

да живеят и пребъдат нашите верни другари от бкп и дс бивши военни,полковници,генерали,офицери,старшини от бившата ни българарска народна армия,обучена и ръководена от съветските ни другари от кпсс и кгб,ако не са те каква българия щяхме да сме днес ,а бкп и дс са маиката и родоначалника на всички днешни бизнес партиики които ни представляват,обичаме русия но също и доларите ,еврото и златото,и имотите,все пак човешко е,на парите никои не може да устои! ура другари!

никои нормален не симпатизира на авторитети от билзкото диктаторскокомунистическо минало и проижод,светът и пазарната икономика не може да излъжем,но неграмотните,социaлно слабите,страхливите и нерeшителни българи и пенсионери може да бъдат лъгани и мамени,защото са свикнали в балканското блато!

Говори се, че ... Гоцето от с. Сирищник щял да става вегетарианец, защото ще заминава доживот за Сибир и там щял да се храни само с лишеи и мъхове ... Щял да вземе със себе си Трактора и Пешо сумиста, защото те са негови бивши съветници ... Молодец, Гоце !

където има хазарски дегенерати, нищо добро не очаквайте! така че другарят калфин и неговите сателитчета да заминават на село! същото се отнася и до герберастките и всички останали помияри!

Ако кандидатът на ГЕТБ не е Томислав Дончев, ще предпочета Калфин с професора... Това точният баланс в центъра при правителство на ГЕРБ. Главното е да го начу...е на Нинова, чиято злоба ще бъде фон на летеца...

Калфин е прав в едно - в предишните избори ГЕРБ подлъга хората да гласуват за абсолютно неподходящ човек,чиито действия нанесоха вреда на страната поне за 2 поколения напред.Сега кандидатът от ГЕРБ ще бъде или Цуцка Цачева или кмета на Бургас.Добре е ,нашата учителка по руски,любимката на целия ни клас,съвършената послушница,г-жа Фъндъчева отказва да се кандидатира.За кмета на София става,може би и за президент на София ,но София не е България!Цецка е едно ниво по-горе,но и тя не става,поне за мен.Имахме един ,дето му съобщаваха името в ООН така - д-р Зелю Зелев!Сега в деформаторския блок има един Зъби Зъбев,та сега Сеска Сатшева ще ми дойде в повече!Може би наистина тоя път е по-добре Калфин -ако не друго поне говори добре 2 западни езика и не бърза да се изказва,та няма да ни излага!

Tе тръгнали да номиннират,тои народа неще да ги види.Mаи наистина ще трябва гражданска воина.

ГОЦЕ СФИНТИРА СТАРАТА ЛЮБОФФ, ЧАКЪРДЪКОВА!

След 4 дни се навършват 7 месеца от кончината на доц. Пламен Сидеров. Той беше много добър и като математик, и като човек. Прави му чест, че устоя на изкушението да се изявява като общественик под каквато и да е форма. Въпреки това, Пламен Сидеров стана жертва тъкмо на подлостта, царуваща в днешното българско общество и особено в политическия му живот. Що се отнася до лицето на снимката, то е олицетворение именно на тази подлост.

Президентската институция се обезличи при Първанов, който пусна на свобода престъпници и отрстелваше забранен дивеч. При Плевнелиев си ми харесваше институцията: делово, на място, прагматично и интерс на нацията. При това реактивно на събитията и напълно адекватно. Хората са свикнали да ги лъжат и като чуят истината, се стряскат. Плевнелиев им казваше истината. Намирам го за единствено правилното разбира се!

абв е утайката на пикнята на костов- лаборанта.

чакаме утайката от пикнята на борисов...

оззи, ти, като американски представител на обама - издигни една моя статуя на буда! Наместо само да рушиш с бомбите си от концерните за бомби по деца, както е възбранено дори в Корана (!!!), който вие отричате, неверници! обама е неверник, дами и господа съдебни заседатели. меркел е народоизменник и рушител на законите - еврейски анархист!

Професор Халачев го гледах в "Ръкописът". Много стойностен човек, същевремено и много земен и скромен. Като ректор на НАТФИЗ защити студентите при нахлуването на Сидеров. Много силен ход от страна на Калфин. Сигурен съм, че студентите от НАТФИЗ, които традиционно са част от синия електорат, ще бъдат разделени.

Шшшшшшшшшшшшшшт! Нещо колата, дансаджиите, найс, А!

Стойностен човек няма работа с доносници от ДС.Тегли им една с презрение и толкоз...Стойностен бил, но тръгнал да се води по акъла на Гоце

Когато се появи в АБВ, бях много впечатлен.

Калфин, Хайде, ако обичаш, недей да мислиш и да стискаш палци от името на българите, че може да се хванеш за палците.

Аналните педерасчета от медиапул напълзяха форума. Какво да ги правиш. И те мнение имат.. идващо им от сърбежа в анала, по-чесън от мангала

Шшшшшшшшшшшшшшт! Нещо колата, дансаджиите, найс, А!

ози, един от никовете на неграмотната цензураторка на евреите-джихадисти на обама, меркел, социалистите, ек, кристалинка, радан и костов от медияпул. борбата им обикновено е със сороска цензура и педераски "аргументи", на които всеки нормален, социален, хетеро-сексуален, дори и черен се смее. евреите не си взеха никаква поука от "комунизъма". Днес, те, които, като зеления нахал и педал в парламента мангал, викаха "хо-хо-хо", когато справедливо подкрепяха хо ши мин във войната срещу днешната им обамокрация, която сипе бомби над болници и сватби, с извуинението.. че... ами... меркел е жена(та), преди клинтън... ;:-))))

Присмехулник, предупреден си! Да няма после пак рев!

ози, признай си, като оплаквачка и цензур в медиапул, че плюсчето си го прасна сама чак от педераско-черма америка! хахахааа... костов е велик и ауакбар голгобар на костов- жрицата на евреите, които съсипахте света! Окей!

По всички номинации за президентин, както и настоящият такъв, е - може да се отсъди, че системните партии и системните кукловоди-режии не разполагат с нищо друго, освен с лузъри за показ. Предлагат ни за "избор" между гнили, изкуфели и червиви ябълки или и трите в комбинация. Не е апетитно.

системните идиоти съвсем загубиха посока и ориентация. И така трябва! Ще гледаме поредния цирк на поредната еврейска система - "гледайте ни как нищо не можем, освен да даваме съвети и да ви обвиняваме, че сте ужастно нетолерастни!" а не усещат, че, нямат нито един, за който човек да се жертва и да отиде на измислените им избори. системата е в пълен блокаж и става единствено за из хвърляне на боклука. без restart!

по-здрав за системния оператор с дежурните минусчета от америка с песента - циганизация на Шантел.

Поредната червена номенклатура.

Първанката с тия номера в полза на ГЕРБ ще изпадне от политическата сцена скоропостижно!Но...никога не е късно да станеш за резил с Румбата /пикаещия в шадравана / и синчето млад милионер! Ясен си , като мъглива нощ!

Поредното шумкарско отроче - "професор" любчо халачев.

отвратително......

комунист заем не взема той краде

А, не е вярно. Комунистът взема заем, открадва го, а после друг плаща сметката.

СУС БЕ !

ГОЦЕ ВЗЕ ЗАЕМ ОТ СИК ЗА ХОТЕЛА НА СИНА ... А СЕГА СЕ ОПИТВА ДА ЦЕПИ ЛЕВИЯ ВОТ С ПОДВОДНИЦИ :))))