До дни пристига европейската помощ за опазване на границите

След няколко дни започва изплащането на първите 108 милиона евро спешна помощ за подсилване външната граница на България, съобщиха от Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - До дни пристига европейската помощ за опазване на границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама до кога ще лъжетев че е за ''опазване на границата'' като просто и ясно ви обясниха че са за отглеждането на бежанците????

Парите отиват за емигрантите, не за опазване на границата от тяхната напаст. Даааааа, за нашествениците по 1000 и над , а нашите родители, баби и дядовци ряпа да ядат.... Тъжна истина за заспалото българско племе.

ликвидация на бг?- не вярвам. но някои "вътрешни" ще забогатеят отведнъж...в това съм уверен. едно време убиваха за "незаконно забогатяване" и всички, които нямаха недвижими имоти се хвалеха, че..няамат!

Нов Тодор Живков нещата ще се наредят.

"... за подсилване външната граница на България..". Ще бъдат купени стари фургони, стари гуми, и друг подръчен материал за построяване на барикади, с което ще се прави мръсно на трафикантите подкрепяни с всички сили и от властите в брюксел...

Ако станем "Гореща точка", както иска правителството очевидно, автоматично ще получим 100 - 200 000 хиляди бежанци. Тоест. един град като Стара Загора, заселен само с бежанци, които Евросъюзът ще издържа доста по-богато, отколкото живее 1/5 от българските граждани! Според Дъблинското споразумение, където и да поискат те да отидат, всяка държава ще ги върне там, където те са получили регистрация -т.е. горещата точка, т.е. в България. И 200 000 е само примерно число. Те са милиони. Може да станат и 2 млн. и ние няма да можем да откажем, защото ще сме поискали, а и ще ни се плаща за това. Не е време да се борим едни срещу други! Трябва да се обединим. Не е важно даже кой ни управлява и/или защитава, а как! Аз не искам бежанци в България. Не е честно те да живеят по-богато от българите в България.

Никъде не е написано, че споразуменията трябва да се спазват. Още повече, че имаме водещи примери, при това лично от диктатурата на европа водена от меркел и социалистите. Те първи не спазиха правилата от маастрихт, шенгенското споразумение и дъблинското недоразумение. Просто човек трябва да е настоятелен стоманено-твърд, особено, когато става въпрос за национални интереси и мнението на народа. Доказаха го с действията си страни като Унгария, Словакия, Чехия и etc... Казваме - Не! и на който не му изнася - може да се гръмне.

до сега ИЗОБЩО не сме казали "НЕ"! Говореното по форумите не е "НЕ"-то само изпълнява функцията на социален отдушник. Да сте чули за митинг, организиран от КОГОТО И ДА БИЛО, КЪДЕТО И ДА БИЛО! Аз не съм. Е, тогава КАК ще се чуе мнението ни. Вижте Германия-TTIP най-вероятно /дано/ няма да се сключи ЕДИНСТВЕНО благодарение на хилядните протести из страната! Тук по темата може да има стотици коментари, но те НЕ ЗАМЕСТВАТ ЕДНО ЯСНО ИЗРАЗЕНО СТАНОВИЩЕ! Ясно е,че българинът няма нито воля,нито енергия да изразява мнението си. На него му дай да гледа сеир, пък ако и друг му свърши работата...Ами тогава-друг ще ни гледа сеира!

Едната е Бояново, до Елхово...Да се готвят Средец и Звездец!

Дават се пари за ликвидиране на българите и България. Всички фургони трябва да се разположат в Банкя.

евроатлантически ценности? Искахме да станем част от лъскавия Запад? Искахме банани? Ето ги ценностите, в пълен блясък - принудително заселване на страната ни с големи мюсюлмански тълпи по решение на еврочиновници, които никой българин не е избирал.

и засега единствен партиен лидер, който поставя ясно проблема. Чест и прави, че го казва в обстановка на всеобщото примирение със съдбата, обладало болното ни общество. Но няма дълго да се примиряваме. Прав е Айсблока, идва възмездието. Неясното е само дали ще бъде в сравнително управляеми форми, както при народните съдилища в Европа, или ще бъде дотолкова див, че няма на нищо да прилича. На карта е поставено самото съществуване на всеки индивид и реакцията ще бъде същата - нас ще ни бъде само ако тях ги няма.

Всъщност поне от две седмици по телевизията на Атака коментират, че от ГЕРБ подготвят закон, даващ правото на общините да приемат и настаняват "мигранти", да им издават документи за отседналост, да им осигуряват лични лекари, социални помощи и т.н. срещу получаване на средства от ЕС за всеки "мигрант". Просто другите медии нищо не споменават по тази тема, освен каквото им кажат от правителството.

108 милиона евро! Това е началната сума предназначена за реализацията на плана за ликвидацията на България като държава. От всички нас зависи дали това ще се случи.

Нинова,раздайте патроны....

Само два дни преди срещата във Виена, на 22 септември авторът на споразумението между ЕС и Турция и шеф на Европейската инициатива за стабилност -, в интервю за ORV TV Thek заяви, че всички планове на ЕС са се провалили, а споразумението с Турция е застрашено. Месец преди това, той направи друго изявление, което въобще не бе забелязано в България. На въпрос ако ЕС не е готов да отстъпи в спора по визите и се провали, какво правим, той отговори: Преминаваме към план Б. Ще заложим на Албания и Македония, вместо на Турция, ще запалим една свещ за България и Гърция и ще се надяваме стотици хиляди, които биха могли да избягат, просто да останат заклещени в тези страни. Условията там ще станат толкова тежки, че никога вече никой няма да идва. Това е решение тип Доналд Тръпм: изглежда просто, скъпо, за сметка на други и рисковано. Гералд Кнаус съветник на Ангела Меркел

Имали още некой НЕразбрал. Подмяната ви българи е в ход. Гарантирано от бокоІІбългароубиец.

а кои ша спре мигрантите от западна европа, които нахлуват тука вече 27 години и вилнеят повече от африканците и афганистанците взети за едно, а?

интересно защо Фронтекс ще се грижи главно за сръбската граница...

...До дни пристига европейската помощ за опазване на границите... --- дааааааааааааа! и ша почанта да копат рова по източните граници на германия , австрия и италия! и после ше зидат и стената!

"...Така например част от еврофинансирането ще покрие закупуването на фургони за временно настаняване на мигрантите, идващи от границата..." Не част, а основната част. Малката останала част са комисионни за разграбване от гроб и еврокомисарите. Укрепване на границата ще има както досега, с пари от бюджета.

ИДЕ ЕВРОПЕЙСКАТА ПОМОЩ!!!!!!

БЪЛГАРИиии, ЗАЩО И КАКВО ЧАКАМЕ, та не грабнем сечивата и да започнем да наказваме НЕЛЕГАЛНИТЕ АГРЕСОРИ, трафикантите и всеки, който дръзне да пресича НЕКАНЕН и НЕЗАКОННО суверенната граница на Родината ни!!! Ако ние не ГИ СЪСЕЧЕМ ДНЕС, помнете, че утре ще окажем в мрежата на терористи и мюсюлмани, които ще се разполагат в държавата ни като у тях си!!! Политиците ни първи ще напуснат "потъващия и продаден от тях кораб" ! ДИНКО и ДИНКОВЦИТЕ КЪДЕ СТЕ??? КЪДЕ СА ПАТРИОТИТЕ, защо неглижираме болен и убийствен за нацията ни въпрос?? ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ИЗГОНИМ ДО ЕДИН всички ПАРАЗИТИ- мигранти от Б-я!!!

Този тъпанар ще погуби България, ако не се вдигнем и не го прогоним с камъни. Той е лъжец и демагог, крадец и нагла мутра.

парите за разселването на мигрантски семейства в западналите общини в България кога ще дойдат ? И от къде?

Тъпата, посредствена мутра си мислеше, че с асфалтови лотове /отсечки/, дъги и тангенти с чужди кинти, от които 70% влизат в неговия джоб ще смая света, жестоко се е лъгал!! Сега, когато неговите приятели Туск-Муск, Ангела-Анжела го сложиха на бобслея, а и интервюто на Рубин подсказва, че май пак сме в сферата на влияние на Кремъл, на тоя Симитли ще му е само блед спомен!

пак ли ще идват,нали вече трябваше да са тук?

И ми помнете думата-от това черно предателство някои ще направят големи пари.

Това не е помощ за опазване на границите, това са 30-те сребърника на Юда за промяна на етническия състав на България. Цяла Европа ще си гарантира сигурност, пак само България ще остане буфер. ГЕРБ - Видими резултати!

срещу тия пари ли е поет ангажимент за строеж на нови бежански лагери и настаняване на нови хилядна паплач?!

България е длъжна да опазва евространите от емигранти като не ги допуска извън територията си. Правете изводите.

На кого са думите : "Каквото каже Меркел, аз козирувам и изпълнявам"

Мога ли да попитам само, след няколко години кой ще има претенции да се откъсне от България та територията му да стигне чак до някъде си там- за да са в родината си?

Ясно е, че България вече продадена за полигона за всякакви видове отпадъци . Майната им на шибани политици, да ги е..... всички.

Прав си, но има един, дето е над всички-ленторезецът от Банкя!

И що не запознаят народа с тези проекти? За мен е ясно, че щом тези пари се отпускат с благословията на Юнкер те няма как да са в наш интерес, а във всички случай са за изпълнение на сатанинските планове на САЩ за унищожение на европейската цивилизация и християнството чрез заселване на Европа с милиони джагали-ислямски джихадисти, лъжливо представяни за нещастни бежанци, които чичосамовите европейски слугувници канят и приемат без закон и без ред и властите упорито прикриват престъпленията им над европейските граждани, жени и деца. Боже, пази България!

Временно,а? Че има ли нещо по-дълготрайно от временните работи?

Чакайте сега, нали тези средства се отпускат за укрепване на външната граница на Българи, какви фургони тогава,,,,,,

Култова сцена от каубойските филми- наредени в кръг фургони(каруци де) белите хора се крият вътре а около импровизираната крепост обикалят червенокожите дето искат да ги скалпират... културни особености, дет се вика.

Демек, ние българите, сме коренното червенокожо население, или?

БМБ - съвременният Лазар Коен!!!!

Мдам герб нямат кандидат за президент и след превеждане на помоща видиш ли изведнъж ще изкочат с такъв що ли....

Изпълнителният директор на Националното сдружение на общините Гинка Чавдарова: Общините с лоши демографски показатели могат да интегрират трайно бежанците у нас. Готовността и намеренията на общините са за семеен тип миграция, която ще оживи района, ще осигури разнообразие на работна ръка и ще създаде перспектива за обезлюдени райони. Ангажимент на кметствата ще е да уредят и поемат битовото устройване на заселващите се намиране на жилища, на детски градини и училища за децата, записване при личен лекар, регистриране в съответните структури на Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане

Доизчистване на българското от избрани зони? Впрочем, лош демографски профил дали означава преобладаващи цигани? Най-важното "вече има три общини, които ще изпълняват подобен проект" ПРОЕКТ! Тоест това е началото На края П.П. Едното от тия прежалени села е Бояново до Елхово. 700 души там ще интегрират 2 000 пришълци

Г-да държавни служители,направете поправка в закона за притежване на огнестрелно оръжие.Изгответе списъци по местоживеене на всички пълнолетни(без значение от пола,вкл. и гражданите-роби над 65 години,които имат желание)и тези които не са били в БНА или казарми,да преминат курсове и на стрелбището...превантивна мярка,не че нещо...и няма за какво да се отчитате пред ЕС.За всеки случай и изграждане на оръжейни в общинските сгради или където счетете за добре...времето напредва...утре може и да е късно...Жалко за ЕВРОПА!!!

Не разбрах, парите за опазване на границата ли отиват или за фургони за бежанци? Мисля, че двете неща са много различни.

Нашите. Излезе информация, че ни готвят да ставаме бежански лагер на площ от 111 000 квадратни километра. Страх ги е от протести точно по изборите. Днес видях една друга новина - "медиите" и "социологическите агенции" вече започнаха екстрено да обработват народонаселението - 50 процента от българите щели да гласуват за кандидата на Премиера-тиква, дори да не знаели кой щял да бъде той. Подготвят и поредната фалшификация...

Дайте ги на Динко тези пари и не го закачайте за 1 годинка. След това един резняк няма да си помисли да дойде на нашата свещенна земя.

Вече не тайна ,че под натиска ЕС (Гей-съюза ) се подготвя трайно заселване на на икон . хрънтутници . Допусне ли го това България , ще се сбъдне хиляда годишната мечта на някои европ. държави ,България и народа им да бъдат унищожени . Нищо добро вече не ни очаква , защото пришълците със сигурност не идват да работят и т. н. Във Германия вече официално казват ,че полицията е без силна срещу организираните кражби на обществените места .

Чакайте някой лъже но не може да се разбере кой ? Нали тези пари веднъж бяха за опазване на границата и за съоръжения, на другия ден излезе новина че не е за ограда, а да им правят нови центрове на "бежанците " ? Сега новината е пак за опазване на границите, та кой лъже, ЕК или нашите ?

Пише: . ." . . .Така например част от еврофинансирането ще покрие закупуването на фургони за временно настаняване на мигрантите, идващи от границата. .. . . " - Въпрос: Закупените фургони къде ще се поставят? Вероятно на земята, на определни за целта място. Е, значи вече са определени местата за монтаж на фургоните - значи ли, че ще има носви места за настаняване, а къде са тези места? А, Дир-че руснаците обявиха сключения договор със САЩ за Сирия - ч нека го прочете г-н Стефанов - интересен е . .

Тия на снимката изобщо не ми приличат на идващи от чужбина, ами са си чисти родни цигани.

Снимката е на фургоните дето ги предложиха на циганите от варненския квартал Аспарухово, след наводнението през 2014.

Sm3hurk0

Парите за избори пристигат.. Трябва само да се усвоят от наши хора ...

Споко пичове, още само 2 месеца и идват осемте джипа втора ръка от Германия обещани от Меркел (по думите на Бъчварова отпреди седмица). Стискайте още малко, че това е една огромна помощ, трябва им време да се организират.

То и Камерън обеща Лендроувъри...

Е какво - шал изкараха от церемонията по приемането им през май, чак до оня ден (когато Бъчварова каза, че доста от тях са се счупили непоправимо, обаче Германия ще ни даде осем джипа в края на Ноември)

Както се пее в една песен: Ако трябва родната земя да опазим с пушка във ръка, Топ ще гръмне, знак ще блесне и Европа ще се стресне, Пред Бенковски ще се сведе глава. Може да сме разделени, но ножът като стигне до кокала се обединяваме.

Дано си прав,братле.

Ето къде било заровено кучето "еврофинансирането ще покрие закупуването на фургони за временно настаняване на мигрантите, идващи от границата"

Очаквал ли си нещо друго от ГРОБ-арите. И залъка на пенсионерите ще вземат за да има за пришълците. Скапани нагаждачи. Накрая се оказа, че куриерът е ла,о.

Не са за т.н. опазване,а ЗА "бежанците",за нови центрове!