Политици: ”Експериментът” и ”резервната кобила” Орешарски

Политици от всички партии реагираха негативно на новината за кандидатурата на бившия премиер Пламен Орешарски за президент.

Обратно в новината

Коментари - Политици: ”Експериментът” и ”резервната кобила” Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам тази институция да бъде закрита.Никаква полза за обществото - само огромни разходи на наш гръб...

Появата на Орешарски е проява на отчаянието и нахалството на хората зад него. Орешарски?? Човек трябва да е луд наистина. Чудя се дали няма да бъдат изпрани едни пари през време на неговата кампания? Дали кандидатите обявяват колко пари харчат по време на кампания и с колко пари влизат? Защото е немислимо да се кандидатства в кампания без пари, освен ако всички не са се наговорили да направят цирк за пред идиоти?

Аз и мой бизнес партньори решихме да подкрепим г-н Орешарски за кандидат президент. Чудихме се между него и Стоичков, ама г-н Орешарски ни излезе по насметка. Камата е много лаком. Та така нищо лично - просто бизнес. И какво не ви харесва нашия кандидат - ми добре, то идеята е друга, ама няма сега да ви светвам! Ха-Ха. Както казах нищо лично! И да гласувате ей! ;) Винаги за #НАС

Tozi e idealen za prezident na niakoi gei klub

Oresharski e dolna politicheska kurva v bukvalnia smisal na dumata sramota goliama vazmuten sam ot tazi naglost a moje bi tova e tselta da se otblasne elektorata da ima vazmuteni hora i niska izbiratelna aktivnot i mnogo manipolatsii.Tolkova li ne ostanaha dostoini balgari koito da obediniat natsiata a ne obratnoto.

Както винаги Цецо не пропусна да оплюе конкурента, щото те и техният са най-най и най ... и кой е техният?? Нали Боко заяви, че са си го били решили още през август, но що ли щяха да го обявяват на 2-ри септември, а вече сме края на месеца и се говори за октомври:-((. Американците година си разнищват кандидатите, тук управляващата партия си го крие до последно, но няма лошо - нали на бюлетините ще го прочетем. Ако има залози - що ли ми се струва, че е заради Кристалина - по нареждане на Меркел да саботират Бокова, за да наместят Кристалина, но ако не стане, зависи и от Москва?? Ами интересно сега какво ще стане, след като Москва заяви, че не участва в задкулисни игри и ни разкри намеренията им и ще е малко сложно обяснението, защо едва сега обявяват номинирането й, ако са го решили още преди два месеца. Но естествено че би могло да греша - да не забравяме че Румяна Желева е без ангажименти, а както е на нивото на Плевнята, точно по критериите и вкуса на Боко, а и Цецо тях ги харесва.

Не разбирам защо е тази злоба и някакви квалификации - има ли право да се кандидатира - да, останалото е работа на суверена. А, да - бой по конкурента още с появяването му, с всякакви методи и средства, особено пък и от някои "свети води ненапити":-((. Аз пък му се възхищавам на Орешарски - какво ли не изсипаха на главата му, а нито веднъж не си изтърва нервите, не заобвинява някого, не нападна никого, не прехвърля нито се заоправдава с други. Умен, премерен и овладян - по мъжки, мъжкарско и джентълменско, с достойнство.

оРЕШАРСКИ не каза кой го накара да назначи за шеф на ДАНС пЕЕВСКИ , понеже тогава беше ЗАВИСИМ. Сега като неЗАВИСИМ да каже имената на младите бизнесмени, които са зад него. То май пЕЕВСКИ е млад бизнесмен. Пак нещо се премълчава. Да не излезе старата песен с нов глас -защото пеем различно(независими сме). Ако си каже тогава ще гласувам за него..... Много сме зле ... Не знаех,че е чак толкова.............

Аз пък ти се радвам, че за всички останали си наясно зад кой кой и кои стоят и само Орешарски ти е останал, тъй като само към него имаш подобен въпрос, нали?? Или пък си зациклил, а може би по "инструкция", но след като повдигаш въпроса, ще ми кажеш ли кой строи зад Боко, Цецо и Плевнята - няма никой ли, кои ли други или същите, само дето Орешарски не им харесваше??

Плашат се от Орешарски затова злобеят срещу него. Защо не коментират Митьо пищова или Джордж Ганчев?

А бе ние в страната на маймуните ли живеем?

Господа, ето Ви един невероятно и непрестанно потвърждаващ се текст на антисосоциалиста Mises. "Няма нищо по-непоносимо за социалиста от това, друг да е на власт." Написал е каквото е виждал преди 85 години, същото се вижда сега и ще се вижда още. та и винаги. Забележете, щом е друг, та и също е социалист да е - нетърпимо е той да е на власт. Социалистите се борят за личната си власт - не за Вашата, и дори не за тяхната, а за личната си своя власт. Да сте видели друго? Няма и да видите. Защо? Цитирам дядо си. "От глист мед няма."

орешарски има безспорното право да се кандидатира по закон (за морал - вие ще ми кажете), но с тази си кандидатура за пореден път бе потвърден фактът, че за да си в политиката трябва преди всичко да си безочлив, което е довело до постоянна слепота у "управляващия" "елит". А кукловодите за пореден път доказаха, че могат да се погаврят с всеки и въпреки това да имат успех, а това става само с хора, предимно с робско мислене и продажно поведение. инак няма друго обяснение. Между другото по наглост не мога да определя кой води - цацаров, или орешарски, ама борбата е безмилостно жестока...

Щом Цв.Цв.е казал че ще спечелят изборите значи ще ги спечелят ,а кой ще е кандидата няма значение,той г-н Борисов си го каза навремето:)))Явно още издирват фотогенично магаре.Навремето е имало такъв обичай в България-женитба по беневреци.Понеже младоженежа бил на гурбет на кандидат снахата показвали само долните му гащи:)Май ГЕРБ ще дойде най-патриотичната партия-възвръща стари и забравени обичаи в българската действителност

Какво лошо има в това? За старите обичаи. По-добре ли е да взимаме чужди?

На 14 юни 2013 премиерът Пламен Орешарски изненадващо предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС. Парламентът одобри кандидатурата му за петнайсетина минути и без реални дебати. Веднага след това Пеевски се закле като председател на ДАНС, влезе в новия си кабинет и дори намери време да проведе работни срещи с главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Цветлин Йовчев. 14 юни 2013 Премиерът Пламен Орешарски и Сергей Станишев на този етап нямат никакво намерение да оттеглят Делян Пеевски от поста председател на Държавната агенция за Национална сигурност (ДАНС). Това съобщиха пред ПИК източници от правителството. Орешарски и Станишев се надявали напрежението около назначението на Пеевски да отмине още през този уикенд. 19 юни 2013 Премиерът Пламен Орешарски потвърди, че предварително е поискал на Делян Пеевски да бъде даден достъп до най-високото ниво на класифицирана информация "Строго секретно" няколко дни преди да бъде избран за председател на ДАНС и то по експресна процедура. Михаил Миков не отговори на въпросите кога и на какво основание е поискал Пеевски да получи достъп до най-високото ниво "Строго секретно". В чл. 49 на Закона за защита на класифицираната информация изрично е посочено, че "специално проучване се извършва за лица, които кандидатстват за длъжности, или за изпълнение на конкретно възложени задачи, които налагат работа с класифицирана информация, маркирана с гриф "Строго секретно". Друг, не по-малко притеснителен въпрос е как ДАНС е успяла да извърши проучването на Пеевски за толкова кратко време. Източници от ДКСИ обясниха, че обикновено за издаване на достъп до секретна информация на един рейнджър, който ще участва в мисия в Афганистан

До тук е горе- долу ясно. Аз пък се питам защо тези не преградиха пътя на кандидатурата на протурски президент в България?

Явно интелектуалното ниво на ГЕРБ е над академичното образование на Орешарски,щом един физкултурник си позволява да му дава съвети:)))За България в днешната реалност няма нищо по естествено от това-учили и недоучили ,но нагли и нахакани да раздават акъл.наскоро нали един такъв учен човек спечелил 240 милиона лева държавни поръчки каза кой кого онодил:)))Онзи дето му прибрал поне половината милиони каза само,че бил пияница

все умни тук стига приказки на изборите шесе види кои искат народа не кои казвате вие в форума *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя е рядък смешник.Ба'ти палячото,все пак беше министър и пр. Явно е "продукт" на ортаците Свиньо и Боко и целта е да се доразмият изборите,че на Боко "карикатурата" е още не известна... Такава пародия е всичко,просто смях.

Не Орешарски, а ОЛИГАРСКИ ! Зад тая фурнаджийска лопата стоят мафиотски кръгове и олигарси ! Тоя излезе голям боклук ...

Кой стои зад Орешарски? Кой? Кой?

Естествено ТОЙ банкянски!

Орешарски е човек с дясно мислене и той ще дръпне гласове от ГЕРБ. Реформаторския блок не ги броя,защото те не са десни. Те са фанатици-антикомунисти и толкова. Това им е цялата идеология. Затова твърдя,че Зализанка/пардон Десислава Атанасова/ е куха лейка. А ИНАЧЕ,100% СЪМ СЪГЛАСЕН И СЕ ПОДПИСВАМ С ДВЕТЕ РЪЦЕ ПОД НАПИСАНОТО ОТ "НЯКОЙ". Иска ми се да му сложа повече /+/,но няма как.

Ако изобщо е налице мислене в главата на Ореха то не е свързани с ляво или дясно. Пацо е фен на кеша! С това се изчерпват политическите му възгледи.

никой няма да го избере този само лапа пари....

А аз да попитам, по повод припомнянето за белият автобус, колко човек бяха осъдени за извършените престъпления? Престъпления имаше бол. Дори хвърляха твърди предмети и можеше дори да има убит! На тези им се размина, но на други не им се разминава. Например дето бе паднал човек и си дрънал главата в бордюр и починал, след бой. Дори само неподчинението на полицейска заповед е престъпление. Протест след 22 часа е престъпление. Кой изобщо им го е разрешил? Ако от някой в общината, той е за съд. Обидите са престъпление. Ограничаването на придвижването е престъпление. Бутането на полицаите е престъпление. Полицията трябваше да ги огради и арестува всичките. При съпротива - бой. Като в САЩ - бой до изпълнение на полицейската заповед или смърт. После в ареста и съответно съд. Да съберат записите от камерите и свидетелите. После хвърлен камък - опит за убийство. 10 години затвор! Поредният разигран цирк в който някои се бяха вживяли. Бойко дето ревеше за децата на България, че Орешарски взел заем за 1 милиард лева. Погледнете го сега! Не че подкрепям Орешарски, но престъпниците са си престъпници.

Нямаше нужда да пишеш толкова дълги словоизлияния - още от първото изречение личи, че си кретен.

Смехурко сигурно си мечтаеш и за Белене?!?! Според теб е нормално Пеевски да е шеф на ДАНС??? Или е нормална аферата КТБ??? Призивът ти със задна дата за убийство на протестиращи граждани е меко казано малоумен!

извършеното престъпление беше опитът да се усмири ограбения народ като се въведе военно положение! А ти си си кретен и такъв ще си останеш...

Десислава Атанасова ли? Юристконсулт в русенската болница, издигнал се до министър. Има ли по-смешен човек от нея?Та тя не знае какво е завършила! Ех ГЕРБ,ГЕРБ! Да ви имам кадрите! Зализаната госпожа е куха като градинска лейка.

Инициативна група от "млади бизнесмени" - Станишев, Пеевски, Доган!

А, снимката е от далечния 23 юли, 2103 г. - протестиращи срещу кабинета Орешарски в сблъсък с полицията, която извежда депутати с автобус" Дир-а гледа далеч в бъдещето!

Бате Бойко ти си мъж-тагадък,тагадък.Не си си хвърлил книжката на БКП-браво. Народа обича само храбрите мъже и.тн.

По-добре ПЪРВО МАГАРЕ вместо РЕЗЕРВНА КОБ3ЛА

"23 юли, 2103 г. - протестиращи срещу кабинета Орешарски в сблъсък с полицията, която извежда депутати с автобус Сн.: БГНЕС" текст под снимката към новината ... Със сигурност годината не е объркана умишлено, но едно е сигурно - колкото годината е ВЯРНА толкова и "ПРОТЕСТИТЕ" бяха "СПОНТАННИ" "ИСТИНСКИ" И НЕ платени ....

Ривът кат магарици за ...., щото нито един от до сега представените кандидати не е по добър от Орешарски. Това е сериозен човек , бе алооо и не само знае, но и може и е възпитан и всяка дума му е премислена. И сам се е изградил като човек в тоя живот.

Кълви народеееее на червени комунистически въдици, насаааааам!

Не бе новата стръв се казва Сталинка и е на промоция от ГРЕБ. Аман от пишман рибари.

Студентите по улицата го заплюват.Как не го е срам тоя продажник?Голям темерут ейййй.

Лъжец,това си ти, един гнусен лъжец.Не те ли е срам бе, клеветник.

Студентите трябваше да учат. А ако някой от тях вместо това е правил "протести" като в СУ, трябваше да бъде изхвърлен и да не завърши. Даден и на прокуратурата, че политиканстването в учебни заведение е забранено.

Sm3hurk0

Бил парашутист... и за това си трябва смелост.... Не може всеки да расъл на уши....

С изказването си, че Орешарски е "резервна кобила" на ГЕРБ окончателно доказа, че играе в един отбор с БСП и ДПС. Вече е извън всякакво съмнение.

Ха-ха-ха тоя още жив ли е след толкова плюене по него, студентите на лекции не му влизат от отвращение то къде е тръгнал.

Ишчо адин Масковский человек.

Руский человек Орешарский наш друг спечелит въйборьй.

Радев Петрушев (Жорж Ганчев) Каракачанов (агент Иван от ДС) Калфин Дончева Орешарски Това е положението.

Точно така.Разтварят ветрило и обират гласовете на лумпените.

Само не мога да хвана играта на Рамаданчо Кънев ! Тоя десен ли е или ляв или си е направо съединител ??? Държи се като ощипана мома.

Тая супа народа вече я е сърбал.Комунистическите номера са толкова прозрачни.Орешарски е само мюре.

Червената комунистическа пасмина разтвори ветрило с 6 кандидата да дърпа гласове от другите.

Олигарсите с крадени пари си пуснаха кандидат.Народът заблуден да кълве ако иска.

Ахмед Доган и той си намери кандидат.Агентите на ДС пак излязоха на припек.

Станишев пусна Орешарски.

След пробното магаре Оришарски, ГЕРБ ще ни представят и голямото магаре !

БСП разтваря ветрилото да подлъже колкото може повече народ и ако не спечели поне да дръпне гласове.

Русия пази в ръкава си и вариант Симеон, с който мисли да избие рибата-електорат.

Става интересно ! Корумпираните политически мекерета "заквичаха" неистово !