Общественици до Борисов: Водите опасна антизападна политика

Политици и известни общественици, някои от които свързани с РБ, отправиха в отворено писмо остри критики към премиера, че опасно загърбва прозападната политика.

Обратно в новината

Коментари - Общественици до Борисов: Водите опасна антизападна политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не фактически несъществуващите ни двустранните отношения с Русия, а откровено прозападната им политика години на ред и по същество управлението на България от Запада чрез подобни 'общественици' и техни съмишленици преди през 90-те и нулевите години, а сега чрез ББ и КК (кобрата Кунева), доведоха до ужасните последствия за страната ни. Резултати толкова тежки, че те отдавна се опитват да се дистанцират от тях и да прехвърлят вината и отговорността някъде другаде. Това е наистина коварно, чисто прозападно и неспортсменско до съвременно джентълменство, поведение. Научили са си урока. Колко пъти вече наблюдаваме системни действия на Запада водещи до очевидни от самото начало крайно тежки последствия, последвани след това от системни опити за отричане на всякакво авторството и съучастие, дори нагло изопачаване, приписвайки се със задна дата към тези които са противодействали на ставащото и възлагайки вината на някакви уж несполучливо подбрани от тях местни 'елити'.

За съжаление не са само лъжите, но и безумията се водят ръка за ръка и не може само с едно. Например фелдфебелския, станал вече съвсем неприкрит вашингтонски и съответно брюкселски диктат се представя за лоялно придържане към общите позиции на ЕС и НАТО. Когато всичко е едностранно, къде са тези общи позиции и къде се придържат тези общественици? Например за такива ключови теми като борбата с международния тероризъм, ЕС и НАТО имат категорична позиция някои явно приоритетни за тях страни да не приемат мигранти въобще, нито един, никога, но България е извън тази им общо позиция и ги настаняват в България принудително. Също Пентагона контактува с Москва относно антитерористичните удари на руските ВВС, но от Вашингтон не разрешават на София да се договаря с Москва, относно приноса ни в борбата с терористичната чума. Къде е тук общото? Не само собствените ни летища не можем самостоятелно да предоставим за презареждане на Русия, но без едностранно разрешение от Вашингтон, дори кой да прелита през въздушното ни пространство не можем да решаваме. Въобще тези като говорят за огромен негативен ефект все повече допринасят да се оформя емпирично правило, че предател на България и русофоб са еквивалентни, с огромна може би почти единица, статистическа вероятност.

Ако Бойко Борисов се кандидатира за президент, то кандидатурата му ще е симптом за започналата подялба, за стартирала война от външни сили за пълно влияние в територията, наречена България. Това ще означава, че самият лидер на ГЕРБ знае, че изпълнителната власт ще се подмята на улицата,че може да се стигне до всичко дори до извънредно положение и дълготрайно временно правителство. Т.е. креслото на Дондуков 1 ще се окаже не само продънено и без значение, но и ешафод. А столчето на Дондуков 2 ще се превърне в царски трон.

Поредния многознайник пред компютъра!!!

абе този трайчо онзи ли е ...от другата новина..хахахах

аз не разбирам защо да е законно турция да може да пуска бежанци, а ние да не можем да ги пускаме

очевидното и ние го виждаме,само че европа е далече,а ние...ножа ни е опрян до кокала,ако и ние бяхме през 3 държави в четвърта,едва ли щеше да ни пука толкова...мърши... ,вместо да се обединят ,да вземат някакво адекватно, в полза на хората решение,те все на контра,на 2 магарета сламата не могат да разделят...цялата ни история е доказателство,че сме едни предатели и нищо повече...

Подписали: отбор шарани!

Всички тези "общественици" са тези омразници и соросоиди (слуги на сорос и измамниците около него) които унищожиха КТБ и загробиха Бългаия с милиарди евро. На тях не им пука за нас, българите само и само техните глупави отроци и алчни метреси да учат и да живеят в чужбина. По делата им ще ги познаете в чужбина , какво са ограбили от България.

Запада.

НАЧИНА ДА СТАНЕШ ИЗВЕСТЕН НЕ Е ЛЕСЕН ....... НАЙ - ЛЕСНИЯ ОБАЧЕ Е КАТО ГОВОРИШ ЛЪЖИ ИЛИ ПРОСТОТИИ .......... НО ДА ТЕ ОБЯВЯТ ЗА ОБЩЕСТВЕНИК ОТ НЯКОЯ МЕДИЯ Е ПРОСТО ГЛУПОСТ

Не общественици, а НЕУДАЧНИЦИ ... или по-скоро ... майната им.

Тия са егати сбирщината палячовци! Да не дава господ да се докопат до власта! Бойко поне има интуиция и селската хитрост на Живков,а тия....смешници!

Популяризират го ББ: видите те ли не бил достатъчно някакъв си? Той е точно такъв каквито са Плевнелиев, чието служебно правителство съсипа стоежа изключително важния и полезен за България и също поради това нежелания от Запада 'Южен поток' или комисарствалата и след това работила в Брюксел за англичанин, Меглена Кунева. А брюкселските безумия за договорите за визи са също донякъде прах в очите или пиар. Те главно бяха изгодни на Меркел, за да се заговори през пролетта за някаква уж реакция на нашествието през 2015 г. Целта въпреки смайващите безвизови поощрения за трафика, да се споменава за някакво връщане или депортиране (въпреки че в крайна сметка дори и това не формулираха, а се стигна само до евентуална размяна на едни натрапващи се заселници с други), като се изключи въобще като възможност единствената адекватна реакция, която може реално, не на думи или прогнози, да компенсира тежките последствия от масово миграционно нахлуване, каквато е масовата депортация.

Кичо

Тея па кои беха ..световно известни на майка си баща си и комшиите...

Жадна за обществена изява глутница от световно-неизвестни мърлячи... На тия им дай само да се кипрат и да разтягат локуми за щяло и нещяло!

Бойко е една пунта мара и нищо повече.

Тез мекерата са толкоз "общественици", колкото бай ви Ганя е английски лорд. Поредните блюдолизци, забравили "миризмата на цървулите си", загрижени случайно да им секне пълненето на НПО касичката. Пфу!

Борисов поиска подкрепата на ЕС за защита на българската външна граница. В разговора с Доналд Туск премиерът Бойко Борисов е потвърдил позицията си, че държавите от ЕС и Турция трябва взаимно да разберат проблемите си и всички страни солидарно да положат усилия за изпълнение на постигнатите до момента договорености и поети ангажименти. "Лично съм убеден в думите Ви и съм готов да съдействам и помогна, за да се постигнат практически резултати. За нас България е важен партньор и разчитаме на Вашата преценка като министър-председател", е заявил в разговора Туск.

Яааа, поредните СЛУГИ :))) Защо в нашата държава (питам аз и целия български народ), е пълно със слуги ( да не кажа една друга хубава българска дума ДУ..ДАВЦИ). Едните слугуват на Кремъл, другите на Анкара, третите-на Вашингтон. Как пък не се намери един, които да е СЛУГА НА НАРОДА-БЪЛГАРСКИЯ?! КАК?. Нито на НАТО, нито на ЕС им дреме за БГ-ние сме последната дупка там някъде в далеечния югоизток. Да служи за буфер, за плацдарм в бъдещи бойни действия. Пожертвана територия сме ние.

симо

Малиии,страшни ОБЩЕСТВЕНИЦИ...Все от ,,ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО,, И НПО на козяшка хранилка.

НИКОЙ НЕ ГАРАНТИРА, ДАЖЕ МЕДИЦИНАТА, ЧЕ "ЛОЯЛЕН" МОЖЕ ДА Е НОРМАЛЕН! НАТО И НАТКА МИХАЙЛОВА НЕ ПУСНАХА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ С ОРЪЖИЕ ДА ПРЕЛЕТЯТ НАД БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ БОМБАРДИРОВКИТЕ НАРОЧЕНАТА СЪРБИЯ, ЧЕ ИСКА ДА ЗАПАЗИ ЮГОСЛАВИЯ! И КАКВО? УСПЯХА ЛИ ТЪПАЦИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА НАЦИОНАЛНИЯ МОШЕНИК ДА "ИЗМЪКНАТ" БЪЛГАРСКИТЕ "ЗАПАДНИ ПОКРАЙНИНИ" ЗА СМЕТКА НА КОСОВО И РУСКИТЕ ОРЪЖИЯ, НЕДОПУСНАТИ ДО БЕЛГРАД... ДИПЛОМАЦИЯТА НЕ Е ЗА ПОМИЯРИ! КОГАТО НЯКОЙ ИСКА ДА СЕ ГАВРИ С КОМШИЯ, НИЩО НЯМА ДА ГО СПАСИ!

Боже,Боже! Обществениеци! От "котилото" на министъра на външните работи Даниел Митов! И никой-дори от тях-не вижда КАКВА Е ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА министъра ИМ!...?!Има ли България ВЪНШЕН МИНИСТЪР,та да имате вие пък недоволства,почитаеми?!

По време на юго-войната И. Костов СПРЯ домогванията на Русия да отвори трета Световна война, като НЕ ДОПУСНА преминаването над нашата държава на руска авиация с оръжие. В помощ на братска Сърбия, А не на братушката си България!! В днешно време НИКОЙ не отчита тази му заслуга. Да видим какво ще се говори за ББ след време, след като евровеличия отчитат приноса му в отношенията ЕС - Турция!!!

Много точен пример за ползата от дупедавството.

Ако има поне малко нещо хубаво, то това е, че са ги събрали на куп тези ибрикчии, за да ги оплюят.

к'ви са тия?

Раданчо, пак ли ти бе мама! Я кажи как си щял да скъсаш лампазите на ген. Радев, да се повеселим с теб бе мамин.

"уважаеми" ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ,МОЛЯ ДА СИ УЧАСТВАТЕ НА ИЗБОРИТЕ ПО ПАРТИИ ПООТДЕЛНО!ТАКИВА НОМЕРА РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК НЕ МИНАВАТ!ВСЯКА ВАША ПАРТИЯ Е ПОД 1%.

То тез тук са едни интелектуалци, че свят да ти се завърти от интелектуалната им мощ!

Тия така наречени "общественици" са свързани изцяло с Реформаторския блок! Какво иска Реформаторския блок?Никакви отношения с Русия!Да се готвим за война с Русия!Спомнете си каква характеристика бяха дали за министър Ненчев неговите съпартийци. АЕЦ"Белене" и "Южен поток" са вредни за България;пак според реформаторите. Ако зависеше от тях,3-ти март не бива да е национален празник,а паметника на Шипка и "Плевенската панорама" е по-добре да ги няма. Защото са свързани с Русия. С една дума ЗЛОБА. Това им е цялата идеология. Хубавото е,че зад тая вредна за България агитка стоят една шепа хора.Тия са направо за доктор.Всички развити държави се стремят към контакти и добри отношения с Русия;ние не,да се отровят максимално. Луда работа!Ако имаха малко мозък в главите си,щяха да видят,че Бойко Борисов провежда най-раболепната и послушническа политика спрямо Запада. Голямо навеждане и послушание пада.Така,дори Иван Костов не е правил.Нали точно заради Борисов пропуснахме толкова важни за България стратегически проекти!Той не защитава националния интерес,както прави Орбан например.Кое е неприятно в цялата работа?Ами това,че акъл ми дават хората,които разрушиха и индустрия и селско стопанство и армия! Правилно беше написал някой :Подлоги в които няма нищо българско!

Втори АЕЦ е нужен само на червените руски и български капиталисти, които желаят да прибират печалбите, а за българите да останат рисковете. Южен поток също е много неизгоден за България при предложените от руснаците условия. Недопустимо е собствеността на тръбата да не е българска. Ако искат този проект, руснаците трябва да го построят за своя сметка, а собствеността да е българска. Разбира се, проектът трябва да отговаря и на общата европейска политика, която е насочена против образуването на монополи. Другото е пладнешки грабеж в интерес на български и руски олигарси. А добри отношения с Русия не са ни нужни на всяка цена, а само ако са изгодни и равноправни.

С ток от фотоволтаици и вятърни генератори икономика не се развива.Така се пълнят нечии гуши. Пълним ги всички,които изкупуваме този ток. Просто няма как да се случи. В тая графа поставям и така наречените "Американски Марици". На Запад масово преминават към електромобили.За целта обаче,трябва да имаш евтин ток и то в нужните количества. Иначе мисията е невъзможна! Толкова по въпроса дали трябва АЕЦ"Белене" или не.А що се отнася до "Южен поток" и твърдението,че е неизгоден за България; те това да науча днес ми стига!

кажи му просто тиква и не го обиждай повече,той няма да разбере

Няколко хамериканските подлоги се възмутили от едно турско мекере. Иначе си имат непоклатимо коалиционно правителство..

Напоследък ББ 'зе да мяза на Иван Шишман - ту с тия ту с ония, ту пак с тия... Нещо не се досещам как е свършил Шишман, че и България :(

Доста меки думи за една руска марионетка, която слугува на двамата най-противни и подли диктатори.

Да, ама е истински комунист! :)

и то от сой

Тези ,,общественици" поне да не бяха се снимали. По-големи грозотии трудно ще се открият. Гашници и половина, заболели от папагалска болест .... А,че не са умни, това е всеизвестно. Няколко наукообразни фрази без смисъл и ето ти обръщение към Борисов. Друг е въпросът, че Бойко трудно ще го разбере.

Красиви са само тези, които Партията одобри, останалите- в Белене.

"...стратегически проекти с доказан и консумиран огромен негативен ефект като..." Уважеми дами и господа общественици, кога точно се отучихте да говорите на нормален български език?!? "доказан и консумиран огромен негативен ефект" Ега ти и префърцунената изгъзица! Честно казано, писна ми да консумирам огромния негативен ефект от вашата алчност, некадърност и дебелоочие...

Соросовите отре-пки се активизираха. Срещу жалки сребърници (шекели)! Не че посредничеството на Борисов между Ердоган и Меркел заслужава адмирации, но аргументите срещу жалката роля на Борисов са СЪВСЕМ ДРУГИ.

кво каиш,първо се активизираха ,а после заслужава адмирации

Тези общественици всъщност са нискоерудирани самозванци, които си прикачват високо мнение за себе си. А какво представляват те ? Едни обществени заслепени плямпала, които не искат да разберат, че Русия и Турция са ни вечни съседи, а САЩ са далечееее от нас. И, че американците са тук временно и, че времето им изтича ....

Надежда всяка оставете, руско-турски мекерета. Спукана ви е работата.

Най-забавното е, че преди Путин отново да се сдобри с Ердоган, турците бяха едва ли не фашисти, а днес пак са добри съседи. То така беше и през 1939 с Хитлер.

"Политици и известни общественици"....смешно! Тази група е група от нищо не значещи личности....въобще, защо ни занимават с тази група? Ние и без това си знаем, че в България не се свършват личностите, които искат да я продават като се представят за по-прозападни от тези, които управляват -- такава ние политическата реалност откакто сме почнали "прехода".

дето са писали толкова глупости? Какво искат? Да станат известни? Дори да се правят на гладували в градинката срещу двореца, пак няма да станат уважаеми и известни хора

Тревога предизвикват и недопустимите флиртове, засягащи националната енергийна сигурност, като заявките за възобновяване на стратегически проекти с доказан и консумиран огромен негативен ефект като АЕЦ "Белене" и "Южен поток". -ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ.ЧЕ ТОЛКОВА ТЪПИ "ОБЩЕСТВЕНИЦИ" СИ ИМАМЕ!!НЕКА БЪДАТ СПОКОЙНИ-СЛЕД 10 ГОДИНИ ЩЕ СИ КОПУВАМЕ ТОК ОТ ТУРЦИЯ И РУМЪНИЯ.А ГАЗ ДАЖЕ В ПО БЛИЗКО БЪДЕЩЕ!!!

Много странно ,всичките подписали декларацията са втория , даже третия ешалон на РБ.Напълно ги разбирам, те са на хранилка към различни фондации на Сорос и трябва да имитират дейност.Предполагам , че са силно огладнели и сега демонстрират присъствие.Но най-интересно ми е ,защо между тези титани на експертната мисъл ,нещо не виждам Радан Кънев ,това острие на демокрацията , този прероден Робеспиер и Сент Жюст в един образ /или поне части от тях/.Да няма дрязги за пари в РБ и кой да води бащина дружина,ами стратега от Драгалевци защо пази загадъчно мълчание

А тези пък кои по дяволите са. Тиквата от години не води никаква политика. Само чака западните шефове да му кажат какво да прави. Сега предизборно направи някакъв смешен опит да изпъчи гърди, но се получи само един хленч. Вместо да се моли наляво и на дясно, да беше затворил границата, така като го направи унгария. Имаше предостатъчно време. Но тия цървули и дума не споменават за това, че сме разграден двор. ДЕПМ.

Не ни интересува дали е прозападна или проруска политиката на Борисов. Ние, обикновените хора, които не сме на хранилка на други страни, искаме да се води политика в интерес на българите и България!

Тия, явно са наети от ББ, да му вдигнат подкрепата по предстоящите избори. Явно, агенциите за социални изследвания имат цифри за пред публика и цифри, за пред премиера. Та, в тези, за пред премиера, сигурно е отразено истинското отношение на българите към запада. Затова предизборно се взимат мерки -да бъде представен "Човекът" в светлина, удобна за гласоподавателите. Всъщност, Борисов никога не е имал нито желание, нито капацитет, нито идейна платформа, да взема каквито и да било решения, камо ли -правиилни, за развитието на Р България. Той просто изпълнява нарежданията на американското посолство, защото от там го държат изкъсо с компромати, покрай Аркан, Сретан Йосич, Пашата и др. знайни и незнайни фигури от подземния свят.

Ъхъ, опъна се - ма доде се опъвахме, се спъна и ничком направо се простря!

Тиквона реши да покаже малко мъжество и да се опъне на робовладелците ни, в полза на народът си. И веднага наскачаха агитките на платената агентура. Как може нормален българин да бъде част от нишилистката клика - РБ? Тия агенти и юди разсипват държавата и народа ни от десетилетия под различни имена и политически формации, но с една цел. Как може и българска, управляваща партия да влиза в коалиции с тия боклуци и да им дава власт, без да имат никаква подкрепа от българският народ и всичките им проценти да са купени и фалшифицирани? Да пускаш тия данайци в управлението е равносилно на национално предателство. По лошо е от коалициите на БСП с ДПС, да не говорим, че и тия РБ се командват от турската партия на Касим Дал, който директно рапортува на Ердоган. Ако в тая държава скоро не се вземат по драстични мерки и не стане нещо поне от ранга на революция и всички боклуци като споменатите не бъдат отстреляни, просто държава няма да има. Турците ще ни вземат с по малко бой и от 14-ти век, а до тогава ще сме роби на сорос и метастазите му от РБ и сие.

Абсолютно!

И как точно се опъна? Привикаха го в Турция и му издиктуваха какво да говори. Много бързо забравяте. Бойко може да се опъва само пред бабичките по селата, там е много силен на думи, иначе в Европа се държи като помияр.

Като видях кои са тези "общественици", направо се изсмях. Аре, марш обратно в клетката, че ще ви пускат поредните траншове. В една друга ситуация, тези направо са за разстрел. При това, без да им се обяснява защо - те и така няма да го разберат.

автогол след автогол... червените го винят за антируска,тия за антизападна...и какво излиза...,че нашия си води чисто в полза на България политика!!! аз на това му викам неволен пиар...и си е така-докато Борисов търси щастие за народа-тия и ония търсят кусури!!! е затова сме на туй дередже,щото не се стараем да покажем колко сме по-добри,а старанието отива в показване на колко другите са по-лоши!!!

"Известни общественици и политици" Кой от изброените е известен! Ако някой е минал незабелижимо и мимолетно през политиката и общественоста не го прави известен и изобщо това не са хора, с които някой трябва да се съобразява! Просто ужасно се гърчат в болната си амбиция да бъдат забелязани! Уви! И аз не одобрявам политиката на Борисов, но трябва да си последния малоумник та да го упрекваш в сближаване с Русия. По добре беше да не изпуска Митов, Ненчев и Плевнелиев да водят умопомрачителна външна политика и правят просташки изказвания!

Странен паноптикум ,на странни хора с неистово желание за политическа власт, но без идеи , без реални шансове за успех и публично внимание.Алекс Алексиев ,приятел на Филип Димитров, човек /агент/ на ЦРУ , мимикриращ под различни форми ,но всичките анти български,Владимир Кисьов бивш.зам -министър на външните работи от времето на Костов,преговарящ за присъединяване към ЕС ,преговарящ за закриването на блокове 1и 2 на АЕЦ .Директор /Бивш/ на Европейския институт,финансиран от Сорос .Бивш председател на СОС.Юлиана Николова ,комсомолски активист, протеже на Кисьов,директор на посочения по-горе институт,бивш кандидат за вице президент.Богдан Караджов, бивш плейбой на БТК ,/когато имаше по-малки габарити/ по времето на Костов .Превърнал центъра на БТК в Банкя в нещо средно между бардак и люпилня на политически комплоти.Илиян Василев виден изпълнител на финансово-политически поръчки.Трайчо Трайков ,политически хамелеон ,търсещ дебела сянка край ромолящо финансово поточе,изгонен от Борисов за несправяне с дейността и съмнително лобиране и т.н.,и т.н.

Двама кандидати за президент, един костовист ексдипломат, екс ядрен експерт и отявлен русофоб, както и един торбаакъллия икономист - все отбор юнаци, цербери на фалшивата ни демокрация.