Ненчев предлага нов командир на ВВС - военно аташе в САЩ

Министърът на отбраната Николай Ненчев съобщи, че предлага бригаден ген. Цанко Стойков, който сега е военен аташе в САЩ, за командир на Военновъздушните сили.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев предлага нов командир на ВВС - военно аташе в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе ли по-патриотично, по-разумно, по-престижно, по-евро-атлантическо, и икономично да назначим шефа на ЦРУ?

Какво се разбързаха, толко? Можеше да изчакат Обонго. А, ако е ангажиран, Килито! 2 самолета, да чакат! Споко!

Може и да е светен човек! Но факта че всички назначения на генерали са все на офицери по някакъв начин свързани с ФАЩ ясно показва чия колония сме и кой е отговорен за състоянието на България след 26 години демокрация!

НЯМА НЯКОИ ЗАВЪРШИЛ ОБРАЗОВАНИЕ В С.А.Щ. ДА Е ПРОПУСНАТ ДА НЕ БЪДЕ ВЕРБУВАН ОТ СЛУЖБИТЕ ИМ.СПОРЕД МЕН НЕ НИ ТРЯБВА АМЕРИКАНСКО МЕКЕРЕ ЗА ШЕФ НА ВВС.

Другаря Радев и той се е мотал по Щатите, а се оказа руско мекере.

С тоя ще дойдат и американските самолетчета втора ръка.

Бригаден генерал,това звучи гордо.Но да питам на коя бригада е бил командир? На лятната или на есенната?На строителна или селско-стопанска?Ей големи бригадири,голямо чудо,Един файтон нагаждачи,със 6 самолета останали им подарък от Русия.Две пробити корита-втора употреба.Армия,която не може да напълни стадион-Народна Армия,при това половината щабни плъхове,мекерета на САЩ.

vasil

Командирите на селскостопански бригади от Комсомола са поонодили повече бригадирки,отколкото турските бегове и кехаи жетварки на ангария.Турците поне имали някакво уважение пред хляба и оттам-към хората,които работят за производството му.

Това да не някакво американско мекере?

Другаря Радев и той се е мотал по Щатите, а се оказа руско мекере.

Този Борец срещу Русия , този Български Спайдърмен, един земеделски Рамбо срещу лошите ..Руснаци ! Тоя ГЕРБерастки войвода размахал краставична сабя срещу Русия ,яхнал овца? Абе...ше изкара някой долар докато се гаври с всички нас, ..няма съмнение .

Туй си го копирах. Висока класа. Допускам, че професионално работиш със словото.

Защо направо америкнският посланик не назначи някой армейски капитан от САЩ за български военен министър. Ненчев например се държи като американски служител( по-точно - слуга) не като български.

В Турция,от 1949 е имало 4 Успешни Военни Преврата срещу Демократично Избрани Правителства ! Общо Умъртвените от Превратаджиите хора при тях са около 60 000 души основно Леви и Комунисти обявяващи се за Независима от САЩ Турция ! Винаги Генералите превземащи властта чрез военнен преврат ...са Учили във САЩ ,и са агенти на ЦРУ !!Винаги ,проверете ! .... Опита за Военен Преврат преди месец в Турция беше Отново Поведен от САЩски възпитаници ! Просто едно наблюдение след предложението на този генерал-аташе в САЩ ,за Военен Министър преди едни тежки за ГЕРБ и за Клинтън избори !

Хора с пагони учили в Русия да бъдат уволнени ,като в Полша защото са руски шпиони.

Имаме си щатски наместник - краля слънце, имаме си и посланик, който привиква всички от МС на килимчето, сега и промит от САЩ за началник ВВС. Защо направо не назначите щатски генерал? Идиоти.

:))))Млади и ненаиграли сте.Бас връзвам,че агентите на Русия са тези дето не са учили в Москва,а тези които са имали вече назначение някъде на запад и не са учили в Русия:))).Ненчев си го знаят ,че е на хранилка на САЩ,затова никой не го смята за агент

Целото кеч на баламатума....от кога трудоваците разбират от военна музика!

като български войник от запаса най отговорно заявявам, че не съм съюзник на САЩ, а нашите пишман генерали какво правят там ??? ...... може би американски свирки, тромпети и др.

Ми свири им се на тромбони, в черен цвят!!!

нашите политици отдавна свирят на черния дудук на Обамама :))) гадното е, че ние опираме лайняния пешкир

От скромния ми житейски опит през годините на социализма и в периода на сегашната "демокрация" установих следното: Тия, които сега са най- големите критици на тогавашния строй и най- големите евроатлантици, по Бай Тошово време бяха или те самите или техните родители най-ревностни партийци и номенклатурчици, които сутрин обед и вечер се кланяха пред портретите на Ленин и на Брежнев. Утре като се обърне палачинката съм сигурен, че първи ще си извадят изпод дюшеците партийните книжки.

Разбира се че е така. Това стана защото кадрите на БКП останаха на власт. Голяма част от несгодите на България идват от тези хрантутеници. Днес ние сме управлявани от децата на тези, които ни управляваха вчера. За това каквото беше тогава, е същото и сега. Разликата е в смяната на лагерите. От подлога на едните станахме подлога на другите. Тъжна работа. България се само погребва и скоро ще съществува само в книгите по история.

предлага бригаден ген. Цанко Стойков, който сега е военен аташе в САЩ, за командир на Военновъздушните сили. ТОЙ ТАКА ЩЕ Е ОБРАБОТЕН ТАМ.... СМЯТАЙТЕ, ЧЕ РОДНОТО НИ НЕБЕ ЩЕ Е АМЕРИКАТСКО....

поредната американска подлога

тъпият трудовак предлага генерали...

Запомнете го ТОВА много добре --за да си добре сега трябва да си с произход Полски евреин комунист спасен от сапуна на Треблинка благодарение на тъпите селеяни в България и не само армията а и поповете - тези гадове сега ни дават акъл- АРЕ СТИГА БЕ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ЗЕМИТЕ НИ обрязани кауши неблагодарни -вие нямате и селата си не знаете -кви сте вие по-наште земи. УФФФФФФ

симо

На този трябва да му режем пагоните!!!!!!Не на ЧОВЕКА с достйнство.

РУБЛАДЖИЯТА РАДЕВ СЕ ИЗМЕТЕ, СЕГА СЛАГАТ КАДЪРЕН ЧОВЕК. МНОГО ДОБРИ НОИНИ ЗА АВИАЦИЯТА. КОМИСИОНЕРИТЕ ВЪН ОТ АРМИЯТА!

симо

Леле мале---направо пращи от кадърност...И как разбра това???Пък и кога израстна до БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ/на какво е генерал-на два самолета и далаверата,,еърполисинг,,????

РАДЕВЕ Е ТИПИЧЕН КАРИЕРИСТ И РУБЛАДЖИЯ. КЪДЕ БЕШЕ КОГАТО ПРОДАДОХА РЕМОНТНИЯ ЗАВОД НА КТБ? ТОГАВА СИ ТРАЕШЕ, ЗАЩОТО МУ БЕШЕ ИЗГОДНО. НО ПОСЛЕ БЕШЕ ПРЪВ ДА ПЛЮЕ ПИ МИНИСТЪРА, НИЩО ЧЕ РЕМОНТИРАХМЕ В ПОЛША, ТОЧНО ЗАЩОТО РУБЛАДЖИИТЕ ПРОДАДОХА ЗАВОДА. РАДЕВ ДОРИ ЗА КАРИЕРА В АЕРОФЛОТ НЕ СТАВА!

Та кога ще идват разнебитените Ф-ове ? каква ще ви е лапаницата а?

Абе иване, ходи и ближи косматите задници на националните предатели и не се прави на знаещ, какъвто не си.

Този не само е предложен , но на 99% сигурно е назначен ,защото вече е ясен и човека ( от данс ) който го сменя в щатите .

Всичко е Наго Диго.Само тоя боклук да се маха по-скоро

Нема такава държава-тракторист назначава пилот

ненчев го бил предложил...хахаха назначили са го от козяк!

Следващата кукла на конци!

Кой е ненчев да предлага-него кой го предложи- Плевналиев или РБ. Много генерали, а армията ни остана колкото за контингенти на нато и гвардията на президента. И този възпитаник и креатура на уса стратезите и се съмнявам,че освен теоритик не е участник във въздушни конфликти и е някой послушник и палячо по посока на вятъра.

Нямаше ли някой дето се казва Джеймс, Джон или Самуел, какво се излагаме с такива натурализирани американци?

Направо американец трябва да е новият на ВВС . Ако е някой бивш от "Доналд Кук "- направо супер . Ще е с богат боен опит срещу руснаците .

Не става. Тези от "Доналд Кук" са посерковци. Ще чуе да перлита над София някой Су и ще осере ортаръка тъпото американско говедо.

Нищо против бригаден генерал Стойков.Дано обаче не е като промотиращия го селски лидер.Щото последния и стадо овце не може да води,но...нейсе.

Ненчев предложил....

Радев е изгърмян патрон, нищо няма да постигне.

Каквото и да си пишете,този командир става за президент повече от бившия,най- малкото,по-интелигентно-фотогеничен е и по-голямото;навярно е летял с F-16,и не е страхливец.

За фотогенична дай да изберем бившата Мисис България Анита Мейзер! Знае как се трепат хора. И даже има и американски паспорт. ;)

Избира поредния който ще обслужва американците. Точно такъв е извода при тази биография. Тази държава сериозно трябва да се прочисти от наложени от чужбина индивиди.

Москва чужбина ли е,ДА или НЕ?

Да. Но в природата няма просто Да/Не за някои неща. Чужди са още купища послушници и предатели, като Плевнелиев, Ненчев, Митов, Кънев, Кунева и тонове НПО-пейци. Някои от тях при нормални обстоятелства трябваше да са в затвора.

предложи един генерал който е в китай,русия,куба и т.н.т.

Kуба са вече наши хора!!

А от България не може ли? Напълнихме войската с разни чуждопоклоници. Дори турци има в нея. Едни войници се подиграваха на български паметник. Може ли да ги наречеш български войници?

Какво тук се обсъжда? Кандидатурата на ген. Стойков за командир на ВВС или отношенията на българите и България със САЩ и Русия?

Нещата са свързани и затова се дискутират.

А сега напиши един пътепис като Алеко - и той е бил за кратко и нищо не е разбрал от Америката. Заврял се е в кланица, и му станало лошо от кръв, пък и се оплаква че имало кръв. Като пълен аутсайдер в едно общество което въобще не познава, пил една ракия с един сърбин, и оплюл гадните американци.

Напразно се опитват да вкарат ген. Радев в капана на русофилството. По начало всеки българин е в различна степен русофил - щом пред парламента стои паметника на Цар Освободител, а националната ни катедрала се казва Александър Невски, какви повече доказателства трябват за доказване на това. И да подчертая - всичко това ни е оставено наследство от бащите и дедите ни. Така че, ген. Радев вярно е русофил. А защо всеки човек с качества се натиска да учи в Америка, независимо, че е най скъпо. Заради нивото на обучението. Ген. Радев е учил точно там и той няма как след завършването да не е станал по друг човек. Америка дава кръгозор, а не прави хората тесногръди. Така че, оставете тая мантра, ген. Радев е лош, че е русофил. Лично според мен, той точно заради това е добър. Стига лизане не западни подметки.

Не си прав. Радев е кандидатър на путин. Новия бареков е той. Чети малко коментари. Все трол се е хвърлил да хвали Радев. Какво ти говори това ? Че троловете имат задача да го рекламират. Той е русофилския кандидат. Сетката на русофилите го иска !

Русофоб е също степен на русофил. Никой не обича Русия която ни е нападнала през 1916 и през 1940.

ДОКАТО БЯХМЕ С РУСИЯ -БЪЛГАРИЯ ПРОЦЪФТЯВАШЕ!!!!

Хайде сега доподопните ръждясали мигове на скрап и да вземем модерни самолети;

ПИПО

Ако ги даваха с дупе до сега няколко ескадрили щяхме да имаме.

ми червените чукундури в армията ни като Радев се обиждат когато трябва да се плаща... как да си купим самолети

не ръждясват пущините щото са от дуралуминий. Трябва да ги боядисаме ръждиви....

Модерни ф 16 ли? Трета употреба.

Десет годишен мерцедес или двайсе годишен москвич ... хмм интересна дилема. Западната или северно азиатската технология ?

Не ни ли стига г.золизство на щатските мърши? Тоя вече е преминал през школата за послушание. Та трябва ни друг, не чак толкова "послушен". Г-жо редактор, думата аташе в българския език е от мъжки род.

От турско робство та до ден днешен лижем, за огромно съжаление г.за на азиат-варварската империя.

Много се радвам, време бе да сменим курса, стига вече любители на СССР и Русия, чиято лоялност към България е спорна. Радев през цялото време държеше да продължим да летим с МиГ 29, защото той на него лети ... Никакъв устрем към новото.

При СССР, бяхме 10млн. Имахме 700хил. армия със запаса, с 300 (ТРИ-СТА), най-модерни, затогава, самолета и 2000 танка. Милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). Промишленост. СЕЛСКО СТОПАНСТВО. ОБРАЗОВАНИЕ. Социална сигурност. Наука. СПОРТ. Бяхме на 8-мо място на Олимпиадата в Сеул през 1989г. Е, верно е, нямахме много работи чужди военни бази в страната, безработица, банкови фалити, пирамиди, тел. и имотни измами. чалга, наркотици, порнография, проституция трафик на хора, "бежанци", "битова"/"ромска" престъпност, ментета, клошари... Сега, при "безспорната" американската лоялност, сме на път да изчезнем като народ и държава

Де бре любителю на Путин и СССР. Бяхме 8 милиона и половина преди БКП да подгони турците към Турция. Армията от 300 хиляди изяждаше към 20% от БВП, което разоряваше страната. Цялата страна бе оградена с огради, за да не избягаме. Армията ни пазеше да не офейкаме, а ако някой избягаше тормозеха цялото му семейство. Нямаше нищо - за кола се чакаше по 20 години, за хладилник свестен две, за печка се чакаше даже. Имаше опашки за какви се сетиш храни. Олигарсите сега са точно онези гадове, които командваха тогава страната или техните деца. И аз ще се махна от тук, защото ми писна 25 години след комунизма да ме управляват същите лайна. Мислещите хора бягат заради комунистите, които още управляват и заради такива чугуни като теб

По правешко време бачкахме за аматьори-некадърници като теб. Чакахме десетилетия да ни излезнат вноските за апартамент и автомобил, от които пари се възползваха боклуци като теб и взимаха всичко без ред и на символични цени, всичкото това на наш гръб.

Днес пък заплатите са ни по-големи от тези във великата русия :D

Поне ще има кой да превежда от английски. Щото Ненчев и тва не може.

Ама да го проверят хуубавичко, да не вземе нещо да се изметне и да го удари и той на патриотизъм и про-български настроения. Стриктно САЩ и НАТОто да слуша ей!

Излишен си Ненев щото си Земледелец и не само ТИ ! Командир на ВВС казваш на кое ВВС на това с двата самолета с втора ръка двигатели . Началник ЩАБА е от Черноморския Флот ама там с само Трески и Няколко рибарски лодки и няколко катера по Дунав . Да ви се невидеше и Простаците само Тити са ви Главите и да Командорите ( ама си получавате парите) . ТЪПАНАРСКА СИНЯ ИЗМЕТ !

Този не става за нищо

Само не ми хвали САЩ.Там едно раждане на дете струва 140000 $.Ако работиш ,фирмата плаща ,ако не работиш се спасяваш.Американците предпочитат да се лекуват в Куба.Над 40 год.всичките са някакви хапчета за нерви.Над 40% от населението са черни.Над 60% живеят в дървени къщи ,на един етаж.САЩ са корпорация.Виж в Сингапур е приказка.Там отдавна са построили социализма,но никога не си признават това.Улиците ,зеленина,дървета ,цъфтящи храсти,цветя.Пешеходните пътеки са обикновено до спирките и са над улиците,нещо като мостчета,пак цветя и зеленина.Това е държава,мислеща за гражданите си.

Все ще се намери някой тарикат да роди без да плаща.:)

От скоро, около две години, всички са длъжни да плащат здравни застраховки, както в България. На безработните им ги дотира държавата. Раждането се покрива от застраховките. Не е вярно че всички са на хапчета за нерви на 40 години. Вярно е че такива хапчета се вземат. По бтв казаха че над 20 процента от хората в България са с психични проблеми. За съжаление тези хора не се лекуват с хапчета, което води до влошаване на състоянието им. Само 10% от населението са черни - можеш да го провериш в уикипедия. Така че леко се изказваш непотготвен.

Приятелю, в САЩ имат медицински застраховки, за лечение и зъболечение. Скъпо е, но пък там се правят страхотни пробиви в лечението. Освен това им значение къде раждаш, както у нас. Тук решихме да минем по здравна каса и защото бяхме без избор на екип нито и биха упойка, нито се погрижиха за нея, заради спорни техники за изражзане, които са отречени в цивилизования свят ходихме на рехабилитация на детенцето, защото му деформираха главичката. Не ми хвали България. В САЩ хората живеят в дървени къщи, но някои от тях са истински дворци от вътре и вън - традиция, какво да го правиш. У нас половината къщи не са измазани от немотия. Но и там бедните живеят в гадни блокове, също като тук. Негрите им са 13% от населението и създават огромни проблеми, както у нас циганите. Имат си много проблеми и с оръжието с корупция, със свръх конкуренция, но чак пък всички да са на успокоителни не е вярно.

Комунягите си вкараха автогол май. Техното генералче подаде оставка и сега на негово място ще иде про-западен генерал. А русофилското генералче я иде на балотаж я не...

ти не е зле да ходиш да те прегледат..ако Pадев е русофил ти си гении, душа

Сайтовете с руска пропаганда го рекламират... Значи искат него.

Въпрос: Защо в Америка демокрацията работи, в България не съвсем, а в Русия съвсем не работи? Отговор: Демокрацията се гради от хората в обществото и тяхното желание за контрол върху обществените процеси и самоуправление, а не за послушно следване на диктата от по-горе. За съжаление, нашите родители, баби, и дядовци, са израснали в общество което се е управлявало от горе вместо да се самоуправлява, като в Америка. И обратно на въпроса ти, тридесет години минаха,и нещата взеха да се оправят лека по лека, и ще минат още десет, докато съвсем потъгнат. Причината е че хората израсли и живели по времето на комунизма си отиват от този свят, и биват замествани от електорат, които може да бъде наречен граданско общество, общество, което задава въпроси, и активно участва в управлението на страната. Именно, в този граждански контрол се крие успеха на американското общество. А защо в Русия нещата не се получават. В Русия 99 процента от населението са били роби-крепостни селяни до края на 19 век, това са хора които нямат граждански права, и не са способни да упражняват обществен контрол. След това има комумизм, период на диктат и липса на граждански права, след това идва Путин - отново липса на гражданско общество.

Поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Изобщо говорим за т.нар. "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз.

Това, което предлагаш е утопия - нещо хубаво, ама непостижимо. Не можеш да накараш обществото да прогресира по бързо, отколкото е узряло. Просто трябва да изчакаме, пенсиите след 10 години, ще са по различни от сегашните пенсии. Останалите, маргинализирани части на обществото, представляват сравнително малка част от обществото, за да представляват проблем.

Да, англо-саксонската мозъкомелачка наречена либерална демокрация работи у нас ама само отчасти. А в Русия няма как, там хората имат ценностна система, не се делят на winners and losers.

Миналата седмица се прибрах от САЩ. Бях там две седмици при приятели, които живеят там 1997 г. Там демокрация почти няма.

А сега напиши един пътепис като Алеко - и той е бил за кратко и нищо не е разбрал от Америката. Заврял се е в кланица, и му станало лошо от кръв, пък и се оплаква че имало кръв. Като пълен аутсайдер в едно общество което въобще не познава, пил една ракия с един сърбин, и оплюл гадните американци.

Най-накрая ще се отървем от проруската паплач в армията и ще назначим генерали, които са пронатовски настроени и са готови да воюват срещу Русия. Ние трябва да работим за все по-пълната интеграция в структурите на евроатлантическия съюз и да се доказваме ежедневно, ежечасно и ежеминутно като верни съюзници и надеждни партньори. Най-накрая ще имаме възможност да осъществим опазването на българското въздушно пространство заедно са НАТО и ще разкараме разбрицаните руски щайги - т.нар. мигове, от които става само скрап. И ще купим натовски самолети - ф16 са една отлична оферта

Най-накрая нищо не правите. С ЕДНА ДУМА

Mного спешно се нуждаеш от лекар, положението ти е катастрофално

И да е праВИЛ чучулиги на Джим Кери

Да си дойдем на думата!