Откриха афганистанец, вързан за български ТИР в Италия

Български ТИР, пътуващ за Германия, е бил задържан от италианската пътна полиция със завързан за рамата нелегален мигрант.

Обратно в новината

Коментари - Откриха афганистанец, вързан за български ТИР в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самолет трябва да прелети транзит над Сирия. Сириец се моли на двамата пилоти: Като наближим моето село, снижете на 50 метра и аз ще скоча! Самолета наближава селото, единият от пилотите съобщава на сириеца и той скача. Вторият пилот пита: Добре де, не мога да разбера защо го излъга? Ние не сме на 50 метра, а на 250 метра от земята. Предния път като снижих на 50 метра, един сириец слезе, а пет се качиха...

Жалко, наистина жалко че е успял да мине границата жив...

Муахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!! Е тва дори и нашенски шафяорин не мое да измисли!!!! Афганеца се е закачил за тиру!!!! Бахти паразитите са тия!!!! По добре у колесника на самольота че после само ги ровят а тоя сега че го и кърпят и спасяват!!!! Ай сектир!!!!

Отишъл българският тир в авганистан ,че взел и вързал някакъв авганистанец и го влачил чак до Италия.Направете му пиадестал и му се кланяйте на авганистанеца ,идиоти

Тия афганистанци са като хлебарките - нищо не може да ги затрие, размножават се невъобразима скорост, пълъзнали са навсякъде и са ужасно вредни!

За къде е тръгнал афганистанеца???? Ако си е стоял където е роден нямаше да има връзване......нямаше да е подложен на нечовешки условия......Да не би само той да е единствения жител на тази държава... да се обединяват и да се спасяват....ХИТРЕЦ.....

Сам се е вързал! Имало е и такива, които са ги намирали напълно замръзнали в колесника на самолет!

Брейй, човек да не спре да пикае, когато кара ТИР по европейските пътища! Има опасност, някой тъп афганец да се закачи по колата, така че краката му да се виждат. И после иди, че обяснявай на полицията, защо не си го нахранил и напоил!

Тълпи от нашественици обикалят по магистралите. Щом пътната обстановка изисква намаляване на скоростта или спиране, тия налазват товарните коли като хлебарки. Който успял да се закачи, успял. Останалите чакат следващата кола. И не питат, шофьора дали е българин, сърбин, австриец или италианец. Трябва ЕК да спусне директива за нов закон за пътищата - след всеки завой големите коли и тировете да спират за оглед за налични "сирийски бежанци" в багажното или по ходовата част. Ако ги открият да ги нахранят, напоят и да им създадат комфортни условия за пътуване. А не, нехуманно да ги оставят да висят на ауспуха.

Ако е бил вързан със свински опашки, виновна е Мейзер

d4

НАВРЕМЕТО ИЗНАСЯХМЕ ДОМАТИ И ЧУШКИ. Сега изнасяме ламарина и стари вестници. И афтганистанци...

авганистанец в български камион.Ами що ще авганистанец ????,или сигурно са ходили до авганистан да го вземат насила и да го прекарат до Италия.Я престанете да ни занимавате с примитиви.По-добре си впрегнете силите и знанията за доброто на България и не занимавайте публиката с неграмотния добитък,който някой подкара за Европа.

Ако го бяха лепнали с капчица за тавана на камиона , никой нямаше да разбере !!!!!!!!!

да го ду.....т всички италянци парите са взети стоката е доставена

Интересното в новината е последния абзац. За двата български камиона единия с ламарина, а другия със стари вестници. Това показва колко добре взимат трафикантите от тия нещастници щом вече се чудят каква глупост да сложат вътре за пълнеж.

Също така считам, че имигрантът сам се е поставил в това положение, с помощта на други свои сънародници, без знанието на нашите шофьори, като е използвал отсъствието им от тир-а - масово така реагират нелегалните имигранти във франция, за да пресекат Ламанша и да се озоват в ю.к....

...Въпреки, че информацията не съдържа повече подробности, изглежда фактите потвърждават версията на шофьорите на ТИР-а. ..Естествено- толкова луд БЪЛГАРИН няма! Вчера/ онзи ден се изнесоха факти в българския мейнстрийм, според които ТУРЦИ- ТУРСКИ ГРАЖДАНИ В ТУРЦИЯ са организаторите и участниците в каналджийските услуги за незаконно пресичане на българската държавна граница на чужденци...

като британчето Юсуф дето умряло в Швеция. Такива са и турците тук. Тия дето се имат за турци да си взимат обратните визи и да им свършва отпуската ... че дървен материал имаме много, и тая година същите чернилки за пореден път ни подпалиха горите, и вече има достатъчно и дървен материал и знания - колове, кръстове, ковчези, все неща от първа необходимост ще се правят в десетохилядни тиражи. Все пак, ще умират на българска земя, ще им погребваме останките по християнски.

Аре нашите да не се праат на Дора Габе. Връжали са го и са се подпичкосвали с амуджата от скука по дългия път.

Ако го бяха вързали и влачили след камиона, повече щях да повярвам, че е имало умисъл..