Все повече цивилни стават жертва на войната в Сирия

За все повече загинали цивилни при боевете в Сирия съобщават агенциите. ИДИЛ избива цивилни, за нови жертви сред населението призна и коалицията против джихада.

Обратно в новината

Коментари - Все повече цивилни стават жертва на войната в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, кво ме интересуват тия мангали в Сирпия, бе. Да не идват тука, само да ни тормозят. Да мрат там и тва е.

Стига с този измислен отвратен център. Аман от гръмки думи. боклуци

у нас е мирно и спокойно.

Да му се начудиш, въпреки усилията на управляващите, още е спокойно.

dobrin

липсва ни една година израстане.

Коалиция на САЩ, коалиция на Русия... Ако ще се борят с ИД да се забрани търговията и логистиката за тях! Точка! Спрете им парите и комуникациите, бе! Това, което "борците" правят сега е само убийства и чисто лицемерие.

Само двама в новата история са се справили успешно: Франко с "революционерите" в Испания и Дучето с мафиотите. Всички други са в интимни отношения с "революционерите".

Докато"умните"от ЕС и др.,се наумуват,лудите от ИДИЛ се налудуват,на воля,при това.Това е поредната,некасаеща европейците,трагедия.Наскоро прочетох частен случай,пак от Сирия.Майка,баща и 2 годишно дете,опитвали да се измъкнат от идилска територия.Заловили ги,полели ги с бензин и.....

до скоро не вярвахте на една дума на този център :))) ама сега ви изнася :))) ми ниско качество сте

Тоя измислен център, да земе да разкаже за избитите от краварската авиация жени, деца и старци в град Манбидж...И тогава може и да му повярвам нещо...........

БРЦК

Боклук , доскоро ти виеше на умряло по руснаците по информация на същия тоя център.

Господа, при война жертви сред гражданското население обикновено има. Но ... стана обикновено "правозащитници" да използват това за да защитават Ислямска държава. Също е обикновено за тзи "правозащитници" да не искат от държавите (длъжни да защитават живота на гражданите си!) да унищожат Ислямска държава - обикновено и вече редовно и почти ежедневно избиваща тези граждани. Напомням още, че Ислямска държава отдавна обяви война на държавите от цивикизацията ни, но "правозащитници" досега не са искали съд над управниците на Ислямска държава. Нужен е съд над тях, съд над съдружните им "правозащитници" и "държавници". Нужен е нов Нюрнберски съд и нови Нюрнбергски присъди. Престъпленията са същите - срещу човечеството и агресия.

След днешната регистрация на дост, може би и нас това ни чака... Смятам да емигрирам в Русия, чалма не ми се слага...

Благодаря за информацията!!! Срам и позор за съда, разрешил тази регистрация!!! Единствено сега остава да се надяваме, тази партия да не види парламент, но и мюслитата в България да бъдат разделени между трите етнически партии!!!

Виж, че и вчера пак същото ВКС се е прознесло в полза и на оня резняк - джихадист от Пазарджик....

Жалко за обикновенните хора..Те най-много страдат...И това е заради алчноста на страни като Говедарника..Говедарника който искаш да свали Башар Асад, и да сложи свое протеже в Сирия.>За което и създаде ИДИЛ, както преди това Ал Кайда, да се бори с СССР .....

Супер! Нашите политици печелят от износ на оръжие! Чрез сирийците Ердоган държи изкъсо Европа и си прай квот си иска! А Н.Младенов беше събирал в Правец умерените ислямисти да ги подкрепя да свалят властта! контрабандата с имигранти носи несметни богатства. Мисля , че трябва да сме доволни като демократичен свят от случващото се!

ИДИЛ са жалки аматьори и всеки от последните 4 американски Президенти ги води със стотици хиляди бройки. Но спор да няма - водят напрегнато колегиално състезание! Че и награда взеха - Нобел за МИР, боже, боже и ти аллах!

А в Донбас колко деца са избити, но за това не се говори!

False Flag - дир-а блокирайте, но аз ви предупредих, че ще съжалявате!

Оплаквания за дейността на ИД и други терористични организации се приемат във всяко посолство на САЩ всеки ден от 9 до 18 ч на гише което лесно може да познаете по надписа над него "Кучи синове ама наши кучи синове"

или шега-коалиция която се биела срещу джихадистите начело със САЩ.Стига с тия вицове бе.САЩ стрелят срещу болници и детски градини,а едновремено с това обучават джихадисти.Само че пресата мълчи-оня ден руски изстребители разбомбиха секретна база на САЩ и Англия на границата с Йордания за обучение на джихадисти. Всички мълчат.Що така???.

Е те баш тия от Йордания всичките кадри преминаха към ИДИЛ и близките и организации. Неслучайно в Свободната сирийска армия заплатите са най-ниски...

БРЦК

Не мълчат - имаше новина. Ма понеже базата била 'секретна' и на територията на Сирия. Руснаците са я 'помислили' за ИДИЛска и са я разбомбили. Все пак САЩ официално нямат база на сирийска територия нали? Нямат и разрешение от сирийското правителство , нали ?

Но поне има и добра новина храбрата Сирийска Арабска Армия е смазала дихадистите Ислями Джота в Алепо...Превзела е целия квартал Бани-Зейд, от където мръсните ислямски животни обстрелваха цивилното население на Алепо....Хората на Алепо, цяла нощ са били по улиците и са празнували..Поне една добра новина..на фона на некадърните бомбардировки на малоумните говеда от Краварника..Които за пореден път избиха 200 невинни човека..Сред които много жени, деца и старци!!!

Днес всички новини само екзекуцуии и изнасилвания!

Целта на ИД в момента е да пропъди колкото може повече хора в Европа. А там те знаят какво да правят. И го правят.

Идиотията в Европа ли край няма... аз ли нещо не съм у ред... Тези съшите изкукалото бабе ги кани из цела европа и обяснява как ше ги интегрира и научи да работят. И се заканва на това отгоре, че който не ги иска щело да има санкции.

В Германия може много лесно да ги научат да работят, ама не им стиска. Засега.

Ясно е, че тия главорези избиват цивилни..Но ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА ЗА ИЗБИТИТЕ ОТ КРАВАРНИКА ЦИВИЛНИ!! А ЕВРОПУТАЦИ НЕЩАСТНИ!! ЗА ИЗБИТИТЕ ОТ КРАВАРСКАТА АВИАЦИЯ 160 ЖЕНИ, ДЕЦА И СТАРЦИ!!! НЕЩО ЛУДИТЕ КРАВИ И ЕВРОПЕДАЛИТЕ СИ МЪЛГАТ КАТО ПОСРАНИ, ЗА КЛАНЕТО КОЕТО СА УСТРОИЛИ ПРАДИ НЕКАДЪРНОСТА СИ В ГРАД МАНБИДЖ В СЕВЕРНА СИРИЯ!! ИМА ДОРИ ВИДЕОКЛИП В ТУБА.>ЗА НЕВВРНИТЕ ЕВРОФЕКАЛИ!! ГЛЕДАЙТЕ КОНЧИТИ, ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПРАВЯТ ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ГОВЕДА! НА КОИТО С ТАКЪВ КЕФ ЛИЖЕТЕ ГЪЗА!!!

Такива приятелите на Меркел. Убийци!

Цивилните са им най-малкия проблем за съжаление. И без това една от целите при войните да се намалява населението. Знаем кой ги запали тия войни.