Издирват опасен заподозрян за двойното убийство в София

Продължава издирването на младия мъж, за когото се предполага, че е убил майка си и дядо си с мачете. Полицията е на крак от вчера.

Обратно в новината

Коментари - Издирват опасен заподозрян за двойното убийство в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяхте изписали номера на колата, щеше да върши повече работа.

Може убиецът да е друг - например издирваният да е дължал пари на някого за наркотици, да се е покрил и наркопласьорите да са пратили някой да притисне роднините да платят дълга на момчето. Те започват да се дърпат, заканват се, че ще извикат полиция, килърът се пали, вади мачетето и храс-храс, а Кристиян си е плюл на петите много преди това. Възможна версия. Наркотиците са скъпи.

Вие наркоманите сте много добри в съставянето на версии. Работи ви въображението, и все в посока установяване на вашата невинност.

Интересно как психично болен човек така добре се е скрил, той има преднина от 2-3 дни пред полицията. Изобщо всички дето ги обявяват за психично болни много добре прикриват престъплението си след като го извършат. Та се чудя вече кой здрав, кой болен!! Един уж нормален човек без шизофрения едва ли ще може да си организира бягството така успешно. А този юнак може вече да е напуснал страната!

И сега, ако се казваше Ахмед, егати и екшъна щеше да настане: Бойко кръжи с Кугъра ниско, щото не могат да го вдигант на виско заради наднорменото тегло; Вътрешният министър прекъсва отпуска на всички полицаи; Военният министър прекомандирова вбоенните от границата в София. Телевизиите се включват на пряко по мобилни телефони със всичките си репортери, които се намират на близо да някоя джамия или нещо като джамия. Драматизма се прексъва от група овце, които минават между мобилният телефон с 8 мпкиселова камера и репортера, който е на 8 кафета и обяснява, че Ахмед го няма в тази джамия...

Може цялата трагедия да е заради опела на дядо му. Добре, че такива случаи са единици дори и сред лудите няма такова нещо.

Всички граждани са равни пред закона! И тези с психични отклонения са с равни права ! Скоро имаше новина по темата, как не трябвало да се отнасяме с психично болните! А, дали те са наясно какво поведение трябва да имат спрямо другите хора! Да видим след като го заловят, дали ще го ос дят ефективно, или ще го изпратят в психодиспансер! Едно време на такива им казвахме че са със "Жълта книжка" и закона не ги лови! Сега е друго, демокрация.... и те се движат сред нас!!?!

Дори не пише в кой град е.

Заглавията поне чети.

Еииий , като кажат МАЧЕТЕ и много се продава новината, а то сигурно си е нашенско сатърче, или както е по-познато МАНАРЧЕ! Много филми , много Бандерас , и много от онзи другия с грубото лице Родригес нещо си ... Щом не е било със самурайски меч ... Мир на майката и дядото!

При положение, че е с диагноза шизофрения дори не могат да го осъдят!!! И за какво им е на полицията да го търси като няма да може да лежи в затвора, а психиатричните клиники отдавна не действат? Не дай боже да "откачи" отново....

От статията разбирам, че той е опасен, но за населението не е опасен... Изглежда е опасен за дърветата, врабчетата, рибите, насекомите... Ако е така, да заповяда в къщи, че имаме хлебарки...

а що не е в лудницата? а що оня другия лясковския имаше цял арсенал? що що ... щото няма държава, а само едни гербави клоуни, тъпи и страхливи с охрана на талази

е как да няма опасност за населението , като се разхожда из улиците някакъв болен убиец с мачете

И аз това исках да попитам. Да го обяснят на майка му и дядо му ...

е то и тези който карат надрусани са опасни но .. са пуснати буща из тиквите нали :)

Това ако е вярно си струва да се въведе смъртното наказание... ! НЯМА думи

за кой за държавните органи, че е на вън ? Човека е с шизофрения. Ако не е на хапчета и е наркоман на всичкото отгоре.. какво смъртно наказание те гони?! То нир нямаме нужда от идил. Ще се избием по пътища, от тъпотия или от нехайство на никой държавен служител!

Какво смъртно наказание, бе! Тоя е шизофреник, който на всичкото отгоре се дрогира, вероятно с кокаин. Може ли да си толкова тъп. Трябва да го хванат и да го затворят в лудницата. Хората с психични заболявания не осъзнават действията си.

Аааа това не е проблем, ще му намерят един като него(дето не носи отговорност за постъпките си) да му изпълни смъртната присъда и готово.

Според мен шизофренията му се е отключила от наркотиците. А кокаинът прави хората супер агресивни! Но вината все пак е в държавата, че след 1989 не успяха да озаптят мафията и дрогите. Колко деца умряха от дрога и лекарства, дост се самоубиха, доста умряха от свръхдоза. И продължават... Трябва да се предлагат достатъчно занимания в свободното време на подрастващите като спорт например.64

За София ли става дума?