Болници спряха работа след въздушни удари в Алепо

Въздушни удари на сирийското правителство са засегнали четири полеви болници и център за кръводаряване в северния сирийски град Алепо през последните 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Болници спряха работа след въздушни удари в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се кахърите! Има-няма 3-4 дена откак американците пък при въздушна атака в друга част на Сирия умъртвиха 40-на цивилни... колатеръл дамидж, кво да са прай?

Подкрепяните от американските изроди терористи, трябва да бъдат мачкани, без значение в болници ли или на улицата.

Всички съпричастни на Държавна Сигурност трябва да бъдат съдени от истински некомунистически съд и до края на дните си да страдат, така както са страдали техните жертви!

Руснака си е животно - което трябва да бъде бито и държано далеч от Европа и света - затова още войски на НАТО по блядските граници за да нямаме проблеми с примитивните сибирски примати ....

Ето драги съфорумци, това са класически образци на русофобска пропаганда от 50-60-те на миналия век. Глупака е такъв мързел, че не си е направил труда да ги промени. А в момента май е яко дрогиран и има проблеми с координацията на езика, както ще забележите.

Кретен!

Няма по-гнусно нещо, (нещо защото това не може да е нормално човешко същество) от русофила! Това деградирало извращение на природата е зомбирано до степен на фанатизъм, надминаващ дори този нан най-върлите джихадисти!!!

Сибирскита бляд обича да убива деца и жени, да бомбандира болници - това е в кръвтта на сибирската ИЗМЕТ - няма да се учудя ако пилот е бил пиян като свиня с водка....

news bg /15.05.2008 ЦРУ дава $86 000 за агенти с български ЦРУ търси да наеме креативни хора, интересуващи се от международна проблематика, с анализаторски умения и вещи в работата с интернет. Да знаят български език, пише Стандарт". Обявата е за назначаване на "агенти за открити източници" или Open Source Officers, разузнавачи експерти на чуждестранни медии. Работата им е да преглеждат сайтове... и да събират важна за външната политика на САЩ информация.Задълженията им обаче не се изчерпват просто да превеждат на английски събраните данни... но и да пишат..."

Защо се появи тази "новина". Накратко: "Шокирующие кадры: Ударами коалиции США убито 200 мирных жителей в Алеппо (ВИДЕО, ФОТО 18+)" САЩ и Франция извършиха серия въздушни нападения в Алепо. Както се вижда, избити са над 200 цивилни. Последва оплакване на Сирия в ООН. Защо някакви си държави идват и нападат нейни граждани, без да са канени. Защо Алепо? Нашите доблестни медии от седмица съвсем пропускат една важна новина от там. В Алепо са блокирани голям брой терористи и нямат достъп до оръжие и муниции. Ситауацията е критична за тях. Поради това "борците за демокрация" САЩ и Франция по спешност нанесоха удари, но срещу цивилното населени. В опит да измъкнат джихадистите-демократи. Тази новина е обикновена тъпа пропаганда за промиване на мозъци. малко несериозно за сайт, с новинарски претенции. ДИР, къде сте тръгнали, след като и източниците не сте в състояние да оцените и подберете.

Изключително тъп си! Непоправимо и нелечимо прост и глупав! Застреляй се с 2 пистолета - за по-сигурно:)

Имаше период когато се смяташе, че руснаците просто са много некадърни и затова удрят постоянно болници и детски градини... Вече никой не смята, че това е от некадърност...очеваден е умисълът в тези действия на руските фашисти!

А вас от пропагандата на американското посолство, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Кого си тръгнал да лъжеш бе, боклук. Пич, смени си работата, не ставаш за интернет измамник. Прекалено си некадърен и тъп. Ако не вярваш, прегледай си десетките бисери, дето си изцвъкал във форума под най-различни никове. Но глупостта ти е съвършено еднаква.

Под различни никове се подвизаваш ти!:) Което е напълно безсмислено , защото стилът на мега тъпак като теб не може да се сбърка:) Освен че си тъп , си и зомбиран и промит!:) Няма спасение за теб...само чистката ще те спаси..скоро:)

ivo10

Погромите над болници е изключителен патент на американците. Това не може да е дело на руснаците. Те внимателно набелязват целите си. Щом е ударена болница или друг важен цивилен обект, значи е дело на американците.

"Въздушни удари на сирийското правителство са засегнали четири полеви болници и център за кръводаряване в северния сирийски град Алепо през последните 24 часа" Хайде, каун, кажи кой подкрепя това правителство.

Чудя се, защо всеки глупак се мъчи да коментира, без въобще да е наясно кой какъв е. Тази "новина" е от сирийската обсерватория за правата на човека.. Която се състои от 1 човек със секретарка. Въпросният човек е само след обяд в тази "обсерватория". До обяд е на работа в МИ 5. Всеки, с поне 3г мозък ще знае, че това е обикновена пропагандна дезинформация.

Руснаците не бяха свалили и южнокорейският пътнически самолет, а се оказа, че за пореден път излъгаха.

Глупака от пропагандата, кого се опитваш да мамиш? Никой не е крил за свалянето на южнокорейския самолет. Нормално, като наруши въздушното пространство и не се подчини на нито едно указание на прихващачите, включително и визуално. Не се знае какво има в него. И никой не е крил това, защо лъжеш, боклук?

ако са утрепани от нас е добре! ако са утрепани от от вас е много , много зле!

И те се учат сватбарски от американците!

Е, който е тъп се учи докато е жив.

САЩ разрушиха една палаткова болница - гадини мръсни Путя-Асад разрушиха вече 7 (повтарям за тъпаците дето не следят новините - СЕДЕМ) болници... ама това е добре. БА си гнусярите мръсни савушкински тролове. Нямате срама бе.

НОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ И ПРЕДПОЛАГАМ ГО ЗНАЕШ

Света не обича САЩ. Не обича силните. Но САЩ никой не ги е наричал Империя на злото. А, на Русия и остана в наследство. Западните президенти завършват Харвард, руските партийни школи и " унивирситета" на КГБ в Любянка.

То сигурно за това руските водачи са лидерири и бойци. Като гледаме какво успя да направи Путин и екип с Русия. А западните лидери са кукли на конци. И всички до един с излъчване на гейчета. и малко си се объркал. Днес, като се каже империята на злото, всички знаят, че се говори за САЩ. Ти май си последния глупак, дето не е разбрал това. Нормално, нали за това ти се плаща.

Лидерите и бойците не ги изхвърлят от мавзолея и гробовете им.

Тази "новина" е поредната соросоидна партненка. В чуждестранните новинарски сайтове изобщо не се споменава такова нещо.

Само Русия може да се справи с най-големия терорист в света САЩ и е време да го направи.

Бая се напъваха. Има - няма 70 години. Накрая обасралис. Нормално за варвари.

всъщност си са сто! от 1917 до днес!

"Жертви и загуби 14 453 убити , 53 753 ранени руснаци, и около 3,5 милиона (плюс цивилните граждани) ИЗБИТИ! " Това е резултата от рашистката война в Афганистан 1979 - 1989 година. Убийците са си убийци.

И пак американските империалисти са виновни за избитите и ранени в Афганистан. Подкрепяха с оръжие и финансираха муджахидините срещу законното афганистанско правителство, но американските империалисти и сега продължават да свалят неудобни на тях правителства.

Абе, бе сулю, кога САЩ започнаха да подкрепят муджихидините - преди или след руската агресия срещу Афганистан? Преди или след, като руснаците ЕКЗЕКУТИРАХА законния президент на Афганистан? Годината е 1979. Как се появиха муджихидините? Ами, съпротива на руските агресори.

Димбил, пак си се изсрал във форума! От гнилата ти комунистическо-путинистка уста излизат само миризливи говна! И няма как да е иначе - от вмирисам и зомбирам закърнял мозък...това е резултата!:))))

Подай ако обичаш малко инфо и за Виетнам ... ако ти изнася разбира се.

типично за Путьо. Най-добър е в избиването на цивилни.

Така и трябва, в Сирия трябва да се въведе ред, а това може да стане само с помощта а Русия и Путин.

е щом ''така и трябва'' дано и твоето дете, майка, баща да попаднат по ударите на ''въвеждаще ред'' джудже като Путя. Аман от руслямистки тролове с IQ = 0

От все сърце ти пожелавам същото!:)) Цялата ти зомбирана рода да попадне в "въвеждане на ред"

И още , в Алепо назрява още едно трагедия.Войските на Башар Асад обградиха района на града, който е контролиран от опозицията.В момента там не се доставя оръжие, но не се доставя и храна.Въпрос на дни е да станВъпроса нитарна катастрофа... Пожелам на сирийския народ мира скоро да победи в тази изстрадала страна.

Ох, този смартфон и тази бира... Имах впредвид-"хуманитарна катастрофа"

Ай стига сте ревали за тези главорези. В болниците са се лекували джихадисти. Няма никакво дете. Ако има дете ислямистите ще го изнасилят, обезглавят и изядат . Вижете клипа: U.S.-Backed Moderate Rebels Behead a Child Near Aleppo

Преводът на заглавието гласи: "Подкрепяни от САЩ "умерени" бунтовници обезглавяват дете край Алепо. Понеже цял свят видя какви изроди подкрепят сега САЩ пуснаха партенката за болниците.

Браво на руската авиация, мачкат навсякъде терористите подкрепяни от американските империалисти.

Скоро нали знаеш къде ще бъдеш?:))) Свършва времето на криворазбраната толерантност....идва време за разплата:))) Заминаваш...крив комунистически хуй!:)))))

Вярно е , че в Сирия често се атакуват болници.Но всички страни в конфликта ги използват за прикритие. От това страдат болните и ранените. "Военния морал" в този конфликт отдавна нищо не значи- разстрелват се пленници, убиват се цивилни, блокади на населени места... Трагедията е ОГРОМНА...

То талибаните не се лекуват в полеви болници. Неее... Те са нераними.. да...

ТАЗИ ВЕЧЕР СА СЪБРАЛИ НАЙ ГОЛЕМИТЕ НЕЩАСТНИЦИ КАТО ЧЕТА ПИСАНИЯТА ИМ ВЕДНАГА ОТВАРЯМ ДНЕВНИкА ЗА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИДИОТИЗМИ ПОБЕДИТЕЛ ПРЕДНАТА ВЕЧЕР БЕШЕ гешев ДЕРЗАЙТЕ

"Над 280 000 души загинаха от началото на сирийския конфликт през 2011 г. и милиони бяха принудени да напуснат домовете си." И после някой пита защо тероризма се увеличава!

За съжаление е така. До преди встъпването на Русия ОФИЦИЛНО във войната жертвите бяха около 100 000. Вече са 280 000 Бежанците бяха около 4 милиона сега са 10 милиона. А путлерастите продължават с култа към личността на Путлер. Ма това е било винаги Първо Ленин е велик - после Ленин е предател, шпионин, убиец После Сталин е велик - после Сталин е убиец и предател. След това Хрусчов е велик и благодарение на него СССР побеждава Хитлер - после Хрусчов е селянин, предател отстъпник и т.н. После беше така с Брежнев Сега сме на вълна Путлер.

Само така. Напред с пропакандата. Нищо че ИДИЛ я създадоха САЩ , това няма значение. Важно е Путин да е лошия и Русия да е страната на злото. САЩ за тях нищо лошо дори да пуснат атомна бомба нат къщата ти, нали троле?

Не знаех, че Хрушчов е победил Хитлер през ВСВ.

Въртяха, сукаха, пак руснаците виновни. Ама днес не са бомбардирали - няма значение, пак са виновни !

Самолетите са руски и пилотите са руски. От сирийската армия.

Другата седмица рашистите ще ударят и родилен дом, тъй като там се раждат бъдещи войни на ИД. Ще я унищожат ИД още в зародиш. Браво тавариш Путкин......командваш най-голямата терористична група в света - Красная армия

разбрах не си сагласен а какво предлагаш или днес не ти е ден за мислене само сте пишеш.

Как е в Люлин "канадецо" Като ти чета писанието сто процента мозъкът ти е заврял в панела

Няма значение, важното е да избиват американските терористи.

Спига,амбриаж!Позориш ни!Нас,родените в България и живеещи в Канада!Изкарай си вибратора и спинкай...

Терориста Путлер и терориста Башар избиват мирни граждани ,това е държавен тероризъм.

Нали знаеш кои са най мразените в света - естествено американците

от кого бе чугун? от руските фашисти и от поддръжниците им в България...естествено..нали ви бъркат в мозъка и газ пикаете...ще ги мразите - нямате друг вариант...и така трябва! с мразенето ще си останете обаче:))) измираща гнусна каста

Мирни граждани друг път , чисти американски терористи избиват.

Криенето зад жени и деца е една от препоръките на КГБ към революционните организации по света още от времето на Сталин. Между другото се препоръчва отвличане на близки и принуждаване чрез заплахи към извършване на саможертвени нападения и атентати. Демек всичките тези терористи самоубийци действат по препоръките на КГБ, от където е и Путлер. Не случайно Ислямска държава е основана от членове на БААС - арабската соц партия - същата която е и на власт в Сирия и чиито водач е Башар Асад. Същите соц патии които организираха с помощта на СССР преврати в тези арабски страни и бяха обучени и въоръжени от СССР. Същите на които бяха подарени десетки хиляди танкове, бяха им пратени десетки хиляди инструктори, самолети и пилоти за да нападнат през 1967 г. Изрел и да го унищожат. И те тогава го и направиха пак с помощта на Русия - СССР, като принудиха ООН да изтегли буферните си войски. След което арабите нападнаха, само дето великите им танкове и самолети бяха набързо разпердушинени от изрелската армия. Всички помним самообйствените атентати на палестинците, както и самоубийствените нападения на американски посолства по света. Дори путлерастите признават, че руснаците избиват семействата на терористи отвлекли руснаци примерно и то до 9-то коляно, с което са много горди. Но самите руснаци отвличат хора и искат от роднините им да вършат ужасни неща, щом е в изгода на "революцията" или временния сатрап - било то Ленин, Сталин, Хрусчов, Брежнев или Путлер.

Не само убиват,ами ги ядат с картофи и броколи..:))

Всъщност и това са правели руснаците в годините на гладомор, който им организира другаря Сталин. А Русия в днешни дни е страната в която има най-много безследно изчезнали. Нищо чудно да са изядени ;))))

Вярвам на всеки, освен на руснаци. Защото всички помнят " случая с отвлечената и изнасилена от бежанци руска " девойка" в Германия" от миналата година, нали? Една руска. .... ходила да се. ... , а се намеси чак руския външен министър. И, той ИЗЛЪГА, че е имало отвличане. Абе, блядове, отвсякъде.

Платен коментар.

затова пък малоумието е безплатно...

Абсолютно пропагандна статия...

FuckTheEU

След всяка сирийска или руска момбардировка, всяка палатка на ИДИЛ се превръща в болница. Хвала на сирийския център на умерените терористи (базиран в Лондон), че ни отваря очите за тежките престъпления срещу невинните умерени главорези!

Даа! За тези "Въздушни удари на сирийското правителство" като източник посочват "Франс прес, цитирана от БТА", но пропускат да пишат, че това е изначало по съобщение на т.нар. "Сирийска обсерватория по правата на човека", ръководена от Осама Али Сюлейман (псевдоним на Рами Абдул-Рахман), сириец, който от 2000г. живее в Ковънтри и драска от един дюкян в Лондон, за което обаче пише френският Медиапар ("....rapporte dimanche l'Observatoire syrien des droits de l'homme (OSDH), 24 JUILLET 2016 Mediapart).

Данните за OSDH във Wikipedia са много противоречиви, но едно е ясно, че това всъщност е един сириец емигрант от 2000 година, касиер в магазин за дрехи, за който се казва, че няма и средно образование. Има данни, че от 2013 г. се финансира от страни от ЕС, а от 2011 г. е в листа на асоциация финансирана от анериканския конгрес. "En 2011, l'OSDH se trouve sur la liste des associations financées par le National Endowment for Democracy financé lui même par le Congrès américain"

Eh oui, mais on n'est plus des pigeons !

А, бе те ИД станаха много модерни... С ТОЛ система, дронове им свалят... какво става?! Скоро ако и с атомна бомба се обзаведат... не знам хора, ама някой добре ги въоръжава и това не е нито Русия нито Сирия.

Абе, и на теб ти купиха PC, така че си трай.

FuckTheEU

След "преврата" в турция нищо чудно да се снабдят и с някоя атомна бомба от тамошния американски арсенал.

Ами това е една много вероятна цел на т.нар. "преврат"! Хем САЩ си измиват ръцете с Турция за пред будалите, хем отрочето им ИДИЛ ще е въоръжено с атомна бомба. И да не забравяме, че и досега САЩ и Турция, дружката им С.Арабия и останалите натовци финансират, обучават, въоръжават и насъскват ислямските главорези и че нищо не се е променило и няма никаква причина това да бъде прекратено, а с ислямизирането на Турция ще става още по-лесно. Освен това, каквото и да пишат медиите, каквито и приказки да дърдорят политиците, няма начин Барак Хюсеин да не е в комбина с Ердоган за унищожаването на светската част от Турция и пълната й ислямизация, след като вече от години ислямът е едно от основните оръжия в ръцете на САЩ, пък и украинските и балтийските нацита са крайно недостатъчни за главната им цел - Русия.

Знаем троле и виждааме от кадрите ,чче ИД са въоражени изключително с руско оръжие!А главорезите на Путин и на Асад са също толковаа безогледни като ИДлистанците!Поредният удар по болници и цивилни го доказваа!А със TOW бият руските танкове от опозицията на Асад обучени от С Арабия вероятно с благословията на САЩ!И САЩ са тия които реалноо трепят джихадистите и техните главатари ,а не Путин!

САЩ трепят терористи само на лекциите на РБ в кварталното клубче.

Това е защото ислямистите са нарочно измешани с цивилното население и го използват като буфер срещу силите на правителството. Тая тактика я ползват навсякъде. А тия далекогледите от Лондон, вместо да се правят на много отворени и информирани, да вземат да се приберат в Сирия и да се борят на място за това, което искат да постигнат, а не да чакат наготово някой друг да им свърши работата.

"Умерените" джихадисти на ФАЩ и ЮК се разквичаха като прасета по Коледа, ГОЛЕМИЯТ явно иде!

В такива моменти със сълзи на очите си спомням за моите състуденти медици от Алепо, Ел Хасек и Камишли, с които учихме, за да станем лекари. Как ли са те, моля се да са живи и здрави и дано те и близките им да оцелеят в този ужас.

Няма ли най после да оставят на мира ИДИЛ!

тази новина не мога да я окрия никъде, за разлика от тази пибликувана преди 4 дни само, че в чуждите издания: Syria: At least 85 civilians feared dead after US air strike 'mistake' US military confirms it is investigating what could be one of the worst incidents of civilian deaths by coalition forces At least 85 civilians, including almost a dozen children, have been killed after US air strikes targeted an area in northern Syria held by Islamic State (Isis/Daesh) fighters

Трябваше да го преведеш това за неграмотните сороски тролове.

"Хуманизъм" по руски. Където стъпал миризливия руски ботуш, нищо добро не се случва. Щом и с новородени воюват. ...

И на теб ще ти го набият...

ХаХа, на мурзилажа му избягаха опорните точки. Како бомбят американците са лоши, като бомбят руснаците - само с хуманни бомби, и задължително болниците са били натъпкани с джихадисти.

хапчета?

хаб4тата за теп штерио, 4акай сесдрата син джекциата, заголи гъзот :-)

Ако България се стопява с 40 000 души годишно, то за 26 г. демокрация както и да ги смятаме, жертвите са много повече в мирно време от колкото в Сирия. В България е традиция здрав да влезеш в болница и през задния вход да те изнесат с чаршаф на главата. Ама за тези истини пресата не пише, а ни занимава със Сирия!

там са много яки хората да знаеш 100 кила патрони убиват сто кила човек ... едвам

Бе не са 4 болници,как може редакторите на тази новина така да се излагат.40 са болниците,не пардон,бе 400 са!!! В полуобезлюдено Алепо около което се водят ожесточени боеве цели 4 болници са ударени!!!А останалите 40 в Алепо?!...ха да видим дали господата журналя дето разпространяват тези бомбастични новини ще ги коментират след 1 седмица?Щото 4 унищожени болници са си престъпление от класа на хитлериските и би трябвало журналято да поддържат ужасната новина още поне 2-3 години.Ако са 4,де?!?!?!

ББ унищожи бая болници в България за 7 г. без да има война.

"Бая" на колко е равно?

Американската база в Сирия с право литна във въздуха от руски изтребители след като джихадисти свалиха руски хеликоптер с ТОЛ.

Пък и американските империалисти нямат работа в Сирия, никой не ги е канил там за разлика от Русия.

Интересно е също, как така управлвнието ма Асат е режим, а това на Ердоган не е?! Ами в Украйна не беше ли преврат?! И едното и другото са избрани след проведени демократични избори. Западните политически центрове се държат цинично и авторитарно - правилно е само това, което е зачетено от тях и отговаря на нечии икономически интереси. Демократично е само това, което казват САЩ и НАТО. Точно това е авторитаризъм, само че не национален, а глобален! На Ердоган му се правят тънки забрлежки, а в Сирия вкараха ИДИЛ и се наложи Русия да забива ръждивия пирон в добре смазаната превратаджийска машина. Не е нужно да ср говори за Ирак и Либия...когато има война, умиат хора. Много е просто...не я предизвиквайте и жертви почти няма да има. Ирак и Сирия са напълно разрушени и хората няма, какво да работят и, какво да ядат. За възстанивяването ще са нужни години и затова хората се превръщат в бржанци...

Интересно е също, как така управлвнието ма Асат е режим, а това на Путлер не е?

black_mask79@abv.bg

Е кака на Асад е режим, а на ББ не е?!

Питай тези, които твърдят, че при Асад има режим, а си мълчат за управлението в Катар, Саудитска Арабия, Йордания и т.н.

Има една пряка закономерност - щом терористите бъдат притиснати от сирийската армия и има опасност да бъдат разгромени или избити, моментално почват да вдигат врява за обстреляна болница и убити цивилни. А сега изведнъж взеха да умножават по 4, което означава, че истерията е страшна. Всъщност по сайтовете, които следят войната в Сирия никъде няма информация за пострадали болници, само за нарастване на бомбардировките срещу уродите в Аллепо.

Реплика до Chicho Dr: Сваленият руски самолет е точно дело на тия превратажии дето искаха да катурнат Ердоган.Направили са го за да го компроментират и развалят отношенията му с Русия,както и стана.После се изясниха нещат и Ердоган се извини,като посочи,кой стои зад това и,че не е бил осведомен за действията им.Апропо това не значи,че и Ердоган е цвете за мирисане.С предишният си пост,давайки пример за Ердоган исках да кажа,че руското раузнаване е на висота и не напразно са обстрелвали болниците,като са знаели,че там се подвизават само джихадисти.

на място казано точно и почтенно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

РФ даде ясни доказателства за това как навлизат бойци от Турция, конвой с цистерни. Ако се разровиш в интернет из западните издания ще видиш колко сирийски изтребители са свалени от Турция за периода от избухването на гражданската война до сега.

РФ даде ясни доказателства за това как навлизат бойци от Турция, вече с пари от руските туристи в Турция, пратени там от Путин!

наи важното е че има много брадати и бръснати за отвъдното колко по -малко от тези главорези толкова по добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много правилно! Само американци ли имат правото да бомбардират болници! И руснаците са хора, и те имат право да убиват невинни майки, деца, бебета и новородени! Това е древна руска традиция! 2 500 000 са само убитите жени, деца и старци в Афганистан!!!!!

Точно така. Има само една дребна грешка. Това са убитите цивилни в Афганистан от американската агресия през 2003-та до сега.

По интересна е новината как руски изтребители запалиха задниците на американците в базата им близо до Йордания ха ха ха

Някой дали я потвърди тая новина? Щото тогава американските изтребители щяха да запалят задника на руският бомбардировач!!

black_mask79@abv.bg

Разбира се. Имаше две официални изявления на РФ и САЩ. Къде си спал крен?! РФ излъга първо, че не са им съобщили, че е тяхна базата и американците като доказаха, че са съобщили, РФ се оправда, че не са могли да спрат изтребителите ха ха и до тук. Американците си останаха наакани ха ха

Nikolai Vasilev

и кои истребители драги щяха да запалят задниците на руските кои????????????ф-1ш това старо корито което е просто за боклука ите краварите го пробутват на киораво и сакато само и само да продадат ненужният боклук!!!!!!та този ф е по голям бокук и от мираж!!!!!!!!!!!!!!!!

Снайпера,канадеца и други жалки писатели са от един дол дренки и си мятат остри,често бая продълговати нападки само и само да върви надницата!!Ех,че лисугери!

black_mask79@abv.bg

Хайде докажи, че взимам надница от коментарите и ти давам 2/3 от нея?!

Това е невъзможно! Нали расийските бомби бяха най-точни и безаналогови. Това е пропаганда на гадните евреи. Те така едно време първо им натресаха Ленин, а сега лъжат за бомбите.

Турците като продават руско оръжие на ИД, Асад им го краде, ама от де да знае, че Путин е продал на Турция дефектни бомби?! Ще купи следващия път от Иран. ха ха