Стандард енд Пуърс понижи рейтинга на Турция до ”ВВ”

Международната рейтингова агенция Стандард енд Пуърс, съобщи вчера, че е понижила с една степен суверенния рейтинг на Турция, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Стандард енд Пуърс понижи рейтинга на Турция до ”ВВ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посочат ли те с пръст, ходи обяснвяай,че нямаш сестра;) И между другото въпрос на малко време е , ''народа'' в Турция да се светне,че джоба им изтънява видимо. След това на Ердоган ще му се иска превратът да беше успял.

обаче това звуечи като на свинче звънче.Някакви си чиновнически агенции понижават рейтинги.Това е все едно по време на стихия и бедствие когато всички гледат на бягат и търсят спасение, селският чорбаджия да плаши Хитър Петър че ще му вземе куцото магаре.

Изобщо не са чиновнически, бъркаш се. Ако имаш 100 милиона ще се обърнеш точно към тези агенции. Ако не вярваш събери 100 милиона и ще се увериш сам.

Вземи да прочетеш малко за историята на тази компания и влиянието ,което има един от основателите й върху методите на търговия които се ползват до ден днешен от към около 75% от търгуващите пък тогава говори за "чиновници".

Ако превратът беше успял, щеше ли да има понижение?

За да се изкупят активите на Турция, на по-ниска цена. И сега ще стане така между впрочем.

За съжаление даже и понижен, турския рейтинг е по-висок от нашия :(

Не е вярно. Нашият рейтинг със същата агенция е ВВ+ (със стабилна перспектива) link tradingeconomics. com/bulgaria/rating т.е., бил е същият, сега им е по-нисък от нашия

Лично на мен ми дреме в ц. турция какави военни и инзвънредни положения вкарват , атентати , жертви и т.н. Проблемът е ако тръгнат няколко милиона бежънци от там насам на орди , това вече си е притеснително.

А ако тръгнат насам няколко стотин хиляди войници не е ли притеснително ?

Този глупак уверено води Турция в джендема!

много важно!

Важно е ! Започна се ..