Разкриха откъде са атентаторите от атаката в Истанбул

Атентаторите самоубийци от атаката на летище "Ататюрк" в Истанбул са граждани на Русия, Узбекистан и Киргизстан, съобщи представител на турското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха откъде са атентаторите от атаката в Истанбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата помощ за войната в Чечня и Дагестан от 1995, та чак до сега мина през Турция и Грузия - оръжие, пари, и главно-хора. В Турция им бяха инструкторите, болниците, почивките. Цялата турска разузнавателна машина работеше на пълни обороти за отделянето на Кавказ от Русия. За разлика от нас турската държава си знае интересите и ги преследва неуморно. Ето сега им се отблагодариха тези, комуто плащаха с арабски пари, след като турските мафиоти и официални власти си прибраха комисионните.

Като чета няколкото платени проститутки, излиза, че БХК и разните Американски НПО са на заплата на Путин. Абе вие забравихте ли, че Русия е бедна страна, ядат корени, нямат технологии... Сега ги изкарахте някаква свръх държава. Ще ви спрат центовете, ако продължавате така.

Статистиката е хубаво нещо. Спомняте ли си онзи "бежанец", дето една унгарска журналистка спъна, докато полицията го гонеше? Спомняте ли си евроатлантическия рев, който изреваха разни медии, правителствени говорители и европейски бюрократи? Накрая го назначиха футболен треньор в испанско училище. А спомняте ли си, че накрая този "бежанец" се оказа терорист от ИД? С чеченецът от Истанбул същата пиеса - бежанец, политически, ЕСПЧ, БХК и още няколко НПО са ревнали, когато българският съд е решил да бъде върнат в Русия за да лежи в руски затвор. Резултатът - 43 загинали в Истанбул и броят расте. БХК и ЕСПЧ дали ще бъдат съдени за подпомагане на терористи?

Никой няма да съди тези "неправителствени" организации на ЦРУ! Поне не все още!

Само дето тоя го водят от Русия?????нищо че има бежански статут от Австрия от много години ????и в Русия НЕ е стъпвал близо десетилетие....А като слушах днеска колко ''хрисим, интелигентен, религиозен'' бил направо взех да го ''съжалявам'' че се е затрил

Любопитна подробност: Когато чеченецът е осъден у нас на първа инстанция да бъде екстрадиран в Русия, ЕСПЧ пуска официален протест срещу решението на хасковския съд. Също така БХК се включват в защита на терориста.

...и след намеса на американското посолство, служителят им е пуснат на свобода! Преди това по същия начин е пуснат от Украйна, нищо че бил с калашник в колата... После бил пуснат и от Грузия, нищо че бил с гранати в джоба... Където из "свободния демократичен свят" са го хващали по искане на Русия (Международна заповед за издирван терорист), след намеса на американските организацийки и посолства - навсякъде са го пускали! Все пак работи за ЦРУ!

Хане, видимо си специалист по фекалите. Занимавай се с фекали и остави другото на стойностни хора, не фекалисти.

Още вчера, Чеченската република излезе с опровержение, че никога не е имала гражданин на име Осман Вадинов. Още повече, името не е чеченско. Може и да е от "българските турци". При положение, че Турция всмука бившите тюркски републики на СССР в своята сфера на влияние, също се опитва да ръководи и действията на татарите в Крим, защо самата Турция да не е предизвикала този нечовешки акт. САЩ сами взривиха кулите в Ню Йорк както и стената на Пентагона, та еврейска Турция да не извърши провокативен нечовешки акт, учудващо. До сега за всичко бяха виновни кюрдите и ПКК, сега смениха приоритета, по разпореждане от САЩ.

Името е съвсем даже чеченско, неграмотнико. азвам ти го като чеченец. Ходи си учи уроците, нещастник.

Когато фактите говорят и боговете мълчат ........

А фактите са че е бил под закрилата на Австрия, на редица ''правозащитни'' организацийки, на Турция...които не са допуснали да си получи наказанието в Русия и сега нямаше да ''ревът'' за невинните жертви по тяхна вина

Руснаците са най големите специалисти по терора. Да си припомняме за Червените бригади", "Сияйна зора", за Илич Рамирес Санчес (Карлос Чакала) и т.н., и т.н.? Командирите на ИД говорят на руски язик

Браво за откритието. Съгласно твоето смело разследване, освен че руският език е един от трите официални езика в ООН, то той е станал и международен. Похвално, семитите от арабските страни, говорят руски. Знаем, че семитите в Израел говорят на руски език, но сега разбираме, че това правят и техните братя, арабите.

Бой за рузките терористи водени от кремълското джудже.

що чеченеца га са го искали руснаците 2011 да им го върнем не сме??? Бил политически бежанец в Австрия хахахаха ИДИОТИ! Нема що да роните крокодилски сълзи тогиз!

Даването на статут на бежанец развързва ръцете на бандита и той с пълни сили може да си покаже рогата! Изобщо Ахмед ли е или Абдул-не ми го хвали! По-далече от такива!

Вдъхновението на всички тия днешни подли фанатици,долнопробни престъпници и убийци на жени и деца, идва пак от същото място,от тези които десетилетия наред "изнасяха революции"Създаването на терористични подривни въоръжени групи зад граница и тяхното щедро финансиране от СССР-то,те наричаха безобидно "износ на революции"

По - интересно за мен е каква е религиозната принадлежност на психически болните атентатори?Не че иа кой знае какво значение - нали някои "специалисти" казват че тероризма нямал религия ... ама забелязвам една стабилна тенденция в това отношение ...

В страни от бившия съветски блок има лагери, където терористи биват обучавани да атакуват Запада. Това са казали пред АП служители, включително ненаименувани европейски и иракски разузнавачи, и френска сенаторка, която изследва джихадистките мрежи. Ами,къде другаде освен в Рассия ?

От кого е създаден и наложен комунизма - от дядовците на тези които днес ни налагат глобализма!От тук трябва да се тръгне и чорапа ще се разплете много бързо и лесно.

А можете ли да посочите къде да прочетем какво са казали пред АП служителите тези ненаименувани европейски и иракски разузнавачи и френската сенаторка, както аз Ви посочвам, че според френски медии "Косово е мястото за набиране кадри за Даеш" ("Le Kosovo, chaudron de recrutement pour Daech", By Mickael - Fondateur de News360x - Juin 29, 2016) ?!

Масирана атака срещу Джулая в Сочи!!! ... игран мач...

Сега ...към Путин!!! - Извини съ, бее! Извини съ!

ОТ КЪДЕ ДА СА ОСВЕН ОТ СССР

Базите за обучение на терористи са в Турция. Обучаващите се идват от цял свят. Включително от Европа. Финансирането от САЩ и приятели. Друга част идваше от продажбата на сирийски петрол.

Ей, ЕЬВМ, пише се слято "ОТКЪДЕ", а не "ОТ КЪДЕ" бе, неграмотник лъжлив соросоиден!

Едва ли са много съмняващите се, че тероризмът е чадо на КГБ. Отде на разни арабухи ще им хрумне да ходят да морят цивилизацията вместо да си гледат спокойния животец. Интересното е, че изглежда арабският персонал им е стала вече трудно използваем, много ги дебнат със и без основание... Изглежда са принудени да вкарат в употреба техни си кадри.

Това е сериозно написано, нали?

Да разбира се. Това, че не ти харесва защото сочи в посока господаря ти е твой проблем.

Путьо, до кога ще драскаш тука простотии? Знаеш ли за 5-те поста?? ...лели , братчедски , съседки...

Кво се правите на неразбрали всички, не мога да разбера!? Турция беше комбина с ИДИЛ. Русия запука ИДИЛ яко. Наложи санкции на Турция. Турция приклекна и вождът им отиде да прикляка на Путин, предавайки ИДИЛ. ИДИЛ се видяха предадени от верният си съюзник Турция и решиха да си отмъщават. Всички атентати в Турция до сега са дело на ИДИЛ а Ердоган приписа няколко на кюрдите, с цел да радикализира парламента си и да ги изрита от политиката. Всичко останало си е елементарно тролене на евтини боклуци и нищо повече!

И понеже ИДИЛ нямат техни си хора пратиха КГБ персонал, аха. Отде ви изравят все такива гении за руски агит слуги бе.

(Ръководството на) Турция е в комбина не само с Ислямска държава. Турция е член на НАТО. В Турция има USA военна база. Бизнеса е нещо друго. Правиш се, че не виждаш косурите на партньора.

България е пуснала терориста на свобода по политически съображения.

Възможно, КГБ като ще му градят легенда биха ползвали БГ с голяма вероятност, тук имат повече слуги от другаде.

Легендата е подписана и подпечатана от пловдивския съд.

Росен Плевнелиев също е терорист. Но за разлика от Осама не живее в пещера.

Бе той където ще да живее ама гениите руски агит слуги дето поствате тук (отде ви изравят бе?!) що не си ходите при господаря като не ви харесва да живеете тук. Какво ЧАКАТЕ.

Бързо забравихте за политическия проект Христо Бисеров. Човека който се грижеше за пари на Ислямска държава. И за когото се погрижи пак ГЕРБ. Сега грижите продължават с Пеевски.

ТО САМО ТОВА ДА Е - ДАЕШ СА ВЪОРЪЖЕНИ С БГ ОРЪЖИЕ :)))

Президентът бие рушняците по главите като даскал неграмотните селянчета в килийно училище...хаха. Плевнелиев няма грешка. Троловете на Путинкин дават фира. Кому не е ясно, че да обичаш Русия повече от България е предателство на ента степен..? Само на мутро-русофилите, естествено. Кой са те? - Рубладжиите от БСП, АБВ и АТАКА - естествено. Плюс мутриархът. Браво и на Бойко. Виж как умно споменава минските договорености...ще стане човек от него.

Обаче ако обичаш правата САЩ, това удвоява любовта не към България, нали?

"Единият от организаторите на атентатите в Турция е бил задържан в България през 2011 година, съобщи БНТ...Това е Ахмед Раджапович - чеченец, който е арестуван у нас след искане на Русия за екстрадицията му...Искането се гледа в апелативния съд в Пловдив, но е отказано, защото Раджапович е със статут на бежанец в Австрия, с която България има спогодба за бежанците..." Какво повече може да се добави?!

Колко пъти ще плеснеш тая тъпотия днес бе. С един цитат от кой знае къде разкри цялата легенда дето КГБ им е изградило на терористите си за години, аман от руски агит-гении.

А убиеца на руския пилот е турчин. Доста кръв се проля в Турция. Ердоган лази пред Пу, като гъсеница.

Всички знаят, че атентаторите са руски кадри! Има и други, които ще бъдат изловени през седмицата и Пашата ще ги обяви публично!

хахахахах мрете бе!!!!!!!!!!!!!!!! ядрени атентатори ви трябват на вас.

Поне част пт руските слиги са искрено предано, не може да им се отрече. При всяко разкритие за някое кремълско злодеяние подобно на това тук обилно пикаят газ.

Малоумниците които пълнят форумите на Дир не са истински русофили, а хора на Атака. Не реазбират, че с простотията си по-скоро вредят на имиджа на Русия, отколкото да помагат с нещо. Всеки що-годе интелигентен поглежда веднъж и затваря сайта с погнуса.

Малоумниците които пълнят форумите на Дир не са истински демократи, а хора на РБ. Не разбират, че с простотията си по-скоро вредят на имиджа на демокрацията, отколкото да помагат с нещо. Всеки що-годе интелигентен поглежда веднъж и затваря сайта с погнуса.

През 2003 г .получен статут на бежанец в Австрия. През 2008 г.задържан в Швеция - прекарани около година в затвор. През 2010 г.задържан в Украйна в телефона му тогава са намерени инструкции за съставяне на взривни устройства.Не е предаден на Русия,защото за него се застъпват Amnesty International и Европейският съд по правата на човека.После е задържан на границата между България и Турция,както и на границата на Грузия.Всеки път статусът му на бежанец го е измъквал. Да живее "демокрацията" !

И какво бе майсторе, с кьопавата си справка ще вникнеш в легендата която КГБ са му изградили ли.

Прочети статията.."Единият от организаторите на атентатите в Турция е бил задържан в България през 2011 година, съобщи БНТ. Това е Ахмед Раджапович - чеченец, който е арестуван у нас след искане на Русия за екстрадицията му. Искането се гледа в апелативния съд в Пловдив, но е отказано, защото Раджапович е със статут на бежанец в Австрия, с която България има спогодба за бежанците..."

Както писаха колеги по долу.На три места залавян и после освобождаван.И трите държави са послушници на чичо Сам, и за да се подмажат съдилищата са рекли:Ама как така ще го искат от Русия, че той човека е избягал оттам, от онези изверги!Не може да им го връщаме, не е демократично, а и той има права!Ето това е добър повод да покажем колко сме европейски и да натрием носа на Русия! Даже и Щатите се направиха на много велики и не обърнаха внимани на предупрежденията от ФСБ на Русия за братята с тенджерите. При демокрацията всички такива случаи работят за управляващите.И ще ви дойде до акъла акво е демокрация, но ще е късно!

Той и Карлос Чакала официално го издирваха в България, ама неофициално ДС се грижеше да си прекарва спокойно престоите в Японския и с к.рви по Черноморието. Преди поредната "задача".

гражданин издирван в русия под претекцята на австрия....австрия дава убежище на терористи така ли да разбирам...? соросоидни копелдаци с руски произод продали се за парите на сорос или по-скоро за 72 девственици обещани от исис

100 коча = 200 мъдe...

Тука само соросоиди- коментират и проруски и антируски. Истинските русофили влизат поглеждат помията и оставят соросоидите да се удавят в собствените си лайна.

Доста преди атентата се коментираше ислямиста, понастоящем президент на Чечня Рамзан Кадиров, големия приятел на Путин, като лицето за свръзка с ИД. Частната му войска от ИД-наемници дори подпомагаше руската агресия в Украина.

"" Това е Ахмед Раджапович - чеченец, който е арестуван у нас след искане на Русия за екстрадицията му. Искането се гледа в апелативния съд в Пловдив, но е отказано, защото Раджапович е със статут на бежанец в Австрия, с която България има спогодба за бежанците. "" Четете ли или през редовете? Ей това е така щото такива ала Плевнелиев са го измъкнали с доводите Путин, руски терор, демокрацийка, Европейски ценоости: и през цялото време са се хилили като идиоти

Не помниш, но аз помня, че Кадиров също бе издирван за арест в РФ. Поинтересувай се защо! А Путин видя, че няма как да се справи с чеченските ислямисти, изтегли армията от там и започна чинно да си плаща лепта (провери колко милиарда долара) на кадировите главорези. Изглежда добре служат за парите си?

Срещат се 2 банди и се стрелят. От едната банда опандизват всички - които са си у дома, от другата нито един, въпреки че те са нападателите. За всеки е ясно ,че тази банда е покровителствана на най-високо ниво от правителство и прокуратура!

комунизъм и тероризъм са едно и също, все комунистите ги бъркат л-та

Значи Зюганов, а не Путин. Така ли? И не ЦРУ, не Турция, не Саудитска арабия?

мосад беиби мосад....

Шило

И какво излриза? Поредният терорист, за когото Русия подава информация и който се разкарва свободно из света тъй като "цивилизованите" не проявяват интерес към това? Защо трябваше и сега да измрат много хора за да се стигне до извода, че е необлходима координация?

"" Това е Ахмед Раджапович - чеченец, който е арестуван у нас след искане на Русия за екстрадицията му. Искането се гледа в апелативния съд в Пловдив, но е отказано, защото Раджапович е със статут на бежанец в Австрия, с която България има спогодба за бежанците. "" Четете ли или през редовете? Ей това е така щото такива ала Плевнелиев са го измъкнали с доводите Путин, руски терор, демокрацийка, Европейски ценоости: и през цялото време са се хилили като идиоти

Русия, Узбекистан и Киргизстан! А защо не - от Ирак, Сирия и Афганистан или др. от региона?

И Путин има пръст в Атентата. Руснаците имат пръст и в Атентата в Църквата СВ, НЕДЕЛЯ. Комунистите са ТЕРОРИСТИ.

Намирам за Недопустимо да продължавате с Инсинуациите.

Като начало се научете кога се пише главна буква. Омръзнало ми е от ръбове, претендиращи големи неща, а не могат и не знаят основни правила. Въздух под налягане!

Ама той ПУтин за всичко е виновен. От това, че има глупаци като теб, та до всеки атентат, макар и предизвикан от безкрупулната политика на АМерика. Тия американци се мешат навсякъде по света за своите интереси' после Путин виновен.

Господин чеченецът е бил покровителстван в България, в бивша Украйна и в Грузия. И на трите места е бил освобождаван от съда, а е пределно ясно кой разполага с подобно влияние и на трите места, чия дума е повече от закон и откъде и на трите места се командва колониалната администрация...

Подобно беше в САЩ. Русия ги предупреждава за чеченците, но не вземат мерки, а после - атентат. Но след като е бил освободен от българския съд, той продължава да се разхожда необезпокояван. Последно е задържан в Грузия, отново молба за екстрадиция от Русия и отново освобождаване от съда, след което отива в Турция. Така че грузинците са по-виновни от нас, ние сме го изпратили в Австрия.

Модераторе/Дир.бг ! - Бихте ли Осигурили Задължителната Нормалност в Появяващите-се коментари/реплики ? ---- Бих очаквал че с оглед Сериозността на Темата - 30 минути са Ви достатъчни.

?!

Няма нищо за чудене. Това е призив към модератора да изтрие всичко, което е различно от "Всички знаем, че тероризмът произтича от Кремъл" и производни умосъждения. Независимо от конкретните факти, изнесени в обсъждания материал.

Ти това ли видя тук? "Единият от организаторите на атентатите в Турция е бил задържан в България през 2011 година, съобщи БНТ. Това е Ахмед Раджапович - чеченец, който е арестуван у нас след искане на Русия за екстрадицията му. Искането се гледа в апелативния съд в Пловдив, но е отказано, защото Раджапович е със статут на бежанец в Австрия, с която България има спогодба за бежанците."

Че злото на тпя свят извира някъде из Русия знаем отдавна. Сега се вижда, че и тероризмът е чадо на КГБ, то и не би могло да бъде другояче, къде ще им хрумне на разни арабухи да си зарежат камилите и да ходят да громят запада.

знам че съм идиот, няма и как да ме обидите, хахахаха

Щерев е от списъкът на Конкретните 'ученици' на Кремъл/Лубянка у Нас. Други въпроси ?