Отряди за борба с тероризма охраняват Летище София

Специализираният отряд за борба с тероризма (СОТБ) охранява Летище София след вчерашния атентат на летището "Ататюрк" в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Отряди за борба с тероризма охраняват Летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Седя и се чудя как социоложка прави инспекция на сигурността на летището.Все едно мен да ме изтъпанят там и да правя тази инспекция. Какво и разбира главата от полицейски норми и похвати.Божееее,всичко е бутафория.

Много актьори в тази територия. Оправдават си заплатите. Кой пази границите, до като костенурките нинджи се разхождат около летището? Никой. Ако гадовете искат да избият повече хора няма да взривяват летището, а метрото и други места.

на 18 юли през лето 2012 фесовете не гръмнаха на летището в София

КОЛКО НЕЩА СЕ ИЗГОВОРИХА .... И НИЩО НЕ ПРАВЯТ ... ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖАТ НА ВХОДА НА ЛЕТИЩЕТО ВРАТИ СЪС СЕНЗОРИ ЗА ПРОВЕРКА НА МЕТАЛ, КАКТО И ДА СИ ПУСНЕШ БАГАЖА ПРЕЗ СКЕНЕР, И ЧАК ТОГАВА МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАЛАТА ... МВР, КАТО НЕ ЗНАЕТЕ, ПОНЕ ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМИ ИЛИ ВЗЕМЕТЕ АКЪЛ ОТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ КАК СЕ СПРАВЯТ С ТЕРАКТОВЕТЕ !!!

Като чета коментарите си давам ясна сметка, че опростачването в милата ни родина върви по план. Много правописни грешки, липса на ясна мисъл и ужасна неграмотност. Бог да пази България.

Световно известните български барети ша пазат аеродрома :) Може и да имат шанс ако нападателите започнат да стрелят от далече но нямат да имат никакъв ако нападателите решат да се приближат като обикновени хора и самовзривят. Тая работа е за пред народа да се види че правиме нещо!

НЕ РАЗБРАМ СМИСЪЛА ДА СИ СЛГАТ МАСКИ СЯКАШ СА НЯКОИ ПРЕСТЪПНИЦИ,А ДАЛИ НЕ СА?

Тези т.н. барети на летището са толкова смешни, колкото всички институции в тази пишман държава, все още наричаща се България, от министър председателя и, до последният кмет на някое загиващо село, избран, естествено с измами и подкупи!!От действията на МВР разбираме, че иначе летище София добре се охранява, но стане ли атентат в Инстанбул, изкарват смешниците с черни качулки и ако има някой ненормалник с пояс с бомби, той просто се посира от страх, като ги види и не се взривява....С такива наши видни политици на отговорни постове, като Плевнелиев, Борисов, Бъчварова, Перуката министър на отбраната и дърводелеца Главен секретар на МВР, може да кажем O sancta simplicitas! О свещенна простота! и Бог да пази България!!!

ха-ха, не ставай смешен, тези които се взривята не се интересуват въобще как изглежда министъра..

...нито пък от тъпите ти барети...ха ха...не ставай смешен....

Да не превозват Митьо очите в чужбина на лечение?

и смешната държава. Социоложка проверява мерките за сигурност.До къде докара полицията тази мутра.

всяко чудо за три дена. Показуха, колко ни бива. Ама не е ясно.

и какво разбира тази овца та ще проверява - да се смееш ли да плачиш ли

А на какъв език говорят? Да не е на руски? Щото те така маскирани уж помагат, пък после се оказва че заграбват.

Странно, след като на всеки ъгъл продат дюнер, защо трябва отряди за борба с тероризма да охраняват? Или пак някой, някога и някъде ни лъже безнаказано...

Само на летище София защото там ще каца или излита кой ... точно така той.Ако беше заради пътниците , охраната щеше да я има много отдавна.

защото на летище София във вторник към 13.00 часа кацнаха американски войници около 30- 40 човека. Затова беше тази охрана.

Sm3hurk0

Демонстрация на мускули.... Ако мине Бай Петко от Лясковец, ще ги направи смешни.... тежко въоражените.... Ако някой обучен атентатор е решил да прави нещо, никой не може да го спре.

След дъжд - качулка. Горките хора!

Сега се върнах от летището, изпратих детето на концерт в чужбина. Освен жандармерия, около летището е пълно с "пустинни котки", а вътре се разхождат едни момчета с маски, държат си пръстите на спусъка на автоматите и на задника им има пистолет и гранати .... минах през три проверки

минуса е от някой от Долно Сусурлево, дето е виждал самолет само на картинка :)

Какво ти проверяха?Ако теглеше пълен куфар с експлозиви, щяха ли да разберат?

Ако не са там всеки ден значи всичко е показна акция и толкова. Пътници, съграждани и други дирници кат мен, грижата за вашето опазване е у вашите ръце. Оцеляването трябва да се извоюва.

Народното събрание него ще го пазим ли че то там са слугите на Запада?

Сетила се Мара да се побара...

Абсолютно!

Терористите никога не повтарят местопроизшествието, така , че тази теока артилерия седи забудева на летището.

Еххх, Бъчварова, стига си тичала с чадър в ръка когато дъждът е спрял да вали!!!

Баси тоя очите ще се окаже много по-голем бос и от министър-прецедателя и президента взети заедно.

Добре, че изпратиха баретите, защото на Бъчварова трябва да и е ясно, че мерки на летището може да се видят само когато минават проверяващи. През останалото време заспала работа. Посрещачи си паркират автомобилите където искат, а в зоната се разхождат секви отрепки без проблем. Направо да подменят полицията със жандармерия и барети. Не ефективните звена не трябва да тежат на бюджета и направо премахнати!

ТАСС

Нинджи на лов за нинджи.

Отряда за борба с тероризма-не му е работа да охранява летището.Добре въоръжени, но без нужната организация, техника и кучета те няма да спрат никой атентатор. Има нужда да се подобри охраната на летищата.Как това ще стане е добре да се поучим от охраната на летищата в Москва и Тел Авив. И последно не е разумно да задържаме кюрдски активисти и да ги предаваме на Турция.

Ти въобще знаеш ли нещо за подготовката на жандармерия и барети, че говориш такива глупости?!?!?!

Явно ти знаеш.Ще те попитам как ще ме спрат ако съм атентатор и си тегля куфара , пълен с експлозиви и съм опасан с експлозиви.А няма изградени КПП-та, няма кучета да ме подушат, няма метал-детектори , преди да стигнеш залите на летището,а?

Пристигна ли ''ЕСКОРТА'' на летището , с Митьо Очите ?

Отряди за борба с тероризма охраняват Летище София Да не забравите само и Бургаското летище, щото през 2012 г. точно това стана.

Тия показухи са пълна тъпня. Най-добрата охарана е тази която не се вижда.

Защо ги отваряш , КАЛИНКИТЕ на прехода? "КАДРИ'' , та дрънкат!

Това правителство разгроми службите. Няма агентура, няма информация. Сега патрулират "барети". Те са палячовци в шарени униформи. Които струват много пари на данъкоплатците и плашат само гаргите.

видяла жабата че подковават....такива мижитурки като нас никой не закача. Не се чудете че Чърчел е предложил 90% от България за СССР. На запад не от 1944, а от преди това се славим като руски подлоги. Не случайно цар Борис 3 е казал "народът ми е русофил, политиците западнофили а аз българофил". Не случайно Симеон Радев пише " Руския император да беше забил един колец и отгоре да беше сложил калпак и да беше казал на българите -Това ви е царя, те щяха да го изберат". По време на цялата война пазим неутралитет спрямо Русия. Не винете Чърчел, за да не вините утре някой друг западен политик. Ние сме руски гъзолизци. С това сме известни в Европа.

Кво ме интересува какво е казал Чърчил?! Ние да не сме великобританска колония? Те си имат достатъчно колонии, грабят и убиват за шепа злато и диаманти из централна Африка...добре, че нямат повече поле на действие в Европа!

ЧърчИл носи голямата вина за днешното положение на България, той не ни е долюбвал - за всичките години след 9-то септемврийския преврат.... Ако искаш да пишеш за някой известен политик обаче, поне му научи името! А иначе, всеки си плаща за стореното. Ето сега народа му ще плати за избора си... Англичаните и без това не са научени да мислят. В повечето случаи някой егоцентрик им предлага решение. Примерно като Найджъл Фараж.

Казва се и се пише Чърчил, а не Чърчел.

стига сте мецали, отивайте да работуте, амаха!

Ние работиме, не РАБОТУТИМЕ

Според мен трябва да е така не само след атентати. Високата бдителност и строга охрана трябва да са постоянни - настъпиха лоши и несигурни времена, за съжаление. Когато на мен или семейството ми се наложи пътуване, предпочитаме самолета като бързо и комфортно средство и искам да съм спокойна поне толкова, колкото е възможно.

Няма заплаха, но охраната е засилена, проверките също, а пък ние да сме бдителни. Бъчварова какви ги приказва, и тя не знае. Според мен заплахата е реална, навсякъде в Европа.

При правителството на Сергей Станишев не е имало нито атентати, нито показни убийства. Искам сигурност! Ще го подкрепя, ако се кандидатира за президент!

Ма на него му е тесно в България бре. Той отиде да опраа европа. Всички виждаме колко я оправи.

Ти да не си от гей парада?

Явно гласят Митьо Очите , за ''лечение'' в чужбина , при Брендо .

И затова ли ''разчистват'' летището ?

Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак.

само да питам! На летището да не би да има малка заложна къща? .... Друго немам.

парлама, ръц- пръц. Тренират изпращането на Очите или Окото в чужбина ..

Направо се гърми!

ами аз ко да кажа, те тез спец частите - костенурките нинджа, обикновено в бг ги ползват за пушечно месо, като охрана на некои комунета, бивши и настоящи ганкстерчета, та не виждам как ще спрат едно камикадзе дето му е писнал животя, като на некой бг пенсионер например, или на некой чекид-я дето го чакали 100 детственици на небето....

Израелските спечцасти - най-добрите спецчасти в света!

Ей, давайте и Донбас на ръшите - и да мирнем! Лозунгът е издигнат - Всички ръши - под един покрив!?!? ..чукчите ще го постигнат..

Тоо ,това ,че ще го бъде - ще стане! Ами да помислим и за Одеса и .. Брила!?!?... и за нашите хъшове....

Абе "няма реална заплаха", ама профилактично...Ей така - стадото да се поддържа постоянно уплашено и стреснато. Трябва постоянно да сме в страх, че да има кой да ни защитава!

... задокеански?!?!...

За едни ще ни пазят ФАЩ. За други Путин. За трети Китай. За четвърти Турция и т.н. Важното е че НЯКОЙ ще трябва да ни пази и ние да сме се над..упили към него.

ид бяха 30-40 000 човека и превзеха половин Ирак и Сирия. Тука ако са влезли толкова за една нощ ще ни изколят и ще установят халифат!!

Но там населението ги подкрепя. Скоро гледах как идилците хвърлят гейове от покрива на блок, а обезумялата тълпа от зяпачи мяташе с павета по труповете.

защо няколко седмици поред я охраняваха само от жандармерията? Това да не би да е гаден намек?!И ние искаме барети! Какво е това неуважение!)

За какво е тази смешна показност, когато всяка нощ през границата ни преминават цели отряди "БЕЖАНЦИ", пропускани тихомълком от приятеля на Боко Ердоган. Същите не се регистрират в Турция като първа страна, а у нас получават такъв статут и вече от където и да ги изгонят ги връщат в България. Така турците се отървават от връщаните им от Европа бежанци. Европейците са доволни - и галят Боко по главата- напливът е отклонен от техните страни, а България ще стане неконтролируемо гето.

РЕКЛАМА

Падналите от небето, които не изпълняват критериите за политически имигранти трябва да се върнат откъдето са дошли.

Ако са пратили специален отряд, само за охрана, си е подигравка за тях. Тези хора са обучени да действат, а не да висят като пазачи... Поредната правителствена ПиаР акция, да се демонстрира работа