ГДБОП разкри печатница за фалшиви документи

Служители на ГДБОП разбиха организирана престъпна група, изготвяла и разпространявала фалшиви документи за самоличност. Задържани са четирима.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП разкри печатница за фалшиви документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тостера. ша пробам парво с чистене.

нужно.. жината да има прибори и уреди по важни от нея? изключваме тези от кои случайно бил ме е ток. че и преди мен други...-прибори - същи. знаете ли ко е като дете да си изкарате ръка от опит да проверите дали е топло в баня..на ел техници..брат и баща? като у лепило е ръката ти..и та дърпа. а крака немаш. некои тъй учихме за матури. с опити да се изкъпем. кой не верва..да проба. и дано некой да го пази как мен поне. беше много трудно да си издърпам с еднта ръка друга. беши ми яка. ни опитвайте.. просто имах късмет. на братчедка мъж преди сватба умре. на друга пък тъща и умре от електрожен..преди да са женат.. ни знам ги..що и каде правят. но един и същи уред да пуска ток на Петя и на мен.. обида е. се пак на мандра тоци сме дърпали и пускали.. а там вода и сол си лее. ....................... нема да вервам на случайни злополуки. да е ясно! иначи са мен - пак пробайте. спорта е здраве. чувал сам за тва.

три яки момчета ми отстъпиха такси.. а дали таксиджията ша им дава тублероните..ни знам. палничак е и по добре да остави сланчогледа за себе си.. защо кучета общински са плашат от дица пък нападат старчоци и бивши кметове..за съд. ........... одиш -бачкаш. то некога де. търчат над 8 по метър високи..охранители. бегам заднишката барем едно удавя. задминаха ма и са сбиха с помияри кои били са зад гърба ми.. тва ние трудова злополука или фентъзи. минаха като през сянка техната..и са захапаха. обидно беши! аз окаде да знам че цела сюрия помияри са били зад мен? аз знаех..можех да преборя само едно. щото съм ходил да работя.. тва..не е трудова злополука.. просто вече мога да седна и да говоря с кучета. те разбират.

но човек който обучаваше служители в тойкункой..през 85те.. знаеше. от кой да има безстрашие.. да земе гадже на представител бъдещ на микрософт.. аз лично.-коя ма е искала..с нея.. обачи обекта мезаше на братчетка и ..се са дърпах безуспешно. не сте в студенски град да се биете и убивате. защото беше секунда да скъсам вена на некав обучен да ми бърка в око. секунда за да съм убиец. не на некав напсувал портиерка а чакаш мен друг. идиот. обучавайте се. борба бокс бегане..що и не клоунада.. щото понекога требе да помагаш нема как.

ний тук ги разкриваме по граматиката без плата дори.. айди да е на хаирлия на гдбоп да разкрива и други пичатници и да ги развива. и да пази пъпчето. инак можи да менкат на бебето мамата му.. а ха ви наздраве! за акушерски ви услуги. ми ако некой до вас е с фалшива диплома..бихте ли ривали.. я си пуснете Ваше Благородие песен от едно бяло слънце над пустинята. да я послушаме.

с доверие към силовите бюджетни структури в България. или поне с надежда към по голяма част от тях. че знаят че не просто държава им плаща а доверие и съпричастност. съжалявам че имате реклама ..неква..знам ли на каму нужна. ний сме на кръстопът и секакви ша има винаги. важното е да сте с хората кои не бегат от гнездо. ние не сме лястовички. вие сме врабчета на Радичков.. не само на училищен прозорец.. Благодаря Ви г-н Радичков . още от дете знаех че некъв дрон ма наблюдава. ..смешни сте. разума търси утеха във въображение и предсказване.. ко?.. немате лампи у талавизорите .. ко.. ни фащата талавизия от цел свет? ...ха ха ха.. се едно че смея се с Радичков..

Къде това? В Костинброд ли?

Те, хорицата, от добро сърце са го направили. Да помогнат на горките британци, които искат да останат в ЕС...

Да разгледат из компютъра, може да намерят и на Ердоган дипломата. Както и на Кунева за средно образование :Д

Горд съм с гениалното бългрско изобретение: "мярка за неотклонение - парична гаранция"! Това не бие ли малко на чиста корупция с държавно участие и на "канал за безнаказаност"?

Не сме го изобретили ние, съществува дори в англо-саксонското право. От четенето не боли!

ни можиш да правиш пръв разни нища ако не си горд. те такива сме.. или се чужди сме? ни можи да сме горди? айди гордей се кога държавата плаща новото 10 за узакон и зима 10 за държавата. което за мафия значи...подиграфка. та тъй..

Без доказателства ,че арестуваните са основните извършители- парична гаранция.Ше ги водят по друг член, истинските ги няма.

преди да ги освободят са им казали , коя банка могат да си оберат за джобни !

Че в Поморийския манастир разкриха тонове "света" ракия и цял нелегален цех за производството плюс казаните! Леле-мале, вече на никого да нямаш вяра. Какво ли още се "произвежда" в стил "часпром"?! Скоро ще научим.

Хахааа, пуснали ги под парична гаранция! Криминално проявените, хванати "на калъпа", ги пуснали срещу парична гаранция!?!?!?!?

Не се чуди! Не забравяй къде живееш!

и все пак са ги хванали ! Zначи полицuята си вbрши добре работата ! поздравленuя !!!

хахах .. кажете го както си е .. не разкри а закри :) те си ги създават те си ги закриват :) просто са направили нова някаде другаде :)