ДСБ иска кандидат за президент, печелещ още на първи тур

На България е нужен независим, равноотдалечен от политическите партии десноцентриски кандидат за президент, реши Изпълнителният съвет на ДСБ в Русе.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ иска кандидат за президент, печелещ още на първи тур | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има такъв,който ще спечели още на първия тур, но трябва да се направи следното: 1. Да се отложат изборите за декември. 2.Да се промени Конституцията. 3.Хилари Клинтън да спечели изборите в САЩ. 4.Загубилият Тръмп да получи българско гражданство и да се кандидатира за президент на България.

да,ето - путин,волен сидеров,георги парванов ,местан,доган и други наши верни другари!

Кънев е голям шегаджия. Ще му порасне носа като на Пинокио.

Най дооброто което Радан направи е че Недоразумението президент обеща да не се кандидатира втори мандат. Плевньо е миришеш на война и само за нея бленува. Благодаря ти Кънев.

Саакашвили, но сега е в Одеса

ДСБ иска кандидат за президент, печелещ още на първи тур - Митьо Пищова!

Митьо е отслабнал и е по слаб от Бойко Борисов.

Радан дали пак не е забравил да си пие лекарствата?

Виждали,ли сте?!

Веднага им давам печеливша идея - Путин. Така и така обичат да си наричат кандидати без да ги питат.

"На България е нужен независим, равноотдалечен от политическите партии десноцентриски кандидат за президент, реши Изпълнителният съвет на ДСБ в Русе." По-голяма глупост не бях чел. Как така кандидата ще е независим и равноотдалечен от политическите партии и същевременно ще е десноцентристки кандидат?? Не че такива бисери са чужди на смешниците от ДСБ, но чак пък толкова !!

Ами сложете си Дилян Пеевски тоест Иво Прокопиев все в г.з, а най-добре ще е да си изберете Славчо Трифонов той дори е по-качествен от настоящия в представите ви. На едно мнение сте и за референдума и за нато и за РУСИЯ. Таман ще си пасните, и ще оправите (знаете в какъв смисъл) България.

равноотдалечен от всички партии, ама десноцентриски. А, и да не забравя - да е независим, т.е. от него тъй и тъй нищо нема да зависи. А и да пичели от пръвио пат. Анадънмо!

Боже мой! Защо тия си мислят, че само ТЕ са кандидатите за президент??? По силата на каква логика тия провалени службогонци се осмеляват да си мислят, че ще гласувам за тях??? Няма, още не съм видял фигура за която искам да гласувам, а че искам е повече от сигурно! Само че нещо не виждам този кандидат все още за когото бих гласувал! Със сигурност няма да е от ТЕЗИ.

На нас не ни трябва Президент , ние сме бедна държава и излишни пари за такива крадливи типове нямаме ! За това трябва да премахнете тази безмислена институция Президент ! Днешния Плювню изпрати дипломати неграмотници по много важни места !

И ти ли ще печелиш пари от неправилна подложка политика ! Сорос е твоя господар и ти си неговия огъзен в България ! Как тебе и Мартин ви избират , до ден днешен не мога да разбера !

Паразитна, ненужна, скъпа но далавераджийска и келепирна институция с Вашите пари.

Във второ действие на трагикомедията "Радини вълнения" Рада Дълбоката след преживян катарзис в американското посолство става президент на България и между две серии във фитнеса заповядва война с Русия. После... ами няма после,поне не за Рада,хахаха.

тази плитка опорна точка е редно да бъде преразгледана.. Според закона война обявява само НС.

Пошегувах се- това първо. Второ- не е като в НС да не е пълно с предатели.

Що не се скриеш бе маймун смръдлив още ли не са те изгонили от България , ти ще решаваш кой да управлява , никой не иска да чуе за теб ти все се вреш !

ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ САМО РАЗБОЙНИКА КОСТОВ И РАДА А КУМ ДА Е БОКО И ЦЕЦИ

С огромна скъпо платена администрация, гараж от скъпи коли и джипове и тъпи, та тъпи ченгета с мрачни ( според тях сериозни" муцуни, които да ПАЗЯТ ТАКАВА ИЗЛИШНА НА НАРОДА НИ ГНИДА! Като последната - да ни излага с постоянните си глупости винаги и навсякъде бетер П.Стоянов и "ловеца", па и лекя му пръст- Желев! Рада Дълбочана хептен се е ошашавила!

Бая пара ще трябва да хвърлите въпреки че манипулациите при протоколите вече ги извадихте от престъпленията ама няма такъв човек който ще да се навие ако е читав да ви се довери и да си плюе в лицето ако наистина има достойнство

Да ме прощават ДСБ, ама през 2011 Витков събра повече гласове от техния кандидат Малинов. Къде се пънат?

Просто се чудя защо непрекъснато ни ги представяте ДСБ та те и с Киро Либерало са на едно ниво - едва ли събират 1% привърженици. Светльо Витков е много по-актуален.

Куневица снААта на ЦК или Гоце от Сирищник, селския хитрец. Може и Лостов крадерът. Важното е да модела да укрепва и да ни ОГРАБВАТ.

а Ве дир-а скриите тоя миндил само дразни нормалните хора

Ето Радан ще е обединения десен кандидат, хем ги разбира нещата, хем на първи тур ще приключи с изборите. Единствения му недостатък е че вместо избираем на първи тур е отпадаем на първи тур. Радане има един вълшебен уред измислен още преди хиляди години, който показва какъв си. Казва се огледало, огледай се пусни си и ушите в действие, за да се чуеш какви глупости плещиш и ако поне малко мисъл имаш в главата ще се скриеш в гората.

На България въобще не и е необходим президент!!!

Кой е пък този Кънев, че го цитирате под път и над път? Не е ли Рада Д, а вие - нейни рекламни агенти?!

Народа е доволен от президента Първанов дето подписа за членството ни в НАТО и сега Русия не може да на нападне както нападна Украйна

Ай ся да видим кой ши цвъка минуси

Радан да изрови и да прочете социологическите проучвания от лятото на 2001 г. за тогавашните президентски избори. ...аман от безмозъчни късопаметници!!!

Тези си противоречат. Защо тогава искат Чехльо за президент? Гоце има повече шансове от Магарето

Тоя изтърси поредната тъпотия - бъдещият президент да не бъде партийно ангажиран, на да бъде дясно ориентиран, нещо като управляващ опозиционер. Люде опомнете се, докога ще търпите такива плзмодии да се подвизават в политиката!? Или искате да се повтори това недомислие Плевню???????????

ДОКАРАЙТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ОТ НЯКОЯ ДРУГА ГАЛАКТИКА !!! ДА ИМ ОТГОВАРЯ НА КРИТЕРИИТЕ НА ТЕЗИ БЪЛГАРОФОБИ !!1

На вниманието на Борисов - Първанов ИГРАЕ номера, уж, че ще се кандидатира. Радан Кънев ИСКА избираем кандидат за президент от първия тур. ТЪНКАТА НИШКА е да "ядосат" Борисов за да стане президент. Умници! Считат, че по този начин ТРЯБВА да свалят ББ от премиерството. Какви тарикати?! Президента по Конституция няма реална власт, той е има само представителни функции. Мисля, че Борисов е много умен и няма да се поддаде на такъв шантаж. За това изводът е един - Първанов и Кънев играят по една и съща свирка - плащат им да си мислят,че другите са глупави, но уви!

"Борисов е много умен", по-точно, "е голям тарикат"!

Калояне, който и умен да изберем за министър-председател, на кривото колело, т.е. на една част от целокупния български народ все ще му се струва, че не е най-удачния. "За криво колело прав път няма". Имам съмнения, че си доста некадърен и крадлив, та ти се струва, че всички останали са както тебе.

Не разбирам, на тоя пост ги избират все ненормални или постът ги прави такива?! И предният беше чучело, а и костов така свърши.

Управляващ ли е или опозиция, нема такава шизофрения никъде!

Ти в парламент не влизаш вече, седнал за президент да прави сметки без кръчмар. Продажно мекотело. А щеше да извива ръце, да срути и изрине съдебната система, палячото. За постове и кинти хем управляващ, хем опозиция. Смешник!

Бойко и Радан=демокрация.

Ама мутраген и декорат е бая преувеличено

по президентите , но който и да го назначи за посланик ( примерно на Нубия ) бързо ще му мине .

Трябва ни смел президент като плевнелиев който да бие по путлеристите.

Кой ще бие? Управляващ в опозиция! Мухахаха...

"По тази причина не можем да споменем имена, защото ме е страх сега, ако кажа Борисов, Цветанов след това няма да го допусне да се кандидатира", заяви Кънев." Радан Кънев леко подвира на Боко същата динена кора, която подложи на Плевньо

костов президент!

" На България е нужен независим, равноотдалечен от политическите партии десноцентриски кандидат за президент, реши Изпълнителният съвет на ДСБ в Русе." "... не можем да споменем имена, защото ме е страх сега, ако кажа Борисов, Цветанов след това няма да го допусне да се кандидатира", заяви Кънев." Според Рамаданчо излиза, че Бойко Борисов е независим, равноотдалечен от политическите партии

Раданчо мамин незнам на какво са те учили по разните семинари в САЩ ,но там като гледам Тръмп срещу Хилари разбирам ,че там са се изчерпали тотално от към смислени идей :).

Пък аз, като ти гледам правописа, си задавам въпроса изобщо как смееш да коментираш политик като Кънев? Ами ти си просто момче, спести си силите да отидеш до урната и да издрискаш политическа позиция там, така или иначе едва ли ще е от значени гласът ти.

На висша раса ли си играем? Всеки български гражданин има право на мнения, симпатии и избор. Господинът Кънев, за негово съжаление е в политическата трета дивизия. Десен в гладна страна е като расист в черен квартал на ЮАР. Мже и да не го бият на края, но няма да е приятно изживяване. ДСБ с какъвто и кандидат да излязат, са само за спорта.

Добре,че си ти моето момче,добре,че си ти.... Свършиха ни клоунадите и лъжите и го ударихме на граматика.....

"идей"... малко срам нямаш ли бе "дедо"?! С писане си изкарваш хляба, а допускаш елементарни правописни грешки! Никакво уважение нямаш към езика, койтото те храни!

... ами тогава да подкрепят Първанов и ще им се сбъдне искането, ебати елементарното!

Ако Първанов обещае , че като президент ще работи за референдум за декомунизация и лустрация, то аз ще гласувам за Първанов.

Представете си, че Първанов бе баща на четворен шлем. Щеше да иска четвърти мандат за да се прави на Сизиф с тези шлемове. А сега , за всеобщо щастие, шлемът е само троен.

То за какво ли ни е Първанов? Нито сполука ни донесе докато беше президент, нито направи България по-социална както обещаваше. Дори безработицата не оправи, а някои гласуваха за да даде работа на децата им за да не отиват в чужбина. Май единственото което успя да постигне е да излезе по-богат от президентството. И се чудя на акъла на някои тук, които искат още от същото и то за трети път. Що за проява на мазохизъм или може би на малоумие?

сравни го със сегашният каун и ще видиш че има логика!

Искам АЗ!(Кунев) ми викат.