Стефан Данаилов: Ранният Борисов ми беше фен

Не аз бях зад Калфин, той беше зад мен. Ранният Бойко Борисов ми беше фен. Гледахме филми заедно.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов: Ранният Борисов ми беше фен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ZSЩтФУ-богом!

"...От съсипването на селското ни стопанство насам много се крадеше. Хората не го спряха, а беше пред очите им" Системата го искаше! Системата, която разпределяше справедливо нищетата, за разлика от западната - която несправедливо разпределяше благата. Така тук се научихме да работим по "втория начин", докато на Запад и двата начина вършеха работа, като се знаеше, че единият е лош. А ние дори загубихме представа, що е добро!?

сергей на всеки километър аре Збогом

"Стефан Данаилов: Ранният Борисов ми беше фен" Бе и аз бях фен на ранния Данаилов, а и много българи предполагам. НО откакто си показа червените килоти, сделани в СССР, от както стана на маскара, не съм му никакъв фен!

ДВАМА СА ТЪПИТЕ ,,ПОЛИТИЦИ" КОИТО ГОВОРЯТ ПОСТОЯННО ГЛУПОСТИ - СТОИЧКОВ И ТОЯ ,,ПРОФЕСОР" ПРОИЗВЕЛ ПЛЕЯДА НЕКАДЪРНИ АРТИСТИ............... САМИЯ ПОЖАРНИКАР ТРУДНО ГИ СТИГА НАПОСЛЕДЪК

ДВАМА СА ТЪПИТЕ ,,ПОЛИТИЦИ" КОИТО ГОВОРЯТ ПОСТОЯННО ГЛУПОСТИ - СТОИЧКОВ И ТОЯ ,,ПРОФЕСОР" ПРОИЗВЕЛ ПЛЕЯДА НЕКАДЪРНИ АРТИСТИ............... САМИЯ ПОЖАРНИКАР ТРУДНО ГИ СТИГА НАПОСЛЕДЪК

"Много години пропуснахме, но сме в правилна посока, малко бавно вървим. От съсипването на селското ни стопанство насам много се крадеше. Хората не го спряха, а беше пред очите им", каза червеният Данаилов. Старецът Данаилов явно има ДЕМЕНЦИЯ и забравя, че за съсипването на България е отговорна НЕГОВАТА ПАРТИЯ 1-во и 2- ро БСП правителство с премиер Андрей Луканов При първия опит за управление на страната БСП опита да убие гражданите на България. Изведнъж започнаха големите опашки, в магазините изчезнаха стоките от първа необходимост, спря токът, България мръзнеше 2 часа и 2 се грееше. Хлябът се купуваше с купони, а млякото се раздаваше в 4 часа сутринта. 3- ро БСП правителство с премиер Жан Виденов За втория червен премиер на БСП може да се каже със сигурност, че той разори България. Този лаик превърна страната ни в гробище, а народа в духове по време на управлението си от 1995 до 1997 г. Народът бе гладен и затова излезе на площада. През 1996 цената на 1 български лев спрямо един щатски долар скача до 500 лв. За по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достигна до 3000 лв., фалират 15 банки, като много българи остават без спестяванията си, трупани в продължение на години. 1 л бензин е 1000 лв., хлябът е 340 лв.! Заплатата от 14 500 лв., т.е. цял месец сe работи за 14 л. бензин. Цената на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., Средната заплата пада до 5 $. на месец 4- то БСП правителство с премиер Сергей Дмитриевич 2005-2009 Организираната престъпност в България е инвазивна и играе голяма роля в правителството и бизнес операциите. Корупцията в кабинета и полицията е всеобхватна, практически безнаказана. Ендемична корупция, конфликти на интереси, политически чадъри над мафията, липса на политическа воля за контрол над източването на европари. С такива характеристики ЕК определя България след приемането й 2007 в oбщността. 5- то БСП правителство с премиер Пламен Орешарски 2013-2014 г. - ПО-ПАГУБНО ОТ ВСИЧКИ ДО СЕГА!

Сърцето му било голямо.... Още му помня депутатското изказване, че нямало как да дарява от заплатата си, защото като депутат имал много разходи....

мафиота АХМЕД ДОГАН- ФЕН НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ 23 окт. 2011 Доган: Ще подкрепим двойката Калфин Данаилов. Ще дадем своя дан другата седмица, заяви Ахмед Доган и добави, че кандидатите за "Дондуков" 2 от БСП са най - подходящите личности за президент и вицепрезидент. 24 Юли 2011 Първанов договорил с Доган подкрепа за Калфин. Едва след като Сокола казал "да" на Калфин, социалистите започнали сериозното му лансиране за изборите на 23 октомври. Доган не е поставял условия за подкрепата на ДПС към Калфин, уточняват източниците ни. Целта на Сокола била "да не се допусне ГЕРБ да спечели президентския вот".

Ами в заводите и банките не се ли крадеше "другарю" Данаилов. Ами пловдивският панаир как от държавен стана частен. Там не е ли намесен един другар с който сега сте заедно в ръководството. СДС и пазарната икономика за всичко ли са виновни. И за другаря Жан Виденов и за другаря Сергей Станишев и другаря Пламен Орешарски и за другаря Делян Пеевски и за другаря Ахмед Доган и за другаря Люви Места с който БСП лидер се целуваше на Орлов мост. И им ръкопляскаха еничари, прегръщайки се с другари. Дори и да не слушате съвестта си "другарю" Данаилов, нея я има и колкото по-дълго се правите, че не я чувате, толко по силно тя ще ви изкрещи един ден. Това че не ви държат краката може да е и от съвестта, защото тя не иска да ходите на Позитано 20, защото там няма място за нея.

Гледането на кино с ранномафиотски типажи не те издига никак в очите ми. По-добре да го беше научил да чете книги ..... че сега той живее в един розов филм а цялата държава във филм на ужасите ....

ОГЛУПЯВА ПРОГРЕСИВНО!!! В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА СМЕ БИЛИ?! АМИ ТЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИТЕ-КОМУНИСТИ СА ПЪРВИ РАДЕТЕЛИ НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА!!!

ДВАМА СА ТЪПИТЕ ,,ПОЛИТИЦИ" КОИТО ГОВОРЯТ ПОСТОЯННО ГЛУПОСТИ - СТОИЧКОВ И ТОЯ ,,ПРОФЕСОР" ПРОИЗВЕЛ ПЛЕЯДА НЕКАДЪРНИ АРТИСТИ............... САМИЯ ПОЖАРНИКАР ТРУДНО ГИ СТИГА НАПОСЛЕДЪ

И аз ти бях голям фен,но до тук бати Стефко.

ДРУГАРЯТ- КАПИТАЛИСТ СТЕФАН ДАНАИЛОВ МНОГО ГО УВАЖАВАХ, ЗАЩОТО НАПРАВИ ЕДНА ГОЛЯМА И НЕЗАБРАВИМА РОЛЯ ВЪВ ФИЛМА ЗА КНЯЗ БОРИС!КАТО ГО ГЛЕДАХ И НАПРАВО НАСТРЪХВАХ ОТ ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ НЕГОВИЯ ГЕРОЙ! ХВАЛА! СЕГА ЩЕ ВИ РАЗКАЖА НЕЩО ,ПЪК ВИЕ СЪДЕТЕ! ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ, ТОЗИ ЧОВЕК ЗАБОЛЯ ОТ ЛЕВКЕМИЯ ГАДНА И КОВАРНА БОЛЕСТ!БЕШЕ ЛЕКУВАН УСПЕШНО В БЪЛГАРИЯ,КАТО ВЪВ БОЛНИЦАТА ПО ХЕМАТОЛОГИЯ СА ДАЛИ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ТАЗИ ЗВЕЗДА! ЗА БЛАГОДАРНОСТ И ОТ ПОЗИЦИЯ НА ВИСШ ПАРТИЕН ФУНКЦИОНЕР, ЛИЦЕТО СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ПРИНУДИЛ ИЗП.ДИРЕКТОР НА БОЛНИЦАТА ДА ПРЕВЕДЕ ЕДНИ 200 000ЛВ. НА КУХИ ФИРМИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ФИКТИВНИ РЕМОНТИ!ПАРИ НУЖНИ НА ПАРТИЯТА ЗА ИЗБОРИТЕ! ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА БЛАГОДАРНОСТ! ... ЗНАМ ВСИЧКО ТОВА ОТ НАЙ ДОБРИЯ МИ ПРИЯТЕЛ, КОЙТО Е РАБОТИЛ В БОЛНИЦАТА И СЕ Е СЪПРОТИВЛЯВАЛ СРЕЩУ ИЗТОЧВАНЕТО И!...ВЕЧЕ УВОЛНЕН!!!

Поздравления, ако е така нямам думииииииии

Момче,ти си кофти човек.Това дето го казваш ше го запомна.И винаги когато идотската мисъл че комунистите не са свине,че не са най-низшето съсловие в БГ ме споходи по неква причина,ше си спомням казното от теб и така ше пропъждам тази наистина идотска мисъл.И пак ше съм нормален човек.А ако те интересува дали си успял да ме вбесиш,можеш да си спокоен.Успя...

Другаря Данилов е кандидатът за президент на РБ. Сега по случай 24-ти Май , той е натоварен със задачата - да убеди другаря Путин, че кирилицата на която пишат руснаците , не е измислена от Петър I , а руснаците са я взели от българите Кирил и Методий. Досега нито един руснак не е признал този факт, др. Данаилов ще разубеди цар Путин итой ще го потупа по рамото.

Нищо не е вечно, феновете ти също са на изчезване. Колкото и да ти е мъчно за миналото, крайно време е да се събудиш и да си свериш часовника. Така по- лесно ще преживееш промените. ..

Какво е искал да каже Ст.Данаилов с това интервю?Едно голямо нишо. Жалко ,че тук вече не останаха човеци,всички са омърсени за пусти ПАРИ.Жалко!А хората,обикновенните хора какво ще направиш за тях другарю?Пак нищо,защото вече е невъзможно.

Как, бе?! Искал е да сподели сбърканията си, че селското стопанство от комунизма било върховно достижение. Нито е пипал мотика през живота си, нито има капацитет да осъзнае колко ретроградно и разрушително е било социалистическото стопанство. Ако не беше социализмът, сега щяхме да сме лидери в света поне по няколко култури, каквито сме били преди соца. Хахаха! Що не си гледа ролите, където е симпатичен и талантлив? За това ямани един комунист свестен, понеже си бъркат ролите, закономерно. Що се отнася до ранния Борисов, късният ви опуха, та още хвърчи пух.

Селското стопанство социалистическо, не социалистическо , но го имахме, а сега къде сме, храним се с втора ръка плодове и зеленчуци. Всичко що има се окраде, продаде, всички председатели на ТКЗС, ДЗС та и т.н. си напълниха гушите и за следващите поколения, но всичко има край и няма ненаказан.....

и този мъти умовете на младите хора срам

Збогом другарю, развратен комунистически клоун и продажен

жалко че такива талантливи актьори кати данаилов се продадоха на комунистите, или бяха използвани, сдъвкани и изплюти от властта. много от тях нямаха избор, но данаилов можеше да запази честта си и да не се замесва с бсп и червената мафия която ограби и съсипа България. правителствата на луканов и виденов ограбиха и съсипаха страната, а станишев им узакони кражбите.

Тоя кучи син беше пръв фен на Жан Виденов. Мдааа. Не знам за Борисов. Във всеки случай гусин Данаилов е отчасти виновен за това което се случи по времето на Жан Виденов.

Стефан Данаилов той е човек на друго време, на друга епоха ако щете. Това че искат да използват хора като него и сега е само показателно за безсилието на съвременната полит класа.

Така стана, че най-голямата сцена стана политиката. А театралните сцени станаха малки и скучни. Май на Шекспир приписват, че "Животът е сцена и всички играем на нея". Разни игрички и разни роли. От "на всеки километър" кажи речи до "на всеки метър". А в политиката игричките са си малко мръснички. Е, понякога и много. Но, това е положението.

БОРИСОВ МУ БИЛ И ПРОДЪЛЖАВА ДА МУ БЪДЕ ФЕН. НЕ САМО ГЛЕДАЛИ ФИЛМИ ЗАЕДНО , НО И В ЕДИН ТЕАТЪР ИГРАЯТ! ИМА ЛИ ОЩЕ ГЛУПАЦИ ДА ГИ ГЛЕДАТ? ОТЕКЧИТЕЛНО И СКУЧНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ! АРТИСТИТЕ ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА! СКОРО ЗАЛАТА ЩЕ БЪДЕ ТОТАЛНО ПРАЗНА. НЯМА КОЙ ДА ВИ ГЛЕДА ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА Всички ще са се омели в чужбина Ще ви оставим само РОМИТЕ! ТЕ ЩЕ СА НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.

С ТЕЗИ ТВОИ ФЕНОВЕ УТРЕ ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ С БОРИСОВ! Всъшност каква партия сте щом начело на БСП застана човека на Иван Костов Курнелия бе назначена от Костов и участва в раздържавяването на външнотърговски дружества! Преди приватизацията им ги изчисти от "мръсните" комунисти! ТОТАЛНО СТЕ ДЕГРАДИРАЛИ БЕ СТЕФАНЕ! КАКВА ЛЯВА ПАРТИЯ СТЕ ЩОМ В РЪКОВОДСТВОТО Й СЕ МЪДРЯТ МИЛИАРДЕРИ КАТО ГЕРГОВ И СИЕ?!

Шило

Колега, просто си отговори на въпроса:"Какъв ни е прехода?"

Нема,с него се прегръща Ердоган.

В тази партия не е останал и един читав щом Борисов се е превърнал във фен на Данаилов. Такова падение! Умът ми не го побира!

Поредната и последна роля за стария актьор Данаилов. Дано сега му платя, че за предната роля - вице на Калфин - хонорарът му се изплъзна.

Едно голямо извинение ще има ли от БСП за случая с назначението на Пеевски. Едно голямо, искрено и пречистващо извинение. Станишев въведе тоталитарното управление в БСП, а Бойко му показа в ГЕРБ, че е много по-добър. Така де - сините комунисти са далеч по организирани, единни и владеещи демагогията.

Следва ли тогава тиквата да се извинява за ортаклъка сподобието Пеевски

тяло старее но идея, мерак и душа не стареят! Ха дано вкараш в пътя тези от "Позитано" 20 и наистина да станат това, което трябва да бъдат и което очакват хората от тях и от всички останали като тях!!! Честит празник на теб и на другите като теб!

Ми как няма да ти е бил, Вие още сте си от една партия, нали през 1995г. Бойко Методиев Борисов отказва да се деполитизира, демек да напусне БСП, и напуска пожарната, т.е. и досега си е комунист, пардон социалист или просто ... гербераст!!!

Желая много здраве и дълъг живот на обичания и талантлив актьор, който не захвърли партийната си книжка и не се отказа от бащи и деди, както направиха управляващите ни от ГЕРБ!

Значи, казваш, въпреки че виждаме неправилния път на развитие, трябва да си продължаваме по него само защото по него били вървели нашите деди и бащи, а? Много умно и достойно, няма що! Абе я по-добре сменяй посоката и остави тая обречена кауза на комунизЪма!

""Много години пропуснахме, но сме в правилна посока, малко бавно вървим.". Това ли е правилнатата посока? Какво падение само... какво жалко падение...

Комуноидите като изявени атеисти няма на кой друг бог да се кланят и партията е за тях всичко......ако я няма и те са мъртви защото душата им е мъртва още при зачеването

хора вече не може да гледа в очите . Мен поне не .

""Предстои ни много тежка битка за президентските избори. ...". С всички е така, майор Деянов! С всички! Само какво става, след като спечелите битката? След спечелването на битката, ето тогава вече Започва истинската печалба. :-)))

Много си зле щом МУТРАТА Борисов ти е бил и ти остава ФЕН! На този ли подръжаваш бе Стефане?! ЕГАТИ И ИДОЛА СИ ИМАЛ!! .

Стани ити като него ,покажи се по няколко филма , па тогава акай.

Нормално е така бавно да се осъзнава действителноста от стари комуняги в още по-старата им и грохнала партия,БСП,която така се топи нещастно и гладна като пенсионерите,които самата ограби!Що за безумие и нахалство е да се натискате пак за власт!

Като кандидат президент надявам се. Защото боковите не са надеждни. Колкото до глупака добре че се представи. Не ти знаех името

сега генерал Борисов е на всеки километър!

Ой на мама тролчето. Пръкна се и почна да цапа.

СКОРО ЩЕ ГО ВИДИШ НЕ САМО НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР , НО И ПО СТЪЛБОВЕТЕ!

Хубава изповед и много скрити комуно-социалистически золуми!Не само земеделието,а цяла България,банки и пенсиите бяха ограбени от твоите другари в БКП/БСП др. Данаилов!Когато пуснахте демократите до власта ,за да си скриете золумите,знаехте, че всичко сте ограбели и обвинявахте демокртите за упадъка,който предизвикахте съзнателно и престъпно!Как сега да вярваме на сълзите ви?

Защо надушвам страх ,гарниран с подобаващ аромат и с цвят на тиква. Никой от боковите посочени (магарета) не е на нивото на гн. Данаилов. Колкото до заслугите тях ги отрежда БГнарод. Всички коментари против него са просто пошла чалга . Такова е и управлението и феновете на боцето

Бър-мър мисля ,че сега е момента да създадем Партизанско движение.При това обедняване ще има много желаещи да се включат в него.Време е да се разправиме с тези капиталисти и тези в нашите редици.

Строявайте се Чавдарци и всякакви други остаъци по двама с белите чаршафи и бавно потегляйте към Малашевци до като има още места,че и там са на привършване от вече бившите ви другаре:)))))))

Виждате ли че партизанско движение направе Венету. Където се появи всичко на щат е зоставено да ходи и да му вдига пропадналия рейтинг. А гавазите му гледат като бухали. А сред сбирущината по някой клакьор. Айде бегайте да валяте аспиринчета.

Аз ви обичам още от малка и още ви обичам.За мен вие сте щастливото ми детство, На всеки километър(тогава бях на 9-10 г.),а днес и аз като вас останах сама и толкова добре ви разбирам... Бъдете здрав!

Благодаря Ви за човешкото и добронамерено изказване! На фона на цялата злоба и нихилизъм, Вие сте единствения мъдър човек!!!

Твоят идол имал фен който нито повече нито по малко е една МУТРА!! ПОДОБНОТО ИЗБИРА ПОДОБНО! Избора на СЕРГО е негов, но не и на тези два и половина милиона българи които вместо фена му МУТРАТА БОРИСОВ предпочетоха да напуснат това превърнато в концлагер място наречено БЪЛГАРИЯ Тъжно и жалко е, но БЪЛГАРИЯ вече я няма! Няма я защото ги има такива като серго , мутри , царе и подобия за които ние обикновенните хора сме просто тор на земята!! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ФАЛШ И ЛИЦЕМЕРИЕ!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!

Нали ви е родила една майка - БКП

Не може да се сравняват по нищо- даже и по красота и по аристократизъм. Нещо не си разбрал родословното им дърво...

Никой аристократ не би написал "Збогом". Но имаше и нелоши филми - като. "Дами канят" и "Топло". А защо трябваше да се пъха в политиката и то като апологет на тотално дисредитирлата се партия, която уж е за социална справедливост, а се ръководи от милионери и милиардери и през последните 26 години "преход" почти непрекъснато е във властта, без да направи нищо социално, а напротив - данъка 10 % за всички!

Всички които плювате Маестрото сте душевни инвалиди!

Бетонни глави

Народе???? Днес е празник на българските букви!!! Спестете си злобата... Намерихте кого да дъвчите. Срам нямате ли? Друга е темата. Бъдете позитивни!!!

Озлобени,прости,нетолерантни и просташки са повечето от коментарите.Интересно като толкова много ненавиждате този човек защо сте гледали интервюто с него? Доколкото разбрах интерюиращият е отишъл в дома му,а Данаилов никому не се е натрапил.Попитали са го,отговорил е така както той желае-дали харесва на хората или не-това не е негов проблем.

Единственият такъв в милионеро-олигархичната върхушка на БСП. Затова го и поставиха, белким върнат обикновените социалисти в стройните редица на БСП. Не стои добре до бившата седесарка и милионерка К. Нинова

Ламбо що ходи у Францата да се лекуваш а не у Сесере ?

В сесерето или ги тровят като Г. Димитров ,или ги застрелват като Луканов...ха.ха

Е що комунистите пращат отрочетата си в САЩ, Германия, а не в Сесесере ?

Ега ти колко тъпо изказване!. Нищо човешко нямаш!!! Чалгата уби всички ценност у новото поколение,

AbuTalib

Чалготеките са ГМО на ДРИСкотеките.

Аааа и ние не искаме у сесерето при развитио цоциализъм, искаме у пропадналио капитализъм. Е са като биесепето у Булгариa спели, може там да одиме

Говори литературен български език! Стига ми че по цял ден слушам далечни диалекти по трамваите и тролеите!!!

Бих ти казал къде да одиш, ама е много нецензурно...

Ами, щото "Сесере" няма, и то отдавна!!! А БОКЛУЦИТЕ , КАТО ТЕБ, ПО-ДОБРЕ ДА ОТИДАТ ДА СЕ ГРЪМНАТ - ДОБРО НА ОБЩЕСТВОТО ЩЕ НАПРАВЯТ.