Генерал Скапароти пое военното командване на НАТО

Новият върховен главнокомандващ на обединените въоръжени сили на НАТО в Европа генерал Къртис Скапароти встъпи в длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Генерал Скапароти пое военното командване на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно верно. Русия била искала... А колко виойни е разпалила Русия бе??? Алооооу!

Тъпанар непоръбен напълнихте целият свят с бази и войски.Измисляте си въображаем противник и започвате да чешете топките на военно промишления комплекс.Къде помогнахте през последните години че нещо не мога да се сетя.Русия искала да се позиционира като държава от световна величина ами вие бе измислени комиксови герои...

ХЕЙ, МОМЧЕ, НЕ СЕ ИЗХВЪЛЯЙ! САЩ Е ДАЛЕЧ! А УКРАЙНА Е ПЪЛНА С РУСНАЦИ! СТУДЕНАТА ВОЙНА БЕШЕ ВАШ ЖИВОТ И ЛЪЖА! БЕШЕ СРЕЩУ КОМУНИЗМА И НИ ПОМАГАХТЕ... И ВИЕ И НИЕ ГО МРАЗЕХМЕ! КОМУНИЗМА НА ХРУШЧОВ ПОДАРИ КРИМ НА УКРАЙНА, КАТО СОБСТВЕН ДВОР! ПИЯНИЯТ ЕЛЦИН ГО ЗАБРАВИ В УКРАЙНА! ПУТИН И РУСНАЦИТЕ ТАМ-72%, СИ ГО ВЗЕХА! КАКВО ИСКАТЕ? В УКРАЙНА ЖИВЕЯТ 28-32% РУСНАЦИ! КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ С ТЯХ? НЕ УНИЩОЖАВАЙТЕ ИЗТОЧНА ЕВРОПА! СЛЕД ОПИТА ДА "ВЪЗПРЕТЕ" РУСИЯ, НЯМА ДА ИМА БАЛТИЙСКИ ДАРЖАВИ И ПОЛОВИН ПОЛША! НЯМА ДА ИМА РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ! УКРАЙНА ЩЕ ЧЕТЕ "ТЯ ТАНЦУВА САМО ЕДНО ЛЯТО". СМИРЕТЕ СЕ! ПРИБЕРЕТЕ СЕ ЗАД ОКЕАНА! ИДВАЙТЕ САМО ДА СИ ОБЩУВАМЕ! НИЕ ОБИЧАМЕ МУЗИКАТА, ЛИТЕРАТУРАТА И ФИЛМИТЕ НА САЩ! НИЕ СЕ ПРЕКЛЯНАМЕ ПРЕД САЩ-ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА! НЕ СЕ РАЗПРАВЯИТЕ С РУСИЯ И КИТАЙ! АЗ СЪМ БИЛ В ШАО ЛИН И ВИ МОЛЯ, НЕ СЕ РАЗПРАВЯИТЕ С КИТАЙ...

а бе , дир .бг дъните се като тупани. в нато административното командване винаги е било на европеец, а военното на американец ....с тия съвеЦки доводи почнахте да дразните

Колкото и да ти е мъчно, не твоите войски са в Крим и Калининград. И Донбасик е по път да отиде при майка-Русия. И в Норвегия има един фьорд-военна база изцяло закупен от Русия. Пък ако дадете оръжие на Украйна - и Куба, и сумати страни в Латинска Америка ще си обновят арсенала с руско оръжие. Ясно нещата са по-сложни от както ти се иска. Така че викай, размахвай юмруци и си изработвай заплатата с американска чест.

Нещо вече взех да се обърквам. Този Скапан-роти е супер хипер ултра Главнокомандващ войските на НАТО в Европа. Това е ясно. А онзи Брийдлав какъв го играе? Супер хипер ултра Главнокомандващ войските на САЩ в Европа? Да разбирам ли, че в бедната и изстрадала Европа има 2 типа американски войски? Едните в НАТО, другите иизвън НАТО? Може ли скоро да очакваме още и още американски войски тук, но вече подчинени на ЮНЕСКО, ООН, Грийнпийс, Макдоналдс и Събуей? Кока кола ще изпраща подводници да охраняват бреговете ни.

Точно така господин генерал, НАТО е военен съюз и ние трябва да се противопоставим на мръсници като Путин или на онази сган, която напъва да се засели в Европа. Редно е НАТО да придобие и полицейски функции, за защита на Европа и по море от цялата сган прииждаща от Северна Африка и Азия, включително и от северно азиатската сатрапия.

Докато глупаци-европейци занимават с руска заплаха - полеко-леко те изчезват размивани от арабски мигранти, които им осигуриха такива като този Скапан Роти. Икономика на Европа крета, американци потриват ръчички и оправят собствени дългове. Да живеят глупаци,които се вързаха за руска заплаха - те са двигател на американска икономика.

Минус? Не съм видяла руски войска да нахлули на територия на европейска страна, но пък милиони мигранти е общоизвестен факт. Ръст на долар след алабска пролет също е свършен факт, непрекъснати стачки на френски, испански фермери останали без събсидии и пазари на пласиране на продукция също е факт. Милиарди подарени на Тарция също е факт. Та не разбрах от къде е заплаха?

тои се казва скапароти и ще скапе русия.

не, ще се скапе сам

Ей,травестит,а Русия щя направи всичко възможно да въстанови териториалната цялост на Мексико!

хвани ме за каквото си искаш.

Наистина, заслужава фамилията си! Поредният психар!

На Гелено му викат Скапа а иначе изглежда като Пеко Таков на Млади години и толкова ПРОСТ . САЩ изпратиха 4 000 войници в Прибалтика а Русия им отговори с 25-30 000 войници .

Поредният американски психопат ! Всъщност, американец е синоним на психопат. Време е РФ да "терминира" USA ! Да отреже главата на ламята !

Веселяк е - личи си и от снимката и от изказването му... НО, не се знае какви глупости може да направи ...

Защо американец, като става въпрос за ЕВРОПА? Отговор: САЩ разглеждат Европа като театър на военни действия.

Съединените щати и сами могат да смачкат Русия.Не е необходима задължително намесата на НАТО.При убийственото превъзходство в население,икономика,военни разходи,военни бази,,технологии естествено,че победата ще е за америкнците.А,ядреното оръжие и т.н.паритет.Няма такъв.Ядрен щит има не само САЩ,но и много от натовските съюзници.Руснаците могат да получат ядрен шамар от всяка точка на света,а техните бази много добре се знаят,колкото и голяма да е територията им.

Колко тъпи ( малко е да го каже човек за теб) същества живеят по света. Приискало му се е ядрени бомби да падат и пише за ядрен щит. Ало, пубера. Това не ти е компютърна игра. Като видиш най-близките ти хора с разтапящи се меса и молещи да ги убиеш, дали пак ще говориш така? Не знам какво ви дават, но от известно време сте, като пощурели. В синхрон с пропагандата от САЩ

Индикаторите ти за военна мощ са меко казано несъстоятелни. Северна Корея не е на водещо място по население, икономиката й е плачевна, воените разходи съвсем скромни в сравнение с други държави. НО въпреки това е в топ 10 на военните сили в света, защото всеки трудоспособен мъж и жена са преминали военно обучение и практикуват военна одготовка по 60 дни в годината.

Русия иска да се позиционира като държава от първа величина.Това важното което казва генерала.Да той е прав ИСКА.

ер

...те тоя вече че ги СКАПЕ...за НАТО говоря...ми така де ...хайде наздраве банда!!!!!!

не им пука ,че ние сме на фронтовата линия.Ще ни жертават и ще си направята далаверата.

КАТО ЗАЧИТАМ КОМЕНТАРИТЕ НА ПУТИНОЛИЗЦИТЕ, СЕ СЕЩАМ ЗА ОНАЗИ ФРАЗА НА ЯН ХУС ОТ КЛАДАТА, КОГАТО СЕ ДОБЛИЖАВА ЕДНА СТАРИЦА ЦЯЛАТА В ДРИПИ ДА ХВЪРЛИ СЪЧКА В ОГЪНЯ........ ООООООО, СВЕЩЕНА ПРОСТОТА !!!

Само дето ти си в ролята на старицата, ама нейсе. Де има една поговорка - пази боже, сляпо да прогледа...

Това би могло да се отнесе към тебе - страната ти с огромни дългове, напълнена с мигранти, и роми, които трябва да издържаш, но ти си вторачи с безумен поглед в Путин. Съдейки по твоя набор - предполагам ,че това е от Алцхаймер

Стандартите за Косово и Крим са страно различини. За едните може - за другите не? Сегашната украинска Констутиция е доста доста пикантна - \Крим по нея е амтономен, но ако реши да се отдели за това трябва да има референдум на цялата останала и Укрия.... И кога и как ще се свика такъв референдум. Номерът на татарите да направят Османско Косово в Крим не мина. Вие гледайте как Укрия, Румънеште и Новоосмания ще спретнат един майдан в Булгаристан а-ла Тимишишуара и ще гепят Родопите и Южна Добруджа, а Варна, Разград и Търговище ще станат турски вилает като компенсация за Крим - Справка - Кипър! Кипър-Косово-Крим - все на "К" Е някой ще хапне "големия К_Р", ама дано да не Булгаристанската рая!

Достатъчни са няколко ядрени удара по важни руски градове!

Мечтй си :))) Мечтите са безплатни и са мечти, защото не могат да се превърнат в реаюност ;)

Като чета изказванията на натовци тиражирани от слугинажните медии у нас,то все едно се качвам на машина на времето и се връщам по времето на комунизма у нас. Същата бездарна пропаганда,на която никой не вярва,но за да му вървят нещата от живота се налага да я повтаря....

леле този зубър прилича на тотален олигофрен:)

Абе платени и безплатни русофоби, като ревете за Крим, защо не видях нито веднъж да предложите начин хората на тоя полуостров да си кажат думата? Хубаво, не признавате референдума, но що не предложихте алтернатива? Не смеете да заговорите в подробности за украинските "демократи", може би защото повечето имат истниски скелети в гардероба, най-големият ви руски демократ е "олигарх" пригепцал общото в бъркотията - въобще вашата представа за капитализъм май е ограничена до "наши и ваши" и хич не ви дреме кой какъв е. Такива ли са героите на свободния пазар - хора гениално изтискващи държавата? Аз винаги съм искал капитализъм, но за мен герои са ония, които сами са изградили нещо, пък ако ще и да са посегнали да си купят държата после, вашите идоли и в Русия и в Америка са все отгледани с връзки пръдльовци, а за тук няма какво да говорим. Затуй е страха от Русия, не от комунизъм, а от капитализъм, но не наужким. Дали руснаците ще съумеят поне да ограничат тъмните страни на свободния пазар само бъдещето ще покаже, но че Американците се разболяха от нашите болести вече трябва да си сляп, за да не видиш.

ТЕ СИ КАЗВАТ ДУМАТА МЕСТНИТЕ , А НЕ РУСКИТЕ ГОСТИ:Повече от седем хиляди кримски татари са били принудени да напуснат Крим след анексирането на полуострова от страна на Русия, предаде Обозреватель, цитиран от Фокус. Украинската власт е обезпокоена от ситуацията в Крим - сплашване, обиски и потъпкване на правата на татарското население, забраната за влизане в Крим на лидера на кримските татари Мустафа Джемилев, забраняването на церемониите в памет на жертвите на депортирането", съобщи постоянният представител на Украйна в ООН Юрий Сергеев. От 1475 до 1774 година полуостров Крим е част от Османската империя. След руско-турската война от 1770-1774 полуостров Крим придобива независимост. През 1783 обаче Руската империя анексира Крим и го превръща в своя провинция"През 1921 година полуостровът става част от Съветския съюз. През 1944 година, по времето на Сталин, е приет закон, който обявява кримските татари за предатели на Съветския съюз.Кримските татари са изтласкани във вътрешността на полуострова и към Централна Азия или днешна Турция. Между 1944 и 1979 година на Кримския полуостров на практика няма никакво татарско население. Едва през 1989 година им беше официално разрешено да се завърнат. Днес татарите съставляват 10 до 12 процента от населението на Крим.

а колко индианци бяха избити? милиони са. а колко бяха натирени в резервати? ми останалите няколко хиляди, които оцеляха.

И правилно ги е изселил Сталин. И аз да бях на негово място и аз щях да ги изселя,предатели. И по- добре,че ги е изселил а не ги е избил, защото са го заслужавали.

Убийците в Украйна се безпокоели за татарите в Крим,хахаха. Та тия укрофашисти избиха хиляди невинни хора по време на преврата и след това.

Не плачете за татарите.Много татари са заселени в България след Руско-турските войни и са тероризирали българите. Много по опасни са от циганите.

ррръъъ, тоя,, аримиканец,,какво толкова се загрижил за европа?да си седи там мирно и тихо в америката,може би не знае че до москва се ходи само с мир.еи,не им стигнаха воини на тия лумпени! !

На този , и без изказвания, му личи , че е бил близо до ...Северна Корея!?... слънчасал, радиясал, чекиджасъл...

симо

Но защо,защо Брийдлъв напусна поста преждевременно????Май си позволи несъгласувано с ОБАМА изказване по адрес на Русия/агресор/...Скапа-роти/колко роти е скапал този пич/ НЕ е направил ОФИЦИАЛНО изказване за политиката на НАТО....Надежда има.

Където има НАТО няма опасност от руско анексиране и разхождане на руски отпускари с оръжие в ръка. Има щастие,мир,демокрация и развиване на свободен бизнес.

НАТО-вците дори спяха с оръжието в ръка! А в отпуск излизаха с "Хамърите"!

По-добре там защото иначе ти ще спиш с оръжие в ръка за да защитиш семейството си от ислямистите.

особено в Афганистан...цъфнаха...

Братчедът, от Карлуково са ги водили на екскурзия в Пазарджик! Та сигурно за там така се изцепва!?

Все пак и на руснаците търпението някой ден ще се изчерпи.Ище поиска сметка от ботоксовия си фюрер защо народа живее в мизерия със почти хипер инфлация и, ,заобиколен от врагове",а министрите и депутатите се радват на свръхбогатството си?! И тогава може путин съвсем да изперка и да направи поредната си глупост от която може да пострада и Европа или Америка.И те за това NATO трябва да бъде готова да му смаже змийската главичка!

Историята казва, че до сега единствени САЩ си позволиха да хвърлят атомни бомби върху мирни градове.И пак те основаха НАТО-военнен пакт в който те са господарите...!И разрушиха другите пактове-СЕНТО и СЕАТО. Много ли мозък се иска да го вденеш?

сравняват сив и варшавския с ЕС и НАТО ??? При сив и вд а някой си е позволил дори да си помисли несъгласие с масква и немедлено заминава в небитието.

по полека с Русия!Много народ й се е канил, един не е прокопсал...!

Не искаме Нато! Искаме мир!

Дело в том что въй хотите целъй мир!А NATO ви спира! А ние Българите искаме NATO и с....м на вас!Бягайте в Русия като не искате в NATO!

Да пожелаем на новия главнокомандващ на НАТО да смаже империята на злото Русия!

КАК ? КАТО ГИ УДРЯ С *ЪЗ ПО Х......

НАТО съвсем се скапа! Скапароти?!

ПИПО

Новият върховен главнокомандващ на обединените въоръжени сили на НАТО в Европа, е американец. Барем един европеец да бяха сложили, та да не се излагат толкова.

Как пък го каза - "обединените въръжени сили". НАТО е просто САЩ и хор от пригласящи пудели. Същото каквото беше Варшавския договор. Нищо ново под слънцето за нас. Просто сменихме глутницата и водача, но пак сме си пудели.

Вие от путинпропа сте освен пудели сте и по_рани пудели.От гъзене на Путин!

САЩ не позволяват техни войски да са под командването на други генерали, освен американци! Но мекотелите от Европа са позволили всичките им войски да са под командването на американец...?! И като прибавим и системата на подслушването, какво се чудим, че всичко е под "демократичната свирка" на САЩ!

Това всъщност е истината и Сащ не може да се примири,че Русия е световна сила и най големият им опонент! Цитат: "пред нас стои Русия, която отново се опитва да се позиционира като държава от световна величина" И този изрод ще води Нато по милитаристичната пътечка и ще се бърка в политиката на страните от целия свят!Това е поредната гадина на краварската политика в стремежа и да покори целия свят!

Пременил се Илия, па погледнал, пак в тия! Русия им крива!?!?! Ами крива е защото иска да се "препозиционира" пак като световна сила! Цитата е точен - не може друг да им се меси на САЩ да са световен джандар и да си налагат интереса!

Егаги и на дупената Европа НАТОвски войски на нейна територия!!!!! пък ще ги команда американски кравар! не по 250000 ами 2500000 евро ще плащате за неприет терорист!!!!!!!!!!

Дженералът Скапароти ще скапе няколко натовски роти и ще му духнат под опашката...Особено ако Тръмп стане Президент на Щатите...

Дай боже,защото този е гадина!

Факт признат от руските военни експерти и затова единствения коз на който залагат е ядрения арсенал: В света няма и не може да има държава, която да е постигнала резултати във военната област, които са по-високи от нейната степен на научно и индустриално развитие. И за разлика от СССР, Русия днеска се намира в процес на сериозен упадък в тези две области и не е способна да се конкурира не само със САЩ, но и с Китай и други индустриални държави като Израел. Освен това Русия е слаба икономически, не може да си позволи огромните средства, които са необходими за подържане на отбраната на една световна сила. И това е така въпреки че при Путин, Москва харчи повече от 30% от бюджета си за военните. Въпреки тези прекомерни усилия, военният бюджет на Кремъл е два пъти по-малък от този на Китай и седем пъти по малък от този на САЩ.

Ти от къде изладна, че пишеш като извън земен.Много си изостанал, прочети малко.

А ти научи граматиката!

симо

Вярно е...И единственото,което иска Русия е ДА Я ОСТАВИТЕ НА МИРА.В цялата история на САЩ такъв момент НЕ е имало---Русия все е ,,,АГРЕСОР,,.Само по времето на Картър бе приета доктрината на,,мирното ,съвместно съществуване,,....Тогава ,за малко,светът си отдъхна от вечните военни противопоставяния.Много за малко.САЩ доказаха ,че НЕ МОГАТ ДА СА ОТГОВОРЕН СВЕТОВЕН ЛИДЕР.Алчни са до безбожие,арогантни са до безумие,подли са безгранично..

И този е ястреб от времето на судената война и с удоволствие ще я продължи.

Ние българите с братята по оръжие от НАТО сме най могъщата военна сила, нито в региона, нито на света и космоса съществува сила, която може да ни се опре. Рашите можем да ги унищожим за отрицателно време, дори ракетите им не ще могат да излетят. Да живеят българската армия и всички братски непобедими армии от НАТО!

Виж си техниката на парада на 6 май, патриоте.....

С 99.5% сигурност мога да потвърдя, че не е сериозен.

Чекай батИ,да Зема попкорна и лимонадата,че става интересно с теб..........

Ей много минуси, много предатели в моята Родина, ето защо ние винаги ще бъдем на опашката и на Европа и на света, нямало е, няма и няма да има единство в тази страна.

Е как да има единство с такива като тебе бе,аз да се принизявам с такива утайки,като тебе ли!Мърша!

симо

НЯМА ,няма да ми вземаш РОДИНАТА,простако....

Малеее, как са се разкрякали червените жаби!!! Мани-мани! Ама с това генералче усещат поредната люта чушка в дупарата...

Какъв изискан речник имат тези, познаващи усещане от лютите чушки.

Не знам за червените,батка,`щото аз съм зелен.... Позеленях от страх като го видях!! тази усмивка на снимката...Бррррр...Направо тръпки ме подбиват!!Човекът изглежда готов да изяде мужикистанските танкове!!Само да не му стане тежко,разбираш ли..... За Бени Хил ми напомня....

поредният дупедавец!А долара си спада полекичка и постоянно-вече е под 1,69...

ЗАЩО ЛИ МИ ПРИЛИЧА НА ЕДИН ФЕЛДМАРШАЛ, МИСЛЯ ,ЧЕ СЕ КАЗВАШЕ ПАУЛУС

вече може и да подпали ТСВ! Русия се "опитвала да се позиционира като световна сила"??? А кой е казал, че само на САЩ им се полага тази роля-на световна сила? Това по кой междудържавен договор е?

А кой е казал, че само на САЩ им се полага тази роля-на световна сила?- Ами държавите членове на НАТО така са определили!Русия е само заплаха....доказва нейните агресивни действия.

В Света има 185 или повече държави! В НАТО участват 30 мисля или там някъде... Това да ти прилича на световно представителство? Напъни се малко, де!

dionisiosd@yahoo.com

И ние сме определили,че си умствено каталясала катафалка бе мисловна мумио и ти казваме да не ни замърсяваш форума тук,ама слушаш ли?? Не слушаш!! Ние с`Я,защо да слушаме кой определил и какво?? Да направят референдум... Знаеш ли к`во е референдум,Щерев?? Не знаеш,`щото още няма такъв ГМО.....