НАТО с 4 батальона на руската граница

НАТО се готви да разположи четири батальона - в състав от около 4000 войници, в Полша и Балтика в рамките на мерките за укрепване на границата с Русия.

Обратно в новината

Коментари - НАТО с 4 батальона на руската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4000 войници са не 4 батальона а 4 полка,, единица около 3 пъти по-голяма от батальон.

4000 не са 4 батальона, ами малко повече. Джурналята пак не са разбрали нещо !

Братушките ще им съдерат направо ританките на тия льольовци.

Това си е направо откровена провокация... Оляха се .... казано с две думи. Да не би Хитлер да се е преродил в тази магарица Меркел ??

Ще трябва да се развъртят из Варна!

Зелените човечета няма да могат да се появят в Одеса, "Азов" са вече там!

Ами тя, Меркелица, покани орките - видяхме какво стана. Сега, дано да греша, ама май кани и руснаците...

Полша и Русия вече 25 години нямат обща граница. Не 400, ами 40 000 да разположат това ще е или или украинската или беларуската граница. На чичо Пут му е през оная работа.

всички сме българи. Имам питане- какво става когато нашата съседка реши да си осъществи великотурските амбиции? Меркел ще ни защити ли или големият американски брат и НАТО ще ни подкрепят както Кипър??????

Кипър НЕ Е ЧЛЕН НА НАТО!

"Задник", че си задник е ясно ... "Кипър не е член на НАТО" - е добре, ама човека пита за България и какво става ако ЕДИН ЧЛЕН /Турция/ вземе та реши и "влезе" в СЪСЕДЕН ДРУГ ЧЛЕН /България/ ...

TIREX

абе те едни мигранти не спряха че руснацител..само дето руснаците не се канят да ходят в полша ама реднеците искат в Русия...

... нещо не разбирам - Русия слаба, воняща, без стабилна икономика и парична единица, пълна с алкохолици, хора поставени на колене от един сатрап и крадец - Путин .... и в същото време, демократичният и прогресивен Запад изповядващ Евроатлантически ценности, се "подготвя" военно чрез разширяване на НАТО ... да се "ЗАЩИТАВА" от същите тези слаби, обезверени, пиян руснаци ... абе нещо не ми се вързва ...

когато ти влезе пиян бандит в къщата!

... а ... руският пиян бандит кога "влезе" в Полша, Прибалтика< Финландия, Швеция ... че не съм разбрал ...

те,поляците са свикнали с немското присъствие...

Военнопромишленият комплекс на САЩ е единствения още несмазан( заради огромните правителствени поръчки) от китайската конкуренция. Той управлява САЩ и заради свръхпечалбите си е на път да предизвика термоядрена война.

В Полша и чак в пограничните райони на Германия с Полша имат лаф: "Ще дойдат руснаците". Нещо като нашето "Турско да стане, ..." или като "Ще минат хуните". Руското е подобно на варварско за тези цивилизации. И е така.

голяма глупост сополоцо, май не си бил в полша никога ? къде го прочете това?

У вол не ни ееееее! Дреме им на руснаците американските игрички:))) Пускат бай Лазар и нема проблемъ.

ТОЗИ ПЪТ ЦЯЛА ГЕРМАНИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В РУСКАТА СФЕРА НА ВЛИЯНИЕ!!!БРАТУШКИТЕ СА КОРЕКТНИ,НО НЯМА ДА ДОПУСНАТ ЗАПАДНАТА ВЪРХУШКА ДА СЪЗДАВА НЯКАКЪВ СИ ТЕХЕН"СВЕТОВЕН РЕД"!!!

Запада - 75% от световния БВП!!!!! Русия - 1%!!!!! Въшката щяла да вкара Слона-Запада в своята сфера на влияние! Шъ съ пукне тая сфера бе, и по-яко отколкото се пукна СССР!

ТАСС съобщава Убежав из России, новоизпеченият руски гражданин Депардье, продаде двата си подарени от му Путин апартамента и назвал ее "Большим вонючим сараем"!!!!!

Тия ще маршируват на 9-ти май- под конвой къде???....

Касапите на запада избиват своите, И фашизмът е западно"изобретение", и инквизицията, и .... В Украйна безчинства американо- европейския фашизъм-очеваден факт

Да идват, още даже, да спрат руската инвазия

На алкохолен туризъм ли си мислят че отиват?

Ами, в Русия какво да правят?

Тоя дето разпределя и инструктира и плаща на соросоидната паплач да се постегне малко. Да непускат толкова неуки и ограничени хора та те работят срещу САЩ. Вижте какви глупости бълва Цървуланкото. България всички знаят я разпарчетоса Западът, а на тоя неук кретен все Русия му е в устата. Ами да лапне нещо друго!!!!!

И германците са струпвали войски по границата със СССР през1941 ама после какво стана

Но не 4 батальона, а 200 дивизии. Сега война между НАТО и Русия няма да има. Сблъсъкът между Русия и Запада ще е за Арктика. Сега цивилизацията е заплашена от арабската и африканската свръхпопулации, които са тръгнали на север и северозапад и са улеснени от глобалното затопляне.

Всеки ден обувам цървули, защото са много удобни.Това са били политически игри между големите,които са много, много голяма лъжица за твоите уста.Русия е напрвила, точно това което е могла.Нима на нея не и си е искало да владее една голяма послушна България?И ако тогава ,не сме имали никаква възможност за реакция,какво му пречеше сега ,на нашия "малък но горделив народ" да се опълчи срещу тоталното обиране на държавата от "НАШИ И ЧУЖДИ"/БОТЕВ/.Америка се отказа от издръжката на НАТО.Остави издръжката на баламите бедняци.А ние като добри християни се втурнахме да спасяваме НАТО,като им предоставихме безвъзмездна издръжка на базите и работа на натовци в натовския център,с безбожни заплати.Подпомогнахме безвъзмездно и с жертви/колко жертви и пари за заплати отидоха/ "бедна," Америка да окраде Ирак и Авганистан,и роди ислямска държава.Има ли печелившо предприятие ,което да не ни изцежда и последните стотинки от джоба да не е Американско.А може наистина да е бедна и балона скоро да се спука:"Деветнадесет трилиона дългове само последните два мандата"-ДОНАЛД ТРЪМП.

Той американския балон от 100 години аха, аха да се пукне! Някъде през 90-тте се чу едно голямо пук, бум, тряс, лангър, лангър! Зарадвах се, най-после очакванията се сбъднаха! Уви! Оказа се, че се е пукнал балон на изток и се е сгромолясала Империята на Злото със столица днешния Масквабад! Най-голямата геополитическа катастрофа на века, както каза другарят Путин! След такава катастрофа Русия само бере душа и трепери от страх от 4 батальона! Такава е съдбата на великите империи, поробили милиони хора от разни националности!

абе откъде изпълзявате та сте толкова глупави бе,или така сте си родени

Спасението на България е в членството в НАТО, патриотизма и русофобството! А за кво да сме русофили? За разграбването на България? Дадоха северна Добруджа на румъняските, беломорска Тракия на гърчолята, Македония и Западните покрайнини на Сърбия! Половин България отдадоха под чуждо иго! Русия винаги ни е предавала и се е подигравала с нашия малък, но горд народ! За това ли да сме благодарни на Русия? Само идиот и национален предател може да бъде русофил!

"Спасението на България е в членството в НАТО, патриотизма и русофобството! " Тва ли ти е патриотизма ве мошонка цървуланковски? Палячо ,палячо, 500 години са те клатили и продължават да те клатят, щот си голям "патриот"!!! ВЕЖДИ РАШИДОВ -МИНИСТЪР НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА ОРХАН ИСМАИЛОВ- ЗАМ. МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА БЪЛГАРСКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ АЛИОСМАН ИБРАИМ ИМАМОВ АЙДОАН МУТАЛИБ АЛИ АЙДОАН МУТАЛИБ АЛИ АЙХАН АХМЕД ЕТЕМ АХМЕД РЕДЖЕБОВ АХМЕДОВ БЮНЯМИН ХЮСЕИН ХАСАН ГЮНАЙ ХЮСМЕН ХЮСМЕН ДЖЕВДЕТ ИБРЯМ ЧАКЪРОВ ДЖЕЙХАН ХАСАНОВ ИБРЯМОВ ДУРХАН МЕХМЕД МУСТАФА ЕРДЖАН СЕБАЙТИН ЕБАТИН ЕРДИНЧ ИСМАИЛ ХАЙРУЛА КОРМАН ЯКУБОВ ИСМАИЛОВ ЛЮТВИ АХМЕД МЕСТАН МЕХМЕД ЮМЕР АТАМАН МИТХАТ САБРИ МЕТИН МУСА ДЖЕМАЛ ПАЛЕВ МУСТАФА САЛИ КАРАДАЙЪ МУСТАФА ФАХРИ АХМЕД НЕВИН ХАЛИЛ ХАСАН РАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ РУШЕН МЕХМЕД РИЗА РУШЕН МЕХМЕД РИЗА САЛИХА ХАКИФ ЕМИН СЕМИР ХУСЕИН АБУ МЕЛИХ ТУНЧЕР МЕХМЕДОВ КЪРДЖАЛИЕВ ФЕРИХАН ИЛИЯЗОВА АХМЕДОВА ХАМИД БАРИ ХАМИД ХАСАН АХМЕД АДЕМОВ ХЮСЕИН ХАСАН ХАФЪЗОВ ШАБАНАЛИ АХМЕД ДУРМУШ

Добре броиш! Я по-добре изброй кой клати етническите руснаци! В правителството на Русия няма нито един руснак! В Конституцията на РФ не се споменава националност "русский"! Има татари, удмурти, чукчи, марийцы, тувинцы, башкиры и т.н. и т.н.! Има ли по изклатена националност от "русские" или тя въобще не съществува! Жириновски "чист руснак" (мать еврейка, отец геолог) спомена че били 120 милиона! Явно не си е чел Конституцията!

Аре бе, четеш ли си Конституцията? Ко става! Много се шматкаш! Чети, чети, като срещнеш думата "русский" ме окни!

Голем праззз

Това трябва да стане по-скоро на българо-турската граница !

Кубинския народ каза "ДА" на Америка. За Русия не чух нищо !

Соросоиди са кубинците, начело със соросоид номер 1 др. Фидел Кастро! Метна тъпия Жужо да му опрости 30 милиарда и веднага му наби пръЗда!

Така е когато забравиш кой ти е помогнал да си стъпиш на краката.Така е с България , с много други страни и с Турция за да стане Република.Ататюрк е на почит в Турция повече и от Аллах,но кой му помогна да извърши това дело -веж в Уикипедия-Ататюрк.Но народите помнят на инат на продажните правителства.Турците казват-"АТАТЮРК ЗА НАС , Е ВАШИЯ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ"

Да забравиш, викаш! А как кубинците набързо забравиха, че САЩ ги освободиха от испанско робство и им направиха държава, а те оплюха освободителите си? Учил съм история в гимназията, ама не си спомням нас да ни е освободила днешна Империалистичиска Русия начело с Путин! Освободи ни Царска Русия, която бащата на Путин разстреля през 1917-а! Никак не ми е по душата идеята да обичам наследниците на тези, които разстреляха Освободителката? Не съм национален предател!

Как може да сравняваш турски националист с коминтерновски алкохолик и предател ???

наглост и безобразие на Запада

Сбъркал си локацията, драги! Дрогаря Лавров е от Изтока!

наглост и безобразие на Запада

Какво са 4 батальона по руската граница? Трябват хиляди! Трябват също и танкове, самолети, крайслери и подводници! Абе всичко, което пуца , трябва да е по руската граница!

Тази година 4 а догодина 40 . Поздравления за ЕС и НАТО че най после се осъзнаха и ще изградят най добрата защита срещу азиатския агресор.

Ще, ще! Надай се! Тати ти обеща да ти купи колело. Ама друг път.

то и аз така мислех Чене ама тия славяни ми еб.а мамата! Така я еб.ха, че вече 70 лазарника на нацията й държи влага.

Къде пъ ги видя тизи славяни? Нали Адолф ликвидира СССР и накара презика Путин да се вози с увиснал нос на фашистки Мерцедес, за да не забравя победителката Велика Германия!! Нещо ти е много къса паметта!

И ОЩЕ ТОЛКОВА ДА СТРУПАТ ПАК,НЕ СТИГА.Отишъл Обама на гледачка с въпрос ?-Кое е събитието на 2016 г.Отговор-Война между Америка и Русия.Обама доволно потрил ръце и попитал? А колко ще струва една кутия цигари в Америка след войната?Гледачката без да се замисли-15 РУБЛИ !!!!

трееше бившото ГДР да си е руско ама на Горбачов и той се продаде. Друго щеше да си е ако беше руска територия в сърцето на НАТО.

Няма народ по света който да желае в НАТО!!! Договорите подписват шепа платени управници! В крайна сметка дали ще има желаещи войници да се бият срещу Русия?????? :))))))))) Те ще са толкова, колкото подкрепят американските ТЕЦове и най-вече продажните им цени на електроенергията!:)))))))))))))))))))))))))

Има, има! Сърбия, Черна гора, Македония, Финландия, Швеция! И да не искат, Путята насила ще ги вкара в НАТО!

НАТО това, НАТО онова, а народите на Европа приветстват влизането в Алианса. Кой е последните 25 години е приел да бъде приятел с Русия ? Дори и Сърбите искат да са в ЕС и програмите им за военно сътрудничество с НАТО са повече от тези с Русия ! Всички ли са луди както се опитват да ги изкарат родните русофили ?

Какво има да се коментира нато, като това е организация, която защитава ислямистка турция и я оставя да си прави каквото и скимне със съседите си. От 74та в кипър до ден днешен. Тая организация нито служи за защита, нито е полезна. Вредна е. Освен това е напълно нелегитимна, както беше и варшавския договор. Нямаше референдуми. И в крайна сметка рано или късно, ще я сподели същата съдба. От защитници на ислямизацията тук никой няма нужда.

ОТЛИЧЕН 6 на русофобството в България. Но при сериозни военни действия, ние -българите ще бъдем потърпевши. Винаги България е бела на неправилната страна.

Супер си. 45 години бяхме с СССР във Варшавския договор и тя го разтури без да иска нашето мнение или какво ще стане с нас. Имаш ли идеи някакви какво трябваше да правим след това предателство ?

А за кво да сме русофили? За разграбването на България? Дадоха северна Добруджа на румъняските, беломоска Тракия на гърчолята, Македония и Западните покрайнини на Сърбия! Половин България отдадоха под чуждо иго! Само идиот може да бъде русофил!

И русофил може да е идиот и то почти сигурно !

А коя е правилната страна? Фалиращата Империалистическа Русия, дето 120 милиардера, воглаве с Путин, грабят народа като за последно? Бегай да те грабят тебе в Москва, на нас българите България е Родина, добра или лоша, бедна или богата, но РОДИНА!

Умра от нетърпение да разбера къде точно ще да се дислоцира германский батальон! Сигурен съм, че правнуците на Дитер, Ханс и Юрген с готовност ще посрещнат следваща коледа на в степите около Волоколамск. В палатка, при минус 40...

Много се каните, атакисти, и със заканите си оставате. Продължавайте да търкате курешките от паметника на съветската армия и не мислете за германците. В Германия се живее по- добре, отколкото в Русия. Така е, и така ще бъде!

На кого се каня? Какво съм казал за някаква атака? Къде видя да сравнявам живота тук и там?!? Въоще, откъде ви копат такива функционални безграмотници...

Да не те срещне някъде Червената шапчица че и баба Меркел не мой те отърва .

Русия това е едно милитаризирано население .Там освен за оръжия и войни друго не се говори .Освен да заграбват територии от съседите си друго не знаят , за да експлоатират населението и природни богатства. .Това ли е величието на тази милитаризирана и агресивна територия ,смятаща се за миролюбива държава

Смешник...

Не си прав, бай Българане. В Русия на 1во място се говори за ВОДКА, след това 2. за ВОДКА и 3. за ВОДКА. И чак тогава следва, ВОДКА и оръжия и войни.

Г-да русофили. Представете си нормален човек, който има нормална и добре заплатена работа, който има нормални доходи, нормален семеен живот и на който всяка вечер му пудрят съзнанието, че някой ще ги напада. Това в Европа не може да се случи. Не може дори и в Хондурас, както не се случи сега и в Куба ! Хората искат да се обичат, да печелят добри пари чрез работа, да се веселят.. но не и да воюват !

Какъв късмет имаме, че в България няма руско малцинство, както в Прибалтика и Украйна, защото това е чудесен повод за агресия от руска страна.

Много пъти съм го споменавал - не се изказвай неподготвен. В Северна България имаме цели казашки села. Колко са, кои са и с колко население - намери си сам.

Едно село у Варненско, с. Казашко, не прави малцинство.

За разполагането на чужди войски на руската граница нека тези слуги на злото да посочат къде Русия е разположила свои войски на границите на САЩ??!!! Аз имам няколко образования, и до сега не съм забелязал нито едно! А да подмятат глупости за Крим и Украйна е срамно макар да не са образовани, та това е Русия! Не е нужно човек да е русофил, за да оцени, че руските оръжия нямат аналог в света. Това признават и американски офицери. Само необразованите чужди слуги на които им се плаща пишат глупости. Ясно е, че нямат представа за военното дело. Ако се наложи да воюват ще се крият ако има къде.

Тези винаги има къде да се крият, но от културни съображения не искам да спомена мястото под полата на един (по-скоро двама) от родителите им, което е добре известно, като скривалище на такива :-)

Образования, иди в Киев и им обясни, че това е Русия. Че Украйна е Русия и е руска. Изхарчил си напразно парите на баща си.

Гешев отиди в Украйна, не в Киев за да разбереш колко си промит!!

Интересно, защо ли ВСИЧКИ съседи на Русия се страхуват от руска агресия?

Най-обикновена параноя. Предава се по медийно-манипулационен път и източникът на заразата е сбърканата "цивилизация" намираща се зад Океана. Увеличението на военните разходи - последното убежище на новото световно безредие и асоциален анархизъм.

Не знам след 8 дни кой ще си показва параноята на Червения площад.

Както си я подкарал , сега "жълтото" е тука на челото.

Единственото интересно е, че прокарваш такава плитка лъжа под формата на въпрос. Отвори географската карта за 6-ти клас, погледни всички страни, съседи на Русия...

Е, дай пример за една сесъдка на Русия, която да не взема мерки срещу агресивната руска политика, и тогава набеждавай в лъжа. А, фактите са на лице - Полша, Латвия, Литва, Естония, Финландия, Швеция, Украйна, Турция ... Казваш " плитка лъжа", а? . Чети новините.

Защото за това се плаща на продажни политици. Те задействат медиите и после на базата на шепа платени "анализи" се прави извода, че народите се страхуват от русия. Аз лично не се страхувам. Обаче на нашия президенте явно много му е платено и затова много го е страх. Същите са и в Прибалтика - кака ви Далия езавършила партийна школа в Москва навремето. Та открийте десетта разлики с нашия и си правете изводите. Няма по-продажни от бившите старши и младши партийци.

След 8 дни комплексираните русофили ще гледат руските оръжия на Червения площад, ще пускат жълто в гащите и ще продължават да дрънкат за " мирната Русия". Между другото, две са държавите продължаващи този дивашки ритуал - Северна Корея и ... Русия!

Между другото, дивашките страни са поне 3 - веднага добавям и Франция (ежегоден парад в Деня на падането на Бастилията...)

Вълчанов

Ха-ха, съвпадението е само в имената - парад и парад. Всичко останало е несъвпад! :)

Има място за сравнение между парада в Париж и този в Москва или Пхенян??? " Браво!" Колко ракети си виждал в Париж ?

Дребното и неговата команда прибра всичко при скъпия нефт и газ по офшорки и скъпи имоти в чужбина , подхвърли на мужиците трохички да си затварят очите. Сега когато се разбра, че икономика няма и заплати също, почна да прикрива грабежа и провала с военни активности и традиционна параноя, да не му търсят сметка

Географите в НАТО са установили,че границите на Русия и Южнокитайско море застрашително се приближават към американската граница и затова там трябва да бъдат разположени американски военни части!Географите са направили това откритие след консултации с авторитетни психиатри от известни психиатрични клиники,чието име не се уточнява!

От пентагона съобщиха че батальоните ще бъдат разположени след задължително обучение . То ще бъде водено от морските вълци плавали на Доналд Кук и ще подготви американските миротворци как да си сменят папмпитата в екстремни ситуации .