Хеликоптер с 13 души на борда се разби в Норвегия

Хеликоптер с 13 души на борда се е разбил край западните брегове на Норвегия, предадоха световните агенции. Всички са загинали.

Обратно в новината

Коментари - Хеликоптер с 13 души на борда се разби в Норвегия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е трябвало да са точно 13 човека на борда, един по-малко или повече

Бог да прости работниците и пилота. От информацията, че са спрени всички полети с този вертолет правя заключението, че или има пропуск в поддръжката но тези вертолети от норвежките техници или има съмнения за дефектни резервни части за тези вертолети от производителя. Оказва се, че и във високотехнологичен и "съвършен" запад някой е по пият от мурзилките и работи съвестно само в сряда. От което загиват невинни труженици.

Не искам да съм лош пророк, но нашият флот също закупи 4 или 5 "Пуми". За да се осъществи тази велика покупка бяха бракувани и продадени за жълти стотинки 4 броя Ми-14 - доказани стократно и хилядократно морски спасителни вертолети.

Едната му лопатка се разхлабила после фръкнала на някъде. Двигателя се пръснал. Хеликоптера се изръсил.

свалили са го ,,американските ,, разследващи за офшорни сделки: ,,..Хеликоптерът е пътувал за офшорно петролно поле в Северно море ..,,??? в ,,борбата,, с ,,корупцията ,,всички,, средства са ,,позволени,,!!!-щерефффф!!!

смешен си и залак ,нормално за комунистическа подлога.мозака ти е ошлаифан от путлерска пропаганда.има една поредица "аир цраш инвестигатион" там мозеш да видиш как сащя хелицоптер и пилотите му оспяват да спасжт екипаза та и хеликоптера при подобна ситуаця.год блесс америца.чеерс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Господ да ги проси:-(

Путлер е накарал мурзилките да го свалят за да вкарат Норвегия в НАТО за да може после Путлер да реве че НАТО иска да избие мурзилажа но това няма да му се размине време е да се скопи дъртата мечка природните богатства са на целият демократичен свят а не само на ватниците ахахахахах

Леле, ти си бил уникално прост!

Такива са герберските помияри,хем прости,хем тъпи

Щерев е руски трол, вероятно платен от Сидеров или от Антон Кутев. Целта му е да прави уникално тъпи коментари, обиждащи руснаците, за да "разберат хората колко уникално тъпи са соросоидите"

Добре, че вертолетът не е руски, иначе Щерев и Бегееца щяха да ни обяснят колко са зле руснаците... За съжаление подобни инциденти се случват, жалко за хората...

Бог да прости нелепо загиналите нефтодобивници! И нека пази стотиците хиляди незнайни мъже и жени, оставили далече родина, деца и родители , за да се борят за горчив къшей хляб!

Показателно е, че е пордентата офшорна зона. Обявяват платформа извън териториялни води на някоя държава, за друга държава с много ниски данъци и там пак регистрират фирми. После уж от ЕС се възмущавали от офшорките. А такива зони имат и Великобритания, Франция и може би други.

мой роднина работи за корабната фирма на киро парахода. та там моряците се водят на работа към малтийска фирма и заплатите им се плащат там. но тъй като в малта моряците са освободени от данък, по същество българските моряци, пък и киро парахода не плащат и един лев данък на България. законно- да, честно- сами се сетете

на мен бай Пешо ми оправи колата. платих му. сещаш ли се колко данък е внесъл в държавата от моите пари ? знаеш ли само колко подобни офшорки има в БГ ? истината е , че на никой не му се дават пари и всячески се стреми да заобикаля закона. до Пешо може да наредиш Хасан - фаянсаджията, баба Мика - зеленчукопроизводителя и др., и др......

Не си от най умните. Статоил е една от най сериозните нефтени фирми в света, и най добрата като отношение към персонала. Платформите са им по добри от хотели. Норвегия просперира през последните 50г. благодарение на Статоил. Всичко що е в морето е offshore но няма нощо общо с офшорките които ти се въртят в кратуната.

Пич, с извинение си яко заблуден. Офшорна фирма и офшорна платформа за добив на нефт нямат нищо общо. Ако беше малко интелигентен и научил елементарен English, щеше да знаеш какво е off i shore.

+замълчи, че ще стегне я офшорка, а платформа, що му е да знае

лавров в едно итервю за шведска медия е споделил , че русия няма да стои със скръстени пред пълзящите към нея граници на нато ...no от картата се вижда , че берген е по-близо до лондон , отколкото до москва...

Нищо чудно пак да е путлерско-рашистка провокация ? Прочети спомените на шефа на мокрите капеесес поръчки, генерал-полковник от енкаведе павел судоплатов, та да видиш какво пррактикуват болшевиките йощ от 2018-та година, а путин е потомствен болшевик-енкаведист, дядо му е готвач на сталин.

Какъв ли олигофрен трябва да е оня, който пише коментари за Русия под статия за паднал норвежки вертолет?!?

още ли им се връзвате на тия? аз съм вече абсолютно убеден, че това са провокатори на дир-а, за да се генерира трафик в сайта. погледнете само- под нищо и никакви новини за Русия за събират по 1000 коментара, от които половината са глупости от рода на написанот по-горе.

Как си личи, колко мразят Родината си рубладжийските безродници! Само някой да спомене за нещо Русия и те веднага започват в отговор да обиждат България! БЕЗ КОМЕНТАР!

Кичо

Фатмак дадох ти опорна точка Газпром е виновен остави самолетите и вертолетите намира в КЕЧ а нема как да имаш наблюдение над тази техника....

Що не вземеш да обърнеш ситуацията на 180 градуса? И да си зададеш простия въпрос какъв ли олигофрен трябва да е оня, който пише коментари за Русия под статия за паднал норвежки вертолет?!?

В Русия редовно падат хеликоптери в Сибир, а веднъж в месеца и цели грамадни самолети!

В България не падат ,щот ги няма!

Аве, ти нормален ли си!?

Не

И ти като малък си падал редовно и все върху главата си. Искаш да станеш майор, ходи в Джибути, там малоумниците са вървежни.

ПАК ли са виновни Русия и Путин????

дали партията която ще управлява се казва нова демокрация , пасок или сириза няма особенно значение работодателя на всички партии е един и същ , а ти можеш да си вярваш че от изборите на дадена партия нещо зависи ами да те и за това са създадени за да си мисли електоралната единица че нещо решава и тя .

Е и?

Добре, че инцидента не е в Русия! Такива умни приказки щеше да има - колко лоша била руската техника, колко са некадърни руските конструктори и пилоти, а сега ... мълчание!

Извинявай 33456! Твоят пост не беше се появил преди да изпратя моят! ++++++

Някой соросоид няма ли да коментира колко лошо е качеството на норвежката авиотехника? Ако беше катастрофирал руски хеликоптер или самолет, досега да имаше десетки такива коментари!

Кичо

Мога им подскажа опорна точка ...от Тазпром са го свалили този фърчикоптер така се борят с конкуренцията...

Тук Путин е пряко виновен,лично предизвикал аварията за отмъщение срещу ниските цeни на петрола!??

Че по чудо е останал жив само огнярът.

Кичо

Ндам няма начин Путин да няма пръст в тази работа .

в офшорката има, и най-голям брой жертви дават, 17:)

Няма да се учудя, ако е ударен от НЛО или просто е поразен с ултрависокочестотен атомно-йонизационен лъч - технология, която е позната само на извънземните. Тази версия удобно ще се потули от разследвашите (на които плаща американското правителство), но едно е ясно - светът никога няма да бъде същият.

Ку-ку.

Иисус ни напомня, че в днешния ден трябва да скърбим безутеоно, а не да мислим как да увеличим състоянието си!

докторке, сигурна ли си, че не е виновна мадона? нали пловдивския митрополит каза, че нейният концерт бил виновен за удавените в Охридското езеро българи?

и само да добавя- католиците и протестантите си изпазнуваха Великдена още преди един месец. за тях днес си е нормален работен ден. ама карай да върви- нали показа колко си състрадателна, това ни е достатъчно!

Що не вземеш да си завреш религията на едното място и да ръсиш тъпотии в релизиозните теми бе Трифонова?

Господ праща знаци! Някой не е загърбил алчността, забравил е поста, смирението и молитвата!

Пенке, великдена в Норвегия беше преди месец.

Еми и богатите плачат понякога..

Богатите не работят на нефтени платформи. Върни си думите назад.

верно , само най-бедните използват хеликоптери !

Има много българи, работещи на платформите, нито са богати, нито са мухльовци. Знаеш ли колко тежка е работата там? Не е като да драскаш малоумщини по форумите.

... а тук у дома в България сме умните и красивите! ... тъпаците да дирят михаля на майната си!

Ти българите по норвежските платформи от зад напред ли ги броиш?