Уволниха катаджия, поискал подкуп от испанка

Уволниха пътен полицай, поискал и взел подкуп от испанка. Корупцията е заснета на видео и бе показана в “Господари на ефира“.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха катаджия, поискал подкуп от испанка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ме кефят колко са прости нашите полицайчета!!! Само какъв богат речник имат. Физономиите да не говорим-селски ,мазни ,жадни за пари и мизерни! Най -голям проблем е,че не може да се проумее колко долна е душата когато изнудваш или правиш мечешка услуга !

Тези що не им пишат имената и с големи снимки по новините!! Седнали от Дир-а пак да пишат сега за испанката и снимки и какво ли не.То от страни изглежда ,че ги прикриват долните ни отрепки с униформи!!

Ми ние сме си долна нация!! Просто много години го криха и сега се отприщи всичко и всички!!

Най-добрият стимулатор на корупцията е търпимостта към корупция у населението. Ако всеки българин откаже да плати подкуп и подаде сигнал че му е поискан такъв, корупцията от само себе си ще изчезне. Но за съжаление никой в съвременна България не проумява това...

Само дето много преди господарите Афера го написа ама никой тогаз не обърна вниманбие:((((така че всичко е миже да те лажим

Почвайте да снимате бе хора, всеки телефон вече записва звук и картина.... Това, което показаха на тоя видеоклип всеки го е изживявал... правят го 99% от КАТаджийте

има и по-добър вариант от телефона. да ти кажа от две години го използвам и проблеми не съм имал, полицайте стават изключително любезни, правят си проверката както е по закон и после пожелават приятен път, без въпроси от рода "ко праим ся" или "нЕма ли да почерпиш". а начина е видеорегистратор. в момента, в които ме спрат и полицая ми се представи, го информирам че записвам и да видиш как милиционерите могат да се държат като истински полицай.

Тъз офца на испанските полицаи плаща в "натура"ма нашите са по придирчиви за това са искали пари,да си платят за нещо по-добро!!!!!!!!!!!!!!

Мръсна испанка!!! (това е ирония) Трябва да дойдат чужденците, за да ни научат на чест :D Забелязвате ли, че болшинството акции срещу корумпирани служители, за които се пише по медиите, са заради чужденци?

Защото хората не са свикнали да търпят такова отношение. Това ги шокирв. Поживей малко изваън България и ще разбереш защо, няма как да ти обясня, отношенията са други и мисленето е различно.

А полицаят да не би да е очаквал нещо друго?

Що за малоумни хора сте! Трябва да се защитава българската полиция,именно в такива моменти.Испанката,която предизвикала катастрофа няма ли да поеме последствията? Или само с едно извинявай на английски език ще си пътува спокойно из България? Това че е западнячка и туристка,не означава,че българите трябва да й козируват! До гуша ми дойде от западните боклуци,които като дойдат в България ,си мислят че могат да си правят каквото си иксат и да нямат последствия. Ние сме колония на западняците! Спомнете си ,как един англичанин уби българско момче и ей,така си замина за Англия-без присъда,на свобода.. Ако тази пачавра,испанката направи нещо сериозно,май и за нея няма да има последствия. Никакви!

ти олигофрен ли си или да. значи полицая взел подкуп, ама ние трябва да го защитаваме. бе ти да не си милиционер, че си толкова тъп

Посолството на Испания в България ще си свърши работата.

Честно казано, след 20 години извър България и на мен да ми поискат подкуп, и аз ще съм шокиран.....и аз ще снимам и ще се оплача, но като се замисля, 20 години назад, щях да го приема за номално.

Едно време, когато някой е поемал риск като този полицай са казвали "слага си главата в торбата". Сещате се защо. Днес го уволняват и пей сърце.

Този го уволняват не защото е взел подкуп, а защото се е оставил да го снимат. Ако това беше нормална държава, сега колегата му щеше да е разследван за това че е свидетелствал взимане на подкупи и не е направил нищо, началниците му щяха да бъдат разследвавни за покровителстване на корупционна схема и на снимания прокуратурата щеше да му предложи сделка ако може да свидетелства за по-голяма корупционна схема. Също така веднага щяха да разследват ония на които щял да каже да не вкарват това събитие в системата. Сега само ако проследите какво всъщност ще се случи ще видите, че тоя цирк дето си го знаем просто продължава.

А отделно и испанката щеше да бъде глобена заради даване на подкуп!

Очаквайте катаджиите преди да си поискат подкуп, да ви обискират до голо за камери.

Уволняват се катажиите и се разрешава на българите да снимат постоянно ! Една комисия преглежда кадрите и раздава глобите.

Това е показателно че МВР се чувстват ненаказуеми, сега ще вземе 25 заплати, ще го пенсионират и след това преназначат в сивия сектор на МВР.

Ама защо снимка на испанката. Сложете снимка на полицаите. Да им видим физиономиите на тия дето пренаписват законите както им изнася.

Няма място на екрана, защото са много по веригата, важно е че снимката на КАПО ДЕ ТУТИ КАПИ е всеки ден на екрана.

Най-важното народно оръжие за самозащита в България става фотоапаратът.

Според мен,всичко е било постановка на тази пача,та чак преводачка щяла да вика,всичко е било замислено предварително,а сега за даване на подкуп,и тази пача трябва да бъде подведена под отговорност,и да лежи във сливенският затвор.Купуването о Продаване на гласове е Престъпление,а даването на подкуп,какво е според вас???Също Престъпление!!!

...и моето лично мнение е че в този случай става въпрос за постановка, но това в крайна сметка е без значение - уличен е униформен, който взима подкуп, който трябва да бъде наказан и т.н.

Мисля, че пропускате факта, че тя е причинила ПТП. Трябва да е бая печена каскадьорка, за дс е включи в такава "постановка"!

мноУУУ си кух братО! ама мноУУУУУУУУУУ

Не разбрах какво става с колегата в колата...? Той предполагам просто не е чул за подкупа!

К'ъв подкуп бе? Ние на родната полиция ли ще вярваме или на някаква си магистралка от другия край на Европа?!

А бе Ракел, а бе душко невинна- за какъв чеп ти е да си търсиш преводачка!? В България при проблем с полицията трябва да запомниш, че като чуеш фразата: "К'во пра'им ся?" скоростно трябва да се бръкнеш и да извадиш сухото- иначе гориш. Подобно е положението и с други административни органи само, че изречението на правилен български.

МНОГО РАБОТЯТ ГОРКИТЕ, НЕ ИСКАТ ДА ИМ ОТНЕМАТ ПРИВИЛЕГИИТЕ - 20 ЗАПЛАТИ, ОБЛЕКЛО, ПЕНСИОНИРАНЕ НА 45 И Т.Н. НО......... КОГАТО ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ХИЧ ГИ НЯМА.

Е само дисциплинарно наказание ли му се полага на тоя убавец? В САЩ например, ако предложиш подкуп на полицай, веднага на секундата ти турят прангите и те водят с патрулката в кауша. Редно е и за полицаите у нас да е така - незабавен арест и съд!!! В САЩ това е федерално престъпление, а тука какво е? "Моля другарко, Иванчо преписва от мене!", и после - намаление на поведението ли?

Все се чудя защо трябва първо журналистите да разсмърдят нещата , че отговорните държавни органи да вземат отношение! Иначе съм съгласен в България се вършат МНОГО беззакония и гешефти!

Е за първи път й се случва в живота й , но тук е България - рая на далаверата и корупцията!

Аре бе, к'во се пра'ите нали вие им давате?! При леко ПТП, като дойдат първия въпрос е "да помагаме ли?!",като те спрат "пишем ли?!" Не давайте и няма да има корупция, т'ва е двустранен процес, нищо не могат да ти направят, акооткажеш да дадеш, пишат ти акта и толкова.

Дрън-дрън глупости. Точно в Испания и Италия, дори и в по-северните части при опит да си поискам касова бележка са ми казвали "Абе, ти данъци ли искаш да плащам?!". Идеята е, че трябва непрекъснато да се налагат строги санкции, а не само когато се отрази в някоя медия

Ако пострадалата бе българка, тази новина нямаше да я има.

предлагам да се основе актьорска трупа към мвр, за корумпирани полицаи, съдии и политици. такива актьори са като лъжат, че талантът им не трябва да се пропилява.

Българина продава за пари и майка си.Така че тъпия полицай се е нахендрил сам.Те кат видят пари не знаят кога да спрат.Малко им били парите .Ми да видят какво вършат и тогава да искат повече.По цял ден си возят задниците и се чудят какво да правят.Търтей.

просто ставаме за резил пред чужденците за нас това не е ново

kirchevo

Името.... ДИРААА , името на ченгето кажете.

БРЦК

Уволнения полицай сигурно ще прибере и 20 заплати , нали ?

Требве и тоя у затвора!

Да не забравят да глобят жителката на EU за ПТП-то

и да и върнат парите от "подкупа" все пак

еееее, сега пък и да връщат! не беше такава уговорката! имала бол пари- дала ги. нали ѝ изтипосаха снимката по новините, ще има да се хвали във фацебука

Пътните полицаи може да ги заснемат със скрита камера как взимат подкупи и после да ги показват по разните телевизии (тях може), но едно е сигурно в БГ - още не е измислена такава скрита камера за корупцията по високите етажи на властта и за всевъзможните схеми за корумпиране.

А всеки, добрал се до високите етажи на властта, излиза много ,много по-богат............... А е само на заплата.

И така. Българите не са в това окаяно състояние, защото имат корумпирани политици и съдии. Точно обратното - политиците, съдиите, полицаите, лекарите, общинарите и всички други са корумпирани, защото КОРУПЦИЯТА Е ВГРАДЕНА в ГЕНА на БЪЛГАРИНА.

много си прост бе ... корупцията е функция на държавния служител т.е. прозилиза от него. преди да се пише трябва поне малко да се мисли.

И кой ги докара тези служители дотам? Тези, които дават подкупи. Защо давате подкупи? Ако никой не им даде...............

Казваш: "корупцията е функция на държавния служител". И кой е държавния служител - испанец, англичанин, финландец... неее-БЪЛГАРИН. Значи корупцията е функция на БЪЛГАРИНА.

Нищо не пише дали ще върнат парите на жената ... или на принципа те са доказателство - не може :) никой не ви кара да връщате същите банкноти ... :) ама нищо не казват от полицията ... да не ги е давала :)

И са кво правим? = колко даваш?

АКО ИМА ДЪРЖАВА И ЗАКОН този служител до понеделник по бързата процедура трябва да е на топло

За злоупотребилите с доверието на Държавата нейни служители, наказанията в НПК трябва да започват от 5 години лишаване от свобода, плюс за колкото ги осъдят.

много е лесно.....УВОЛНЕН...облечен в власт краде и няма съдебно преследване ЗАЩО

Кой научи полицайте , митничарите и всякакви служители да взимат подкуп ? Ако всеки си върви в правия път и не предлага пари, нямаше да се стигне дотам,че те сами да си искат. Не е луд, който яде по две баници...........

пак половинчати мерки за пред хората. добре са го уволнили, ами другия полицай? онзи дето пуши на шофьорската седалка и гледа как корупмпирания му колега най-нагло и безцеремонно изнудва, лъже и взима подкупа. съвсем логично е да има санкции и за него, защото нищо не прави да спре колегата си от взимане на подкуп. като си мълчи прави мечешка услуга, но според мен двамата са комбина, сменят си ролите и после си делят подкупите. и това е масова практика.

Имената на потърпевшата казват и снимката показват ,а на катаджията нито името ,нито снимка,а относно повишаване на заплатите,че Искров от КТБ,като е вземал около 16000-18000 лева,какъв е резултата.Колкото и голяма заплата да вземат,резултата е един и същ.

"През февруари пътен полицай от Добрич влезе в затвора за 3 години и половина заради подкуп от 200 лв." А джигитите, премазващи хора по пешеходни пътеки, се разминават с условни присъди и 1-2 години "лишаване от свобода"...

Каква е съдбата на т.нар "мобилни групи" за борба с корупцията в МВР, или т. нар. "Таен клиент"? Защо ги създадохте с толкова шумен ПР и ги закрихте няма и месец след като заработиха?

не бре колега, просто тоя с ник "Reebock78" си е толкова проЗ и кУх! В момента се прави че мисли и ръси мозък из форума

Nqkoj si

Да безкомпромисни сте когато заснемат някой от вас... кога ще започнете сами да ги намирате и отстранявате такива дебили???????

ЗАЩО НЕ КАЖАТ ИМЕТО НА ПОЛИЦАЯ, А ГО ПАЗЯТ В ТАЙНА, ЗА ДА СЕ ПОТУЛИ ВСИЧКО

Мдаа някои хора дължат мниго лично извинение..