Сигнали за бомби затвориха за час банките в Разград

Районите на всички банки в Разград бяха отцепени за повече от един час тази сутрин заради сигнали за взривни устройства, съобщиха от ОД на МВР-Разград.

Обратно в новината

Коментари - Сигнали за бомби затвориха за час банките в Разград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ДА СПЛАШАТ ХОРАТА!

ДПСето, ко прайте там, чоджум?

Ебаваме демократите, агалар!!!

Де сте , би баба?

има бомби във всички банки в тоя турски град", в България почти няма турци. това са турчеещи се помаци и цигани, които за пари продават и майките си.

Активно мероприятие на " памперсите " от дс ?

Тя и КТБ гръмна грандиозно , НОО- нищо не съ чу!?

Твърде много зачестиха подобни заплахи и то в цялата страна. Вероятно е масова глупост, но не се изключва и тайните служби да правят проверка на ситуациите и реакциите.

Па то на тези Тайни тайни служби да не е останала само една сива мозъчна... за равновесие?

Разград е български град!

банките в България, сами по себе си са бомби!

За щетите , които нанасят - направо ядрени!?

Мъжки глас заявил, че има бомби във всички банки в тоя турски град" Типично по стил на Волен Сидеров и Чукулов!

Простаците от АТАКА след интернета почнаха по телефона да работят!

Дир.бг, а вярно ли е че турски?

тоя пич е много прав като казва ИМА БОМБИ ВЪВ ВСЯКА БАНКА. Банките масово са раздавали необезпечени кредити и ся се чудят как да заметат отговорноста си. Редовно преглеждам сайта на ЧСИ и ми е чудно с какъв акъл банката дава няколко милиона и за обезпечение се съгласява на пет декара трънаци в село Долно Нанагорнище. Аз ако река да тегля кредит ще ми смъкнат и последната риза, обаче на определени тяхни си хорица дават милиони и обезпечението е един нужник без керамиди

Под, ОБСАДА?!... С оръдия и танкове,ли?!...

Звънял съм на 112 преди време (не за бомба де, а за помощ някаква). Отсреща явно ти виждат номера на телефона и проверяват в базата веднага. Питат те за името. Като знам,че задължително всички телефони са регистрирани по имена (даже и предплатените), чудя се доста.... За 1 мин. макс и може да се локализира тоя дето се е обаждал. 2-3 обаждания=2-3 локализации...И ще бъде закопчан на момента. Явно някому не е удобно закопчаването...ВАЖНОТО Е СТАДОТО ДА Е СТРЕСНАТО!

А ако се обади от БТК шкаф, както се заключват. Ако си забелязал кабелите стърчат навсякъде. Не е решил някой да ги прави смешни не е го направил.

Време е българските политици да спрат да пълнят учебниците на децата ни с глупостите на чужди писатели и им върнат Народното творчество. Мисля, че всяко дете от малко трябва да знае приказката за лъжливото овчарче.

ВСЯКО ТОКОВА ОБАЖДАНЕ, ДА БЪДЕ НАКАЗВАНО ЖЕСТОКО, КАКТО ПИЯНИЯ ПОЛЯК СЪС САМОЛЕТА. А СЪЩО ТАКА, И ПРОВОКАТИВНИ БРЪЩОЛЕВИЦИ КАТО ТЕЗИ ЗА ГАЗА ОТ НЯКОЙ СИ КУЮМДЖИЕВ КОЙТО Е ЕНЕРГИЕН "ЕКСПЕРТ" КОЛКОТО ВСЕКИ ЦИГАНИН ОТ ФАКУЛТЕТА. ТОЙ ИЗЛЪГА, ЧЕ РУСИЯ Е СПРЯЛА ДОСТАВКИТЕ, И ИМА ГАЗ САМО ЗА 40 ДНИ.АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!!!

Спрете да пишете и говорите непроверени глупости !!! В града няма нито една банка, която да е била затворена и за минута дори !!! Стегнете се и спрете да плашите хората със сензационни глупости и небивалици !!!

Малко са се объркали журналята! Затворени са били баните, а не банките!

slavrado

Предполагам че е шега, някой се опитва да всява някаква паника. Дано съм прав.

Регион с население от мюсюлмани, редно е да се изпрати Лютви Местан там, вместо да се крие в шалварите на Айше.

Турция си раздвижи ислямистите след проблема с Русия.

Имайте милост! Хорицата още делят поредния транш от 250 мил. "дарени" от Бащицата, а вие им правите тренировки? Ако някой от тях се преумори, какво ще правим после?

ЩЕ МИНИРАТ БАНКИТЕ?

КОНТРААТАКА! А ТАКАААА! НАЙ МЕ КЕФИ, ЧЕ СЕ ФРУСТРИРАТ БАНКИТЕ!ЯВНО ИЗМИСЛЕНО ОТВСЯКЪДЕ!

Съобщенията са направени от стационарни улични телефони в града. Знаейки кои са те, също и часът на обаждане има голям шанс да са попаднали в обсега на огранителни камери около тях.

Е фалшив.Тези дето са се обадили бой на голо по телевизията и 20г ефетивно.

Това са пубертетски истории на някой длъжник! Никакви бомби няма да намерят, а само пречат на хората да си вършат работата!

да очакваме подробности. По-добре полицаите да заловят тези, които си правят подобни шегички и да ги вкарат в в затвора. Лъжливите сигнали са престъпление.

Поредната глупост. Поне полицаите ще си направят една тренировка. Имат нужда.

Наказанието за такива шеги, трябва ВЕЧЕ да е ДОЖИВОТЕН затвор. Защото то И психически ТЕРОРИЗЪМ съществува!

дали е шега

... и дали Разград е избран случайно...

В конкретният случай - никой не знае. Още. ДАНО да е шега. ( Ако въобще съобщението за бомба някъде и шега са удачни в едно изречение ) Говоря по принцип. Защото на фона на световните събития, подобни обаждания ще стават все повече. И наказанието за "шегаджиите" трябва да е безкомпромисно.