Петкова: Няма риск за доставките на природен газ у нас

Няма основание за притеснение за доставките на природен газ у нас и транзита към други страни, заяви министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

Обратно в новината

Коментари - Петкова: Няма риск за доставките на природен газ у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналата зима налягането при Кардам беше на границата компресорната станция да спре работа. През 2009 налягане изобщо нямаше, че се наложи немци и поляци да ходят в Русия и да мерят какво влиза в Украйна. А през това време из София бръмчаха ЖП цистерни с мазут за отоплителните централи. Нашите псевдополитици избирателно ли помнят или са тъпи и наивни?

Напишете за оспорените вземания от КТБ . Излезе списък - - link/spisuk-ktb

на дърво

Ако рече да спада, тая Гадурица че дуа на тръбата! Не случайно, точно нея турнаха ? дедо Ратко

Дръж са Теменужке! Трябва да призная , че таз министърка ми е симпатична, като я гледам как са бори. И ми иде до нея да застана и да и давам кураж, не че има нужда, но си струва да 'и се каже, че има хора, които я подкрепят.

Ако я желаеш, кажи Й го направо, и, не го овъртай, по Килифарски ! Да ти дам ли джийсема Й, кажи де? Добре, кажи Й, че Аз съм ти го дал!

КАКВО НЯМА , БЕ ЖЕНА ? Нали нашата газ идва от Русия ПРЕЗ УКРАЙНА! Ако Русия врътне кранчето - оставаме на студено. За какво ги взимате тея заплати в министерствата ?

Русия не е спряла газа. Украйна я краде. Има разлика

Значи краде нашата газ.

Точно за запазване руския монопол на доставките на газ за Европа е цялата мизерия и в Украйна, и в Сирия..... Катарския газ е три пьти по-евтин от руския и само чака падането на руската марионетка Асад за да потече кьм Европа, и тогава не знам кой ще купува пре скьпия руски газ???

Добре че не ни докарват евтин катарски газ, че който купува "евтиния ток" от американските електроцентрали (построени от българите и горящи българските въглища), няма да може да издържи и на "евтин газ" - катарски ли, сланцев ли. Окупираният народ и преди е плащал данък "износване на зъбите" на тези, които са му изяждали хлебеца.

Така ли? На калинката Теменужка сигурно Яйценюк й се е заклел във вечна вярност... Да рипнат, че да се вземат двамцата...

Малее, то гъмжало от необразовани м... Не ни било трябвало газ... Все едно да кажеш : "аз не ям хляб, не ни трябва хляб в Бг" То и без това икономиката ни е слаба, но и малкото останали или новосъздадени по-големи заводи използват газта като основен енергоизточник. Без газ, няма икономика, без икономика, няма папо! Някой си пише за въглищата... ми да имаме, ама Европата удря с такива санкции, ако няма сероочистваши инсталации, че тяхното използване ни излиза златно (за справка: ТЕЦ Марица и на колко им купуваме тока)

Пак се изказа неподготвен!!!Нещо като преди една година "Държавата фалира"!!!А бе.....

става въпрос.

Притесняват ме такива приказки-по принцип става обратно.

Фесовете настъпиха мачето по опашката сега руснаците ще пазят сирийското пространство като свое вече го казаха, досега фесовете си правеха каквото си искат, тая свърши , а пък за разни газови потоци да забравят завинаги. Сега е момента да забравим дупедавството и да подновим нашите преговори за южен поток , ама и за тая работа трябва малко акъл какъвто изглежда липсва тотално на настоящите български управници, жалко.

симо

НИЕ.....Ти забрави ли ,че има Американско посолство у нас???????

Няма газ, няма риск, няма АЕЦ Белене, няма риск, няма България, няма риск.

Бг рубладжиите -предатели от БСП,ГЕРБ,ДПС,АТАКА,АБВ се постараха 6 г.след като Путлер ни "врътна кранчето" все още да сме 100% зависими от ония азиатски изнудвачи.Цели 6 г.нищо не се направи!!! Няма такава държава като нашата - 100% пленена от петата колона в услуга на руснаците. Сега като им врътнат кранчето ,.е слушам с удоволствие обясненията на Бойо - кумеца на Златев...

симо

Аман вече от ботаническата и зоологическата градина ,наречена правителство...Видими резултати за българия.

Хубаво.

щом ти кажат да не се тревожиш, считай, че вече си прее---н. златно правило на нашите държавници.

Теко

Аз моя газ съм го нарязал и нацепил.

Тъпо изказване, до началото на зимата има още близо месец. И тая не знае на кой свят е.

Тая каква уста има, малей. Сигурно добре произнася буквата " о"

Произнесе О, по повод АЕЦ Белене и затова е министър. Проста счетоводителка стана енергетичка.

ще си доставяме газ у тенекии кат едно време по селата.

На Българите не им е нужен газ , няма за какво. Не им е нужен и ток, имат си.

У България има въглища за 300 години напред те седнали да ривът за блядската газ

Кой ползва газ в България ве.Освен София за парно никой друг.Аре у лево да го духат

Газ не ползвам и не желая да ползвам който му трябва да се гъзи на руснаците

И кво като нема газ. София немало да има парно .Ми много важно.

:-) Ся, на кого да вЕрвам? На Боко ли, дето рече, че налягането спаднало, на тази оялата се Петковица ли да вЕрвам, че било "колебания" пък тя се нядявала (като мома на седянка)? Единият е премиер, а другата е ресорен министър, на кого? Ими пък да си мисля, че налягането е спаднало, ама те се колебаят дали да кажат, случайно да не обидят укрите?

Защо ви е газ.За какво я ползвате.България не е газифицирана и не е зависима от газта.

На какво мислиш ,че работят тецовете, не всички са на въглища , а има и газифицирани селища! София ще загази най - много ,ако и мазут няма в резервите .

В това правителство има няколко тъпачки-натегачки, които нищо не стоплят от работата си, но все дават акъл и все са самохвалки с акъл като тупалки и бухалки

Те и на мен така ми казваха мъжете докато ми събуят гащите... Няма .. няма ама ... Впрочем кът та гледам ти не помниш ли как беше..

DIDA

За тази счетоводителка и за разните там русофоби е полезно да знаят, че доставките на газ от Русия съставляват 97% от ОБЩОТО КОЛИЧЕСТВО, т. е. съществуването на държавата наречена България зависи от Русия. За сега това е положението - тъжно, мнооооого тъжно!!!

"Големия капацитет" Петкова отново се изказва неподготвена . Сега ще видите "кон боб яде ли" лошото е , че заради тия тъпунри ще страда народа.

ти на колко линии си мила алооо няма налягане у тръбата

Pesh0

С продажбата , на Нефтохим Бургас , Разрешихме на Турция , да е велика сила . Ние нямаме производство на пластмаса . С което Не можем да произвеждаме конкурентни продукти от пластмаса . Направете стравка и ще видите , че когато продадохме Нефтохима , икономиката на турция тръгна .

И какво каза всъщност Теменужка? В прав текст: Борисов лъже!

Душице ненагледна, как да няма риск, като е 100% сигурно, че украинците ще ползват от газ-а за Европа.Те, винаги са крали, но, руснаците си затваряха очите, защото нямаха избор. Приемаха тези загуби за разходи. Сега, обаче, когато Украйна ще задоволи нуждите си изцяло с кражба, няма, как да не се усети намаляването на дебита към нас.

Pesh0

А защо при цена на нефта 130 долара за барел и 50 долара за барел , цените , при нас са едни и същи ? Добре , че няма монопол .

Pesh0

Да скачат , цените на бензина , като пада цената на нефта .

Питай полицаите. Докато не излязат поне 10 000 души да се разходят по Цариградско шосе, цената няма да намалее съществено. Всички ни товарят от 50% нагоре. От хлебарите до търговците на горива.

Pesh0

Търговецо , цената ти е паднала 3 ПЪТИ

У нас опасност няма, опасността е в Украйна, ама не зависи от нас!

Москва слезам не верит! БЪХа е празен и така ще си остане заради тиквите! ФАКТ!

Pesh0

Налягането пада , ама риск за доставките няма .

DIDA

При мен обикновено когато оназ ми работа спадне се обръщам на другата страна и се завивам през глава с юргана и на другата сутрин не смея да погледна жена си. С Теменужка не знам как е....

Петкова, тикво зелена, защо само във Варна цената на нафтата е 1.71 лв.? Ние от останалата част на България по богати ли сме, или по прости?

Защото са послушни и папкат!