Извънредно положение след атентат в Тунис

Президентът на Тунис обяви извънредно положение в столицата и околния район след атентата срещу автобус с президентски гвардейци.

Обратно в новината

Коментари - Извънредно положение след атентат в Тунис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновен е Асад и руснаците, които го подкрепят! Ако го нямаше Асад, нямаше да има ИД и нямаше да има атентати! Сирия щеше да бъде една демократична държава и нямаше да има бежанци!

Хубаво е, че сам си вярваш.

Хайде, Либия лоша, Кадафи, Локърби и т.н. Ама Тунис защо го съсипаха ? На кого пречеше ? Прекрасна страна, 100% европейска, френски стил. Защо им беше да го разбунват, цветни революции и т.н.

В Тунис всички радикали бяха в затворите по времето на президента Бен Али, когото свалиха през 2011 и на власт дойде партията Енахда близка до движението "мюсюлмански братя". Дори и малкото време, през което бяха на власт тезе "братя" им стигна за да пуснат на свобода всички ислямски радикали, които впоследствие станаха основата на ИДИЛ, а някой от тях и досега са в Тунис и действат на местна почва в поредица от атентати.

Известни световни сили и "тайни" служби създадоха тероризма и насърчиха ислямския фундаментализъм. Всичко бе с цел да се обслужват финансови и властови амбиции на мултинационалния елит. Рожбата обаче подобно на вирус, изскочи от колбата и вече не подлежи на контрол. Сега скоро вече няма да има спокойно и безопасно място по света. Ни хотел , ни курорт. Сриването на туристическата индустрия по цял свят, ще доведе до срив на икономиката и още по- голяма бедност в много "екзотични" държави. Това от своя страна ще доведе до още по-голяма радикализация и неистови мигрантски потоци по света. Нищо добро не ни чака. Особено с безгръбначните Торбаакълии на чело на държавата! Спешно трябва да се възстановява армията и военните производства. Да се направи всичко възможно за охрана на границите. Да не се допускат повече всякакви тъмни субекти да нахлуват безконтролно. Да се даде възможност на населението за самозащита. По- добре късно, от колкото съвсем късно!

slavrado

Джигитите, като решат да правят нещо,няма сила, която да ги спре.

След хита "Френски зезони", класацията се изоглавя... От: "Арабскии.. .... сезониии" !! Пролет лято, есен зима, бомби и терор, ще има! Водеща: баба Тодорка

При Костов атентатите бяха рядкост. При Н.В.С.В скочиха рязко, започна и СЕЧ! При Н.В.Пазача му почнаха убийствата, а през Втория мандат се гърми по целия свят. РБ станаЦентър на Балканите и барометър на света! Демократичния свят тука се бута да помага с квото може: мърши, залежали стоки, мобифони танкове и "магистрали". Център за АнаналЛизи към Съвета на старшините на ПП ГРОБ.

Не се шегувайте с такива неща ...

Аз пък няма да играя.

Sm3hurk0

Стягай се за 3-та световна, но ако се окаже сиганска революция - ще почерпиш !

Предлагам да го наречем Трета Световна Циганска Революция и да спрем да му обръщаме внимание.

Не моа а разбера, това циганска революция ли е или трета свтовна война.