Борисов получи свой триизмерен портрет от китайския премиер

Премиерът Бойко Борисов, който е на посещение в Китай, се похвали, че е получил свой портрет като подарък от китайския си колега.

Обратно в новината

Коментари - Борисов получи свой триизмерен портрет от китайския премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек трябва да е много сдържан , когато получава такъв подарък от мъдрите китайци. И трябва да им е благодарен ако усети чувството им за хумор, критиката към себелюбието и самозабравата. Лик с няколко лица от няколко гледни точки! Драги форумци, кажете ми дали китайците не са оценили в дълбочина много от качествата на нашия премиер? Аз много бих се замислил и бих опитал да си взема поука от такъв урок! Защото това е урок за българския премиер, когото те са гледали отдалеч. За мен е мъдро, за някои е обидно, но във всички случаи някой трябва много да се замисли и да им е благодарен за урока.

Разбрахте ли сега , по КАКВО се различава един глупак и преслужбата му - от един умен човек, дори и да е изпаднал в неловка "ситуация" ?? Един нормален човек, лидер , водача на делегация , щеше да го свие на руло или покрие с нещо , бързо , без да го види дори собствената му глупава прес служба- щеше да го свие някъде в багажа ..Без право да се развива или гледа от някой ...) Но, КЪДЕ толкова ум в един от Симеоново и Банкя ???? BIG AL

Къде му е ореола

Ако не най, китайците са поне едни от най-големите подигравчии на палнетата.

Просто добре са го преценили колко му е акъла.....Много точен подарък

Това е първата 3Д Тиква в Историята! При това копринена!!! Брей, тея китайци, бе, верно всичко правят!

Не се прибира с празни ръце!

Опитни са китайците. На един психар нарцис знаят какво да подарят. Те му се подиграват, той се радва. През границата ни минават нашественици, а премиерът в Китай?! Иска да се запише в историята , като последния премиер, погребал България, нацията и етноса.

Те китайците първоначално му направили 4-D портрет, ама установили че миризмата, коят' излъчва ньей нит' на нарциси, нит' на магнолиЙ! К'о да съ прай...

Ще си тура тос потрет в моя нужник, и не ми требват нито доктор Чайчева, нито професор Марморски ! Едно напикану дяду с паужина нагз.

И ТЪПОТО ГОВЕДО СЕ РАДВА ХИ ХИ ХИ

Какво ще рече "триизмерен" портрет ???? С папионка , шлем и бухалка ????? .

Не, бе;о) - ще рече като го гледаш отдясно например - наш Бойко, като го погледнеш отляво - каквото въображението ти покаже: гейша, дърво, цвете...;о)

Ще рече с пионерска връзка и партиен билет в ръка на фона на Тошо джуревеца

Triite o6te, mamka vi turska

Баце боко беше, дървено човече,порасна и остана с дървена глава!!!!!!!!!!!!!!!! Днес 3D,утре 3D с резолюция 4К ,за да се вижда едната гънка на мозъка МУ, получена от удар по кофалницата...НЕЩАСТНИК!!!!

Не знаех, че китайците са такива шегобийци!!!

Китайците са "скроили капата" на Боко.

ОКРЪЖНО: Препоръчваме на всичките наши строктури, да закупат от Центалата ни този потрет, и, да го овисят здраво в клубовете си на видно място! Потписи: Цецка, Цвъко, Румата и Мунда зъбатата.

реки от мед и масло ще потекат към БГ-то или мутро-милиционерите ще напълнят по някоя банкова сметка.. На кой му пука

Ян Сюн, кмет на Шанхай: "Всичко е налице, с изключение на източния вятър." Остава Боко да си съзерцава портрета и да чака източния вятър, т.е. кога ще цъфнат налъмите.

Надявам се портретчето Made in China да е ювелирна изработка, а не като обичайната китайска продукция на родния пазар;о)) Иначе, баце, връщай го, ако след някоя и друга седмица изображението почне да се променя и сам не се познаеш на него;о)

Този портрет няма начин да не е поръчан за китайска изработка от българите. Не знам кой ни е посланник там, но такива посешения с толкова народ се подготвят. Просто са предложили да му го връчат при посещението му. Много им дреме на китайците за ББ, ако въобще е познат на Китай :) За съжаление Герб се превръща в БКП и едноличен режим, на който му викат "култ към личността". Не пропуска случай да покаже колко са велики. Егото му е по-високо от темето. Нямат опозиция? БСП е във фризера, останалите са се качили на файтона и са се хванали задраво за постове и евро. ДПС търчи след файтона и се мъчи да събори някой от тях, за да се качи и тя. Това е положението, такава ни е орисията.

От една провинция му предложиха да оглави Конен пожарен отряд! Той отказа и се извини, че играе за "Бистришки орли" Лили

Ех боко защо бе поне един свестен около теб не назначи та да ти предаде ''голямата всенародна обич'' само от този форум и само за поредната ти глупост.

Много представителен са ни го докатали премиера! Хубаво ще бъде вместо да ходи насам - натам да се пули, да се мръщи, да му изпращат китайския портрет, който и не може да дрънка глупости

кои три показателя са му премерили?

по китайските магазини ще пуснат ли копия

Всички лидери се срещат със Си ,само нашият "лидер" с никому неизвестен жълтур, така постъпват държавите с евро-африканските администрации

Такъв подарък може само китаец да направи! Този, който е предложил на китайските ръководители подаръка за Борисов, не само разбира от хора. Стига да пожелае, той (или тя) може да каже на всеки всичко и то без думи.

Нали ми обеща бе, хаймана, или онаа, Лилата, пак ти завърте ума? баба Стоянка

БЕЛКИМ ТЕ ДА МУ ПОДАРЯТ ЕДИН САМУРАЙСКИ МЕЧ, ДА СИ НАПРАВИ ХАРА-КИРИ ГОВЕДОТО :)

Ха сега да видим, кой ще го истрие ? КОЙ...КОЙ...няма ли КОЙ ? И питам: А ЗАЩО няма? Кажете, не се бойте!

Китайците пак са оплескали работата! Къде е ореола над главата на великия? Къде са червените очички и червената вратовръзка? Какво е това палисандрово дърво, няма ли български дъб в Китай- да им внедем веднага 1млн. куб. метра! Каква рамка за такъв велик човек, как си позволяват китайците да ограничават нашия човек в рамка? Къде е Лилито, ми като няма място отстрани, поне отзад да се подава, срамота? Защо коприната е Китайска- ясно си личи, че за два часа е избледняла? Защо фона отзад е като затворнически- те китайците намек ли правят? Защо не е даден до кръста да се вижда и пистолета? Защо е с тъмно лице- нали той е бял вожд от Европа- срам пак?Защо картината има само четири ъгъла, като нашия обича в правоъгълника да има 5 ъгъла?Защо етикета на обувките от Версаче не се вижда /не питам Версаче прави ли обувки/?

И с това 3D, то хората стигнаха 5-6D!

Нашия веднага върнал жеста- вместо живо пърленце /куче/ им подарил рисувана картина с измършавяло куче наведено над купичка с ориз и бамбукови израстъци /сладко-кисела/! В ъгъла на картината имало послание, но нашия им обяснил, че могат да го видят само ако занесат картината на Луната и от Китай с телескоп прочетат посланието в ъгъла!

Обяснил им, че кученцето било говорящо защото в китайската коприна върху която била нарисувана картината имало втъкан говорещ мобилен телефон с кучешки глас, но им напомнил, че батериите били китайски и издържали максимум 1 час, пък можели и от прегряване да гръмнат.

Триизмерен протрет ли? За правилна ориентация ще трябва да се окачи в посока "север" - като се погледне от едната страна, ще се види Боко нагъ.ен на изток, а от другата стана - наг.зен на запад.

някои идиоти все за БСП вадят нещо. такава партия няма, още по-малко е столетница, нали уж вече 11-12 поредни избори губят. оставете ги на мишо мастиката и скоро ще имат една маршрутка депутати. а и от мутрата по-голям комуняга не може да се намери.

"Жен-мин жебаго": Портрета на генерал Бой-бор сон е бил откраднат от влязла с ключ в хотелсаката му стая овална придружаваща го госпожа с ножица в дамската си раница?

на рояци-и-и-и-и-и-и-и!!!

Следващия подарък, за бб ще бъде същия този портрет да полети в космическото пространство, извънземните, освен, че ще имат понятие от" Излел е Делю хайдутин", като звук , сега ще имат понятие и за визията на нашето човечество. Само давам идея на китайците, не че нещо....

То бива обич,ама това вече е прекалено.Този човек толкова се е самовлюбил,че и паметник ще си направи преждевременно.Да вземат китайците да направят платове със тиквената му глава за да облечем в униформи Гербаджийте.Има и една поговорка-много хубаво не е на хубаво.

китайците правят електроника на световно известни марки-телевизори, компютри, домакински ел.уреди и др. а на Боко- мазно оливие.....

тъкмо бургазлии ще станат едни ма-а-азнички

'независимите' държавици от Централна и Източна Европа имат доста високо мнение за себе си, ама китайците не се церемонят много с тях. Викат ги по 16 наведнъж, за да не си губят времето с тях поотделно. Казват им каквото имат да им казват, по едно триизмерно портретче от сергията с китайски боклуци- и хайде по домовете.

jingiby

Този портрет трябва да бъде добавен към експозицията на Музея на социалистическото изкуство. Това е портрета на Вожда и Учителя на българския народ, подарен му от китайските комунисти...

Очаквах една червена комунистическа петолъчка.

Съгласно закона за подаръците на официални лица този потрет вече принадлежи на народа и моля съответнитете органи да му намерят място в националната галерия. Трябва идните поколения да видят какви е чеда раждала бългаска майка ....

Има такова място. Във форума имаше идея на мястото на мавзолея да се построи голям обществен клозет и портетът да се постави там.

Чък Норис на Европа!