Борисов отива в Истанбул за среща с Давутоглу

Министър-председателят Бойко Борисов ще посети Истанбул, където на 14 октомври, ще се срещне с министър-председателя на Република Турция Ахмет Давутоглу.

Обратно в новината

Коментари - Борисов отива в Истанбул за среща с Давутоглу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потуранеца Буда на килимчето при Давутоглу и Ердоган по нареждане на новият голям задокеански брат.

Преди година, заявих, че Борисов, ако е мъж - БЪЛГАРИН, е длъжен да създаде такава ситуация, от която да стане ясно - Обама какво дава за България, както и Путин какво предлага и тогава да стисне ръката на този, който дава повече!

Неоосманист с Тиква,за какво могат да се споразумеят?

Взаимно ще си подсилят позициите за пред ЕС, че там са парите и ако не им изиграеш някой етюд в стил Орбан ни шенген ще видиш ни пет лева- жив зян

Единственото спасение за Борисов и България е Борисов да се държи, като Орбан, а вие от американското посолство, спрете да се правите на интересни, че от вашите съвети потънахме в мизерия и изпаднахме от всички класации, вредите ни и то много!

Да вземе да отиде в Москва и Вашингтон и да престане да обикаля по провинциалните феодалчета, те не пеят решенията се вземат в други столици!

Боце все се ръга дето не му е работа. Зоната за сигурност основно цели разкарване на кюрдите от определени райони и както се писа по-долу, настаняването там на лоялни към Турция "опозиционери". Ние в тези неща нямаме интереси, обратното, прекалено засиленото влияние на Турция в Сирия не вещае нищо добро на никого. Ама не, Боце ще върви да подкрепя падишаха. Като че ли на оня много му трябва нашата подкрепа.

Простотията на путлераските тролове може да се сравни само с природната глупост на шефа им от Кремъл!

Това е само едно работно посещение, което периодически се осъществява с цел да се получат рутинни разпоредби от Високата порта за позицията, към която трябва да се придържа Дунавският вилает в бързо изменящата се обстановка в региона и нищо повече.

Ной

Долен, мазен боклук.

Боце, Боце, защо е нужно да лижеш турски задници. Изградете оградата. Възтановете "гранични войски". И да се стреля на месо по всякакъв вид "пернат" или чифтокопитен "дивеч" опитващ се да премине!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

След като тя предложи брак на Бойко Борисов пред цяла България, той е готов да разговаря по телефона с нея. Препитва я дали ще му маже филия с мас,дали обича животните, та да се грижи за кучетата му, дали редовно ще прекопава магнолията. "Бай брадър" се бъзика жестоко с премиера и бабата на фолка, която му точи баница.

си е тиква, където и да се търкаля.

ЕС трябва да застави Турция да затвори границата си със Сирия, за да не може да оказва логистична помощ на джихадистите от ИД! ЕС трабва да наложи ембарго на Турция за това, че купува нефта от ИД и така ги финансира! Борисов да престане да бърка в раната и да твърди, че "България е зависима от Турция", защото това е чиста провокация и злоупотреба с търпението на българите!

,,на килимчето,,??? ,,.. Според него България е зависима от Турция заради усилията на турския премиер да задържа бежанците на тяхна територия...,,??? ами ти не ги ,,пускаи,,!!! боката малко прилича на жената!!! всеки път като си свалям панталона вдига краката!!! аман от ,,доброжелателство,,!!!

Долни лъжи. Турция не е приела нито един бежанец, защото по подписаните международни споразумения Турция приема бежанци само от Европа. Всички сирийци там са "гости", т.е. турити и могат да ги разкарат както си искат и когато си искат. Ако бяха бежанци Турция няма право да ги прехвърля на други страни докато не им признае политическо убежище или не ги екстрадира.

Давутоглу иска зона , за сигурност, за своите тюркмени, (басмачи) при който отиват ислямските интернационалисти с идеята да правят Халифат. Това са предимно чеченци, дагестанци и др. който са основна цел, за Путин и Кадиров.

Борисов да му кажеш , че сме против да си вземем обратно български турци !

носи ли вазелин или там ще му дадат?!

той си носи стружките само, па може и без вазелин да мине, по-скоро талк

Ае Рапон казвай да шием ли вече фесовете?

ти си има фес, чалма, ибрик и то, редом до партийната книжка на БКП. рапонът е всестранно надарен с мъдрост и многостранно подготвен. дори с вазелин

той си има... моля за извинение

не е насочена към ползването на Турция за Троянски кон...По неволя разбира се. Никой не и помага. Ами да пратят руски помощи за бежанците в Турция като и те са граждани на Сирия...

Вземни ме, бата Боила, такава, потна, и лепнеща? Набирчена, опикана, соростия Твоя, още от портеста!

???????????????????????????????? Тъпанар!!!!!!!!!!!!!!

Доно има билет в една посока.

е загорял много за рязани карабини, сега ще го начешат качествено.

Турците изглежда са ни хванали за едни много деликатни места под кръста и светиня му ще се опитва да погали ръката турска, за да ни пусне. След публикацията на Бивол за контрабандата на цигари с марката Престиж /Булгартабак/, примката около една личност и приближената и банка в момента се затяга до физическа болка. Скоро може да се заговори за престъпници, облечени с власт. Ще е още по- забавно ако от Бивол излязат прави и се установи връзка между облечени с власт и опозиция.. Още по- забавно ще бъде да видим как една банка е толкова замесена със скандали, че нищо няма да я спаси от разпад, а един мустакат банкер ще гледа до себе си в изгнание друг себеподобен. Разпадът на комунизма в България струва много на българите, но пък кеф цена няма!

Вече публикуваха трите им имена..

Да вземе със себе си и Лиляна Павлова, да види пътища и магистрали как се правят!

Бойко Борисов заяви....че и у нас има бежански лагели от десетилетия и ние ги издържаме със социални помощи и безплатен ток а те в замяна гласуват за една протурска партия с комунистическо начало...б-рия до момента е дала 100 0000 000 000 000 0000 00 0000 000 марсиански долари а ес половин цент сащ три тона царевица със занижено качество

става ясно следното: 1. мутрата проста и неграмотна ще потроши народна пара за тоя, дето клати шумата 2. днес няма ленти за рязане 3. тиквата не си ползва магистралите 4. каунът-ибрик отива на инструктаж, нали е тъпоъгълна марионетка от театъра на мариета и марионета след това не терминала ще даде пресконференция за късополи журналистки, че 1. са обсъдили международното положение 2. набелязали са мерки за ускоряване на присъединяването на държавата-пуйка кум ЕС 3. договорили са газ 4. обменили са мнения за мигрансткото нашествие в контекста на добросъседството, солидарността и други общосподеляни ценности

Ами хич не сте прав.. За деня вече отряза лентичката - разширяването на Чирен. Много кофти от негова страна - скоро България ще може да купува евтин газ през лятото и да го ползва зимата, когато газът е скъп.. Щетите са в размер на безброй парчета пица годишно.. и половин милиард долара полза за бюджета ;)

благодаря за уточнението, госпожо, и извинете за пропуска

всъщност, пропуснах, че това, което сте споделила, няма нищо общо с тиквата, но и забравих, че всички промишлени отрасли започват през 2009 г. развитието си благодарение на мутрата, преди него нищо не е имало, чудно как и летоброенето не се е нулирало още.

Да ходи, където си иска. Нали е Премиер всичко му е позволено.

проблемът е че няма кой да ги даде стане ли въпрос за приказки равни нямаме стане ли въпрос за пари не ни търсете евро реалност

Борисов! Я вземи и онзи шебек от ДПС - Хюсеин Хафъзов, който в пленарната зала декларира, че "ще върви по пътя на Осман Калъч, Ахмет Давутоглу и Ахмед Доган." Може пък да ти е от полза, знам ли...че ако комшиите вдигнат ръце и кажат хабакалъм на двумилионната орда, приютена засега при тях, не ми се мисли как ще минат отгоре ни за няма и една седмица!

За такъв" път" в Турция вкарват доживот в затвора.

Той обясни, че му предстои среща с турския премиер, който на 14-15 октомври прави голяма конференция. "Ще отида да му окажа уважение. България в този случай е много зависима от Турция.." А сега си спомнете ЗАСЕДАНИЕТО В ТУРСКО НА КАБИНЕТА МУ с преводач ВЕЖДИЧКАТА.. ИФТАРА В ПЛОВДИВ дет ЧЕХЛьото го отмени, заради кръвното му.. И как ЦВИНОКИО СЕ ОТЧИТАШЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕДИН БЕЖАНСКИ ЦЕНТЪР С ЕВРОПАРИЧКИ, който тогаз почна да са пълни..

Борисов отива в Турция за среща с Давутоглу Борисов, пази се , че там започнаха да се гърмят и взривяват за щяло и нещяло.

Турция страда от емигрантите повече от Германия. Поне засега. Турция има яко разузнаване и знае точните причини за бежанския поток, както и конкретните механизми, които го произвеждат. Предполагам и поименно ги знае. Обаче, турците, както и Меркел, продължават да се правят на ударени и изглежда се надяват на някакви имагинерни дивиденти от кризата. Меркел и Ердоган са като двамата смъртници, които ги водели към бесилото. Единият казал - Хайде да избягаме! Другият отговорил - Аааа, не, щото може да стане и по-лошо!

Години наред Турция в буквалният смисъл процъфтява от нашествието на краварите в Афганистан, Ирак и Сирия! Години военното, битовото и ресурсно осигуряване на главорезите джихадисти, Ал кайда, ИДИЛ и всякаква друга измет се извършва от Турция! Последният останал тренировъчен лагер на ЦРУ, готвещ професионални убийци, пак е на тяхна територия! А нашето Боце Давутоглу го ползва като пачавра, да му излъсква чепиците и имиджа пред ЕС-боклуците за нови и нови милиони евра!

Davutoglu e nai golemiat vinovnik za sabitiata vav siria.

Народът ви ще има полза само, ако пак се покори на наследниците на Османската империя... Да се надяваме, че този едър роб ще има малко мозък да коленичи пред Даутоглу бей!

В първио му мандат с кабинета си отиде да заседава в турско. И почнахме да говорим и да приемаме бежанци.. По план ЦЯЛ ДЕН ТОГАЗ ЗАСЕДАВАХА.. СЕГА ще отида за 1 час на конференция там.. Ама не си казва причината Привиква ме на килимчето и най-вече ДА ЧУЯ ЗАПОВЕДИТЕ МУ лично.. Не през ДПС-то.. Тускчо идва заповядва.. Боцко фърчи до Ердогана.. И ПРЕИЗПЪЛНЯВА ПЛАНА.. За приема на навляци..

Премиерът ни ще ходи във Турция на Инструктаж,видяхте ли сега за ''БОСТАНА''какво стана а???Първо във Кърджали на кафе със ефенди Местан,сега със Пашата ДАВУТОГЛУ

Кога най-накрая България ще има един нормален, Премиер, който вместо да открива ресторанти във Виетнам ми ходи на срещи за уреждане на някаква бежанска криза, която никой не вълнува?! Кога, бе?!

няма да получим указания за бройката бежанци

Сатанинският мозъчен тръст,искаше да няма тази "хуманитарна криза",нямаше да я има войната,която е м/у Русия и сащ,но така е измислено,че не се знае кой с кой е и защо се бие.

Турците са стара и хитра империя и отдавна слагат евреи за везири: тоя път: Давутоглу=Давидов=Дейвидсон=Давидович. Дръжте се бг раи=гои=говеда!

Бойкооооо не можем да ти пЛУАтим командировъчните бе баце, бахти инструктажите, бати чудото. Ай завърти се в България, срежи някоя друга лента. Спри се малко почи ни си!

Дано те взривят

Трябва да му разпоредят на Буда какво да прави!

Ама БОЦКО кажува преди дни, че щял да фръкне дотам за ЕДИН час и да са ВИДИ С ЕРДОГАНА... А то с Давитоглуто щял да са среща... Щот му бил от ранга... А ЕРДОГАНА СИ Е ПРЕЗИДЕНТИН.. И с валиите не са среща..

Народи комшии, на времето Русия ги раздели ! Сега двамата Тиквоци ще ги сбират неразделни? Ох, това Гойно, какъв срам е, за Моята България ! леля Койка

Праилно Гой-но! Един Гой-Голиат срещу Давит-олу с прашката в... гащите! :)