В Турция отдават почит към жертвите на атентатите

Посланиците в Анкара на страните от ЕС почетоха паметта на 97-те жертви от двойния бомбен атентат в турската столица. Масови демонстрации се провеждат в Турция.

Обратно в новината

Коментари - В Турция отдават почит към жертвите на атентатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е те туй е ,,,рани куче да те лае,,,,,Колко време си ги отглеждаха помагаха и алъш вериж въртяха ама накрая драсват фитила Неблагодарност черна ама така е Уж борба борба ама тихомълком кюрди изтребват а своите им ръгнаха една ръждава чикийка в гърба

Да живее майка Турция! Да живее Волен!

TIREX

лицемери ! бомбиха леви и профсъюзни събрания сега сълзи и сополи.

Ами така става след като Турция подпомага джихадистите от Ал кайда и ИДИЛ!!!

заради едни избори , какви ги вършат и в турция и в русия !! а у нас сидеров само вдига пушилка

Споко, ще се научи момчето и без това са му учители.

Най вероятно атентата е дело на турски националисти! Но разбира се такава версия не е угодна за правителството и медиите. Те даже имат наглостта да предполагат че може акцията да е е дело на ПКК при положение че митинга е бил в подкрепа на кюрдите!

Ердоган сега да се хапе, че отвори границата със Сирия. На турска територия навлязоха бойци на ИД, а за съжаление голяма част от тях продължиха към Европа. Аз написах преди месец, че очаквам нещо такова да се случи след 2-3 месеца, ама тия ме изпревариха.

Какво общо има с "11 септември", освен нещо което ние не знаем?

С това престъпление правителството на Турция "си запали Райхстага", отчаяно действие да се разправят с кюрдите и опозицията! Жалко за невинно загиналите хора! Ходете на екскурзия в Турция, къде ще е следващата бомба?!

Кат не искат Руски самолети над тяхното въздушно пространство,и да се правят на много велики,изпросиха си го от ИД,нека краварите им помагат сега.

Ти не си добър човек...

"Турският 11 септември" печели наградата за най-тъпо словосъчетание на деня! Още повече, че атентата се случи през октомври! Журналята - ставате все по зле!

Американския 11 септември бе организираот Ал КАйда съюзниците на САЩ в борбата им срещу АСАД. Турския 11 е организиран от ИДИЛ съюзниците на Турция в борбата им срещу Кюрдите

такива големи атентати не стават без знанието на службите.

В тази обстановка Русия е съюзник на Асад и Ислямска държава срещу сирийската опозиция.

сирийската опозиция унищожи страната, който САД и БАЩА му запазиха 40 години. Какво сте се "влюбили" в тази опозиция, не знам?

Паисий

поправка: сирийската опозиция унищожи страната, която АСАД и БАЩА му ...

Кой ви е виновен, като изповядвате религията на терора?

ЕДИНСТВОТО НА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ САЩ ПОДКРЕПЯТ И ВЪОРЪЖАВАТ ТЕЗИ КОИТО ПЪК ПРАВЯТ КЪРВАВЕ АТЕНТАТИ И В ТОЗИ СМИСЪЛ ОСТРО ГИ ОСЪЖДАТ СЪВСЕМ СЕ ИЗГУБИХА САЩ В ОПРЕДЕЛЯНЕТО КОЕ ЗЛО И КОЕ ДОБРО - ДЕМОНИ .....

държавите , особено тия големите , нямат приятели ! имат интереси !

явно наближава краят на последните две империи в европа ! турската и руската .

империите не знам ама твойте глупости няма да имат край :)

е нали затова ти го пиша ?! вече знаеш ! стана по мъдър .

Насилието поражда насилие! Защо му трябваше на Ердоган да влошава отношенията си с кюрдите?!? Тъкмо бяха постигнали примирие и всичко се срина! Исляма си е чист фашизъм!

Съболезнования към турския народ и кюрдите.

Мисля че конфликтите в Сирия и района ще ускорят края на ислямския фанатизъм.