10 жертви на бурята и наводненията на Лазурния бряг

Десет станаха жертвите на наводненията, последвали мощната буря в южната част на Франция. По-рано имаше съобщения за 13 загинали и 6 изчезнали.

Обратно в новината

Коментари - 10 жертви на бурята и наводненията на Лазурния бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът естествено не е в Путин, а в денонощното пръскане с химикали от самолети-цистерни над Европа с цел промяна на климата и други цели. Вчера се пръскаше над София, днес над Бургас и т.н. нон-стоп.

Голяма трагедия е това. нека Путин да мята бомби . да замърсява климата и после се чудите защо има измения в кризата на земята. не сте лу чули за следстваните причности и връски роби

Путин ли мята бомби последните 3 години?... само въпросче, не е за да се замислиш, примерно :_)

Главичката ще ти откъсна!

Да, това Е положението г-н Насименто/Дир.бг. ---- Учудваща е рехавата .айнометичност на 'наште' интернетчики.

Всичко това много ми напомня на една легенда описана в една от религиозните книги свещена както за юдеи така и за християни. В резюме...хората започнали да живеят не по правилата и да съсипват света. На Господ му писнало и решил чрез вода да унищожи тази напаст наречена "хора". Само не можах да разбера защо някъде по-средата решава все пак да им даде шанс за съществуване. Разбирам че ги обича на колко пъти да им дава шанс? Толкова ли е трудно хората малко да мирясат. От Адам и Ева все искат повече и повече от вселената. А Господ постоянно ги предупреждава че това няма да им донесе щастие а напротив. Ние учим че знанието и любопитството ще ни доведе до по-добър живот. Само че освен "доброто", правопропорционално се развива и "лошото". Така имаме силно развито "добро" но и силно развито "лошо". Познайте какво ще стане ако вселената стане тясна за тях.....буф, бам, тряс, пряс...и познайте кой ще пострада. :))

това, ти си изрод!

е истинска трагедия и истинско бедствие,не като в българия се удавят две бабички и вече национален траур се обявява,жалка държавица с жалки трагедийки и с още по-жалко население

Няма кой да те псува рано сутрин в неделя и за обяд компенсираш във форумите ли? Прояви малко уважение!