Напрежението в Гърмен отново ескалира до сблъсък

Пореден физически сблъсък между двама мъже от ромския квартал „Кремиковци“ и жители на Гърмен е станал снощи в землището на село Марчево.

Обратно в новината

Коментари - Напрежението в Гърмен отново ескалира до сблъсък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой познава ли циганин земеделец?

Бойкомен защо не отиде в Гърмен, нали в джоба си винаги носи памперси?

Sm3hurk0

Още ли не сте ги разкарали тия .... ? Само им се обяснявате..... Почвайте ги най-накрая !

Г-жо Капитанова, такава хубава фамилия имате, че с радост и уважение ще ви приемем във Варна и ще ви обясним как да решите проблема.Да сте чули във Варна ромеите да са гъкнали за копторите. Няма и да чуете.ТИМ действа"со кротце и со благо" и да е имало малко кьотек то той е бил по-скоро за авторитет.Да сте чули ром да вдигне ръка срещу българин във Варна.Само да си го е помислил и е излетял в космоса.Здраво трябва да се пипа, а вие им се церемоните.Само кажете-палим.....тракторите и сме в Гърмен.

дa нaпишaт,че зaд проблемa стоят Русия и Путин.... в очaквaне сме....

сещaш ли се !?

ще се въведе скоро,вече е плaнирaно.......

След като чиновниците не си вършат работата,за която взимат заплати,ние спираме да плащаме данаци,и за помощи на наглите цигани няма да има пари!!!В центъра на София се събират групи от младежи и на свечеряване се очиства от набезите на крадливите цигани!!!Децатна ни,ни вършат това,което ние неправим!!!НЯМАМЕ ДЪРЖАВА!!!

Това е голяма заблуда, че няма държава. Я, скочи на банкерите, циганите, турците, геЮвете... да видиш дали няма държва - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

ср упрaвлявaт от крaвaрски мекеретa,МЕРКЕЛ,БОКО .....

"Събарянето на незаконните къщи в ромския квартал започна в края на юни и две седмици след това бе преустановено заради жалба в Европейския съд по правата на човека" А кой ли бе българаша, дет' подаде жалбата ??

кaто тебе троле !

След като чиновниците не си вършат работата,защо ние,които им плащаме заплатите,не спрем да внасяме данъци???Тогава циганите няма как да получават помощи и чиновниците ще си свършат работата!!!До тогава се редете на опашка пред даначната служба и се молете на бог да има адекватно решение на циганския тормоз!!!В центара на София,замръкнат ли ядът бой!!!Това частично решава проблема с циганските набези за сега!!!НЯМАМЕ ДЪРЖАВА!!!

"Събарянето на незаконните къщи в ромския квартал започна в края на юни и две седмици след това бе преустановено заради жалба в Европейския съд по правата на човека" А кой ли беше българаша, който подаде жалбата ??

от соя на пачврата дето направи същото за циганите в "Максуда"! За тях парата е важна и всичко друго е без значение докато нещата не опрат до собствените им задници!

Тез "горе"се правят,че няма проблем ма като избие клапана и те ще гризнат дървото!!!!!!!!!!!

с бежански вълни се занимават, ние тук - почти също, само че вътрешно така. Е"то я "ползата" от файдата да им дадеш малко шанс - таковат ни, крадат ни, колят ни и всичко друго, каквото им падне. Безнаказано. Ако се съпротивлявате, вие ще пострадате, и не само от тях! Парадокс. Защото Бог е високо, нали знаете.

Когато гостоприемна Европа и България един ден се събуди и види по балконите си вместо цветя простори с дрехи и парцали, по улиците пълно със забрадени жени с фереджета и бурки, боклуци по улиците,пикаещи мъже по кьошетата, други стоят на стълбите, пушат, миришат и работа не подхващат а само приказват на танганайски, новостроящи се джамии и запустели православни храмове, през 2 часа някой да вие като скопен на високоговорител - тогава ще разберете че живеете в Европейски халифат.

Браво за коментара МЪРЗЕЛИВИ И МИРИЗЛИВИ.

добре си рaзбрaл,дa не четеш буквaлно от някъде ?

Единственото решение на циганския проблем е да сключим споразумение с Индияи и за 4-5 месеца да извозим нашите цигани за там.Никой от индийците /1,3 милиарда/няма да забележи и усети тази операция.Това е ЕДИНСТВЕНОТО възможно решение,другото са само прикозки

това ще стане като дойде следващия Хитлер

Така или иначе неизбежното идва, дали ще е Гърмен или Смолян след 1-2-5-10 години ще се изправим един срещу друг и който оцелее. Затова си дръжте под ръка необходимото за тази война, не яде, не пие, винаги може да ви потрябва..

Прегледах с удоволствие коментарите. Най ми хареса тоя на Гольо Босев, който гласеше-ГЪРМЕН, СТОЛИЦАТА НА СЪБУДЕНА БЪЛГАРИЯ. И разбира се, моят коментар от 13.40 часа. Гордея се с него и с подкрепата ви. ЗАМИРИСА НА БАРУТ.

само някой да ми каже от къде го измислиха това:роми винаги са си били цигани ,а сега изведнъж роми много тъпо . циганина си е циганин вари го печи го пак ще си е същия

"Рома" е ниша идийска каста. От 16 век насам са се разселили из цял свят в търсене на по-добър живот. От там идва "роми".

Ниша--НиСша. Научи БГезик.Или си платен НПО със задача да бомбиш БГ езика за радост на примитивите, които искат циганията да се възцари навсякъде

Заселете ги в Чернобил.Празни жилища колкото щеш.

Ехехе за кво' са ви юниверситетите ? на Кво ви учат? На робство Ахаха. Едни примитиви не можете да поставите там където им е е мястото ГаРБИДЖ. Скоро такива сблъсъци ще има и на ВитоШКа. Миризлив Аф БГ срещу Тъпанар Кореняк Софианец от село хахаха. Манго с $$$$ съпорт е налазил БГ Софи интелект хахаха, тъпанари и мекотели страхливцииии ,Викайте Самоковската селянка да ви Управи хахаха. Соф- Миризлив Цакултет да стане еталон за всички Факултети и юневерситети хахахаха!!

Докато циганската партия герб е на власт оправия няма да има.Не забравяйте,че все пак бойко борисов е сръбски циганин.

хахахахахахахаха

ВСИЧКИТЕ РОМЧОВЦИ НА ПОМОЩИ В БЪЛГАРИЯ!ВСИЧКИ РОМИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!САМО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ТАКИВА БАЛЪЦИ ДА ВИ ХРАНЯТ И МИЛИЦИЯТА ДА БИЙ НАРОДА КОЙТО МУ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ!!!

Кой говори за деморация, а в същото време създава конфликти и хаос навсякъде по света? Кой говори като агне, а действа като звяр? Кой е втрорият звяр от книгата Откровение?

Ама що за гавра -ще им дават жилища.Ами ако на мен ми бутнат незаконната къща ще ми дадат ли друга?НЕ ,че и ще ми друснат огромна глоба.До кога ще лежат на наш гръб-ами докато търпим така ще ни мачкат.

абе, разните там отговорни чиновници нали обещаха, че за седмица-две ще разтурят гетото????

Тези нагли сънародници, наречени (цигани) нямат капка срам. Че, те се раждат без това качество. Смятат, че ще ги носим цял живот на гръб и ще се гаврят с нас. Аз съм за изхвърляне на тази сган по далеч от страната. Да си копаят, садят и каквото произведат да си го ядат. Стига с тези цигани са ни занимавали. Скъпите ни депутати ги използват само за изборите за гласове. Прост народ, слаба държава. Това е Мангария

Да дойдат танковете.

Кой говори за демокрация и в същото време създава конфликти в различни точки на света? Кой говори като агне, а действа като звяр?

Българи, кой ви чува ? Бензина не ни намалят, с ромите не ни дават да се разправяме и да е само това !!! Време е за пробуждане !!! Само да не се успим, че вижте какво е лошо да си беглец, нека са ви за пример тези черните от Арабия.

Все повече и повече ще стават тези сблъсъци, след като държавата мери с двоен аршин. За какво издържаме толкова много институции и нокой не си гледа работата, винаги няма виновни за нищо и всички случаи се потулват във времето, за да отшумят. Ето затова на хората им писна и в най-скоро време ще се лее и кръв. То не се търпи. Толерират циганите, монополистите, ЧЕ, Толофикация, В и К и куп още изедници, само за народа няма кой да се застъпи. Народа го яхат както и турчин не го тормозил. Как така построили катуни където им скимне, а сега не искат да се махат. Ако аз си построя някъде катун, за да живея в него, неплащам вода, ток, изсичам гората, не работя, а чакам на социалните помощи, раждам всяка година и при всеки конфликт бутам сополивите цигането напред, за да ги съжаляват хората, колко време ще ме издържат властите? Колко - ден, месец, година или ще ми съборят катуна на втория ден. Е, как така сега ще се пазарими с тези паразити до безкрай. Незаконно това означава, че ти си нарушил закона и следва да си понесеш наказанието, в случая да ти се бутне смръдливия катун. Да си мислил преди да правиш катун, преди да правиш деца и т.н. Както на българите никой с нищо не им е длъжен, а работят по 16 часа, за да изплащат заеми, ипотеки, наеми, така и за вас, уважаеми цигани важат същите закони. Ако не ви харесва измитайте се от България. Вървете там, където ще ви търпят такива каквито сте - крадливи, мързеливи, сополиви, безотговорни, с една дума - престъпници.

След либерализирането на паспортния режим, още през 1991 циганите хукнаха към Швеция - схемата е проста: извършваш някое дребно престъпление, изкарваш зимата на топло в луксозен шведски затвор, че на всичко отгоре ти и плащат, излизаш си ни лук ял, ни лук мирисал и си купуваш поне 1 - 2 коли на старо - така де, да си имат поминък и в България. Шведите бяха първите, които заявиха, че циганите си имат достатъчно граждански права в родината и тутакси натириха 5 000 цигани наведнъж. Браво на шведите, благодаря, да им се връща!

Натискат, натискат капака на врящото гърне. Още не са го удържали. Трябва огъня под гърнето да се спре, не да се спира налягането.

Връщане отново на "Закона за горските разбойници" и шерифската система на кметствата от краят на 19-ти век, дала резултатите от "Българският модел" на справяне с престъпността и ефективност на местната власт.

Натискат, натискат капака на врящото гърне. Още не са го удържали. Трябва огъня под гърнето да се спре, не да се спира налягането.

Защо държавните институции в България защитават с невиждан хъс кражбите, незаконните постройки, убийствата и т.н. на циганите. Докога. Не ВИ ли е срам бе. Вече никой не ни нарича България. Наричат ни Циганландия или Крадлария. И защо не публикувахте предишния коментар - ивие ли се продадохте на циганите?

След 26 години управление на БСП, ДПС, СДС, НДСВ, ГЕРБ бе създадена порслойка от български граждани с ПО-СПЕЦИАЛНИ ПРАВА. Значи аз като нормалне гражданин съм задължен да наема фирма, да наема проектанти, да моля в общинската администрация да ми разрешат строителство и т.н. До тук съм броил към то 5000лв. А те били бедни и неможели, ама можело да построят на общинска земя и да не плащат и наем и да не отговарят жилищата на никакви норми технически и санитарни. АЛООООООООООО БОЙКО КЪДЕ СИ ДА КАЖЕШ НЕЩО? ХАЙДЕ КАЖИ НЕЩО, ИЛИ ЧАКАШ НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ ГОРЕ ДА КАЖАТ НЕЩО? Та или администрацията ще изпълнява законите без да се соъбразява с цвета на кожата, с миризмата, езика и т.н. или ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО КОГАТО НЕ ПРОЗОРЦИТЕ, ЩЕ СТАНЕ КЪРВАВО и за това ще са виновни горните партии.

ЕДНО ДЕТЕ ! ЗА ВСЯКО СЛЕДВАЩО СЕ ВДИГАТ ДАНЪЧНИТЕ СТАВКИ И КОЙТО МОЖЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ВТОРО! ПРОСТО Е, НО У НАС ПОД ПРЕТЕКСТ ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА СЕ ТОЛЕРИРАТ ЕДИНСТВЕНО ЦИГАНИТЕ !!

Всички държавни институции в защита незаконните постройки, беззаконията и кражбите на циганите - е няма такава държава. Нямали били жилища. А колко българи нямат ? Интересувате ли се от това, безродници такива.

продавам работеща огнепръскачка

Товарете ги на автобуси и за Германия,бързо без много приказки. Сега е момента .

Ако не в Германия да направим като германците в началото на 40-те години!!!

Цензурата след Закупуването на "ДИР" стана всекидневие! Срещу Управляващите Партии е ЗАБРАНЕНО да се пише !!

Всичко с пари

айдииии в Германия или Швеция там ги мигрирайте