Мълния уби български шофьор във Франция

Български шофьор на камион загина от мълния на крайпътен паркинг във Франция в понеделник вечерта, съобщиха френски медии.

Обратно в новината

Коментари - Мълния уби български шофьор във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите да се прибират от чужбина. Няма да бъде здравословно там.

гръмотевични бури, наводнения, урагани.... ПРИРОДАТА ЩЕ ВЪВЕДЕ РЕД В СВЕТА МАЙ ... след като хората и политиците организират хаос!

божествена намеса врещу босите "български граждани "в чужбина известни вече /3 и повече статии / като "български шофьори" с по-тъмен цвят на кожата.

тока е до 10млн волта, падне ли връз тебе ще те препарира с каквото и да си обут.

какво става сега ако в франция има 1000 работника на тир от бг които са на 35г и ако не си вдига телефона знаете ли в какво положение оставяте близките и роднините им или свалете публикацията си или слагайте инциели или от къде е поне това да не вие само да правите сензации вие сте за осъждане ако до 10минути няма развите се обаждаме в сем

без ясно дефиниране на събитията са подвеждащи и в повечето случаи директно накърняват доброто име на българите по света. Не че не може един българин да ходи бос в дъжда, но обикновено не ходим боси и после хоп в колата.

Аз лично познавам шофьор който си призна,че в Гърция при проверка на документите като го видяли,че кара с джапанки отнесъл глоба от 300евро......та не е измислица факта,че много шофьори на тирове особено карат боси през лятото

за всяко събитие станало в чужбина"български гражданин"или лице снабдено с "български паспорт"!

за човека. И обут да е бил, пак същото. Отделно е въпросът, че карат боси и по потници.

човека е слушал "Боса по асфалта" на Роси Кирилова

И там улиците заприличаха на реки ,след като мангусите окрадоха капаците на шахтите.Нека видят ,какво е това бг.циганин и как се интегрира.

"Гръмотевицата е силен звук, наподобяващ гърмеж и съпровождащ явлението мълния (или светкавица). Поражда се от рязкото затопляне и разширяване на въздуха във и около светкавицата." Не искам да се заяждам, но това се учи в началния курс...

"ударила го ГРЪМОТЕВИЦА" ???????? ей, драскачите, да не искахте да кажете "светкавица"? кой умира от силен гръм бе, интелекти????

а от силна светлина колко умират хахахахаха

светкавицата не е силна светлина / като от 100 W ел. крушка/, а ЕЛЕКТРИЧЕСТВО!

Освен това там където е бил, на практика гръмотевица няма.