Правителственият ”Фалкон” отива на преглед след инцидента

Правителственият "Фалкон" отива на технически преглед заради инцидента, при който отново се наложи да кацне аварийно, съобщи транспортният министър Московски.

Обратно в новината

Коментари - Правителственият ”Фалкон” отива на преглед след инцидента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Часовникът на премиера -най-бързия часовник в света!

България е най бедната държава в Европа, не виждам какво налага нашите политици да бъдат охранявани от НСО и да ползват персонални самолети, на гърба на бедното население.

Ами иначе няма как да бъде държано бедно.

След прегледа, заключението на експертите ще бъде: ДА СЕ КУПИ НОВ САМОЛЕТ НА БОЦКО! НЕЗАБАВНО !!!

И всичко на гърба на бедния народец в най-бедната страна от ЕС.

Кой купи фалкона? Отговор: ГЕРБ (Група от Егоцентрици за Разграбване на България)

Не било Фалкон било "флакон"

Някой може ли да ме светне тия Фалкони (май бяха два) не бяха ли купени от Станишев???

На преглед при психиатър!

В самолета се возила и Лилето и боко не могъл да свали самолета :)

Здравейте, бедняци, ежедневно мизеруващи и чудещи се как да си платят елементарните разходи. Министъра да го изплаща новия самолет от министерската си заплата, защото аз самолети, лимузини и заеми за властта не желая да плащам.

Случайно да очакваш някой да те пита ? Вярвам , че не.

В Швеция има 10-ина правителствени коли ( шведско производство), у нас - 4970 саде грамадни мерджани и баварци, ква е тая правителствена армада от самолети и хеликоптери, на кво отгоре, идиоти ли сте?

В този самолет всички са парашутисти , че и пожарникар имат .

Да, хубаво всички разбрахме как Борисов не е могъл да кацне в Пловдив. Но според мен тук големият въпрос е друг - защо Борисов пътува с правителствения самолет на среща на младежкото ГЕРБ и на откриване на спортен обект, след като очевидно и двете събития са част от неговата партийна функция? Щом ще лети за лични нужди със самолет плащан от данъкоплатците, да бъде така добър да си плати. ГЕРБ имат 10 млн. на влог в банка, пари имат, нека си плащат на държавата, щом ще я използват за лични цели. Поне това дължат на гражданите.

Тук се открива важен морален и принципен въпрос защо един действащ премиер използва ресурсите на данъкоплатците, за да си прави кампания и да си поддържа партийните структури? У нас ползването на правителствените въздухоплавателни средства за лични цели се е превърнало в обичай. Помним как същият министър-председател, но в предходен мандат, возеше аматьорския си футболен отбор, както и разни поп-фолк певици, на борда на същия този правителствен самолет. А дори и да не се връщаме толкова назад във времето, пак можем да намерим примери за подобно неуместно ползване на публичен ресурс, когато премиерът пътува с правителствен хеликоптер на откриването на трибуна на стадиона на Лудогорец в Разград. Когато си правиш кампания с парите на данъкоплатците, това е проблем. Данъкоплатците не избират едно управление, за да му плащат личните воаяжи с цел водене на кампания.

Докато човекът строи и открива толкова много неща, той има право да пътува с каквото си реши, ако иска и със совалка!!!!

То този аероплан е за ВИП персони а тиквите трябва да се возят на ПО 2 или АН 2 .На макс 2015 показаха и нова модификация на легендарния кукурузник.

Двойката е уникален самолет. Рашките го карат пияни на кирка и рядко си чупят главите. С новия мотор като го гледам ще лети поне още 70 години. А между другото при него проблем с колесника няма щото не се прибира.

Ей, управляващи пидали. Никакви нови самолети и коли. На вас ви се полага комбинация от три пръста с преобладаващ среден!

ЕИ, то комай всички са за там, ама нейсе.

Френските власти не могат да докажат, че намерения флаперон е от малазийския Boeing CNN

Едно време когато имаше истински депутати са пътували с файтони и с влакове.

Ste ima i danak VZDUH

скоро боико сте пусне самолети патрулки. няма да те спират сте те ескортират да ти писат акт на земята.сте се пластат вув кат.по место зивеене. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди минути "Фалконът" на Бойко Борисов излетя от Варна, очакват го в София

А влаковете и автобусите,които горят като факли,кога ще са на преглед и кога ще бъдат подменени?В положение ли сме да се купува нов самолет,нови коли за НС...Наглостта няма край.Фалкона го пратете за ремонт в Полша,нали може да се справи с МИГ-овете..Сигурност за наша сметка си осигуряват нашите правоимащи ,а ако са по пътищата ни изтласкват най безцеремонно.

От София до Пловдив с Фалкона! Боце, затова ли ги правИ тези магистрали бе? Или тази защото я е правИл ментора ти - бай Тошо?

Ами за нас , за кого другиго , да можем да ходим ''на кафе в събота и неделя до Истанбул за два часа''. Никъде не споменава себе си в ползването , единствено в направата.

Когато мрем заради тотално амортизирани влакове, училищни и градски автобуси, разбити с години пътища властта със същото усърдие и бързина ли решава проблемите и отделя пари? Крайно време е да е преразгледат всички ползвани привилегии - охраната да, но всичко с мярка!

Ти пък къде се мериш с човека-бог ББ?

За премиер, президент, шеф на Парламента, МВР шеф ... ама защо всякакви дрипльовци довчера, а днес влезли във властта трябва да са със служебни коли, сини буркани, безплатни самолетни билети ...

На Боце Фалкони му не требат! Он мое и сам да си фръка!

Смениха кетаринга като замениха червения хайвер с филии с мас и проблемите започнаха.

Значи на среща с младежката организация с държавния самолет. Що не завози и Тигрите да видят морето

Па не е ли ги возИл?

Заведе ги в Барселона, ама при предишния мандат.

ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА! НАРОДА ТРЯБВА ДА ИМ КУПИ НОВ САМОЛЕТ,БЕ!!!!!

Да му дадат големите му началници от УСА-то.Служебен.

Може вече да са договорили цената, комисионната, разходите по поддръжката на новата бракма.... само им трябва оправдание

"Този дефект се случва за трети път в рамките на шест месеца." За правителствен самолет това не е ли рекорд за книгата на Гинес?

Направо минавате без Фалкон, а когато ви се налага да летите си купувате билети първа класа, йато нормални политици от бедна страна. За това ли кацнахте "аварийно" във Варна, за да изцоцате едни пари от бюджета?

Еле, те тоа летещ винкел да не е събиран от части на Голф, бре?!

Защо Правителствен самолет се ползва за партийни цели?

къта парите поне да бе взел назаем самолета на софиянски

Купувай българино нов самольот за новия Бай Тошо... ЗА негово удоволствие и кеф..... За линейки разбира се няма бюджет...

И за да прибере една комисионна, както и да назначи хранени хора на скътана службица - новото УБО.

И аз искам мерцедес а не ланча ама Боко не дава

КАКЪВ МУ Е ПРОБЛЕМА;ДА ПЪТУВА КАТО НАРОДА НА ОГРАНИЧЕНИЯ 20 30 40 И ДРУГИ ПОДОБНИ ХРАНИЛКИ .ДА ПЪТУВА ПО ОТБИТИ МАГИСТРАЛИ И ТУНЕЛИ КАТО ЕЧЕМИЧКАТА НА ВИТИНЯ ДЕТО ВЕЧЕ 3 МЕСЕЦА Е РАЗДЕЛЕНА НА ДВЕ А ЗА 2 ЛЕВА РАБОТА НЕ Е СВЪРШЕНО.НИЕ ДА НЕ ГИ ИЗБИРАМЕ ДА ПЪТУВАТ КАТО МОНАРСИ,ТОЙ ДА НЕ Е С СИНЯ КРЪВ СЛУЧАЙНО.ДА СЕ ВОЗИ НА НАРОДНИ ВОЗИЛА И ДА Е СРЕД НАРОДА И БЕЗ ОХРАНА-КАТО ЦАР БОРИС И ВЛАК ДА МОЖЕ ДА КАРА -КАТО ЦАР БОРИС ,НО НЕ Е ЛОШО И КОШНИЦИ ДА МОЖЕ ДА ПЛЕТЕ-МОЖЕ ДА МУ ПОТРЯБВА.БОГ ВИЖДА И ЧУВА.

И Бойко е "карал" влак, веднъж даже писаха за него, че бил "летял" с влак. Качил се в началото на кратка скоростна отсечка /около 15-20 км/ и слязал в края, през което време демонстрирал колко бърза е линията. Журналистите пропуснаха да уточнят, че Бойко бързо е спрял "полета", защото осталата част от линията, реконструирана за десетки милиони евро е бавна както и преди и засиленият влак наистина е можел да излети.

как беше в рекламата - мама ще ми купи.....ама друг път. Лъжат рекламодателите. Мама ще купи нов самолет, щото по магистралите е опасно да се движи Слънцето.

и фалкона не ще да вози боци

Да земе БОКАТА да си купи един кръгал фалкон като футболна топка та ако не му се отворят колесниците да се търкаля по пистата.};-)))

А червен бесепарски шут на изборите не искаш ли?

Хах леко да ти се не лъзне червения бесепарски бастун

прекалявате с рекламата на ГЕРБ и ББ за изборите. Началниците вече се изказаха - материала в източна ЕС се сменя с бежанци. А това с Фалкона си е чиста пиар реклама

Колко по им дават простотийте толкова по стигам до извода че и чеп за зеле нестават каква пиар акция на тия смешници

Абе не мога да схвана Фалкон-а ли е начепил Боци или Боци -Фалкон-а , но едното е факт.Чакам развръзката.

над Пловдив,и вместо до София,летял пак до Варна.Явно изобщо не е искал да ходи в Пловдив,но какво ли го привлича във Варна.И да лъжат не могат.

Повтаря се сценария със стария Ту-154. Тогава, Първанката беше тръгнал за Южна Америка и носовия колесник не се прибра след излитане. Вдигна шум до небесата и си купиха 2 Еърбъса. В последствие стана ясно че умишлено не е била премахната механичната контра на носовия колесник... Тогава комисионните си ги разделиха Станишев и другарите. Сега Бойко сигурно си мисли, че аз по глупав ли съм? Я да взема да си купя един нов Фалкон и аз от комисионните да намажа...

Атанасе, тъпо предположение и недоказани твърдения.

обоснови се ... иначе изказването ти звучи още по тъпо ...

Тия трябва да са луди да са си играли с блокировката на колесника. Ако избие хидравликата няма да могат да изринат самолета от лайна после.

хмм .. иксал значи ... един ФАЛКОН е около 20млн долара ... колко линейки и болници могат да се обновят ? или е по важно кратуната да фърка от плажчето до мачлето и до магнолииките за да ги полива ???

Ма на него линейки, болници и нови влакове му не трЕбват. Той със самолета - право където си ще.

А пък аз искам нов Московски.

"Фалкон"-а си знае работата.

Да купим Един нов самолет за тиквоча и онези с които рита топката че стария го разпраха ,като безплатно такси беше!

Този самолет не е на Тиквоча, вземе го с рекет от РВД, вечно го поврежда, изхарчва му горивото и сега иска нов, а собственика да му бере гайлето на този.

Не разбирам какво се пените. Това е продук в гаранция, която трябва да бъде спазена. Също както един миксер. А и тук е опасно, защото може да коства живота на някого. И ако не ви е толкова за политиците, то това може да са пилоти и стюардеси.

Бил е в гаранция преди 10 години...

Един път стомна за вода, втори път стомна за вода, третия път...