Новите отломки на остров Реюнион не са от самолет

Намерените тази сутрин на брега на френския остров Реюнион в Индийския океан метални отломки не са от врата на пътнически самолет, а от домакинска стълба.

Обратно в новината

Коментари - Новите отломки на остров Реюнион не са от самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е отвлечен....ще се появи на срещата на Саудитското семейство!Когато загатките са повече от една -значи е наредено от човешка дейност!

Б...ах ги у специалистите по самолети дето първоначално бъркат сгъваема алуминиева стълба със самолетен елерон.

Дир-а ме изтри :) Ще ти го кажа по друг начин. Онова с елерона беше миналата седмица, а това със стълбата е сега. Двете случки нямат общо.

Преди няколко месеца гледах филмов репортаж, в който анализираха различни версии, въз основа на всичко известно по случая до момента. Накрая изказаха като най вероятна версията, че самолета е отвлечен от добре подготвени и обучени, познаващи перфектно самолета хора и изложиха вероятен маршрут по който е бил отклонен с летене на ниска височина и покрай брегови ивици в посока на американската база Диего Гарсия. Има показания на хора по островите, че по това време такъв самолет е прелетял много ниско над тях и дори са намерили пожарогасители от същия тип на използваните в изчезналия самолет. Версията накрая беше,че е следен и свален от американците, след като са разбрали какви са намеренията на похитителите. Това сега може и да е подхвърлено за дезинформация.

Вярно е ама- американците обичат да стрелят като ги удари съчмата- помислили че нападат базата им на диего Гарсия.

Започнаха да подхвърлят отломки, явно вече са готови да намерят "разбилият" се самолет.

И този са го думнали руснаците. Така, за тренировка. Мамка им на лошите "рашънс", докъде са стигнали да тренират - до индийския океан. Да го е страх човек в днешно време не в самолет да се качи, ами хвърчило да пусне. Току виж бръмнал най руски САМ.

този не, ама другия, над Украйна са си баш те! Затова, разбира се са против трибунал за виновните! Виждам, че се опитваш да иронозираш, но не ти стига капацитет да го издокараш както трябва...

Не са ли прекалява?!!! Уикипедия: Общата площ на острова е 2512 km², от които 10 km² са повърхнина на водни басейни. Дължината на бреговата линия е 207 km. След почти година и половина на площ по-малка от България 50 пъти се появяват части от самолета с различни профили, тежест и т.н.

и нито по света, нито и у нас "майстори" не са пренабивали номера на кавко ли не! Двигатели, купета, рами Истината си е истина, до сега не съм чувал за пренабиване на номерата на компонентите на летяща чиния ... но не е гаранция, че аз не съм пропуснал няколко новини

Еми, сега да проверят отломките от "украинския" малайзийски самолет, дали всички са налице.

Ти по-добре си гледай колетите и пратките, а остави на специалистите да преценяват, кои отломки да броят или търсят! ;)

кои???? онези с краварските пищови и патрони за "умерените" ислямисти - ко ги прайм?