Мисията на ОССЕ в Украйна обстрелвана умишлено

В Украйна умишлено са обстреляли служители от наблюдателната мисия на Организацията за сигурност и сътрудничество, заяви нейният зам.-шеф Александър Хуг.

Обратно в новината

Коментари - Мисията на ОССЕ в Украйна обстрелвана умишлено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

miro20@

заедно с другата новина - че ОССЕ е обстреляна от украински войски /лъжа/ и тази новина се представя изкривено. Хуг е казал : Под обстрел сме безброй пъти...въпреки факта, че всички страни знаят за нашето присъствие", заяви заместник-ръководителят на мисията Александър Хуг в Киев. т.е. мисията е обстреляна в резултат на взаимния огъм и обстрел между украинци и терористи. Това че ОССЕ са пострадали и са попаднали на огневата линия се представя като вина единствено на украинците. А това вече е обиновенна пропагандна лъжа.

Почнаха вече и по своите да стрелят...

тралала. Упражнявай се, то не пречи.

НА боклуците в ЕС ще им увре главата само ако десен сектор почнат да пуцат по брюксел и им развалят рахата. Иначе не им пука кого избиват.

Напоследък само хубави новини от раша: Доларчето - гнузната хамериканска презряна валута стабилно се катери Всяка седмица падат по 2-3 самолета и не излитат 2-3 ракети, ако излетят, то неизвестно къде Потоците заминават при Южен Втората Студена Война се разраства Украйна укрепва

Шило

Бегеец, идиотията ти прогресира.

Украйна укрепва? Това как се изразява? Готвят се за дефолт.

Украинските псета насъсквани от хамериканските си господари беснеят и ще беснеят до като си строшат всичките зъби!

По-спокойно, че самите ти государи вече не говорят за украински псета, укри, бандеровци, фашисти и тн ЗАЩОТО УКРАЙНА СПРЯ ПУТЕНСКИЯ БЛИЦКРИГ Защото изтребването на руските фашисти в Одеса и Харков беше само началото на Първата Руско-Украинска Война Зашото предстои големия ТРИБУНАЛ за сваляне на оня Боинг и разкриване на Путенските престъпленя в Украйна

Алоооооооо, лекарствата!!!!! Обедната доза да пийнеш или пaк да слагаме ризката без ръкави?

Най-обикновени хора, 42 на брой бяха убити най-безцеремонно - жени, мъже, решили да ползват правото си на свободен и демократичен избор. Нека да попаднеш в ръцете на роднините им, тогава ще видиш едни фашисти, каквито всъщност са убийците им. А там м/у другото също разследването се точи повече от година, но защото го правят украинците от новото правителство.

Пожелавам ти на теб и на семейството ти да свършите,като 42-та в Одеса.ОТРЕПКА!Господ гледа.

ситуацията създадена в Украйна от американските мекерета няма да се успокои още дълго, те винаги ще създават напрежение но дълго не може да се лъже, скоро ще се провалят и истината ще излезе наяве

не са ли в отпуска...

Съберете в едно бунтът на Десен сектор, обстрелът на наблюдателите, както по рано и обстрелът на болници, детски градини и старчески домове в Донецк, живи изгорелите в Одеса, снайперите на Майдана и сваления Боинг. Прибавете в сметката и въоръжените с танкове и бтр-и частни армии на местните феодали като Коломойски. Резултатът - държава Украйна реално не съществува. Няма такова животно. Там е нещо като в ИДИЛ. Ако ЕС и НАТО приемат Украйна, каквито са мераците на САЩ, то веднага след това ще завалят заявления за отказ от членство от доста страни. Кой ще иска да бъде в един кюп с Коломойски?

пък - хептен не верим на пропагандата. Тя пропиля живота не на едно поколение.

Мудис предупреди за вероятността през септември Украйна да обяви дефолт по еврооблигации, съобщи Интерфакс Украйна, цитирана от БТА. Опасността от мораториум върху външните плащания (което се приема като обявяване на технически дефолт - бел. ред.) се запазва, въпреки че страната изплати лихвите по еврооблигации с падеж през юли 2017 година. "Очакваме на 23 септември Украйна да се въздържи от погасяване на еврооблигаци за 500 милиона долара, емитирани през 2010 година, ако до края на поредния тримесечен преглед на програмата за сътрудничество с МВФ правителството не успее да постигне споразумение с частните кредитори", се отбелязва в оценката на рейтинговата агенция.

платена руска пропаганда...

Шило

Е, не знаех, че и ОССЕ са купени от руснаците. Смях.

....предаде ТАСС, цитирана от БТА.

...май, наистина си ГОСТ на планетата ни, до такава степен не са ти ясни нещата!

Ама как да са ясни-нали се плаща точно за това.Фондация "Америка за България" например всяка година дава по 24 милиона долара за тази кауза,а за чичко Сорос да не говорим.

Два пъти прочетох статията и не видях ЯСНО да пише кой умишлено е стрелял по ОССЕ. Моля за помощ.

Шило

Не ти ли стана ясно? Обикновенно на кого се крият золумите?

В тази медийна помия, в която плуваме всички, не мога вече да съм сигурен в нищо. Вече не вярвам и на оценките в бележниците на децата. Може да се окажат нечия пропаганда.

Аз си спомням една случка, при която вероломните финланци обстреляха Съветско село! Това предизвика гневът на товарищ Сталин и той заповяда пълна инвазия по цялата финландска гранца да накаже подлите финландци. После случката се повтори и в Полша, Литва, Латвия, Естония... била се е случила и в Иран. Тъй че Московският хаганат има богат опит с такива събития.

По това, че не е написано ЯСНО, ще познаеш, че не са руснаците. Като не са руснаците, ти остава да си избереш между УА и бандитите на Коломойски.

разбира се, че не са руснаците. всички знаем, че руснаци на украинска територия няма. и в крим нямa.

Значи има само два варианта: - или си тотално сляп и не можеш да четеш; - или си тотално неук и не можеш да четеш. ...А, може би си просто поредният елементарен провокатор!?

В същност тотално се дразня от упоритото премълчаване на фактите дори от въпросния Хуг, който в изказването си обеща "да разследва до край тази случка". Когато стрелбата е от страна на бунтовниците, веднага се обявява, че те стрелят, но когато се стреля от украинските позиции (вече три пъти по наблюдатели на ОССЕ) казват само, че са били обстрелвани и нищо повече.

Само управляващите в Киев имат интерес ескалацията да продължава... Това е единственият и м шанс. Съвсем прозрачно. Ако няма напрежение те го създават веднага..

Най- вече приятелите им от другата страна на океана!!! Колкото по- дълго продължава, толкова повече оръжие ще продадът и цените на държавното имущество ще се сринат, за да могат да ги купят на безценица!!!

"Попадали сме под огън много пъти, въпреки че всички знаеха, че там ще има мисия на ОССЕ" Тоест, ако няма наблюдатели може да си стрелят, ама щом вие сте там - трябва да пазят примирие.

Шило

"... Отцепниците от т. нар. Донецка народна република евакуираха оттам всички жители и напуснаха зоната, а въоръжени сили на Киев все още заемат позиции в района. ..." Показателно е кой какво иска. А кой е стрелял, става ясно по-долу на сщата статия...Явно укрите много са я направили, за да се наложи Оланд да иска среща точно заради тях.

Абе, кво стана с "черните кутии" на малайзийския самолет, не ги ли направиха вече!?

имат проблем з записвачката май ... нещо не ще да пишИ ...

Къде ги буташ па ти. Чеки малко да ги сгласят. То не става така лесно.

Шило

Трудна работа. Наясно са, че първо са ги слушали бунтовниците. Няма как, ще трябва да се съобразяват с оригинала.

Путин, този световен миротворец. Свалящ пътнически самолети, заграбващ чужди територии, подкупващ всеки и всичко. Та този, ще остави на мира Украйна. Там ще е война до дупка. Така го могат руснаците.

Това ли сътвори за тази новина?Супервайзъра ако ти плати е дебил като теб!

Ти му викаш куме Иване то търчи за да те хване... Такава е ситуацията с новината и твоя коментар :)

Къде се бяхте скрили вчера, когато вървеше новината за турските нападения над кюрди биещи се с ИД? Хич ли пък не намерихте начин поне една плюнка по Путин да изплюете!

Абе ти прочете ли новината? Пише, че са обстреляни от укрите. Ама за теб няма значение май Щом мернеш в заглавието Украйна и почваш за Путин.

Стига ревали,нали си ги подкрепяте?!Това е демократичен обстрел!Страхливци,да ви е страх да умрете за славата на Украйна!

Какво може да се очаква от изперкалата фашистка хунва в Киев. Но ще им свърши подкрепата и ще виснат по коловете.