12 загинали в горещата вълна в Германия, жегата идва и у нас

Тази седмица времето у нас ще бъде слънчево и горещо. Температурен рекорд бе измерен в Германия.

Обратно в новината

Коментари - 12 загинали в горещата вълна в Германия, жегата идва и у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Полицията е освобождавала оставени в коли деца и кучета!" Не е истина! Първо: що за урод си да оставиш в колата при 40 градуса жега детето си (тогава в колата сигурно сава 50), а също и кучето си. Тия хора малоумници ли са, да ги убият ли искат или изобщо не могат да мислят! Второ: чудя се нашата полиция способна ли е на подобно поведение. За дете, да речем, че може и някой малко по отворен полицай да се сети, че не му е мястото в колата при тези жеги и да предприеме нещо, да спаси горкото дете, жертва на малоумни родители, но за куче - никога, най-много да седи и да гледа как горкото животно се мъчи и после да разказва.

Потвърждавам, г-н Стефанов/Дир.бг. .. ТА ! : А. Тези на които Плащаме (администрации, общини, услуги и т.н.) - Дежурни екипи ! (от Спешна помощ, през пожарната и Горските, до - Комуникациите) - Свободно Безплатно освежаване/хидратиране на Хората навън ! (от вода, през навеси/сенници, до - Инивационните инсталации със Студена мараня И Локалните водоскоци) Б. Бизнеса - полека с климатиците ! - Несамо заради токоУдарите в ел.инсталациите, а И - при влизане/излизане в/от офисите - Адекватно-Променено Работно време ! (Особено за Хората които СА навън.) В. Ние-Всички - Внимание ! и Своевременно оценяване на Реалността и Състоянието-Ни - Вода ! - Внимание с уредите и Собственото-Ни Внимание ! - Лека храна ! И ! - Своевременна Реална комуникация ! (както в Семейството, така и между Нас-Всички)

Северните страни в Европа са заселени главно със светлокожи хора. Белите неща отразяват светлината и е по-хладно, но със масовата миграция от Африка и Близкия изток на абсолютно черни тела няма как да не се повишава температурата. Изводът: Ограничаване на миграционния процес!!!

Пийте билков топъл чай.Не пийте студена бира алкохол и не яжте месо а домати сирене кисело мляко

Да се засилят наблюденията върху горите , че мафиотите само такива температури чакат , още гледам оголените баири край село Дълбоки изпепелени от тях! Внимавайте че не е шега!

В България 40 градуса лятото съвсем не е рекорд. Ама германците като не са навикнали на високи температури така е. 40 градуса им идват прекалено.

то и в Гърция и Испания 40 градуса не е някакъв рекорд, а сега да видят що е измислена сиестата.

Дебелата Мерда, нашта "Приятелка", дето ни урежда за ХЪБА, студена пот я облива, климакса идва, като джип на БГ- мегасрада, изровена?

Гледайте да няма пожари защото не останаха гори. Дървената мафия само чака жега и пали наред.

добре че не пишете за температурите от 50 градуса в испаня. изпукахме

Не знам за жегата обаче на мен от вчера ми се вие свят непрекъснато.Барем кажете за магнитни бури или нещо подобно.За жегата и сами може да преценим..все пак!

Виж си кръвното. Да не си лепнал вирус? Стига с тези глупости за магнитните бури.

Колко ли мигранти ще ни довлече горещата вълна от Африка?

Как може да пиете бира и то Каменица в тази жега?

Сериозно! Каква бира да пия?

Най добрата бира е "Бритос". В горещините може и "Ариана". Ако няма от тях може да пробваш и "Калтенберг" или "Старопраменско".

Не стига че гърците ги поляха със студена вода в тая жега ами и се оплакват ! Хайде стига моля ви се

Ох, да си отворя една мстичка.

Ама стига бе! Ми сварих са! Офф, чакай да си отворя една биричка.

Точно така, аз отварям 1 л. каменица, ха наздраве.

Това е престъпно гадна бира. Аз минах на жива/мътна или Хайнекен и Ефес.