Бави се пускът на пътен възел Шумен - Белокопитово

Строителството на пътният възел Шумен - Белокопитово изостава от графика. Министър Лиляна Павлова инспектира обекта, за да се запознае с проблемите на място.

Обратно в новината

Коментари - Бави се пускът на пътен възел Шумен - Белокопитово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mинистарката на запознанства и некадарни магистрали. Oще министерски столове откриите бе измекяри крадливи.

Не е до Каспичан а до Панайот Волово и километрите са не повече от 3. Сложността е от възела, но пък чак 10 км рагъранта площ.... Айде моля, нека не се лъжем. А че има и друг абсолютно същия има. И да не забравя, къде точно е връзката за Силистра? Май целият нов участък го смятат за един пътен възел.

Леле, Лилето как ги е строила тия чичковци, само един бич и трябва и да заплющи над главите им. Браво, Лили, брво !

66 млн. лева за да може ганьовците да се трепят на магистрала. Дайте тези пари за възпитание на ганьовците ! Първо ги възпитайте, пък после им правете магистрали.

То възпитанието двустранен процес.

Кой лансира малката фидоска?

Като прочетох новината на ДИР много се разтревожих и за това отивам под "Върбата" в Люлин да ударя поне 2-3 бързи че да си оправя кръвното!: -И без това минавам от там веднъж на 2 години!

И кои ще работят на скъпия "Възел"? Като на "Струмата" ли: роднина- мильоцйонер- роднина -мильоцйонер 6 бона на роднина и 5 за форашка! И, гаранция - Франция?

Строежът на пътния възел се бави, защото асфалта не е по вкуса на БСП.Сега ГЕРБ ще го укосяват, за да стане асфалта за ядене.

Имам чувството, че тази новина е писана от шизофреник. Къде е Каспичан, къде Белокопитово.... Участъка е готов, и е много добър. Бави се малоумната структура за пресичане на един път с магистрала, който е направен все едно се пресичат 5 магистрали.

Aми, така е...фирмите изпълнители са все на "батко и братко"?! лапането на пари те е Bажно, а възела и сроковете за догодина!!;)

Защо плачете,бе другари-нали асфалта не се ядеше,а?!

не се яде, ама ние му плащаме масрафа на пожарникарчето

Е ама нали ревяхте че Станишко направил повече магистрали от Борисов.Или тогава ние не плащахме масрафа на Моника и сие.

Каква хубава снимка: червената риза е комуняга, кафявата е депесар а дамата е евроатлантик.

В договора за изпълнение на този обект има ли клаузи с неустойки за кофти изпълнение, за неизпълнение в срок ? Ако има, какъв е проблема. Плющиш им едни яки глоби за всеки ден просрочка и си свиркаш. На 30 ден обекта ще бъде за тяхна сметка. Какви са тези инспекций, оправдания и разни али-бали.

valentor

Както се пее : тука е така.

Като стане юли месец и герберските министери почват да инспектират разни обекти близо до морето.

Доста по-добро занимание от колкото да почнеш да мислиш как да фалираш банки . . .

"Гоги" , като типичен гербер тъпотията е второто ти аз .Глупак

Интересите на властта са в южна България там всичко се прави за това северна България е най-бедния регион в Европа

трябва турмето да се отърколи на трасето, та да стане по- бързо.....

То пък при Орехарски министърките бяха такива хубавици че като ги видеше асфалта почерняваше от завист.

Видната строителка, възпитаничка на Варненския свободен университет за докери, Лили Копметенцията, пак е "инспектирала" пътен учястък. По-голямо недуразумение от тази персона, не е прекрачвало вратата на министерския кабинет в МРРБ, никога! Това е и причината за огромните гешевти, особенно при строителството на пътни участъци и съоръженията към тях! Приведената цена на 1 км. магистрала, превишава 3 до 5 пъти пазарната стойност, каквито са случаите на магистрала Люлин, Струма и лотчетата на Тракия!

Пропускаш удобно факта, че отсечката е 5 км само с огромен пътен възел, нали? Бас ловя, че 1 км пътен възел 'детелина' струва доста повече от 1 км права магистрала, нали?

Приведена цена осначава цена за 1 км. пътен участък, с пропорционално преразпределени стойности на всички пътни съоръжения и инженерни мрежи за целия участък!

КАСПИЧАН-БЕЛОКОПИТОВО Е НАЙ-МАЛКО 25 КМ

Kak няма да се бави. Шумен, Търговище, Разград все червени кметове. Черна дупка.

Тоя с червената риза сигурно е комуняга от родата на Лилянка.

Ако бяха гробарски кметове вече да е построено, накъдрено, пропаднало на поне 3 места и отремонтирано 4 пъти.

Този възел, храни пътното в Шумен 20 години. От тогава са го почнал.

деер

Уважаема, как става с 25-35% рушвет под масата със сума , която се дава по документи? Апропо, 150 часа е овъртайма в България, който само докторите могат да прескочат легално. Трудно или лесно, ако има наети интелигентни хора, би трябвало да се каже с приближение до 1 ден , кога ще е готова отсечката......