Млада жена прободена над 10 пъти от бившия си съпруг

След спречкване в парк тази сутрин е била прободена с нож млада жена в Бургас. Нападателят, който е бившия й съпруг, е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Млада жена прободена над 10 пъти от бившия си съпруг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

moje i da da e prav ,tva che q probol nestava bez prichina.

тоя 33 годишен мъж , ако беше мъж , нямаше да коли жена си !

И.Ц. = Исмаил Циганина от Бургас? Знам го! Само прави чавета, коли кадъните и бега!

да,циганин е,иван цолов на цола драгоичева внука.

Дали са турци, цигани, българи, арменци... няма абсолютно никакво значение или заглавието е подвеждащо или в статията липсва основна информация. Да прободеш някого 10 пъти? "Криминално проявен", може да означава, че е откраднал нечия кокошка! Това не го прави автоматично убиец.

Тези са или турци, или цигани. За тях са характерни такива нецивилизовани отношения.

Това е типично българска история.

да,така циганин с български паспорт

За какво му е на този човек да си съсипва живота, да го питаш? Явно мацинката се пази за някой друг и от пробожданията се вижда, че става дума за наранена сексуалност, което е много лоша атестация за интелекта на този човек.

Няма любов по принуда. Свободата на избора създава необходимите условия да има любов между двама души. Някой хора бъркат егоистичното чувство за притежание с любов, но то е анти любов. Този който обича дава без да си остойностява заслугите дори и наум. Неговата награда е щастието в очите на хората. Този който не може да обича иска само да взима и да консумира, но това не може го направи щастлив. Такива хора никога не са удовлетворени, в душата им е пусто и тази пустота някой искат да компенсират с гордост и суета и желание за още протежания въртейки се в омагьсан кръг. Егоизмът е саморазрушително чувство. Егоистите са консуматори, но никога истински творци.

"Пуски, сърцето силом се не взима!" В днешно време поемата е вече друга и е напълно достатъчно мацинката да види лъскаво возило, което в миг ще породи любовта и ще направи "правилния избор с правилния човек"...

Хубава поема си написал. Само че къде видя в историята любов?!? Хората вече са били разведени и конфликтът, станал повод за случилото се , е бил или за дете или за имоти. Просто писанията ти не са на място.

добри мисли, ама много правописни грешки, та едва се разбира!

забележката за правописа е към боби!

Този циганин ли е или човек!

Защото не са доктори, ако бяха доктори - щяхме да им знаем и егенето.

Докато съществуват "криминално проявени" на свобода няма да има оправия.

Да те хванат с 21 км/час превишение на скоростта и да ти лепнат "криминално проявен", че да те видя каква песен ще запееш.

Туеж

Значи, 21 километра в час превишение на скоростта, не е криминална проява, така ли? Сигурно да се кара пиян също не е? Човече, всяко драстично нарушение на правилата - ако не е свързано със спасяване на човешки живот -Е криминална проява. Не само, че е много опасно, ами е и умишлено...

Cега, някои Mаазен адвокат, ще направи гимнастиката, че е било....при "неизбежна самоотбрана" и жената се е "самонаръгала"!!:(

Много повърхностно, какво общо има атеизмът - по твоята логика в Коза Ностра не би трябвало да има набожници, в Италия, точно където са Ватиканът и папата няма мафия и престъпления? Пиратът папа -Балтазар Коса и Папеса Йоана, Светата инквизицията през средновековието, в настоящето ИДИЛ дали са следвали Божиите заповеди, но с името на Бог мир, цветя и рози ли са донесли и носят на хората??

А, ти знеш ли кой е "князът на този свят". Или май не знаеш на кой свят живееш.

Oт както жената, спря да ми пуска,.. хляба го гризем направо от самуня! Cкрила всички ножове?!;))

Заглавието трябва да бъде: "Циганин нанесе 10 прободни рани . . ."

Ами ако се окаже русичък, като онзи, с крака на седалката в автобуса, ръгал с нож човек, заради направената му забележка??

Поредният абсурд.Престъпника задържан за 24 часа.Бил криминално проявен.Толкова ли няма пари в държавата ,че такива престъпници да не ги вкарват в затвора?Никой няма право да отнема живот,който не е създал.Това което става в държавата ни се нарича анархия,т.ес.ад.Дано се оправи жената.

"анархия", означава "безвластие" и е нещо по-добро от демонокрацията - власт на демоните.

Не знам как да го окачествя този боклук, ако го нарека животно, ще обидя животните, които убиват само за храна и само в краен случай.Да жената се възстанови, а този да бъде осъден подобаващо.

дано*

сега ще му пръснат халката в панделата

Когато чета такива коментари установявам колко необмислено и прибързано е било премахването на смъртното наказание. Едно цитатче "У нас след демократичните промени върху смъртното наказание първо беше наложен мораториум, а на 12.12.1998 г. то беше изключено от българското законодателство. Тогава обществото ни беше убеждавано, че това е абсолютно задължително условие за приемането ни в Европейския съюз. Е, оказа се, че не било чак толкова абсолютно. Така или иначе, у нас смъртно наказание няма и не се очертава отново да бъде въведено. Независимо от това е интересно как се отнася обществеността към този въпрос. Няма скорошни данни как смъртното наказание и евентуалното му въвеждане у нас биха се приели от хората такива проучвания не се правят, защото се смятат за неактуални. Според по-стари изследвания на Института за социални изследвания и маркетинг (МБМД), 75% от пълнолетните българи подкрепят идеята за връщане на смъртното наказание за особено жестоки и опасни престъпления. Подобен висок процент е измерен и в някои от големите европейски демокрации. Така че отмяната на смъртното наказание в Европа е била решена не съгласно, а противно на преобладаващите обществени нагласи." Продължава да се прилага в САЩ,Китай,Япония,Индия,Индонезия,Пакистан,Бразилия,Аржентина, Чили,Перу и още над 70 Държави включително и в Латвия.В Българийката вследстивие на премахването на смъртното наказание се нароиха огромно количество изроди , които във всяко нормално общество ще са екзекутирани.Разбира се има различни организациики , които надават вой срещу смъртното наказание , но това те го правят не по вътрешно убеждение , а просто за това им се плаща.

Бургас...

Не знам дали случаят е такъв.Но има много млади жени които с поведениети си са в състояние да докарат всеки мъж до умопомрачение. Непрекъснато наблюдавам ,млади ,арогантни ,невъзпитани жени.

Точно така е, никой не откача ако не бъде провокиран, а жените взеха да си въобразяват много неща покрай тая прословута еманципация

Иванова

ами вземайте по един нож и почвайте! Всяка, която се направи на интересна и не ви даде, всяка, с по-къса пола, всяка която изкарва повече пари от вас... Малоумници!

На каквато и да се прави, никой не заслужава смърт, освен, ако не е и той убиец.

Има и кротки жени, които са пребивани!! Но какъвто и да е случаят - няма никакво право!! Бабаит, "Умопомрачен", но пък избягал и се скрил. Зъл и злобен страхливец!! А да, и криминално проявен, но за теб, може би без нищо да е направил ли??

Стягаш ли багажа за ИД?! Там са тия със слабите ангели... дето смятат, че тяхното мнение е меродавно и правораздават.

Това си е пълна изродщина ...

Абе сигурно това пълнолуние вчера им побърка мозъците на тези хора. 9 жертви по пътищата, няколко ножарски инцидента, аз лично бях свидетел на бой между мотористи и такси и отделно младежки бой. Какво става не знам, хората масово изперкват.

От къде ви идва самочувствието на разбирачи да коментирате след като не се знае нито повода, нито мотива за стореното. Спомням си един случай за един човек дето беше застрелял една банкерка. Всички се възмущаваха, ама после се разбра, че имало защо.

Какво сначи имало защо??? Това, че някой те е обидил или ти е навредил не означава, че имаш право да му отнемеш живота. Освен ако не е направил някоя изродщина със семейството ти, тогава всичко е позволено.

Значи все пак има случаи при които "има защо". А в случая, ако става въпрос за детето на човека?

типичен гласоподавател

хем мъжага -бие и убива, ехеее бил е и в затвора. Хем бега и се крие .НИЩОЖЕСТВОООО ,МИШКААА, БОКЛУК. само смърт за него .Явно затвора му е като СПА център

Това "боклук" за държавата ли се отнася? Опит за убийство и го задържат за 4 часа! Отивам да целувам г... на Тодор Живков!

За убиеца разбрахме, дали са предостатъчно информация за него, но не мога да разбера защо са пропуснали ЕГН-то не жертвата?

Само с инициали е представен убиеца. От кой ли етнос е!? Сигурно от привилегирования. То при тях, това са си традиционни, обичайни, културни особености в отношенията. Съдията ще прояви разбиране.

Ало,инициативния,много ти е стар номера.Намекваш за циганите и си мислиш,че така оневиняваш всички минали,настоящи и бъдещи престъпници от българския етнос,които и ти самият познаваш,виждал си,чел си,а и светът ги знае...Хайде със здраве и не се прави на ощипана булка...

Ало, докачливия циганин! В България има няколко интелигентни и интегрирани в обществото цигани, но това не отменя факта, че 90%от битовата престъпност е циганска.

Да, да, много ти е важен етносът, щото между нас, българите няма и не може да има:-((. А, ако се окаже русичък, като онзи, с краката на седалките в автобуса, ръгал с нож възрастен човек, само за забележка??

Да, да, много ти е важен етносът, щото между нас, българите няма и не може да има:-((. А, ако се окаже русичък, като онзи, с краката на седалките в автобуса, ръгал с нож възрастен човек, само за забележка??

Ех ако беше тренирала жената лека атлетика като Ивет Лалова, сега нямаше да я мислим.

абе...няма застраховка

Според link - името му е Ивелин.Ц - бивш съпруг и баща на детето на пострадалата.

Ясно простата селяндурка се е опитвала да го рекетира с детето, което най-вероятно обича много и тя го използва. Типична гледка често срещана. Нямал е стратегия да я нарани и се е подал на животинското. Т.е. след като не ми даваш да виждам детето, ще лежа в затвора но и ти няма да си жива да го виждаш. Ей за това бащи съдят държавата в Страсбург защото законодателството защитава майката на 99%, а в повечето случай бащите могат да предложат на децата си много повече от кухите лейки. Повечето деца гледани от самотни майки не стават за нищо в бъдеще-лош материал.

Еййй, как пък веднъж, когато мъж пребие или убие жена си, няма някой да обвини него за деянията му. Хем се биете в гърдите, че сте по-силният пол (бахаха), хем се изкарвате животни, когато ви е удобно.

Е, ти си ярък пример за "лош матр'ял"! ;-)

напни се и си роди едно , бе Снайпер!Със сигурност съда ще го даде на теб (99%)!

Снайпер, само искам да ти кажа, че макар от две години да съм разделена, а от скоро разведена със бившия ми мъж, до ден днешен изпитвам неописуем ужас от него... Не е важно това, че една издръжка не не платил за двете си деца... Това не ме интересува. Ако трябва ще изгладувам следващите десет години, но ще ги отгледам. Просто не мога да ти опиша как искам да стои надалеч от мен. Така че преди да се изказваш така вещо, се замисли тази жена в какъв ужас вероятно е живяла, докато се стигне до тази развръзка. Как никой не е взимал псувните му към нея насериозно... Как след един-два пъти вече е спряла да подава жалби в полицията, защото е видяла, че те не го спират... Как хората повярват, че има проблем, едва когато си проснат на земята, и ти бършат кръвта. За първите неща мога да говоря от първо лице. Дано жената да се оправи и този изрод да отиде в затвора за много дълго.

Проста, селянка ... за жестоко пострадал човек, който може и да не оцелее. "Да поставяш хората под общ знаменател е израз на посредственост", допълвам - както и да си въобразяваш, че всичко ти е предварително ясно - животът е много по-дълбок, сложен и разнообразен!!

Туеж

Демек, един мъж се поддава на животинското - и това го оправдава?!? Много удобно... Що се отнася до децата, гледани от самотни майки - ако бащите им бяха читави, майките им нямаше да са самотни. Това едно. И второ, повечето деца на самотни майки са страхотни хора, защото от рано се учат да се справят с живота.

Нещастник! дано да се оправи жената :(

ВЕРОЯТНО ЗАСЛУЖАВА ГАДИНАТА

Гадина, хубаво е, че си толкова самокритичен!

На жертвата се споменава малкото име,но на извършителят може да му се накърнят правата.Затова е с инициали.

Адвокатът му на този ще пледира в защитата, че е невинен, и ще представи "доказателства" колко примерен е бил той в детската градина - как послушно си е изяждал кашичката и не бъркал с пръст в задниците на другарчетата си!Съдът ще се умили до сълзи и ще го оправдае.

Aми, редно е сега да му се направят не 10 ами 20 проботни рани, HO,.. след старателното изрязване на тестите му до дъно,... за да не му поникнат други?! ;))

Криминално проявеният убиец ни е представен само с "И.Ц" за да не би да му се увреди реномето на порядъчен гражданин? А може би и за да не се сетим кой е, когато след три дни го срещнем отново на улицата, волен като птичка (или като лешояд,все едно)?

Накрая излезна, че дир пак сапреовеличили и от обвинения напрово са го направили виновен.. Точно случеи като този показват се преди присъда имената не трябва да се разкриват