Атина вече изгуби €7,2 млрд. европомощ и не плати на МВФ

Срокът на европейската програма за помощ за Гърция изтече, средствата в нейните рамки вече са изгубени. Aтина не плати на МВФ, но поиска отсрочка.

Обратно в новината

Коментари - Атина вече изгуби €7,2 млрд. европомощ и не плати на МВФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това не са реални пари, това са цифри в компютър, вчера ги написали мазните евреи, днес ги отписали, все едно никога не ги е имало, което си е точно така.

Да спрем вече с броенето на загубите за Гърция. Да спрем и с оплакването на горките гърци, които можели да теглят САМО по 60 евро дневно. Да се съсредоточим над суровата действителност, която се е стоварила върху българите, за които 60 евро на ден са непостижими дори като мечта..

След Гърция следват останалите държави от Балканите и централна Европа. И Франция и нея настъпва по петичките кризата. Меркел си плете кошницата и строи 4-я Райх. Германия ни отряза от Южен поток, и по този начин Балканите, Гърция, Италия, Португалия и т.н. се простиха с надеждата да си оправят икономиките. Без енергоресурси... Но Германия ще строи втори газопровод през акваторията на Балтийско море заедно с E.ON, Shell и OMV с капацитет 55 млрд. куб. м. на година. Подписали са го - от E.ON SE - Клаус Шефер, директора на Royal Dutch Shell - Бен ван Берден и от OMV AG - Манфред Лайтнер. Хайде да си поговорим за нашите "партньори" и техните европейски "ценности"....

Как можеш да загубиш нищо, което не си имал?

Глупости! Тези 7 милиарда не са гласувани от ЕП, за да се отпуснат. Дори да са загубили нещо само обещано, не са си загубили държавата, което е нй-важно!

Май наистина, с който се съюзим, той се срива и го чакат нещастия )

Стига сте натрапвали "проблемите" на Гърция.Гърците имат ресурси и пари.Гърците просто взимат без да връщат.Така са свикнали.Гледайте проблемите у нас.Това е най- важното.Натикването ни в ЕС беше за сметка на унищожаването на всякакво родно производство и превръщането ни в пазар за чужди стоки които сме длъжни да купуваме със заробващи заеми отиващи в огромната си част в джобовете на олигарсите.За народа мизерен живот на кредит-ако това изобщо е живот.

Натикването ни беше натрапено от приблизително 300 души българи, които разчитаха да присвояват пари от паричните трансфери от и за Европа. Това е. Пазар сме слаб, защото същите ни държат с мизерни заплати.

още .. не ми е ясно - защо еврогейското клякане доведе до фалит на Гърция, ограничение на банкоматите, бой за пенсии?

Каква помощ, какви 5 лева. Това си е заем с доста солена лихва.

Изключително повърхностно написан материал. Гърция щяла да получи помощ от 7.2 милиарда евро, но не се казва колко пъти по 7.2 милиарда трябваше да върне след 3 години...

Страната е на първо място по производство на никел, мегнезит, хидромагнезит, перлит ( 1.6 милиона тона), 2 в света по пр-во на бентонит (1.5 милиона тона), на първо място в Европа по пр-во на боксит (2174000 тона) Airforce Гърция e на втора позиция в НАТО. Военноморският флот на Гърция е на второ място в НАТО ( Турция е едва на 11-то място) Внимание на юг от Крит е поле с петролни резерви 175 милиарда тона и е третото по големина в света!!! А златнте резерви се оценяват на 38 милиарда евро. В Гърция и България са 3-те най-г леми златни находища в Европа. На нефт и природен газ Гърция се оценява (забележете) в размер на $10 трилиона според геологическият институт на САЩ!!! И тази страна искат да се продаде за 134 милиарда!!! Надявам се сега на всички е ясно защо Ципрас брани Гърция а гърците го подкрепят. Ето още един достоен за уважение политик на достоен народ. А не като нашите гьотверени!!!

Пиян си, моето момче! Айде, кажи ми сега следното: аз вземам от теб заем от 100 долара до утре, съсед съм ти, и ти виждаш, как ям и пия, цял ден, не работя и не ме е грижа как ще спечеля 100 долара да ти ги върна утре. Идва утре, аз отново ти искам други 100 долара, пак за 1 ден заем, но и на следващия ден пак нищо не връщам. На третия ден отново повтарям същото упражнение, като обещавам, че ще ти върна дълга до 2 дни. Минават тези 2 дни, ти нищо не виждаш обратно. Тогава аз ти казвам, виж какво, комшу, айде да ми опростиш заемите, но ми дай още 100 долара, че нямам какво да ям и пия. Обещавам, че ще ти ги върна до утре. Естествено, нищо не става и на другия ден. Е, питам те, умнико, ти какво ще направиш: вариант 1: ще ме застреляш, вариант 2: няма да ме убиеш, защото все някъде из мозъчето ти витае надеждата, че някога ще си върнеш парите, които си ми дал, вариант 3: просто махаш с ръка и забравяш,че имаш да си вземаш обратно дадените заеми. Кой вариант е адекватен за Гърция сега? И защо ЕС си мисли, че вариант 2 може някога да се реализира. Гърция никога няма да върне нито цент, а обратно - ще лъжат, ще мажат, пак ще обещават и така докато не настъпи вариант 3. Ти, малоумнико, предлагаш и ние да вървим по този път - това е мнение на човек от 11-ти век в Отоманската империя, когато турците са ни смъквали кожите с всякакви данъци, вземали са заеми от нашите богати чорбаджии и нищо обратно не са им връщали. Спри да пиеш!!!

Наивник. Колко елементарно си представяш нещата.

+++

Или пиян, или е комунде. То все тая...

Браво за анализа! Ясен е, според мен. Само бих коментирал, че в твоята т.2 и т.3 могат да се допълнят, ако не възразяваш? Не фигурира възможността: " Аз да знам отлично, че ти няма да си платиш и ще те оставя да се самоубиеш кротко, но празните бутилки ги искам по наследство и колкото са повече, толкова по-добре !" Ако има и никел, боксит и перлит и Менделеевата таблица в млн. тонове - This is the BEST

като е такъв голям производител що има икономически проблеми?? Като има енергийни находища що се моли на руснаците за газопровод, а не започне добив?

какво си заброил бе. заради тази флота са на това дередже. за да мерят пишки с турця се преаораяваха . германя от з0 години им даваше заеми но и условя им поставяше....купи тези танкове и подводници и ще ти дам толкова марки . яко си се нардусал

хубава новина ." Гърция отсега нататък ще може да получава заеми от МВФ само след изчистването на задълженията си."

Знаете ли колко струва Гърция? Знаете ли защо им дадоха милиарди напечатани и нищо неструващи долари, американците и дъртите мошеници от МВФ? Това което ни се представя за Гърция съвсем не е така! Поемете дълбоко въздух и четете нататък! Към Гърция принадлежи територия на сушата и в морето (това е колкото Германия и Австрия заедно), с обща площ от 450 000 кв. километра от Адриатическото крайбрежие до крайбрежието на Кипър! От западната точка на страната (Корфу) до най-крайният изток ( Ларнака). Това е като да летиш от Брюксел до Марсилия. По света живеят 17 милиона гърци от Гърция, Кипър и др. Втори са в света по депозити в Швейцарски банки. Гърция се посещава от 16 милиона туристи годишно и има високоразвита туристическа индустрия. В Гърция има 3 големи корабостроителници, в които могат да се строят кораби от всякакъв тип. Гърция произвежда тежкотоварни камиони, автобуси, железопътни вагони, бетонобъркачки, ремаркета и др. На Гърция принадлежат 2400 големи танкерни кораби в тази позиция страната се нарежда на първо място в света, Кипър на 5-то място ( 1500 големи танкерни и товарни кораби). Гърция е втора в света по производство на овче мляко, 3-то място по пр-во на маслини, шафран, киви, праскови.

Сами си умираме без разходи. Доходи отдавна нямаме. Ако можехме и сами след, като сме умрели да се погребваме. Щяхме да сме отличниците на ЕС и МВФ.

Браво на Гърците дано удържат фронта. А нас въобще не ни питаха когато ни заробваха т.е. приемаха в ЕС и НАТО. Сами си разбихме войската и си закрихме реакторите за да купуваме 5 пъти по скъпият ток на американските централи и да ни "пазят" американците!

Абе не се наядоха хамериканските бесни псета! Всичко ни съсипа прехода към " свобода и демокрация"! България е оглозгана и умираща. Сега и прекрасна Гърция унищожават. ЕС, чиито конци е ясно кой дърпа.

То се вижда колко сме добре , когато сме комбини с ЕС и САЩ. Заводи, фабрики, предприятия, комбинати са разсипани, срутени, унищожени, окрадени, разграбени, буренясали, паметници като от следвоенен пейзаж с изпотрошените прозорци на цеховете и стърчащите комини на локалните ТЕЦ-ове... Вижда се окаяното състояние на пътища, здравеопазване, платената болнична помощ е в окаяно състояние, няма легла, няма техника и апаратура, няма лекари, няма линейки, армия- никва я няма- от 55 000 сега армията е 5000 търтея и измекяри, няма безплатно образование, във всеки град имаше поне по 5 завода с персонал над 5000( пет хиляди!!!!) души. Покажете ми сега едно предприятие с персонал над 5000 души, освен ЕВН! А? Стратегическите и шечеливши отрасли бяха продадени в ръцете на чужди компании и сега сме роби в собствената си държава!!! Не слушайте Мутро-комуниста , че няма пари!!! Само от национализацията на златодобива ще печелим по 5-6 милиарда на година!!! Продажниците разпродадоха Родината срещу комисионна!!!!

Икономиката на България пропадна, защото се разпадна необятния гарантиран пазар на СИВ. На вас ви наляха 240 милиарда само за последните 4 години и пак нямате икономика. Ай сиктир.

Боклук, а като иконом,иката се разпадна, кой разпадна предприятия бе, мизерник? С малки промени можеха да станат печеливши и конкурентноспособни бе, клошар? Братятя хАмериканци не ядат ли консерви и не носят ли ризи и панталони, не ядат ли салами, колбаси, не ядат ли истинско кисело мляко и сирене и кашкавал бе, боклук с промит мозък? а? Нещастник. Утрепка.

Аз предлагам на гърците- на предстоящия референдум да гласуват за назначаване на Бойко Борисов за премиер на братска Гърция. Стане ли премиер Зелената Тиква- няма фалит, няма дефолт, няма несъстоятелсност. Гърция ще цъфти, гърците ще бачкат за по 170 евро минимална заплата, пенсията ще е 60 евро!!( колкото почасова ставка в някои отрасли на Германия-та), Гърция ще се напълни с цигани, по брега на Егейско море и на Пирея на кея ще никнат цигански колиби и катуни като гъби, ще има показни разстрели всеки ден, наводнения, бившите учители по гръцки език и математикос ще роват по кофите за боклук и ще станат клошари, от държавния дял в икономиката, който сега е 40% няма да остане нито едно държавно предприятие, всичко ще бъде разкулачено от западни лапачи и техните подлоги срещу комисионна. По новините на гръцката телевизия ще текат новини на турски език, Доган ще е главен хидроинженер на Солун , НЗОК ще бъде източена, няма да има болници, няма да има техника, ще цари безхаберие, неграмотност, корупция, мизерия, немотия. Гърците ще ходят на гърбет в братска България да строят магистрали или да санират панелки по на 40 години. Лила ще бъде министър на магистралите и кейпвете в Гърция. Божо ще рови край Акропола с един търнокоп, търсейки старинни гръцки монети за износ, Веждито ще репликира статуята на Лаокоон и синовете му ....и още, и още....

Гърция ще фалира рано или късно - бяха тръгнали нагоре, започнаха икономий, свиха бюджета на държавните хрантутници, но после дойдоха СИРИЗА и всичко си е.. м....а както казва един наш велик футболист!!!! Защото това са комунистите - отрепки неспособни да работят и да ръководят държава!!!! Икономика и Комунисти са две несъвместими понятия !!!! По дяволите защо нашите комуняги не заминат за раша, сибир, Сев. корея ЗАЩО???? Защо пращат децата си да учат в САЩ ЮК и тн. ЗАЩО????????

Гърция няма да продаде суверинитета си на хайдуците кредитори, както България продаде независимостта си на тях, респ.МВФ още при въвеждането на Борда/Синг Синг/. Милиардерът Варадоянис в Катамерини от вчера заявява, или свобода, или смърт.Гласувайте с НЕ

Никой не ги кара да дават суверенитета си - просто да харчат колкото изкарват - толкова е просто !!!!

Така е. Или свобода, или трябва да отговаря откъде са милиардите = смърт.

Ти правиш ли разлика межди буквите "и" и "й" и тяхната употреба в правописния български език?

Защо и докога МВФ, ЕЦБ и който и да било дава кредит на държава, която от този заем ще върне на същите онези, но за сметка на това дългът й ще се увеличи? И това е прогресивно, без никаква обратна посока! Защо и докога ще се толерира модерното робство под формата на непосилен паричен заем, който затяга примката около врата на всеки докоснал се до него? "От пусто в празно" е казала Българската мъдрост. Кой има интерес да трупа пари на всяка цена? Отговорите са ни пред очите, но силният шум и крясъци на всякакви зависими и "независими експерти" не може да се вземе правилното решение. А то е едно простичкото, но мощно "СТИГА"!

ЛЕСНО Е БЕ ПОЧВАТ ГЪРЦИТЕ ДА ХАРЧАТ КОЛКОТО ПРОИЗВЕЖДАТ И ГОТОВО..... И НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ТАКА :) АМА НАРОДА СПИ.... А И Е АЛЧЕН....

счупи ми тъпомера с това изказване. абсолютна драма. редакторите на дир - и верно това мнение избрахте като носеща особена стойност ??? честно препоръчвам ви - и на столюбовъ, и на редакторите - да прочетете книгата "Обща теория на заетостта, лихвата и парите" - може тогава да проумеете глпустта си.-

Според миналите и настоящи Велики сили Балканските държави трябва взаимно да се неутрализират. Това ще остане задълго още: Даденост 1 - Българите притежаваме способност да оцеляваме и при що-годе сносни условия и да се развиваме повече от съседите си. България трябва непрекъснато да бъде спъвана по някакъв начин от външни или вътрешни фактори, за да не изпревари съседите си. Даденост 2 - Без външна помощ гърците спадат под нашето ниво. Имат високо КПД в изтъкване на своята изключителност и при нужда на варварщината на северните си съседи. За да излезем от тази парадигма ни е необходима виртуозна дипломация, която да показва и доказва ИНТЕРЕСА на Европа, САЩ и Русия от една по-крепка България. Пред същия проблем беше изправена и Германия 60-те, 70-те години на миналия век.

Глупости - на никой не му дреме за съдран селски цървул като теб и останалото простолюдие на балканите - хората си имат къде по-сериозни проблеми!!!!

дядo_star

Не съм по-съдран от тебе. И въобще не съм съдран. Имай по-високо мнение за себе си. Като се вгледаш, виждаш че ние сме част от заиграването н Балканите. А хората знаят за Балканите, бъди сигурен.

Гръцкия барекоффф прееба маляките.

Фрау Мергел си е изяла ташаците от яд. Сега следва крах еврото, крах на Еврогейския съюз, крах на единната им разплащателна система, крах на икономиките на Германия, Франция и другите търтеи, които ползват страни като България за донори на бели роби и евтина работна ръка!!!! Всички институции в тези паразитни държави знаят, че българите в чужбина работят за жълти стотинки и 3 пъти под минималното заплащане, не се спазва работно време, отпуски, почивки, социални придобивки-няма, няма вредни, шумни, пътни...Българите ряботят при скотски и нечовешки условия, натъпкани като говеда в ртесни каравани или казармени помещения. Всички знаят, но и там корупцията ги тресе яко. Браво, гърци!

1 евро = 61 рубли! Оставям те с тая мисъл..... сигурно е прекалено сложно за тебе но кво да се прави....

На тоя ку-ку само рубли са му в главата!

Паисий

преди 5 месеца беше 1 евро = 70 рубли!

Еврото се печата по 63 млрд. на месец от Септември.Няма покритие.Прочети Блумбърг за рублата, или големите икономически агенции..Ще разбереш за какво става дума. 1 евро може и да е 1000 рубли и да не струвма нищо. Който държи склада със суровините той ще командува 21 век. това е обезпечението на неговата валута. Какви суровини има Европа ? Никакви ! Оттук нататък си отговори на въпроса и не пиши простотии непрекъснато. Далече си интелектуално от подобни анализи

бах мааму. Слагам бас на 15,7 драхми и една грозданка, че списваш от някои клуб на пенсионера. Тия КРАХИЩА ги плющш гачили плющиш по масата- терца, билот и 200 от валета

Гърция няма да продаде суверинитета си на хайдуците кредитори, както България продаде независимостта си на тях, респ.МВФ още при въвеждането на Борда/Синг Синг/. Милиардерът Варадоянис в Катамерини от вчера заявява, или свобода, или смърт.Гласувайте с НЕ

Ура КРАХ НА ЕС и всички отиваме в ЕВРОАЗИАТСКИЯТ съюз при мурзилките - та там ще бачкаме за 200 долара, ще живеем в панелки, ще льокаме одеколон или долнопробна водка ще ни гонят помяри по улицие - ЩЕ СМЕ МИЗЕРНИ но щастливи и свободни - за разлика от злите капиталисти в Лондон , Ню Йорк и париж дето бачкат за по 5 000 евро на месец УРААААААААААААА

След като 25 години сме с УСА И ЕС - що не взимаме по 5000 долара а по 200. Ако мислеше малко щеше да си отговориш.

Васо, Васо - повечето ми приятели бачкат в гнилия запад - единият е програмист и взима 6 000 евро месечно!!! другите са по-зле, но никой повтарям НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ БРЪЩА В БЪЛГАРИЯ ама никой братле хахахаа !!!! Васо, васо селска пръчка си брат - на Запад се спазват правата на работника за разлика от бившите соц. кенефи ....

Какво ги хвалиш гърците бе пич, всичко това което пишеш за големите и малките в ЕС е вярно. Но нима Гърция не беше до сега една от тези големите, дето експлоатираха труда на такива като нас, дето харчеха бюджетни средства два пъти повече от изкараното години наред без никой да им се "кара"? Ние от влизането си в ЕС сме под лупа, ако не си с наложения дефицит-сангции. А в Гърция бонуси, 13-та, 14-та заплата и пенсия, дори и шофьорите в градския им транспорт са държавни служители, ползващи се с огромни привилегии.

МВФ не случайно не използва думата default. Засега Гърция е в arrears. Няма дефолт (все още), за бога - обратно, четем за търсене на bailout.

Жужи-Киндер-сюрприза да не се офлянква, ами да дава пари на гърчолята, а гърчолята за отплата да му пратят няколко гръчки момченца, че да може Киндер-сюрприза да ги цалува по коремчетата.

Току що изтече информация, че Ципрас се е съгласил с всички изисквания и претенции на кредиторите. Журналисти, спите.

Ционистката пропаганда на НПО-клозетните плъхов няма да спре до неделя! Гризете ли си ноктите англосаксонски СЛУГИ на цион?????

Истерясахте нещо. Дали е от глобалното затопляне...вие си знаете.

чакай малко! На безплатни таксита съгласи ли се?

Да се поздравим с началото на края на паразитната и лицемерна капиталистическа система. Види му се края! Българското проклятие застигна и тези ни съюзници!

Поредния който явно не знае какво е капитализъм но ей така го ползва за спорта защото е модерно??? Извинете къде тук точно видяхте капитализъм? Съмнявам се че ще можеш да отговориш но все пак да попитам?

Капитализмът е в шкембетата на Караманлис, Папандреу и Самарас, както и в толума на ББ и АД.Великите капиталисти, пардон демократи....

Именно капитализмът като обществен строй залага само и единствено на фиска т.е. на парите!Вземаш-плащаш! В капитализма няма съботници, няма бригади, няма безвъзмездни помощи!Купуваш и продаваш, Бог е Парата!Останалото са йезуитски дрънканици!

Браво на Ципрас и на гърците! Уникални са, противопоставят се на най-важния инстумент на едрия капитал, МВФ, с кайто поставят цели срани на колене. Някой дали си задава въпроса, защо са отпуснати кредити на Гърция в размер, за който е очевидно че няма да бъде върнат? Отговора е само един, за да се постави в подчинение цялата държава и да и се отнемат ресурсите и суверенитета. Да бъде колонизирана.

Е ок де ето спряха парите - сега доволни ли са гърците?

И аз съм радвам като видя доволен и горд грък на опашка пред банкомат за 60 еврака. Направо се кефя как го сложиха на гадния алчен запад..хахахахха

и аз това козвам. На колене са и са срани. Или квото там имаш предвид.

ХА ХА Не сме били построили светлото комунистическо бъдеще, а по прогно-зи на най-големите икономически агенции по света, едва след 50-70 г. можем да стигнем комунистическата 1089 г. по икономически показатели. Фалшивите комунисти, превърнали се във фалшиви капиталисти какво построиха за 25 години ? МОЛ ове в които се продават чужди стоки ? 67% импорт.Ликвидация на България.Така, че светлото капиталистическо бъдъще га няма, защото при 3% богати всички останали сме измекяри и роби на бандити и крадци.

Дали съм и кредити защото са ги искали а на МВФ това им е работата да дават кредити! А иначе Световната конспирация си работи, разбира се!

На Ципрас поне му прави чест, че не предава доверието на избирателите си. Не е като перхидролената ханъма в сараите, да се фука от варадеро как е излъгала българите с няколко пици...

Е, все отнякъде трябваше да се почне. Троловете яростно бранят кредиторите, но не виждат, че това е само началото. Въпрос на време е ес и сащ да фалират. И двете пирамиди са задлъжняли отвъд точката от която могат да върнат нещо, някога. Не се бойте от промяната, за добро е. Светът ще се изчисти, по един или друг начин, от финансовите паразити и спекуланти.

Въпрос е само на време - дали 10 милиарда години или след като цялата вселена загине.

Ще ти се! Купонът свърши! Както отбеляза Саркози :)))

Гърците си заслужават съдбата! Изтече купона а им се иска още да цицат,но сбъркаха с избора!Не може Ципрас/Генчо воловарчето,което у нас стана кмет в едно голямо след 9 сеп.44 г./да не зацапа нещата както при нас 70 г.Елементарно момче с емоции не става.........Ще духат супата и путев няма шанс да помогне,че и той е като Ципрас!!

"Гръцката република е готова да приеме това споразумение със следните поправки, допълнения или уточнения, като част от удължаване на изтичащата програма и от ново (трето) споразумение за кредит, за което днес беше отправено искане"

И 100 минуса да ми сложиш, това е точен превод на писмото. Иначе си блъскай минусчета, няма да има референдум, другарю.

Ако забранят референдума, това може да доведе до голяма дестабилизация в Гърция и дори до въоръжен конфликт. Дано не съм лош пророк.

Току що във Файненшънъл Таймс се появи инфо, че Гърция е клекнала и Ципрас се е съгласил на условията на МВФ. Може и да е вярно.

Ционистки партенки.Още в програмата, преди избирането му Ципрас фиксира-Излизане от Еврозоната, НАТА и ЕС. А това са ционистки партенки...Ще изпуснат дойна крава

Ционистки? Не са ли китайски или албански? Че писмото може да се прочете, другарю.

Кой ще пише опорните точки на позитано, след като изгониха Кутев?

Не се кахъри, комунисти за тази цел още има - Борисов, Цачева, Цветанов, Плевнелиев и още цяла кохорта след тях...

от НПО-тата и Гротеска мрежа >КвиииЧът на умрело.... То значи Гърция върви в права посока а тези плъхове са: Пиша ви от АБСУРДИСТАН ПИЧ Пешев opc OZZY Щерев И много други продажни мекерета и служители на Краварските марихуански щати! Те са Тумора на Българското общество....чиста проба братя на Юда.

ЕТО Я И СТАНДАРТНАТА ОПОРНА ТОЧКА - НПО-ТАТА СА ВИНОВНИ..... ДА ТЕ ПИТАМ УМНИКО - В ШВЕЙЦАРИЯ НОВА ЗЕНЛАНДИЯ ДАНИЯ ШВЕЦИЯ НОРВЕГИЯ - ДА НЕ БИ ДА НЯМА НПО - ЗАЩО ТАМ ХОРАТА СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ??? НО ВИЖ ТАМ ПЪК НЯМАТ ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТИ КАТО ТЕБЕ, ДАЛИ НЕ Е ЗАРАДИ ТОВА А? МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНА И ЛЕСНО ОБОРИМА ОПОРНА ТОЧКА ПОЛЗВАШ.... НО ТОЛКОВА ТИ Е КАПАЦИТЕТА КАКТО ВИНАГИ ТИ ДРУГО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗМИСЛИШ..... ЧАК СИ МИ СМЕШЕН :)

Няма да споря и да се заяждам с теб. Само се попитай защо в САЩ и Израел няма НПО - и ще си отговориш.

Помощта ,която предлагат " добронамерените" еврозелки и юса-ционистите ще доведе до съкращаване на гръцката икономика с 10%.Това не приема Гърция, а тук няма и ред по този въпрос.

Аз "квича на умрело", защото гърците не са ми безразлични! Много пъти съм посещавал страната, познавам я добре, и ми е мила. А най-жалкото е, че този кошмар не е в резултат на природно бедствие, а само на човешката глупост!

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

Интересно как само в Русогъзоблизки мозък може да се роди идеята че САЩ искат да унищожат света.... Та кой нормален би искал да е цар на пустиня??? За това май навремето само Сталин си мечтаеше......

Доктрината за светкавичен и масиран ядрен удар (до степен пълно подавяне съпротивата на противника - разбирай Русия) е на началник щабовете от времето на Рейгън, и е осъвременена през 2014 година с оглед новите американски средства за ПРО и възможностите на новите руски ракети. Даже в сайта на държавния департамент на САЩ го имаше някъде около Коледа м.г. с уговорката, че подлежи на ново осъвременяване предвид възможностите на ракетите ЯРС-24 и системата "Dead Hand". Така че, добре е да си направиш един "update" на информацията, а не да ни четеш стари вестници.

Това е мъдро изказване! Щом искат да ликвидират целия свят, не е добри!

НЕ НА БАНКСТЕРСКИЯ ГЕНОЦИД!!!! НЕ НА ЕВРЕЙО-ГЕЙСКИЯ КОМУНИЗЪМ!!!! СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ!!!!! ПРОЕКТЪТ НА ФАШИНГТОН ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА!!!! ТЪМНАТА СТРАНА-САТАНИНСКАТА ЦИОНИСТКА КЛИКА СИ ГРИЗЕ НОКТИТЕ!!!!!

иляди гръцки пенсионери се стичат в онези клонове на гръцките банки, които отвориха днес по решение на гръцкото министерство на финансите, за да могат да получат част от пенсиите си. Определената за тях седмична сума е 120 евро. Възрастните хора се трупат на опашки, без да е ясно дали всички ще успеят да вземат някакви пари. Пред някои от банките вече се наблюдават блъсканици и дори припадъци. Много от пенсионерите подават молби за да им бъдат издадени дебитни карти, които ще получат по пощата след 10 дни според банковите служители. В същото време до момента не е ясно дали следващата седмица банките ще отворят отново, за да могат да получат някаква част от пенсиите си.

Отговорът на въпроса го държат гърците. ЕС и Америка могат, и искат да помогнат, включитерно и с ликвидна подкрепа!

Колко много простотия събрана с толкова много омраза..... Ще си докарате някой аневризъм.....

Докато 25 години САЩ и слугите им в Източна Европа -НПО ,Политици... ни Промиваха Мозъците чрез Милиарди вложени от САЩ в Медии , Подкупи,Изнудване .... ...Страните ни Бяха Ограбвани , Обезлюдявани,Населението ни трагично Намаляваше ,Обедняхме безпределно,Икономическата Имиграция има Старшни размери, Обществата ни се Обезсилиха-изгубихме чувството за Оцеляване !! Промиваха ни колко сме били зле с Русия за Партньори , и колко ще сме добре със САЩ+ЕС !? Резултатът -Измамиха ни ,Ограбиха ни,Губим се бързо !

Явно писането на всяка втора дума с главна буква придава особена тежест на казаното...дори да е пълна глупост! Дерзай, товарищ...

Кризата със СИРИЗА-та е голяма, а не чуваме нашите най-видни популисти - болен-долен, бюреков, енчев и прочие, да казват нищо по темата... Защо ли? Сигурно защото и Москва мълчи по въпроса, затова...

И испанските Подемос ги няма никакви.

Какво да кажат, Гърция се срива, дори и най-простите комунисти са в паника!

Затова пък слушаме ежедневно мненията на най видния наш популист - герберския вожд Боко, по този и по всякакви други въпроси!

ми гледам през прозореца слънцето пак си изгря значи земята се върти така че ....

Гърция е на крачка от светлото комунистическо бъдеще, а може би вече е там.

То ние нали го построихме навремето сега е техен ред!

САЩ и Евросъюза вече са стигнали това светло комунистическо бъдеще, поне по отношение на едрия капитал! За тях вече стана съвсем нормално държавата да налива огромни количества пари, за да спасява и стабилизира големи частни банки! В случай че не сте наясно, при капитализма държавата не би трябвало да се занимава с финансовото спасяване на банки и корпорации, или дори на чужди държави!

На САЩ ли завиждаш, или на Гърция?:)