Мащабно военно учение на 9 държави в Северна Европа

Мащабно военновъздушно учение с участието на 100 изтребителя от САЩ и 8 страни от ЕС започна в Северна Швеция. България участва в учения със САЩ в Черно море.

Обратно в новината

Коментари - Мащабно военно учение на 9 държави в Северна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за хамериканците човешкият живот има голяма стойност .!За руснаците никаква -пушечно месо за управляващите които им вършат черната работа без пари .Е това е разликата ! Трудно е болшевишки мозък да разбере това ! Ако и България постъпва така ще е добре

Тия натовски моряци,дето ще се учат в черно море,ако видят мащабните учения на Русия и Китай в средиземно море,дали ще са толкова нахъсани?САЩ вече не доминират на световната сцена!!!Или продължават да заблуждават,или са ненормални да предизвикват армагедон!!!

Взехте ли си достатъчно памперси за ученията?

на военно учение? Скъпи европейци това не е нито берлинският парад на любовта нито виенският лайф бал нито някое парижко вариете.Вижте си пак нещата и не правете глупави изпълнения. Тук става дума за пушки не за знаменца с цветовете на дъгата.

Aман от простотии.Iслямистите в черно море ли са?

не. Ама бъка от пияни руснаци с атомни бомби, които си умират да подпалят Трета световна.

Мащабни??? В същото време Централният военен окръг на РФ вдига 250 самолета и над 12 хиляди души в пълна бойна готовност.

Самолетите са 380, а руските бойци - 15 000. Офшорко вече развява бяло знаме от президентството

и куцо и сакато значи..

Не можахте да намерите общ език за да ознаменувате победата над един от най-античовешките режими в човешката история и сега взаимно си показвате кой е по-по най като си показвате въоръженията и кой колко е силен и какви "приятели" има и колко е решителен и непреклонен в решението си да се пративопостави на другия/другите! Това ли ви беше идеята при така шумното всеобщо ознаменуване настъпването на 21-то столетие?!

към медията -СТИГА С ТЕЗИ БОЛШЕВИСКИ НОМЕРА !ВИЕ БЪЛГАРСКА МЕДИЯ ЛИ СТЕ ИЛИ ПУТИНСКА МЕДИЯ!СВОБОДНОТО СЛОВО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО СПРЕТЕ!РУСКИЯТ БАНДИТИЗЪМ ЩЕ БЪДЕ СПРЯН ОТ ПРОГРЕСИВНОТО ЧОВЕЧЕСТВО !АКО НЕ СТЕ ГО КАЗБРАЛИ ЩЕ ГО РАЗДЕРЕТЕ.СПРЕТЕ ,СПРЕТЕ ИСКАМЕ СВОБОДА!

Интересно, дали са се запасили с памперси "елитните"войски на НАТО????

Те понеже елитните войски на Путин освен паради една Украйна не успяха да победят

да побеждават,тя си е тяхна:)

"Тризъбец Посейдон - Памперс 2015"

Кои от успехите на Пу смятате за най-сериозни: 1. Окупацията на Крим 2. Войната и окупацията на Донбас 3. Вкара НАТО и американската армия в Литва, Латвия, Естония, Полша, Украйна, Молдова, България, Румъния, Грузия 4. Загуби Европа и Украйна като клиенти на газ 5. Събуди НАТО и обяви Втора Студена Война

истината е ,че сега целия свят мажат халката на мужиците.:)))

мужиците го местят от единия крачол в другия:))

Нашия главнокомандващ е голям тарикат.... Ще използва американски кораби - разрушители и разни други, като мюре да привлече руски войници по нашето Черноморие за преодоляване на туристическата криза. Ама ние какво ще правим като американците се осерат, както тези от Доналд кук миналата година. И без това плажовете доста са поизцапани от политически безумия и чужда армия в страната ни.

Логично- когато сибирската мечка танцува в двора на съседа ти...

Писаха, че 68 процента от плажовете ни са с висока оценка за къпане.Няколко не стават.Тези военноморски маневри идват съвсем не на време.Ще замърсят с биологичен отпадък крайбрежието ни и ще провалят сезона.Вече има прецедент, но тогава до сезона бе далеко и проблема не бе толкова голям.

Ваканцувай в Крим-наш, чисто е, че нема кьорав турист. Честита баня!

Това "учение" е открита провокация срещу Русия и цели разпалване на война !

Айде бе? Ти какво си се загрижил за Русия? Тя ли ти е Родината? Мърша руска! Кой те пуска в МОЯТА РОДИНА, боклуц газпутенски

Танковете нямат нужда от виза, пошегувал се Рогозин, бихте ли го повторили моля...

Американските изтребители имат нужда от визи, че иначе ще им ги изпратят с ПВО.

Навсякъде едно и също-идиотите на Фондацията заливат нета с промити простотии.

Баси... добре че прочетох новината. Бегам за тоалетна хартия, че пак се очертава криза! Аман от тея пусти разрушители, след тях морето става кафево, а иде лЕто, пЕк и пак морето ще смърди на кенеф.

Американците да внимават, че руснаците имат много тенджери под налягане. А те са огромна заплаха за тях. ;) Който не го е разбрал, да прочете новината: Сапьори взривиха подозрителна тенджера под налягане

Май руснаците си трайкат и ги разбирам при вида на над 100 изтребителя в небето

То бройката не изтребители се знае приблизително. Само на парада сигурно минаха 30-тина самолета. Американците имат предимство в броя изтребители примерно двойно, но не могат да си позволят нападение с тях, защото от руското ПВО, повечето ще бъдат свалени, преди да се стигне до бой с руските изстребители. По западни предположения, ако нападнат Русия, 80% от изтребителите ще бъдат свалени от ПВО. Руснаците са по-скромни и говорят за 65%.

Така ли говорят руснаците?Брей да му се не види?Тактиката им на човешката,танковата,самолетната война е вече много остаряла.Няма кой да се жертва за партийното ръководство вече.Освен ако Рогозин не поведе сам танковете на Запад.Без виза разбира се и в първата редица.

Колкото и да се пънат да ни баламосват , истината е една : Великата Гейропа всъщност НЯМА АРМИЯ ! И това даже не е най-големия проблем за нея ... В Гейропата НЯМА МАТ'РЯЛ който да става за армия ! Иначе се пънат ( по заповед ) на Русията , ама утре като засвири " Вставай страна огромная " - 'сичкото Гейропеец ще напълни гащите и ще търти да бяга кой накъдето свари ! И това хич няма да им е за първи път , когато отсреща е " Несокрушимая и легендарная " !!! Леле как искам да го видя с очите си НА ЖИВО това нещо ! Щото то " демокрация , демокрация " , ама друго си е да ти дръпнат един хубав бой както се полага ! Зер Гейропата отдавна и упорито си го проси ...

Ще ти го кажа бавно, защото такива като теб не разбират много: чамодан, вакзал, поезд и на Москву!

а ти си избери терминал 1 или 2, в родината ни няма място за безродници!

То и мутрата даже го каза. Мат'ряла е лош. Ама кончитите плевнялиева и митова не разбират. Те си мислят, че войната е като гей парад. Клакьорката щерева и тя в тая група.

ха нямала армия що пияните мужици не ги нападнат катао са без армия?!кагебиста си вкара такъв авто гол...сега цяла Европа се въоръжава до зъби от Лондон до Варшава.

Путеноидите как завиждат защото не са ги взимали в казарма заради сексуална и антибългарска ориентация..ха..ха

Ти какви цинности защитаваше в темата за гей-браковете?

Щереееев, пак ли ти, глупако неземни....?!

Виждам, че си сведущ по различната сексуална ориентация, явно си от другия тротоар. Я кажи бе Щерев, при вази как се разбирате кой шъ е мъжа и кой жената? Или викаш важното е да се обичат младите...

Предполагам, че там няма ясни полове като мъже и жени, просто се праскат взаимно...

Чудя се какво прави там Швейцария,ако инфото е вярно.След като им разбиха банковата тайна,май и неутралитета заминава на кино.

България участва в учения със САЩ в Черно море. Интересно ние с какво ще участваме в това учение.Предполагам с плуващи кадети от военното училище.

Участваме с върховния главнокомандващ Офшорко

Ами ако Русия изпрати пак един старичък СУ-24, пак ли ще има осрани палуби, пак ли морски пехотинци, тюлени и сволачи на другия ден ще подават рапорти за напускане ВМС на краварите???

Не бих правил коментар на случващото се в ЕС и НАТО, защото днес е вдигнат по тревога и ЦВО на Русия, по заповед на Путин, "с цел проверка на бойната готовнсот". Аз само ще добавя, че през 82г при провеждането на "Щит 82" на полигон "Ново село" (да сравняваме мащабите), казват ,че въпреки крутите мерки за сигурност, пак е имало произшествие с тежко ранен и благодарение на лекарския екип действал на място, човека не е починал. Това не е да се дим на стадион "В. Левски" и да викаме и хвърляне на пластмасови бутилки. Това е бойна техника, натоварена с оръжие с цел "поражение на живата сила и огневите средства на противника" (така говорят военните). Истреляно веднъж, няма спиране, не е като да презаредиш нова игра. Та нека "публиката" преди да злорадства или стиска палци, реално да си помисли за какво иде реч и "накъде" водят политиците. Затова, че германците без алтернативно повярваха в Хитлер, той ги вкара в една "игра" която не мисля, че лесно ще забравят. А сега, когато оръжията са толкова мощни..........покрай сухото и много мокро ще изгори и то винаги го отнася цивилното население.......

Ти разлика между комунист и нацист виждаш ли че аз нещо не виждам?!?!? ОСтанките от Сталин са тези отрепки в Кремъл и те се правят на модерни олигарси като искат Западни коли а иначе си вдигат самолетите срещу Запада! Лицемери!

Да, то точно тогава е имало разлика, единия НАЦИСТ, другия КОМУНИСТ. Сега няма, СССР си отиде и сега имаме "ЧАСТНА ФОРМА СОБСТВЕНОСТ". Или от старите книги и двете места си е чист КАПИТАЛИЗЪМ. Е да разликата е само, че в САЩ -олигарсите се наричат фондове, в Русия и другаде - олигарси. Но те и на двете места търсят печалба с всички средства и са си чисти мутри. Е, айде понеже руските мутри са на "по-млада" възраст, можем да кажем, че не са толкова фини.

от кухи лейки на крехка тинейджърска възраст, нямащи понятие от история...

Въпрос на време е ненормалниците от ИДИЛ да се снабдят с атомна бомба. Ще ги питам тогава аз тия нещастници пред кого се репчат.

това което засякохме при проведени малки учения наблизо е че нашественици ползват мощна нова техника з а обемно следене на американски истребители в реално време..Следи се истребителя обемно а пилота в рамките на костюма..Ползват ударни екрани маскирани като рекламни монитори в Букурещ,кишинев истамбул пловдив русе и другаде...тези от кишинев се ползват от терористи/вижте големи вражески екрани облъчващи булеварди от около гарата

Имали сме и кораб? ;) А САЩ да си провежда воените паради там пред Белия Дом.

Путин да не знае много, че О-бонго ша му прати ЦЕЛ БАТАЛЕОН със силиконови плеймейтки, палави гейове и мазни негри, въоръжени с ГМО царевица, салами с натриев бензоат и цело Псаки!

Псакито е достатъчна!

Няма нужда да го прави - Най-популярния Макдоналдс в света е на центъра на Москва(факт) - обожават ги руснаците тея работи :)

Море Делфини под пагон в морето плуват, и морски лъвове за мини там тършуват, издирват даже водолази, подводници, що дъното облазват. Морето, дето ужким беше мирно команди слуша: Равнис! Мирно! На скорост си пикират самолети и хвърлят в ужас морските кадети... Вълните пори крайцер-канонерка... През час се свалят гащи за проверка! Безбрежна шир, превърната в плацдарм, за миротворец и жандарм. 22.04.2014г.

Това са резултатите от 25-годишната "демокрация", бетонирана от "евроатлантическите ценности": Цигания, Въвличане на България в наближаващи войни, възбудени от ФАЩ, Започнали вече битки между българи и цигани, Зорка цензура, Мизерия. Народе, кога ще се вземеш в ръцете си? Или ти харесват кончитите?

Капитане - какво против кончитите имате??? Та нали Борис Моисеев и Сергей Зверев са ви първи приятели..... Всъщност резултата от "демокрацията"(както незнайно защо наричаш прехода) е че като не ти харесва можеш да си тръгнеш а не като не ти харесва и се опиташ да си тръгнеш да те разстрелят на берлинската стена или да трябва да си оставиш децата както те караше насилствено държавата....

Като ви опържат с "Ярс" да не протестирате.

То пърженето май ще е последно. Това са си атомни бомби. По-скоро носителите им.

Товарищ Газпутин усоя да събуди и НАТО, и Студената Война Рашняците дразниха, правиха се на велики, дрънкаха оръжия и паради и сега ги чака мнооого мъка

Александър Солженицин Рекло телето дъба да мушка На Запада не се надявах, както впрочем и не бива да се надяваме на него никога. Дори и да се освободим сами ще го постигнем. Ако ще има за човечеството урок на XX век, ние що го дадем на Запада, а не Западът на нас: от прекалено спокойното благополучие волята и разумът им са отслабнали.

А аз само се "пошегувах" за танковете.