ВСС не допусна следовател Петьо Петров да напусне

Скандалният доскорошен шеф на Следствения отдел към Софийската градска прокуратура Петьо Петров подаде оставка като следовател. ВСС обаче не го освободи.

Обратно в новината

Коментари - ВСС не допусна следовател Петьо Петров да напусне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целия ВСС е за ОСТАВКА! Тези хора ни се подиграват непрекъснато.

Проблема е ,...САМО ЕДИН ДА ПАДНЕ ,СЛЕД НЕГО И ОЩЕ 90% ...,АМъ СВИНСКИТЕ ЧЕРВА СА ЗДРАВИ.

Щом Цацата е там, няма страшно.

Още един за лудницата , ама няма кой да му иска освидетелстване ? И тоя е кадър на психопата Буда.

ВСС не успя да освободи подалия оставка следовател Петров Няма страшно и утре е ден.

Ами защо даго освобождават той е най-добрия,просто незаменим.Смешници голями.

Съдебната система плаче за един Сталин - да ги разстрелва на бройка.

Всеки, позволил си да "провокира към подкуп" министър на Партията или Фирмата ще бъде наказан по подходящ начин. На всички трябва да им стане ясно, че няма корупция извън тази в ГЕРБ.

P.S. Този магистрат стана корумпиран и изведнъж му лепнаха прякор "Петьо Еврото" чак след като посегна на Цонев. Преди това беше "примерен служител, без никакви наказания". Така действат от ДС. По един и същи начин и модел.

Петьо Еврото е от преди 2009 г.

Романе,ти си следващия-на колене!

И ТЯ Е, ЧЕ НЯМАТ РОДНИНСКА ВРЪЗКА, А ЧЕ РОМАН ВАСИЛЕВ ИМАШЕ КЪЩА БЛИЗО ДО НАС В СОФИЯ И Я ПРОДАДЕ НА ФИРМА НА БАНКЕРА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ЧУВАХМЕ, ЧЕ ЦИФРАТА БИЛА БАСНОСЛОВНА. КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ С ПРОВЕРКАТА НА КТБ, НА ВАСИЛЕВ, НА ТОЗИ ПРОКУРОР РОМАН ВАСИЛЕВ??????????

Цонев не бил престъпник? Хмммм, можеби не трябваше показно да правят ареста за да може сега да се възползва от тези "права на човека"....

Хм, да разбирам ли, че ако ти предложат подкуп и приемеш не е престъпление, за разлика от, ако си поискаш сам???? Ако някой дойде и почне много да ме навива да опъна готината съседка от горе, дето не пуска, аз невинен ли ще изляза накрая???

тия неща са над умственото ти равнище..

Не, порнографията няма скоро да свърши, защото дори и да не участваме в порнофилмите - всички обичаме да гледаме!Това сме ние, българите!

Абсолютна излагация е цялата правотворческа и правопилагаща система. Цонев купува ненужна машина за 12 000 000 долара, но е невинен. В КТБ крадът 4,2 милярда, но няма виновни. ЕРПта, фотоволтаици и американци източват НЕК, но ще плащат песиьонери с 150 евро пенсия. ОСТАВКА!

Тези 15 000 евра да ги плати отворкото-прокурор Романчо, защо трябва да ги плащам и аз?

Петьо Еврото напуска съдебната система, имал лични мотиви

Николай Цонев осъди България щото има много пари да плаща на адвокати,ами другите натръшкани които нямат пари да пият студена вода или да почнат сами да търсят правосъдие.Не е ли време прокуратурата да подхване подобните арести по времето на цвъки?

мдаа... този свърши работа но сега вече не стои добре в очите на хората. моля сложете вратовръзка на дюнерджията под блока и нека го замести!

Бившият военен министър Николай Цонев, съдия Петър Сантиров и финансиста Тенчо Попов, са група мошеници свързани с мафията. Цацаров е принудил следователя Петров да си подаде оставката. Сега като обикновен гражданин може да каже всичко. Честните в Б-я ги осъждат, крадците са на почит и защита в МВР, прокуратурата и съда. Няма ли край тази порнография.

Имам едно питане: сега този "емблематичен пример на полицейска провокация", наречен за по-голяма яснота Петьо Еврото, как ще го обезщетите за "вярната" служба на държавата- ще му изплатите ли полагащите му се по закон 20 брутни заплати например?! Върховен цинизъм!

Разбира се! нали не е уволнен. няма нарушения и т.н.

Точно това имах предвид, когато написах върховен цинизъм!

Питам, ще плати ли нещо и Роман Василев?

Не ,но се надяваме на Д.Пеевски да върне поне 1 млрд.,в КТБ... Дали ,20 000 лЪвЪ, са равни на 1 млрд.,...?

Пачки евро най-обичам да държа. Темида трябва да бъде рисувана с пачка и ценоразпис в ръцете.

Е, това не е ли бизнес партньора на Цецоу...тоя крачун, който си е имал работа с него всичките горят?!