Петков: Първанов ще подаде оставка, но няма да я приемем

Заместник-председателят на АБВ Румен Петков заяви, че в партията няма да приемат оставката на Георги Първанов, който е нужен на България, не само на АБВ.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Първанов ще подаде оставка, но няма да я приемем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фонтаните в Плевен все още са токсични след кметстването на този лауреат. Въпросът е дали употребиха Първанов или всичко е било добре стикован цирк. АБВ се изчерпа. Гласувалите за тях едва ли ще допуснат подобна грешка. Затова дребнавите момчета кашират по искане на Борисов. Интересното е, че в тази игра Борисов изложи всичките си скрити козове ББЦ и ДПС. Съюзници до гроб, няма значение какво се е говорило в предизборните компании.

Здравейте циркаджии !!!

МДА, ще си играете на игрички, иди ми-яла ми ! Кой ли пък ви вярва !

Театър в АБВ, театър с ГЕРБ и ДПС. Заслужили и народни артисти в този огромен театър Народно събрание. "Хляб и зрелища", но в България е без хляб. Както казаха по една тв- в милиарди лв. газим, гладни ходим/обикновения български гражданин/

Лош театър със стари брантии.Той не си подавал оставката за да освободи поста а в знак на протест .Вярвал на дупутатите,които гласуват грешно защото са подведени.Егати мозъците които не могат да преценят нещо което се дъвче цял месец,егати и политическото ръководство,което не е провело среща с тях преди гласуване на може би най важното нещо в тоя парламент.Така тъпо и Борисов ще го е срам да се изкаже. Г-н Петков,ние вашите избиратели , приемаме оставката като колективна.

Това гов.о на снимката е толкова нагло и отвратително . АБВ то са връх на интересчийството и изгодата. няма да ги бъде. Но нали се облажиха.

Щом сте гласували за държавен заем без референдум е хубаво да си подадете оставките вкупом. Ще ги приемем. Достатъчно пачки сте взели, ще можете да ис ги харчите по островите на спокойствие.

Румен Петков - "Мистър Отвратяга"

Apollony

Що ли никой не се учудва?! И вълка цял, и агнето сито...

Е... АКО ИМАШЕ И НЯКОЙ С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ, УЖ ДА ГО ГРЪМНЕ .... ДРАМАТА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПЪЛНА .....

Алчни циркаджии!

Циркаджии !!

Щели да искат оставка на Горанов!!?? И той като ви се изсмее...?? Вие какво правите? Еми нищо!!!

Хем да се продадеш,хем да си запазиш електората и имиджа!

Какво е очаквал Първанов от Бойко, явно по-висок процент от далаверите с дълга от 16 милиарда лева? А да напусне АБВ е единствената му възможност да запази някакво морално удовлетворение за себе си.

Не е смешен този двуличник, той просто е жалък.Сега пък се разбраха с Първанов,че си подавал останката в знак на протест срещу дълга, а не че съпартийците го предали.Жалки палячовци-за да бъдат във властта и да могат да лапата са готови да си полегнат със всеки.

в сутрешния блок на Нова!

Това лого да се добави под лозунга "Сиединението в далаверата пари силата (далаверата)" Значи така го разбирали "консенсуса", за който постоянно дрънкат? Като гарантирано участие в далаверата. Сите партии на власт, а народа в опозиция.

Смешна работа - подавам оставка, ама няма да напускам! Като искаш да напуснеш - никой не може да те спре!

Това театро сме го гледали вече.

Ако не друго то поне на следваите избори ще разберем точната бройка на избирателите страдащи от безнадеждна идиотия: Гласовете подадени за АБВ и БДЦ минус бройката купена от махалите.

СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА В ПОЛИТИКАТА - това селянче Гоце много си въобрази, но пред Сл.Трифонов беше смешен !!!!!!

С.Т. също е смешен, след като реши да прави реклама на Гоце, вместо да го спукат от майтап. Поне да се посмее изтерзания народец.

Ама ти верваш ли си наистина, че те са гласували срещу волята на Гоце и че същия ще остане на "сухо"?

Проблема на Гоце е че не успя да си договори комисионната преди гласуването,не че са го предали неговите!Той самия има опит с предателствата,такаче там се чувства в свои води.

Тези да не държат Първанов заложник?

ЦИРКАДЖИИИИИИИИ

С КАКВО Е НУЖЕН ТОЗ И ОСТАНАЛАТА ПАСМИНА?!

Театър театър и най добрите артисти отидоха в АБВ то. Жалко че защитата е поета от пиянде - разделяй и владеи май е капиталистически лозунг не социалистически. На предателите никой не прощава не ги уважава и се радва на изчезването от политиката.

Гоце, излизаш яко от форма...много слабо изпълнение

Тези юнаци ни правят на балъци. Играят театър за мижавия си електорат. Циркаджии. И моля да срестяват лекциите си за морал. Точно тези двамката /Р.П. и Г.П./ ДА НЕ ПАРАДИРАТ С МОРАЛА СИ! "Гнусно е" както се изразява Р.П.

Какъв артистичен номер на агент Гоце...

БИЛО ГРЕШКА И СЕГА Я ПОПРАВЯЛИ. НЯМА ТАКЪВ СМЯХ. ДА БЕХТЕ ПОПРАВИЛИ ДРУГИТЕ СИ ГРЕШКИ ЗА КОИТО ВИ ПЛАЩАМЕ ДЖАМБАЗ ДАНЪК! БИЛИ... ДА БЯХТЕ КОМПЕНСИРАЛИ НЯКАК СИ И ФАТАЛНАТА ГРЕШКА ОТ ПОЯВЯВАНЕТО СИ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА! КАТО Е ГРЕШКА, А СЕГА ВИЕ ОТ 16-TA ПУТИНСКА РЕПУБЛИКА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ 16 МИЛИАРДА!

Алкохола не прощава..какво подпухнало лице

Ами то на всички беше ясно, че така ще стане. Политиците у нас, без изключение, верно ни третират като малоумни.

Си позволява от 10 години насам да се държи като най-главен, като последна инстанция, с чувство на явно превъзходство над всички и над всичко, т.е. точно както се държи и простакът Слави Трифонов с цялата банда около него!

Преди време един пишман политик каза нещо вярно - Здравейте циркаджии !

Просто никога не е спирал. Ама за него плаща яко "дойната крава"-народът!

Смягам, че Първанов е един от най-добрите политици в новата ни история и не трябва да се приема оставката му!

Един от най добрите политици?Може би дипломат,а не политик на България.Я ми припомни какво добро е напрвил,с което да го помним?

На двора му в Сирещник говори по-добре за нивото му.

Гласуването - както е казал Бойко,а оставката -театър за пред електората!

И тоя играе цар - ще прави политика като гледа отстрани - не е за него парламента, не му е на нивото.Хвани Петков, удари Първанов

Лицемери!

трябва всички да си подадете оставка

ваща мама и комуняги мръсни

тез тяхните циркове краи нямат

На България и трябват около 700-800 милиарда евро за да се оправи икономиката и заплатите. Да се създаде вътрешен продукт който да е качествен и да се конкурира със световния пазар. Тези пари които се дърпат са джобни за една държава и естествено се крадат с а оправдание е социална политика. До кога ще ги търпим 25 години стигат

Е за кратко ме заблодихте че абв е европейска социалдемократична партия но сега знам че е чисто комунистическа дори старателно обмисленна от бившото КГБ на НРБ и агента Гоце хич да не си въобразява че след скорошноте изБори ще бъде на свобода.

Какво ли ще прави родината, ако другара Гоце си няма партия и не е нейн шеф? Направо "катастрофа". Явно по сценарий сега всички вкупом трябва да замолят бащицата да остане на чело, че да се замаже оная "подробност" със заема.

само не ми стана ясно защо Дончевата толкова се гордееше, че е наясно с този похват на бившата и партия !? няма как да си представя, че в дв.21 има нормалем , който няколко пъти може да пропусне от дузпа на празна врата...

Всичко е предварително подготвен сценарии, не ни правете на глупаци. Кой ли ви вярва?! Жалко, Първанов, жалко, каква измяна, подмяна на доверие!

не е верно. само боку лъже!

На пиандурника от снимката таз гениална идея му дойде след като се облекчи за пореден път във фонтана близо до НС ли?

Добре е оставката да се приеме, а г-н Първанов да се запретне и създаде нова партия с последните три букви "ЬЮЯ". Може и да потръгне.

да подкара направо гръцката азбука, че от толкова ДС ГМО-та в политическото пространство вариантите се поизчерпаха. Едни и същи к..ви, а партийни проекти за "спасението" на родината - бол.

Ах,каква изненада!Нагли политически шмекери!

Ден след гласуване на 16 милиардния дълг са отчетени високи нива на газ в Банкя, констатират специалистите. Повишението на газ в атмосферата е било най-значително в ранните часове на деня около Банкя и е продължило през целият ден.