Предсрочните избори в България ще дойдат, смятат от БСП

Предсрочните избори в България ще дойдат, каза депутатът от "БСП лява България" Валери Жаблянов на брифинг по време на семинара на левицата в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Предсрочните избори в България ще дойдат, смятат от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Бабо мецо, ше има ли дренки тая година ? - Ше има горски, ше има - От къде знаеш ? - Ами щото много ми се ядат....

Сигорно.Но след тези избори депутатите на БСП ще се един микробус.

ще се оправим а ма на 30 февруари

бсп ;лява българия; само немога да разбера кое е лявото на бсп и на българия !!

ivo10

Пак чрез стария номер ли ще ги сваляте, чрез вашата енергийна мафия и високи сметки за ток, като преди време? Сега номера няма да мине, а гладен Жаблянов избори сънува, та и другите уроди около него.

Не е коментирал енергийната мафия,не че я няма,има си я естествено,още никой не я закача,и нищо не се прави да се решават проблемите в енергетиката.Соца набляга на икономиката,от която всички сегашни политици бягат и се спотайват и нямам обяснение защо!Ти не виждаш че вече четири месеца управление е кръгла нула!А другото за Русия е популизъм,там в момента продължава да е горещ картоф!

И да дойдат, Вие сте вечната опозиция!!!Само и единствено тогава България ще върви нагоре!!!

Предсрочни може да има не точно заради БСП ,а колко дълго ще продължи преливането от пусто в празно ,докато на хората ще им писне да търпят.Засега все още има очаквания,но се вижда че не се работи по основните национални приоритети,няма намерения,особено икономическа политика ,заетост и доходи!Явно не искат да си разбутват личния бизнес,да не им се пречи.Водят се съмнителни политики,извън дневния ред,произтичащи от основните,които се игнорират!

Не е въпроса дали предсрочни избори ще изскочат, а дали има кого да избираме.

Има една приказка: 'ХЕМ ПОСРАНО, ХЕМ ГОЛЯМО" Страшно им лепне. серГЕЯ уж ги напусна, но е оставил ДОСТОЙНИ ЗАМЕСТНИЦИ!!!

ДА ЖИВЕЙ др. проф. Б.Борисов, велик марксист- ленинец с принос в световната комунистическа наука. VENCEREMOS.

на геРБ.

...и БСП ще изкочи от пепелта като Феникс с невероятните 3%.

Значи няма да работят за благото на България дори и в опозиция,а ще работят за предсрочни избори,за да вкарат държавата в нови разходи!Е,това са българските,т.н политици!

Сиризите виреят в страни, които не са били тъпкани от Русия и които не са живели в "развит социализъм". Забравете за Сириза В Бг. Т.е. то има такава партия - Атака - но тя едвам успя да се промъкне в парламента. Притова за последно :)

RIP БСП!

...и VIVA БКП - в лицето на Борисов, Плевнелиев, Цачева и прочие бояджии! Та, звачи, затова ли ги ручааме жабетата?

Другари бояджий комунисти ,гласувайте за новата стара лява Б(К)СП.

И курс към въоръжено въстание!

нищо няма да направят, ама Мутрата сам ще се закопае, като започнат отново да се палят хората, пристиснати от монополите, които са си платили на Гробарите. Дотогава ще си натрупал поредния милиард и айде да търси братя Галеви...А от комунягите не чакайте да дойде светло бъдеще.

Защо Сергейчо Сталинишев още не е в затвора за престъпленията , които е извършил - умишленото изнасяне на папки със секретни документи към организираната престъпност; източването на 700 МИЛИОНА лв от 'Кремиковци' през 2005 - 2009 г. чрез Трактора и Дамбовците, които Цветанов вкара в ареста, когато беше вътрешен министър ; омаскаряването на Цветанов чрез фалшиви компромати за подслушване ; аферата 'Костинброд' ; аферата 'Хохегер' ?

Кремиковци да не го е източил Станишев,бе тикве!Я провери пак!А случайно да помниш Илия Павлов,как ползваше завода,а не плащаше нищо!И колко костовисти от синята буржоазия се облажиха!

Видяла жабата , че подковават вола и си дигнала червеното краче.

Другари по добре направете нова партия подобна на сириза ,махнете ВСИЧКИ стари муцуни от парламента и сложете нови лица не влизали в парламент и правителства тогава народа може и да повярва на лъжата и да спечелите изборите ,а после старата песен на нов глас ,и не забравяйте че за 25 години стягане на коланите на колана вече няма дупки и ще трябва да раздавате въжета ............

Че с какво се различавате от всички други партии, та да ви докарваме отново на власт? Защо си пишете в името, че сте лева партия? Защото по нищо друго не личи, че сте такава. Хайде станете партия със собствен облик и характер, като Сириза, пък чак тогава се натискайте за избори. Затворен клуб по интереси сте вие, както и всички други, впрочем.

Колко банки фалираха при Жан и Сергей , не могат да се изброят май?И фалита на България през 1997.Е каква власт искате бе наглеци?

Жабар мръсен, я се разкарай.Отивай на Жабокрек да играеш хоро на гробовете на убити хора, комунист мръсен.

Е и какво като има предсрочни избори? Пак ще гълтате пушека на ГЕРБ, а почти сигурно и на ДПС. Хората и предимно младите не им вярват. Тези, които ги подкрепят се смаляват по чисто биологически причини. То се вижда от процентите, които са все по-малко след всеки избор. А този с жабешката фамилия е чиста проба номенклатура. По приказките ще го познаете. Папагал - повтаря едно и също - социално, хората, социално и т.н. - а бе то си е соци-боци - плещи глупости.

Жабааа не крякай, няма да има власт.

Jaбов пак ли ктб,а нема нужда!

От сега се колебая, за кой да гласувам - за Жеблянов ли, за Бареков ли....?:))))

И ако има случайно предсрочни избори ( в което силно се съмнявам ) кое го кара този Червен Боклук да си мисли че БСП ще вземе повече от 10-12 % ?!?!?!

Наистина изморена, както целият народ е изморен и отегчен!!! Избори ли, БСП ? Налягайте си парцалите, защото чашата на търпението прелива . Много пъти ви видяхме колко струвате. Не започвайте от сега, защото този път жестоко ще загубите! Боже, няма ли край тази истерия за власт, за грабене, за лъжи и измами ? Защо ли ги слушаме, защо ли ги храним тези гадняри!

Не им се сърдете . На тях така им . е наредено да разрушат националното единомислие. Дори в самото изявление проличава , заради кой го правят. И , това не са националните ни интерес , а това , че се сърди Русия ! Какво да се прави ? Пролетарски интересионализъм .

НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ИСТИНСКА ЛЯВА ПАРТИЯ КОЯТО ДА ЗАМЕСТИ МЪРТВЕЦА БСП :)) .... СТАНИЧЕВ ЗАКРИ ДЕФАКТО БСП :)))

И като има нови избори - какво? Вас ще изберат? Смях

БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БУРЖОАЗНАТА БСП ..... ХОДЕТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАЙТЕ С ГЕРБ :))

на хотелите на старозагорските минерални бани, на социалната министърка емилиа масларова- грижеща се за пенсионери и болни ли го решихте

Как ги чакаме следващите избори, за да се отблагодарим на коалицията БСП, ДПС и Атака! Благодарим на Гея, Бея и Злодея, за спряния строеж на спортната зала! Благодарим за спирането от областния управител на всички инфраструктурни проекти! Животът в Пловдив спря, през управлението на тази злокобна коалиция! Интересно ми е, ще има ли някой пловдивчанин аргумент да гласува за някоя от тези партии!

Ех мечти, мечти жабешки.

Abu Talib

ПРАВИЛНО!! Много ПРАВИЛНО!!

Abu Talib

Само власт искат за собствена облага.Наслушах се на хамавите им обещания и прогнози.

големи мазохисти са нашите цоцялисти

В момента правителството не прави абсолютно нищо. Само се говорят едни простотии и се възхфалява тартора на герб. Колко време си мислят че народа ще ги търпи.

Не говори от името на народа, нямаш никого зад себе си!

Ами може и да са прави комунистите,и наистина да се стигне до предсрочни.Достатъчно е да оглавят недоволството на хората от поскъпването на тока което се очаква,те хората не правят голяма разлика между червени ,сини и лилави да речем.Тях ги интересува цената ,да остане и за ядене а не само да се пълнят гушите на ЕРП тата.та и този сценарий не е за подценяване.

На следващите предсрочни избори ще Ви наврят на кучето в газа.

Този Жаблянов направо да му се отнеме БГ гражданството и с ритници да го върнат на руснаците.Наглец и подлец.Национален предател като волен и сергей.

след семинара на Старозагорските минерални бани??Пирът продължава и в момента......

Айде, цирк да става. Тая игра на доброто и лошото ченге сме я гледали. Накрая виждаме, че са от същата трупа. Няма затвор за Масларова, Цветанов, Пеевски, Сергея, Болен, за мафията да не говорим.

Чудесно е, че тия все още се преструват на европейци, щото ако се обединат с "юруш", ще го закъсаме като гърците.

Този е голяма гад.

И наглец

А бе смешници, вземете и се засрамете....като бяхте на власт какво направихте, или и на вас все някой ви пречи! Взимахте парите от по образованите и ги давахте на хората без образование...правехте вашта уравновиловка...глупаци!

Пречеше,пречеше,гладните квичаха за власт,е сега я имат,ама за тях!Нещо изключително да се е случило от есента?Няма и да има!

Още една жаба изквака от блатото БСП!