Стойнев: Разговарям и с Брюксел, и с Вашингтон, и с Москва

Ние започнахме да разделяме нацията на русофили и русофоби, аз съм българофил и защитавах българския национален интерес, заяви Драгомир Стойнев.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: Разговарям и с Брюксел, и с Вашингтон, и с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марийкеее, иди разговаряй ти с Русия ма, тоя идиоти не са разбрали още, че Газа не идва от Вашингтон!

телефониста ли е?

ОТНЕМАНЕТО ЛИЦЕНЗИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ФИРМИ СВЪРЗАНИ С ЕНЕРГЕТИКАТА МОЖЕ БИ ЩЕ СПАСИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА. ЗА СПРЯНИТЕ ЕНЕРГИИНИ ОБЕКТИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИМА ВИНОВНИ.

Господа, вярно е, че г-н Стойнев е нямал проблем да говори. Социалистите обикновено разбират "проблем" като затруднение, а не като задача за решаване. Да приказва са го учили баба, мама, учителите и партийното ръководство, а да решава задачи се полага на "бизнеса", а не нему. Държал бил кранче? Да казва де е туй кранче, има ли го, и чие е? Не, разбира се. Няма такова кранче. Борисов бил затворил енергийни проекти? Проектите бяха нелепи и неизгодни за народа ни. Добре би било Борисов да ги спре, но те пропаднаха поради неграмотна организация. "Евтина газ"? Ни род спазен, ни достоверност! Та "Южен поток" не бе за внос в България, т.е. евтиното не съществува и не е договаряно. Да, няма проблем господинът да разговаря и лъже, но вече все по-малко могат да бъдат излъгани.

министър,какъв специалист,когато не познава енергийните източниците-до кога газът ще се нарича "газта"той не различава газът от газта,коята някога баба ми наливаше в лампата когато спираше токът,а е тръгнал да преговаря!За съжаление и много журналисти казват"ГАЗТА" ВМЕСТО ГАЗЪТ!О неграмотни юроде!

Г-н Стойнев,кога ще пораснете? Нали знаете ,че не е хубаво да лъжете още от малък?!

Ти ли си българофил бре,на теб ли "Газпром"ти даде написан закон за "Южен Поток"за да финтирате еврозаконодателството?Жалкар фъфлещ!

' . . . по-евтина газ . . . ' Природен газ е в мъжки род, но тъпака не знае, колкото и разговори да проведе дълбоката му некомпетентност не може да бъде скрита. Даже популистки хвали и тоя пигмей делян добрев, който е още по-задръстен.

това е момченцето на за поръчици... той е разговарял за процентите в енергетиката..... на кой колко да се даде.... няма значение какви са парите: долари, рубли, евро... той разговаря с всички..

виновен не виновен ! всичките винвни за това че нямаме енеогиини ресурси трябва да ВИСЯТ НА ВИСЕЛИЦАТА НЕЗАВИСИМР ОТ ПОЛ ЗАНЯТИЕ ДЛЪЖНОС !!! ВИЕ ХВЪРЛИХТЕ БЪЛГАРИЯ В ФЕОДАЛНИЯ СТРОИ -- ТЪПАЦИ

Точно това е, момче - само разговаряш, нищо друго не правиш. Такива като теб с лопата да ги ринеш.

пак този бегеец

Така е. Русия подкупва русофилите си. Тя направи най-голямото зло на България

БРЕЙЙЙЙЙ, МНОГО БИЛ БЪБРИВ ТОЗИ БЕ!!!ГОВВВОРЕЕЕЕЛ С ТОООЗИ, ГОВОРЕЕЛ С ООНЗИ, И НАКРАЯ НИЩО. НЕ ИСКА ГОВОРЕНЕ МОМЧЕЕЕЕ, ИСКА АКЪЛ И МНОГО ТРУД, МНОГО!!!

" Ние започнахме да разделяме нацията на русофили и русофоби...." ДА другарю, ВИЕ започнате да ни разделяте. Ама първо ни разделихте на "ВЪРХУШКА" която 26 години лочи кръвта ни и на "ОВЦЕ", които блеят от кеф когато поредното БОЖЕСТВО (било Станишев, било Боко, било Местаня-Доганя......) се появи пред стадптп с кървав нож в ръката! Да, другарю-господине, вие заслужавате да бъъдете кастрирани на площада с два речни камъка и това да бъде показано по телевизията за "Лека нощ деца" !

Пак бръщолевене на партиен функционер от агитпункт ! Мене за овца ли ме мисли този самозванец? Та кой си ти да ми обясняваш през 2015 как щяхме да сме най-богатите на Балканите? Сиктир е добра дума...

Искаше Уестингхаус да води тука да си правят ядрени експерименти. И какъв патриот си изобщо ако не защитиш една страна която ни е освободил, а пригласяш на нашите поробители и диктата от Брюксел!

Зелен си Стойне.

и пелтечи...

"Тези чужди инвеститори трябва да се научат да уважават българския закон и българските граждани, ако искат да продължат да работят в нашата страна" Какви инвеститори са тези чистокръвни кръвопийци? Какво са инвестирали? Подарените монополни дружества с милиони крепостници (абонати) не смятам за инвестиция! "По думите му, по времето на Пламен Орешарски ДКЕВР са констатирали 2600 нарушения в разпределителните дружества, но новият председател на регулатора отказвал да ги разпише и така отпадали." Класическото от пусто в празно.

казваш една глупост, внимавай какво казваш може да те стигне

"Хюстън? Обади се!"

Гн. Стойнев , България наистина се нуждае от млади и свестни политици !!! Вие имахте вид на разумен човек , защо сега за един пост сте готов да заличите доброто мнение за Вас и да се наредите на опашката от политици които хората не чак до там обичат !!! Кого си мислите че заблуждавате с отнемането на лицензи и с уважението към законите и българските гражадани !!! Как искате чужденците да уважават гражданите след като самите ВИЕ не уважавате собсвенният си народ и държава и правите всичко за да я унищожите ?????????

Да да - Разказвай ни !!!! Ние ти вярваме - помним и вашето управление !!! Всичко беше от чудестно по-чудестно !!!

троен агент ?

Много просто това момче,а мисли нас за тъпи.

Кретеноид! Българофил може да бъде чужденец, който обича българското. Аман от прости руски лакеи.

....ЧАО ????МЕКА КИТКА?????ЧАО????

Достойно изказване на грамотен човек - със сигурност Стойнев е в пъти по-добър специалист от некадърника добрев !

Българофил си друг път. Още си спомням как се сепна от тичане към САЩ за реактор, за който се оказа че никой няма информация и няма реално действащ в света такъв! Да не говорим че е минал сертификация с особено мнение!

Лъже като путин.Когато казва,че България е виновна за Ю.П..Или ,че няма руски войски в Украйна.

Момчето чува гласове, горкото!!!

Пелтека пак е решил да влиза в играта..

Симпатичен, млад политик. До сега не е направил нищо, заради, което да се срамува. Не може да го плюете, само, защото не е от ГЕРБ.

гледа като напикана котка

Колкото е елементарен той толкова са елементарни и дежурлните дупелизци като теб. Кинтите свършиха, Русия се носи към зрелищен банкрут. Гледам по форумите останахте няколко кретена дето сигурно без пари слугувате. Явно инерцията на оглупяването ви е феноменална.

nobody

Ти си чист русофил-путлерофил. Т.е. абсолютно несъвместимо с българофил!

този кретен и бивш безработен в франця не е ли вече в затвора?

Вдига телефона и пита: Кой разговавя с Блюксел? Телефона му отвръща: Ти Тииии!

Орешерски, като верен служител на Доган, спря ЮП за да има Турски поток. Логично, нали?

Не, по-логично е местан да се договори с борисов и да предизвика избори, за да може слугата на О-бамя - мутрата от Банкя да спре Южен поток ! Както спря още два важни за България проекта, за да угоди на задоеакнските си господари !

Да, ти си българин -- русофил...

Другарю Стойнев, защо се правиш на девствен,като всички знаем че бяхте заедно с ДПС.Тия от твоята партия с дупето напред.така че недей....

Точно той самият започна яростно да защищава възможността да се заобиколи европейските правила чрез внушените му от ГАЗПРОМ идеи за намиращ се в международни води до нашето крайбрежие изход на руската тръба!

Лъжлив червен тъпанар. Класика.

този за мен е умрял политик, както и много други осрани и изданили се. зачто след всицхките изданки си мислят че някои се интересува от тях. а очте по нагал е сергеъ които искал и президент да става. това кок стане- бг е изчезнала за винаги. на сергеи някои му плачта да работи сречту бг народ. не сам почитател на бб, но ако трябва да избирам между бб и сс, за герб чте гласувам с двете раце. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От най-големите българи си,няма спор!Веднага си продаде задницата на американците за АЕЦа.

Този Стойнев, освен че е с говорен дефект, Е И МНОГО ИНФАНТИЛНО и дебилно генетично роден... Че нали точно той и Орешарски спряха Южен Поток... И нали точно на тях ЕС понеже са крадци с ДПС им спряха парите по всички ОП... А на баорисов ЕС има вяра че строи и пак парите по ОП вече са деблокирани за България - ТОВА Е ИСТИНАТА КОМУНЯГИ...!!!!!!

собственджобофил и тъпофоб!!!