Виктор Орбан призна ролята на Унгария в Холокоста

Виктор Орбан признава, че много унгарци са извършили срамни неща през Втората световна война.

Обратно в новината

Коментари - Виктор Орбан призна ролята на Унгария в Холокоста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Орбан - честен човек и може би единственият достоен политик в ЕС в момента.

Много се съмнявам, вече ! Баба ми често се молеше : Пази Боже, гладен турчин и еврейн- младоженяк ! Тя ли се криво молеше, Господ ли криво разбираше... Потопи, пор- тести, павета , евреи и турци докараха НАТО? Този Господ, вече не е с нас, по- добре Гърците да дойдат ? И да се молим само на другарите Алекси Ципрос и Владимир Путин! Замразени* баби: 77,70 еври/ мес.

Бре тоя стана голям хуманист.

ПРОПУСНАЛИ СА СЕМЕЙСТВО СОРОШ !

...както и семейство Вигнер, дало Юджин, нобелов лауреат и сестра му, съпруга на друг нобелов лауреат. И фон Нойман, създател на компютъра, теорията на игрите и други неща, непонятни за простака. Не е зле да се добавят още много физици и математици, каквито унгарците нямат (за българите да не говорим). И композитори, диригенти и т.н. Нобеловите на гради на унгарските евреи са повече от наградите на "етнически чистите" унгарци... Заключение. Има сериозни причини да ги пратят в лагерите на смъртта.

КОЙ тъпунгер пише тези статий, Унгария била окупирана от Германия пез 1944 год. що за глупост в Унгария по време на втората световна война на власт е истинска национал-социалистическа партия "Железни стрелиа" начело с вожда на държавата ХОРТИ. Унгарската армия се бие храбро срещу червените пълчища идващи от изток, така че каква окупация какви 5 лв!!!

ВСВ: Германия+Япония+Италя=губят 12 млн човека Русия+Англия+Китай+САЩ= губят 61 млн човека Сталин СЛЕД ВОЙНАТА = 20 млн човека РУСНАЦИ Аре поспрете се малко като го хвалите тизи ИЗВЕРГ. Избил е повече руснаци отколкото гемранци. Няма да говорим за войниците които по негова заповед е избил зашото са се обърнали с лице към командирите си.

Айде стига с милионаите на Сталин. При Сталин Населението на СССР се увеличава с чисто с 40 милиона от които 20 отиват загуба във войната- има справка за населението на СССР по години. В тези цифри не влиза населениоето на прусъединена приблатика и западна Украйна. Ако сложим и тия 20 милиона дето според теб е избил Сталин след войната, рускините трябва да са раждали по 10 деца всяка и да са ходили нонстоп бременни.

Сталин е избил повече хора ПРЕДИ войната, а не след нея! Така че ти не се притеснявай, числата, които цитира "ФАКТИ" са верни! Но преди всичко, Сталин е избил цвета на ръководството на Червената армия, по обясними причини. Това е една от причините Хитлер да стигне до Москва и Ленинград, преди да успеят да го спрат. По-голям кръволок от Сталин в света НЯМА. Е, Пол Пот е избил процентно повече хора в Камбоджа. Важното е, че и двамата са били комунисти!

А, кога България в лицето на президента и премиера ще признаят за участието на България в геноцида? По заповед на Борис Три са депортирани над 11000 евреи от Македония, а евреите от старите територии са събирани в концлагери с цел бъдеща екстрадация!

Българите са спасили всички евреи в България, за което ни дължите благодарност, иначе знаете какво прави Господ с неблагодарниците! А в новите територии са управлявали германците и ние не сме можели да вземаме решения! Ако не ви устройва не се тревожете следващият път ще гледаме себе си и ще постъпим като цивилизованите западняци няма да ви спасяваме, за да не се чувствате засегнати, да не се налага да сте ни благодарни и да не ви затрудняваме!

Факт е, че България е участвала в депортацията на 11000 еврей от Македония. Факт е, че сме спасили еврейте, които са били в територията на България. Факт е че умираме като нация, защото вместо да мислим за настоящето и бъдещето, мислим само за миналото!

Подозирам, че многото минуси са за една дребна неточност - 14 хиляди, съпровождани от българска армия и полиция до Треблинка. 100% от тях унищожени.

Грешка - не са по заповед на цар Борис, а по заповед на германското командване, на което се подчиняват армията и полицията в "новите територии". Те всъщност са германски, администрирани от българи и с населението там се разпореждат германците. Можело е да направим нещо за него само на ниско ниво. Където е зависело от нас се е действало другояче

В други случаи го наричате "обединител" и то заради Македония и Тракия.Пловдивските седераси какъв булевард кръстиха на него. Сега пък немците били управлявали там. Кога лъжете???

Признае?! Нея винаги я подминават с мълчание. Странно защо?!

Романия е гнилата част от Романската империя. Аз никога не бих обвинил румънците за съдбата им предоставена от една империя, която все още съществува, а всъщност била умряла. Но щом дпс/атака намира враг в румънците, поемете отговорността от действията си. Ако обичате,. ако не- Чаушеску да ви благослови!

румънците са ни кръвни братя бе неграмотен, по-близки от сърбите даже :). Разделяй и владей, това им прилага папата преди няколко века и от дако-гети праят латини?!?! и почват да латинизират старобългарския им. Разните имперерски машинации немогат да излъжат генетиката.

Унгария и Полша признаха ролята си в Холокоста, кога Турците ще признаят своята роля в Арменокоста. Избили са 1 милион деца, жени, старци и мъже, а още 2.5 милиона са умрели от глад, мизерия и страдание в резултат от изселването и клането. Няма извинения, няма съчувствие, няма разкаяние! За турците всичко е шест, направо супер, следващият път ще заколят 10 милиона арменци, явно за тях това не е никакъв проблем и няма дори да им се развали настроението!

Случайно да си запознат с кланетата на Арменците над турците в едни по предишни времена??? Не се заяждам , и не оправдам изродите, просто каквото повикало такова се обадило, та истината винаги има много лица и все различни.

Така ли ви будалка Ердоган! Не е имало никаква България! Арменците сами са си направили сепуко и харакири, да ви имам учебниците по история, айде халал да ви и изкълчената история!

Четете големия американски писател Ърскин Колдуел - и след отмяната на робството в южните щати плантатори са разстрелвали "непослушни" негри (които не са пазарували в техни магазини, или са си позволявали да гледат някоя кокошчица и т.н.).

това е комунистическа пропаганда. Негрите ако бяха видели комунизъм щяха още да берат памук.

Ти си глупак, такива като теб винаги свършват зле, я в някой окоп изстинали, я в някой лагер, я от някоя болест, за тъпанара винаги се намира отворен капан и твоя ще щракне, скръц и вече ще е късно да ти дойде акъла в главата, само ще броиш последните секунди на своя живот: тик, так, тик, так........

Странно е че тези които са ги избивали сега живеят по добре от тези които ги спасиха .като нас.

кое ти е странно? Смяташ че еврейте са ни виновни, че сме бедни ли? В България в момента има доста по-малко евреи от колкото в Унгария!

в България еврейте са мейду 2 и 6 хиляди в Унгария между 50 и 100, ако и на това сложите минус, значи сте ограничени..

Не е странно, а целенасочено. Все пак сатанинската синагога винаги е на двойна печалба. Питайте как Голдмън Съкс предизвика кризата чрез подменките за приемането на гърците в евро-зоната, а после попитайте защо Марко Драги е кръстен от същия тори Голдман Сакс, който няма скрупули със своето семитско ръководство донорено от талмудизма да обяви нов холокост за сметка на човечеството, което е винаги оставяно в "боклук" ниво за да има печалби за евреите. Просто Бизнес!

Колко ти плащат от ИД постовете-простотийте ти по форумите?

Народа Израйлев от Пустинята направи РАЙ, народа Български от Рая направи ПУСТИНЯ, и все друг му е виновен.

а колко е дневната помощ на народа израилев , която идва от щатите ? потърси в нета . с тези пари и аз мога много неща .а колко човешки живота струва този раи ?

В интерес на истината трябва да се каже че първоначално Хитлер не имал намерение да избива евреите ,защото е докаран на власт именно от тези кръгове ,които сега управляват фашистка Америка и е трябвало да разруши СССР . Но ,когато вижда че губи войната ,особено след Сталинград и вижда ,че е използван от тези кръгове /които не са само евреи / решава да хвърли цялата си ярост срещу евреите като има следното изказване " Евреите ще платят скъпо за поредната война ,която подпалиха "...

неграмотници, главата ти е като твоя аватар, прогромите срещу евреите са йощ през 30-те години, прочети речите на фюрера, с които насъсква германците.

Погромите грамотния са четиридесете след 1934 г ,но не е имало геноцид ,а съвсем съзнателно сплашване на хората с пари в Европа ,които емигрират в Америка и така европейските пари изтичат зад океана и решават икономическата криза там ! Същия сценарии се разиграва и в момента в Европа ,като САЩ отново искат да си решат икономическата криза за сметка на Европа, Русия ,Близкия изток и създават хаос навсякъде ..

Ще ви кажа едно нещо и го запомнете, ако обичате, ако не обичате го сложете в раницата си с добри спомени от военните години: Всеки човек, сам за себе си Трябва да напише книгата озаглавена "Майн Кампф" (Моята Борба). По страниците и най-накрая се отчита за що се е борил единицата от множеството. Време е да го разберете. За това е дадена безкрайната свобода на Homo-Sapiens ( заради думата homo - бех многократно трит от привържениците и неграмотниците на бхк. това само за протокола).

От 2 год. съм на 2-ра стра. Арменски генерал Борисов 2 , Строител на "Арена арменец"

Върти се като обран турчин ? Виж, Борисов 2, еври- кум, на еври- сватба, в Тел- Афифски рокенрол се вихри, а жениха, кълчи си глезена, и Боко вика "Ергъза"си, да лети за Виена !

Кога фашистка Америка ще признае за десетките милиони хора избити по цял свят ??

Нека обърнем въпроса ви така: Кога победителите са били съдени? Вие, танк, кога бихте ми простили за думите, които изричам? Въпреки всичко, което вашите ми сториха съм щастлив, че се родих в един век, в който човек може да избяга от вас и сравнително спокойно да изказва мнения, без да бъде третиран като последната отрепка, каквато вие сте.

Вижда се несъмнено,че бягството ви е обогатило неимоверно. Отидохте от другата страна,където мнения като вашето вършат чудесна работа на медийните корпорации да смазват ежесекундо машината на своята пропаганда срещу неудобните нации и народи. Които биват заклеймявани и бомбардирани в мирни мисии сеещи смърт и омраза.

на подобни танкистки чутури, че хората могат свободно да дискотират, да пътуват, и те не са веч "последна инстанция" във всичко.

ценности според теб са да те държат в клетка, да не можеш да се придвижваш свибодно дори в станата си, да нямаш достъп до западна литература, филми и пр. а всичко това го имаха "богоизбраните".

тази откачалка, системно тиражира жизофреничните си видения като реални събития, не си струва да го опровергаваш, толкова е елементарен.

dionisiosd@yahoo.com

Да,и това-твоето- е начин да твърдиш,че храчките по муцуната ти са дъжд... Ама,аргументи не виждам..... Или,може би е мое "шизофренично видение",снимката на оня ударен от деменция- Рейгън-с талибаните в Овалния Кабинет `дето ги наричал "борци за свобода"?? Снимката на дебила Маккейн с водача на ИДИЛ??И това ли е видение бе Пинокио?? Ама,ще ми кажеш,за да придобиеш достойнство,трябва някой да го загуби за да го намериш ти!!! За елементарност ще ми говориш ти,дървено човече с ай кю на шнорхел..... Гле`й си биберона и остави на специалистите епикризите,тюфлек!!

Това беше преди 25 години. Сега имаш всичкия достъп на света,а нищо не се е променило.

Ако пътуваш за Гърция през Кулата,обърни внимание няколко километра след границата(където е строен новият мост)кръстовището(до реката)където можеш да обърнеш надясно за Килкис или наляво за Серес.Там има едно заведение!!Това е било навремето,спалното на войниците пазещи бариерата... Да ти напомня нещо?? Лагерите да ти напомнят нещо??Защото и в Гърция сме имали такива.... Както виждаш,"демокрацията",много прилича на това което заклеймява!!

Да, само страхливци могат да не признаят, че насилието над беззащитния и по-слабия, невъоръжения е някакво си "геройство". Нещо като да пребиеш котенце от прилив на смелост и любов към животното. Но веднага трябва да се каже, че всякое Прекаляване поражда омразата, а не друго. Просто не прекалявайте с "любовта" си към сатанинската синагога. Пише го и в Библията, която лежи денонощно на нощните ви шкафчета до хапчетата, изкуствените ви ченета и водата против нощно напикаване. Демек - пенкилера.

Само да добавя за по-младата публика, че "пенкилер" е лекарство, което произхожда от анг. pain killer, което ще рече убиец на болката. С него можете да успокоите душите си, да се сдобиете с "опрощение" за делата си, можете да нагазите симптомите с непромокаеми ботуши, но никога не можете да излекувате корена на заболяването, което ще остане записано в душите ви. За Винаги.

Възхищавам се на унгарците, че имат смели политици, като Орбан, защитаващи преди всичко националните интереси. В България едни започват проекти, защото са с Москва, други ги спират, защото Вашингтон или Брюксел са им наредили и България продължава да затъва в дългове поради започнали и нереализирани проекти.

покрило след путлерската агресия в Украйна, а сега прави "добро впечатление" белким забравят за пропутлеристанските му и антиевропейски позиции.

400 000 от 1.5млн. убити в Аушвиц?!?!?! Тия пропагандни цифри са по големи и от процеса от 1945. Мине не мине и " корпорация холокост" пак напомня за себе си.

Млъкни нацистче..... Ако ти кажа какво са правили германските нацистки свини в моята родина,ще спреш да ядеш месо.....

Ако обичаш, просвети моето невежество....

ако провериш от кога до кога е работил този лагер , и направиш проста аритметика , ще се учудиш , какви магиосници са германците . това логистика , това да ги убиеш , това да резкараш телата ...това супер мен ряпе да яде . ама аиде ще се направим че им вярваме . за последните 10 години цифрата намаля с около 2 000 000 . става дума за общата . да видим кога ще излязат с истината . не съм фен на това което се е случило там , но да престанат да спекулират , и да си мислят че цял свят им е длъжен за нещо .

Евреите са в Израел, тука по Европа повечето са Ашкенази - хазарски племена приели юдейската вяра, т.е. не са евреи по кръв, а това значи че изобщо не са били евреи и може би това е била основната цел на IIсв. война - да се прочистят неевреите от истинските евреи., като се вземе впредвид и че Хитлер е финансиран от Ротшилд.

Да видя сега,криптонацистките екскременти преоблечени като "демократи",как ще обвиняват Орбан като "фашист" или "нацист"!!!! Относно извиненията които "демократите" искат официално(и са прави),да ги информирам,че едни "други",отказват да се извинят на чернокожите за робството.....Просто казват,че това било "неповторимо престъпление"..Ако не вярвайте,питайте Буш младши,защото изказването е негово!!! И,кажете ми-Германия на кого се извини официално?? На Гърция ли,на Сърбия ли,на Полша ли,на Русия ли,на Чехия ли,на Словакия ли?? Както винаги,"демоКРАДЦИте",опитвайки се да прецакат противника,вкарват автогол....

Турция иска извинение за т.н. възр. процес, а не се е извинила за 5 вековното робство и кланетата над българи.

dionisiosd@yahoo.com

Турция се управлява от долни мазни чукундури......

Хайде , пак заигра голямата баданарка и дирниците не сварват да трият : ))))) Всички знаем какви мили и почтени хора са евреите , синоним на честност. С безкрайно уважение към тях ще си позволя лекичко да коригирам броя на жертвите в т.н. холокост . С около 90% ....

Всеки си признава вините, само руснаците са без вина за нищо. Нити за милионите избити от Сталин в концлагерите, нито за окупацията на Крим :)))

И ти не си виновен, че си се родил тъп!

Не е тъп, защото казва истини. Но ти наистина си идиот, защото ги отричаш. От глупост или за копейки, все едно.

или неговите приемници ще се извиняват за колаборацията му с путлерските фашаги и предателството на нормалните човешки ценности.

И кои са "нормалните човешки ценности",батка,ако можеш да ни светнеш и нас?? Бомбардирането на телевизионните кули ли?? Или на заводи,Посолства,мостове и училища?? Или може би наричането на убитите от твоите бомби-жени и деца-"косвени жертви"?? Да създаваш ИДИЛ,талибани и Ал Кайда,да ги наричаш "демократи-патриоти" и да затваряш очите на техните зверства докато не се обърнат срещу теб и тогава да ги наричаш терористи-може би??Ето-виж какво става в Гърция!! Сега е редът на цяла Европа,да обърне страницата и да ритне по задниците,мародерите които я управлямат и са част от твоите "нормални човешки ценности"........

Да се дъвчат неща от преди 70 години е безсмислено. Във ВСВ загинаха милиони хора от всички нации. Тя беше водена от престъпници. От едната и от другата страна. Да се твърди, че победителите са герои, а загубилите военнопрестъпници е подла лъжа.

А евреите какви са? Герои, престъпници? Защо са избивани? Или този въпрос не е приятен? Страхувам се, че искаш да ни кажеш, че евреите са нещо като хитлер. И са избивали добрите германци. Това е чиста проба съременен хитлеризъм.

евреин, но подкрепям казаното. Нека бъдем хора все пак.

Хитлер, определено човек с леки психически отклонения или просто обикновен малоумник е главен виновник за политическата ситуация и разделението на света в момента. Ако не беше се занимавал с евреите, и не беше нападнал СССР сега ситуацията поне за България щеше да е по-добра. Тогава пък може би Сталин щеше да нападне Европа и пак да сме на същото дередже,:-). Лека вечер.

Комай по това време света се управлява само от малоумници - Чърчил, Хитлер, Дучето и Сталин.

А като говорим за малоумници, да направим и още една крачка и да споменем малоумните условия, които алчните победители от ПСВ налагат на Германия и които никой нормален народ не може да понесе дълго време...

Значи как да разбирам мненията на повечето коментатори- правим лагери, трепем тези които не ни харесват, а после казваме, а не сме убили чак толкова много колкото се опитвате да ги изкарате. 3 пъти по-малко са и все бяха бяха криминални престъпници и серийни убийци. Не сте наред хора. Срамота е, животни такива.

това не отменя факта, че отнехме земята на палестинците и ги натикахме в анклави и лагери, където загинаха и загиват немалко жени и деца...ама те нали са гои...

Ръгат РБ за репарации, и ще изровят кокалите на Цар Борис, че дал 50 вагона на Адолфа, да извозва евреите от Македония, а че тука Той е спасил, пет пъти повече, правят се на ударени, особено онаа, баба Леа Кон, пяна Й излиза от устата, стиска молиф в ръката, и пише книга, ако може много много пари и злато да лапне

Бог ще ги накаже за неблагодарността. БГ и Борис трети са направили нещо невъзможно за тях в онези времена,след като не са благодарни проблема си е техен. Дания е другата държава ,която ги е спасила.

Всъщност спасението на евреите се дължи на Петър Дънов.

Не е дал 20 вагона, а ги е конвоирал до Треблинка. Българската армия е съпровождала евреите. Германия е дала само парите за 20 вагона евреи. Дали само България е виновна (пропускам Германия) е друг въпрос. По ми струва, че Великобритания има по-големи грижи за доказване, че не е избивала преднамерено евреи. Българските "фашисти" са предложили чрез Швейцария всичките 14 хиляди евреи да бъдат изпратени в Палестина. Великобритания категорично е отказала, т.е. избитите 14 хиляди евреи са на нейната сметка.

кондуктори, вече ги открихте, и ги избесихте, нали дрогарке, Леа Кон ? Но и от парите, не се отказвате, а ?

Баце от спасените пари няма как да се изкарат, а и не е интересно. Друго си е да си страдалец, и да ти кихат парички ежегодно.

Това с 6-те милиона убити евреи и аз не го вярвам. Евреите обичат да преувеличават, за да извличат изгоди. Германия май още им плащат от време на време обещетения. Сигурно повечето убити в лагерите са били просто някакви комунисти от СССР, между които и евреи. Но това е прекалено голямо число. 6000000/365=16438 Убити на ден за година, ако е за такъв период. Иначе се дели още за по-голям период. Но как чисто технически ще го направят, изглежда почти невъзможно. На боеве на фронта да, но в газови камери изглежда невъзможно.

Смърт на фашиэма!

Свобода на народа! Да влизат украинците от 3 ти УФ!

Другарю Партайгеносе, Има много методики за оценка на избитите евреи. Всички водят към 6 милиона. Например, липсващите евреи след войната. Или мислиш, че са се самоубили с цел да заграбят парите на райха? Дали ти и волен (ако не си самият волен) вярвате не е важно. Важно е какви са обективните данни.

Има ли специални дати за почитане паметта избитите и насилствено заселени индианци в резервати,за хилядите афроамериканци невинни жертви по време на робството в Америка и т.н. С какво Холокоста е по специален от тези и други варварски актове,че все него заедно с Сталинските репресии ни набиват в главите от медиите,а за всички останали варварщини,масови кланета и убийства се премълчава,като в тях жертвите превишават тези на Холокоста и Сталин????

Има. Само че избитите индианци не са мирни граждани, нито в такова количество. 6 милиона избити евреи са 100% мирни граждани и са избити не защото бият германските лекари, а защото са болшинството от лекарите. Евреите са били под 1% в райха. Т.е. германските цигани са самите германци.

По плитко и нелогично обяснение от това още не бях виждал. Евреите също са вдигали въстания във Варшавското гето! Пич не бъди шовинист относно нациите.

разликата е в това, че Германия е загубила война. нито индианците нито негрите(оп... ма се ми се изплъзва тая грозна дума...) са успели да победят щатите... е ако броим сегашната маймунка на верижка... бе то Обама се още не е издигнал паметник на нито един аболюционист...